|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
23.1.2008 13:22:31   
Miss Piggy
En pozdrav še od mene. Mam kr fajn hudo absistenčno krizo. Sej v bistvu naj bi kadila do nekje med 8. in 13. dnem terapije, sam me zanima kok sem kej karakterja.

Drgač pa tud mene kuhlja. Glavobol, grlo, v pljučih me peče pa vse kosti me bolijo. Zdej sam čakam, da zakuham, mojadva sta pa samo nahodna, HB!
Romana, a ti si prav gripo mela?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.1.2008 13:23:33   
KBM
Elis@, pozdravi seuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.1.2008 13:47:33   
mily
KBM ja od Nike učka je. Ma sem prejle probala že mižljon slikic, pa so ble vse kvadratne. Mi ni jasn v čem je fora no! Tale je pa kukrtuk ok.

Elis@ ne štekam zdej. A maš prav nek program, ki ti potem dovoli kadit med 8. in 13. dnem al sem zdej čist po blond pokopčala??? Moj je kr iz lufta nehu. Sej ga je vmes kr mal držal, sam je bik in je trmast. No, še sreča zdej user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.1.2008 13:50:23   
mily
Aja, kaj sem še mislala. Elis@, a jih pri vas v vrtcu velik manjka? Da mal preštudiram kuk je res riskantno it, ker če so fajn bolani, jo bom res kr doma pustila. Bom vidla kaj bo še moj reku. Sam Nika bo že čist nervozna, če bo sam doma. Je zdele bla tri dni skos pri tašči. Pride od mojga sestra vsak dan po njo in pol divjajo tam, tko da je še ok.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.1.2008 14:00:59   
kapesanta
ja pišuka babe - zdej na lepo vreme se greste bolane bit....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.1.2008 14:05:40   
Miss Piggy
 O madonca, zdele bom pa popizdila! Tole zdajle že četrtič pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No v glavnem, Dino pravi, da so pri zajčkih danes manjkali štirje.

Glede kajenja pa takole: danes sem začela jemati tablete. Med 8. in 13. dnem naj bi čisto opustila cigarete, do takrat pa je dovoljeno kaditi.  Baje je pa terapija zelo učinkovita, pa saj mora bit, ker stane 14-dnevna kura 45 evrovuser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.1.2008 14:06:44   
lunca2
Midva sva že tud bla uzun na sončku, je blo prou fajn. Zdele je pa u hodalic.

Elis bomo navijal zate, da se odvadiš čeprou je zlo težko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.1.2008 14:08:17   
mily
U madona, kakšno terapijo pa si našla to? KOkrkoli, jst upam, da ti res pomaga. Če ne druga moreš zdej nehat iz same trme, da ne bo kdo reku, da si 45€ stran vrgla user posted image

Aja a samo 4je majkajo? No to pa ni tuk hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.1.2008 14:09:27   
Miss Piggy
No, sej mi jih ni blo treba plačat user posted image . Od mojga firma časti!user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.1.2008 14:10:49   
mily
A dej? Noro!user posted image   Je pa res pri fajni firmi, da se tkole grejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.1.2008 14:21:43   
KBM
Elis@, upam da ti ratauser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.1.2008 16:50:01   
Bubamaraa
evo mene punce...

sem šla kr ob pol dveh domov....in direkt v pojstlo in sem do zdele spala.....user posted image

ja to kurčevo gripo sem fasala.....user posted image

tko, da sem itak s šefico zmenjena, da naj se sama odločim kako bom delala... ko bom dost pri močeh bom šla in tolk časqa bom v službi kokr bom zmogla...ful fajn....če bom pa v minusu z urami, kar sugurno ta mesec bom, bom pa že enkrat not dobila....je rekla šefica, da se naj ne sekiram....user posted image

grem neki pojest....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.1.2008 16:52:00   
KBM
Romana, dober tekuser posted image , pa super šefico imašuser posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.1.2008 20:25:14   
Miss Piggy
Romana, upam, da se hmal pocajtaš!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.1.2008 20:49:19   
Bubamaraa
hvala punceuser posted image ...sam hudiča, ker vidite ve nick Romana.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.1.2008 21:12:51   
Miss Piggy
j*** ga! Ušlo mi je!user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
24.1.2008 8:47:44   
mily
U madona punce, tuk velik čvekate, da nas morem na drugi strani iskat.

Jutro! Danes bo spet lep dan, pa še midva z mojim imava deveto obletnico! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1867
24.1.2008 9:27:44   
Anonimen
Mily, midva pa 4. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
24.1.2008 9:33:29   
mily
Aja, a prav danes imata tudi? user posted image   Ja fino, potem pa tudi vama čestitke! Ne vem kaj čem mojmu pripravit. Kupiva si midva nič, ker itak imava zdej skupi keš, pa bi blo smešn, če bi mu jst neki posebi šla kupit. Mogoče si bova kej tko privoščla. Bova še vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
24.1.2008 9:52:02   
Anonimen
Čestitke tud vama.. user posted image user posted image

Ma, ne vem.. Najbrž bo dobil kar dve smučarski karti. Sem razmišljala, da bi ga peljala za 5 dni na Roglo, pa bi se mal smučala, mal kopala, mal savne.. Sam je problem, da bi mogla it že to nedelo (je kao posebna ponudba). To nama pa najbrž ne bo ratal, ker mava delavce doma..user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
24.1.2008 9:59:44   
KBM
Čestitke Mily in Biba za obletnicouser posted image user posted image user posted image

Bubamaraa, sorry, meni kar uide tko kot Elis@, pač navada, se bom v drugo potrudila, da ne bom več delala napakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
24.1.2008 10:00:39   
kapesanta
ČESTITKE VSEM 4

midva grema pa za obletnico običajno nekam ven jest (no zdej gremo) - ampak bi bla pa vesela kake rožice, pa se mu zdi brez veze, tk oda mu že nekaj let tud jst nč ne dam...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
24.1.2008 10:11:27   
mily
Hvala!
Ja no, sej neki takega sem mela v mislih. Mogoče bova šla kej pojest, al pa si bova kr za domov vzela. Niko tašča odpelje, tko da bova imela mal cajta za sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1873
24.1.2008 10:40:03   
Anonimen
Js sm pa tko žleht.. user posted image    user posted image     user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image  

Zdele sem dobila ponudbo za zanzibar..In itak me ful drži, sam vem, da ga ne bom spravila - bo mel spet 100 problemov.. user posted image

In ker mava dons ravno obletnico, sem sedajle sprintala prospekt, naredila darilni bon in mu bom kao podarila potovanje na zanzibar.. Da vidim njegov dolgi nos, k bo dobil "darilo".. user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Vam garantiram, da bo potem tok grozn vesel smučarskih kart... user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
24.1.2008 10:41:15   
Anonimen
aja, midva greva drugač tud vedno nekam jest, pa se mal razvajat.. Sam letos večerja odpade, ker sem jaz na dieti... Tud za moj rojstni dan nisva šla.. Bova nadoknadla, k bom konc z dieto.. Ker ne mislm dat ful za večerjo, pa da ne smem nič jest.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?