Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 13:27:00
|
|
|
|
kapesanta
|
biba, res te drži ta žlehtna poročaj kako bo izpadlo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 13:30:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
biba dobra ideja..... jaz bi pa tolk šla v Zanzibar na oročno potovanje, pa mojga ne prepričam...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 13:32:22
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Živjo punce! Najprej čestitke mily in bibi za vajini obletnici! Lepo praznujte! Naj vam še jaz povem kaj je sreča v nesreči: SREČA: Oba čmrlja sta bila nahodna, zato vas nisem vabila na babjo požrtijo (beri:burek) ki sem jo načrtovala za ta teden. NESREČA: Sinoči sem pri tamalmu opazila sumljiv izpuščaj, danes je še bolj izrazit, pa vročino ima, kašlja, smrka. Odšibava do zdravnika. Diagnoza - škrlatinka . Moram pa popluvat uno dohtarco, k je bla včasih šolska, zdej je pa kar pediatrinja - KATASTROFA.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 14:14:00
|
|
|
|
ajna12
|
Katero to misliš? Men je Justinekova zakon. Pri nas ta velika ravno včeraj ozdravela od pljučnice, danes zakuhala tamala. To ni več res.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 14:16:40
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12 Katero to misliš? Men je Justinekova zakon. dr. Pešec.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 15:12:08
|
|
|
|
KBM
|
Pozdravite se vsi bolančkani
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 16:12:48
|
|
|
|
kapesanta
|
ojejojej - ja Elisa, kva vam dugaja.... Dr. Pešec - no koment.... Mi smo iz pestre ponudbe Trboveljskih pediatrov izbrali- Zagorje... Sem pa tudi jaz mela nacilano dr. Justinek, pa me je zelo negativno presenetila na sistematskem....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 16:14:40
|
|
|
|
mily
|
Elis@ kaj pa je bilo? Jst se strinjam, Peščeva je . Ne razumem te ženske no, ker ji je očitno ful težko hodit na šiht in bit prijazna. Kje pa je mali škrlatinko staknil? Bi blo bolj verjetno, da jo tavečji dobi a ne? Upam, da se kmalu pocajta, revček. Justinkovo imamo pa tudi mi in je res super. Jst sem zadovoljna z njo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 16:15:25
|
|
|
|
mily
|
A dej Kapesanta kaj pa je bilo?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:18:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Kje pa je mali škrlatinko staknil? Bi blo bolj verjetno, da jo tavečji dobi a ne? Ja, sej...tole tud men ni najbolj jasn. Upam, da ni tavečji prenašalec, zbolel pa ni. Ga bom v ponedeljek kar s sabo h zdravniku vzela, pa rekla naj še njemu vzamejo bris. Če je prenašalec, mora tudi on dobiti ospen. Vsaj zdi se mi tako - ajna popravi me, če narobe razmišljam. Pa ajna še 1x hvala za informacije! Drgač pa moje opuščanje kajenja kar gre, no. Sem včeraj 3 skadila pa danes 2- to je že kar napredek. Baje se mi bojo v kratkem zagabili. Še čakam...ker zdaj mi dišijo bolj kot kdajkoli prej . Sam bo treba hmal nazaj na forum hujšajmo skupaj .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:22:20
|
|
|
|
kapesanta
|
mah ne vem, se ne spomnem več čist točno, mislim da je bilo zaradi dojenja in goste hrane (da naj bi pri 4 mesecih že bil počasi čas za uvajanje, ne glede na to da sva polno dojila in da mu ni nič falilo) pol sva pa še z Angi govorili, pa ji je tud neke čudne govorila, tako da sem dobila občutek, da ni glih za dojenčke. No mogoče je imela samo slab dan. Če bi ostala v Trbovljah, bi se itak zanjo odločila, ker razen tistega sistematskega nimam nič slabega povedat. SI pa prisluži še eno POHVALO: glede AD3 kaplic mi je tako super svetovala, da nisva imela nobenih problemov s trebušnimi krči več.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:27:07
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja men je tud rekla na sistematskem, da naj kar neham dojit, ker ni dost težek. Pol sem jo pa opomnila, naj pogleda njegovo porodno težo, pa kok je težek zdaj (takrat). No, mi je dala prav .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:34:50
|
|
|
|
kapesanta
|
Po mojem je dojenčki ne veselijo preveč - mora biti pa zakon za malčke, ker sem dobila občutek da zna z njimi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:49:08
|
|
|
|
ajna12
|
Elis@, kok pa je bil težek pri porodu, ko pišeš da malo? Da vidim, če je kakšna konkurenca naši. Ja, v ponedeljek ga pa kar vzemi s seboj.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:51:07
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sej ni imel spet tako zelo malo, ampak manj od povprečja, glede na to, da je bil donošen. Imel je 3050 g.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 20:55:18
|
|
|
|
ajna12
|
Uh, v primerjavi z našo "bajsi" , naša je imela 1405 g, rojena 2 meseca prezgodaj. Zdaj super punca .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 21:04:26
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ojoj! Men se je pa že moj čmrljček zdel tak drobižek (glede na to kak rambo je bil bratec). Po moje tvoje pupe sploh prijet ne bi upala . No, sam da je zdej v redu!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 7:26:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ajna, kjera to? tavelik al tamal ?? Sem čist pozabila..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 7:35:18
|
|
|
|
ajna12
|
O dobro jutro! Kaj sem danes zgodna. Tamale so že od 5.30 na nogih, jaz sem pa komaj pokonci. Je še čisto prezgodaj, saj tako jaz mislim že 6 let. Biba,tebe pa že skleroza daje. Tok je vagala ta velik , tamala pa ravno še 1x tok. Pa je bila kljub temu še lažja od tavečjega od Elise. Kako pa tvoje presenečenje včeraj?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 8:14:25
|
|
|
|
lunca2
|
ajna če se spomneš jz je nisem upala prijeti ko se je rodila. Je bila tako drobčkena, ampak zdej se ji pa sploh ne pozna da je bila tak drobižek. Je taprava punca.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 8:25:43
|
|
|
|
ajna12
|
lunca, se spomnem, ampak takrat ko si bila ti na obisku je imela že 2 kg in bila stara 1 mesec, ker smo komaj po 1 mesecu prišle domov. Ja, zdaj je velika punca, .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 10:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajna, res sem pozabila... Tole k praviš s sklerozo ti pa povem, da sem čezdalje bolj pozabljiva. Enostavno vse pozabim.... Aja, presenečenje je uspelo.. Ni bilo takega šoka k sm prčakvala.. Tko, da po vsej verjetnosti bom šla kar plačat, pa kar bo pač bo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 10:32:37
|
|
|
|
kapesanta
|
Biba, a pol gresta v Zanzibar?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 11:29:52
|
|
|
|
Miss Piggy
|
biba, sem ti kar fauš! Nam je pa še tavelik prejle zakuhal na 39,1 vročine. Pa sem poklicala gor, povedala, da ma mali škrlatinko, tavečji pa je dobil vročino, sicer še brez izpuščajev. In kaj mi reče - pridte, ko bojo izpuščaji! Pa sem kar mojga zdele poslala, da ga pelje gor, naj mu vzamejo bris, po moji logiki je bolje, da se začne prej zdraviti. Pa mi je rekla, da zdele nimajo zdravnikov (ob 10.30), da naj pridem popoldan (BTW, takrat bo moj v službi, jaz pa bom morala peš z dvema bolanima otrokoma v ZD). Bomo videli, če bo moj zdele kej zrihtu... Hvala, da ste brale, pa upam, da ste me kaj razumela, sam jaz sem zdele RES razkurjena!!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.1.2008 11:42:12
|
|
|
|
kapesanta
|
Elisa - za srečo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?