|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
24.1.2008 13:27:00   
kapesanta
biba, res te drži ta žlehtna

poročaj kako bo izpadlo

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.1.2008 13:30:28   
Bubamaraa
biba dobra ideja.....user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa tolk šla v Zanzibar na oročno potovanje, pa mojga ne prepričam...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.1.2008 13:32:22   
Miss Piggy
Živjo punce! Najprej čestitke mily in bibi za vajini obletnici!user posted image Lepo praznujte!

Naj vam še jaz povem kaj je sreča v nesreči:
SREČA: Oba čmrlja sta bila nahodna, zato vas nisem vabila na babjo požrtijo (beri:burek) ki sem jo načrtovala za ta teden.
NESREČA: Sinoči sem pri tamalmu opazila sumljiv izpuščaj, danes je še bolj izrazit, pa vročino ima, kašlja, smrka. Odšibava do zdravnika. Diagnoza - škrlatinka user posted image .

Moram pa popluvat uno dohtarco, k je bla včasih šolska, zdej je pa kar pediatrinja - KATASTROFA. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.1.2008 14:14:00   
ajna12
Katero to misliš? Men je Justinekova zakon. user posted image

Pri nas ta velika ravno včeraj ozdravela od pljučnice, danes zakuhala tamala. To ni več res.user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.1.2008 14:16:40   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12

Katero to misliš? Men je Justinekova zakon. user posted image

dr. Pešec.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.1.2008 15:12:08   
KBM
Pozdravite se vsi bolančkani

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.1.2008 16:12:48   
kapesanta
ojejojej - ja Elisa, kva vam dugaja....

Dr. Pešec - no koment....

Mi smo iz pestre ponudbe Trboveljskih pediatrov izbrali- Zagorje...

Sem pa tudi jaz mela nacilano dr. Justinek, pa me je zelo negativno presenetila na sistematskem....

l.p. Mateja

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.1.2008 16:14:40   
mily
Elis@ kaj pa je bilo? Jst se strinjam, Peščeva je user posted image . Ne razumem te ženske no, ker ji je očitno ful težko hodit na šiht in bit prijazna.

Kje pa je mali škrlatinko staknil? Bi blo bolj verjetno, da jo tavečji dobi a ne? Upam, da se kmalu pocajta, revček.

Justinkovo imamo pa tudi mi in je res super. Jst sem zadovoljna z njo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.1.2008 16:15:25   
mily
A dej Kapesanta kaj pa je bilo?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.1.2008 20:18:38   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Kje pa je mali škrlatinko staknil? Bi blo bolj verjetno, da jo tavečji dobi a ne?

Ja, sej...tole tud men ni najbolj jasn. Upam, da ni tavečji prenašalec, zbolel pa ni. Ga bom v ponedeljek kar s sabo h zdravniku vzela, pa rekla naj še njemu vzamejo bris. Če je prenašalec, mora tudi on dobiti ospen. Vsaj zdi se mi tako - ajna popravi me, če narobe razmišljam.user posted image
Pa ajna še 1x hvala za informacije!user posted image

Drgač pa moje opuščanje kajenja kar gre, no. Sem včeraj 3 skadila pa danes 2- to je že kar napredek. Baje se mi bojo v kratkem zagabili. Še čakam...ker zdaj mi dišijo bolj kot kdajkoli prejuser posted image . Sam bo treba hmal nazaj na forum hujšajmo skupajuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.1.2008 20:22:20   
kapesanta
mah ne vem, se ne spomnem več čist točno, mislim da je bilo zaradi dojenja in goste hrane (da naj bi pri 4 mesecih že bil počasi čas za uvajanje, ne glede na to da sva polno dojila in da mu ni nič falilo) pol sva pa še z Angi govorili, pa ji je tud neke čudne govorila, tako da sem dobila občutek, da ni glih za dojenčke. No mogoče je imela samo slab dan. Če bi ostala v Trbovljah, bi se itak zanjo odločila, ker razen tistega sistematskega nimam nič slabega povedat.
SI pa prisluži še eno POHVALO: glede AD3 kaplic mi je tako super svetovala, da nisva imela nobenih problemov s trebušnimi krči več.

l.p. Mateja

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.1.2008 20:27:07   
Miss Piggy
Ja men je tud rekla na sistematskem, da naj kar neham dojit, ker ni dost težek. Pol sem jo pa opomnila, naj pogleda njegovo porodno težo, pa kok je težek zdaj (takrat). No, mi je dala prav user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.1.2008 20:34:50   
kapesanta
Po mojem je dojenčki ne veselijo preveč - mora biti pa zakon za malčke, ker sem dobila občutek da zna z njimi.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.1.2008 20:49:08   
ajna12
Elis@, kok pa je bil težek pri porodu, ko pišeš da malo? Da vidim, če je kakšna konkurenca naši. Ja, v ponedeljek ga pa kar vzemi s seboj.

Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.1.2008 20:51:07   
Miss Piggy
Sej ni imel spet tako zelo malo, ampak manj od povprečja, glede na to, da je bil donošen. Imel je 3050 g. user posted image  

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.1.2008 20:55:18   
ajna12
Uh, v primerjavi z našo "bajsi" user posted image , naša je imela 1405 g, rojena 2 meseca prezgodaj. Zdaj super puncauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.1.2008 21:04:26   
Miss Piggy
Ojoj! Men se je pa že moj čmrljček zdel tak drobižek (glede na to kak rambo je bil bratec). Po moje tvoje pupe sploh prijet ne bi upalauser posted image . No, sam da je zdej v redu!user posted image

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.1.2008 7:26:08   
Anonimen
ajna, kjera to? tavelik user posted image  al tamal user posted image ?? user posted image user posted image  Sem čist pozabila..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.1.2008 7:35:18   
ajna12
O dobro jutro!
Kaj sem danes zgodna. user posted image  Tamale so že od 5.30 na nogih, jaz sem pa komaj pokonci.user posted image  Je še čisto prezgodaj, saj tako jaz mislim že 6 let.user posted image

Biba,tebe pa že skleroza daje. Tok je vagala ta velikuser posted image , tamalauser posted image user posted image  pa ravno še 1x tok. Pa je bila kljub temu še lažja od tavečjega od Elise.user posted image
Kako pa tvoje presenečenje včeraj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.1.2008 8:14:25   
lunca2
ajna če se spomneš jz je nisem upala prijeti ko se je rodila. Je bila tako drobčkena, ampak zdej se ji pa sploh ne pozna da je bila tak drobižek. Je taprava punca.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.1.2008 8:25:43   
ajna12
lunca, se spomnem, ampak takrat ko si bila ti na obisku je imela že 2 kg in bila stara 1 mesec, ker smo komaj po 1 mesecu prišle domov. Ja, zdaj je velika punca,user posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.1.2008 10:02:53   
Anonimen
Ajna, res sem pozabila... Tole k praviš s sklerozo ti pa povem, da sem čezdalje bolj pozabljiva. Enostavno vse pozabim.... user posted image user posted image

Aja, presenečenje je uspelo.. Ni bilo takega šoka k sm prčakvala.. Tko, da po vsej verjetnosti bom šla kar plačat, pa kar bo pač bo. user posted image user posted image

(odgovor članu ajna12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.1.2008 10:32:37   
kapesanta
Biba, a pol gresta v Zanzibar?

l.p. Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.1.2008 11:29:52   
Miss Piggy
biba, sem ti  kar fauš! user posted image

Nam je pa še tavelik prejle zakuhal na 39,1 vročine.user posted image Pa sem poklicala gor, povedala, da ma mali škrlatinko, tavečji pa je dobil vročino, sicer še brez izpuščajev. In kaj mi reče - pridte, ko bojo izpuščaji!user posted image Pa sem kar mojga zdele poslala, da ga pelje gor, naj mu vzamejo bris, po moji logiki je bolje, da se začne prej zdraviti. Pa mi je rekla, da zdele nimajo zdravnikov (ob 10.30), da naj pridem popoldan (BTW, takrat bo moj v službi, jaz pa bom morala peš z dvema bolanima otrokoma v ZD). Bomo videli, če bo moj zdele kej zrihtu...

Hvala, da ste brale, pa upam, da ste me kaj razumela, sam jaz sem zdele RES razkurjena!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.1.2008 11:42:12   
kapesanta
Elisa  -  user posted image  za srečo

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?