Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 13:22:31
|
|
|
|
Miss Piggy
|
En pozdrav še od mene. Mam kr fajn hudo absistenčno krizo. Sej v bistvu naj bi kadila do nekje med 8. in 13. dnem terapije, sam me zanima kok sem kej karakterja. Drgač pa tud mene kuhlja. Glavobol, grlo, v pljučih me peče pa vse kosti me bolijo. Zdej sam čakam, da zakuham, mojadva sta pa samo nahodna, HB! Romana, a ti si prav gripo mela?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 13:23:33
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, pozdravi se
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 13:47:33
|
|
|
|
mily
|
KBM ja od Nike učka je. Ma sem prejle probala že mižljon slikic, pa so ble vse kvadratne. Mi ni jasn v čem je fora no! Tale je pa kukrtuk ok. Elis@ ne štekam zdej. A maš prav nek program, ki ti potem dovoli kadit med 8. in 13. dnem al sem zdej čist po blond pokopčala??? Moj je kr iz lufta nehu. Sej ga je vmes kr mal držal, sam je bik in je trmast. No, še sreča zdej .
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 13:50:23
|
|
|
|
mily
|
Aja, kaj sem še mislala. Elis@, a jih pri vas v vrtcu velik manjka? Da mal preštudiram kuk je res riskantno it, ker če so fajn bolani, jo bom res kr doma pustila. Bom vidla kaj bo še moj reku. Sam Nika bo že čist nervozna, če bo sam doma. Je zdele bla tri dni skos pri tašči. Pride od mojga sestra vsak dan po njo in pol divjajo tam, tko da je še ok.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:00:59
|
|
|
|
kapesanta
|
ja pišuka babe - zdej na lepo vreme se greste bolane bit....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:05:40
|
|
|
|
Miss Piggy
|
O madonca, zdele bom pa popizdila! Tole zdajle že četrtič pišem . No v glavnem, Dino pravi, da so pri zajčkih danes manjkali štirje. Glede kajenja pa takole: danes sem začela jemati tablete. Med 8. in 13. dnem naj bi čisto opustila cigarete, do takrat pa je dovoljeno kaditi. Baje je pa terapija zelo učinkovita, pa saj mora bit, ker stane 14-dnevna kura 45 evrov .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:06:44
|
|
|
|
lunca2
|
Midva sva že tud bla uzun na sončku, je blo prou fajn. Zdele je pa u hodalic. Elis bomo navijal zate, da se odvadiš čeprou je zlo težko.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:08:17
|
|
|
|
mily
|
U madona, kakšno terapijo pa si našla to? KOkrkoli, jst upam, da ti res pomaga. Če ne druga moreš zdej nehat iz same trme, da ne bo kdo reku, da si 45€ stran vrgla Aja a samo 4je majkajo? No to pa ni tuk hudo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:09:27
|
|
|
|
Miss Piggy
|
No, sej mi jih ni blo treba plačat . Od mojga firma časti!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:10:49
|
|
|
|
mily
|
A dej? Noro! Je pa res pri fajni firmi, da se tkole grejo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 14:21:43
|
|
|
|
KBM
|
Elis@, upam da ti rata
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 16:50:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
evo mene punce... sem šla kr ob pol dveh domov....in direkt v pojstlo in sem do zdele spala..... ja to kurčevo gripo sem fasala..... tko, da sem itak s šefico zmenjena, da naj se sama odločim kako bom delala... ko bom dost pri močeh bom šla in tolk časqa bom v službi kokr bom zmogla...ful fajn....če bom pa v minusu z urami, kar sugurno ta mesec bom, bom pa že enkrat not dobila....je rekla šefica, da se naj ne sekiram.... grem neki pojest....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 16:52:00
|
|
|
|
KBM
|
Romana, dober tek , pa super šefico imaš
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 20:25:14
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Romana, upam, da se hmal pocajtaš!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 20:49:19
|
|
|
|
Bubamaraa
|
hvala punce ...sam hudiča, ker vidite ve nick Romana.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 21:12:51
|
|
|
|
Miss Piggy
|
j*** ga! Ušlo mi je!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 8:47:44
|
|
|
|
mily
|
U madona punce, tuk velik čvekate, da nas morem na drugi strani iskat. Jutro! Danes bo spet lep dan, pa še midva z mojim imava deveto obletnico!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 9:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mily, midva pa 4.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 9:33:29
|
|
|
|
mily
|
Aja, a prav danes imata tudi? Ja fino, potem pa tudi vama čestitke! Ne vem kaj čem mojmu pripravit. Kupiva si midva nič, ker itak imava zdej skupi keš, pa bi blo smešn, če bi mu jst neki posebi šla kupit. Mogoče si bova kej tko privoščla. Bova še vidla.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 9:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke tud vama.. Ma, ne vem.. Najbrž bo dobil kar dve smučarski karti. Sem razmišljala, da bi ga peljala za 5 dni na Roglo, pa bi se mal smučala, mal kopala, mal savne.. Sam je problem, da bi mogla it že to nedelo (je kao posebna ponudba). To nama pa najbrž ne bo ratal, ker mava delavce doma..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 9:59:44
|
|
|
|
KBM
|
Čestitke Mily in Biba za obletnico Bubamaraa, sorry, meni kar uide tko kot Elis@, pač navada, se bom v drugo potrudila, da ne bom več delala napak
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 10:00:39
|
|
|
|
kapesanta
|
ČESTITKE VSEM 4 midva grema pa za obletnico običajno nekam ven jest (no zdej gremo) - ampak bi bla pa vesela kake rožice, pa se mu zdi brez veze, tk oda mu že nekaj let tud jst nč ne dam...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 10:11:27
|
|
|
|
mily
|
Hvala! Ja no, sej neki takega sem mela v mislih. Mogoče bova šla kej pojest, al pa si bova kr za domov vzela. Niko tašča odpelje, tko da bova imela mal cajta za sebe.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 10:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Js sm pa tko žleht.. Zdele sem dobila ponudbo za zanzibar..In itak me ful drži, sam vem, da ga ne bom spravila - bo mel spet 100 problemov.. In ker mava dons ravno obletnico, sem sedajle sprintala prospekt, naredila darilni bon in mu bom kao podarila potovanje na zanzibar.. Da vidim njegov dolgi nos, k bo dobil "darilo".. Vam garantiram, da bo potem tok grozn vesel smučarskih kart...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 24.1.2008 10:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, midva greva drugač tud vedno nekam jest, pa se mal razvajat.. Sam letos večerja odpade, ker sem jaz na dieti... Tud za moj rojstni dan nisva šla.. Bova nadoknadla, k bom konc z dieto.. Ker ne mislm dat ful za večerjo, pa da ne smem nič jest..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?