Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 21.1.2008 19:48:39
|
|
|
|
lunca2
|
Elis ideje so zmer dobrodošle.Sej bomo še dolg kuhal. Kako pa ti nardiš kruhove cmoke? Se bom enkret lotla. Pa recept za kremšnite bi mela. Tko mi smo dobili še potrdilo od pediatra iz Lj.za pregomin. Čez tri mesece pa imamo spet kontrolo in upam, da alergija izgine.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 21.1.2008 20:31:41
|
|
|
|
KBM
|
Čez tri mesece pa imamo spet kontrolo in upam, da alergija izgine. Upam, da bo izginila
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 8:41:21
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Čez tri mesece pa imamo spet kontrolo in upam, da alergija izgine. Upam, da bo izginila Tud jz upam, ker bo drugače tuk smotan. Nobenih jogurtov, skutk,....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 10:07:23
|
|
|
|
kapesanta
|
joj lunca, tudi jaz ti želim, da bo alergija zvodenela - res ne vem kako bi mi preživeli brez jogurtov skutk in pudinga...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 10:13:37
|
|
|
|
lunca2
|
Upam, da bo tko. Kr tud jz ne vem kako bi blo brez tega. Pomoje zelo zelo težko. Tko, da upajmo na najboljše.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 10:48:26
|
|
|
|
KBM
|
Danes pa praznuje AKŠ Življenje je kakor knjiga, včasih njene stranis o žalostne in sive, a včasih mavrične igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan! Karin, Boris in Mojca
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 11:09:19
|
|
|
|
Miss Piggy
|
AKŠ, vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 22.1.2008 12:03:23
|
|
|
|
lunca2
|
AKŠ vse najboljše. Ko luna se budi, da vse zvezde tega vesolja prebudi, takrat naokoli se govori da rojstni dan imaš TI! Zatorej danes celo vesolje z zvezdami ti želi; veliko sreče in zdravja, saj konec koncev rojstni dan imaš ti!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 7:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
AKŠ, tudi od mene: VSE NAJBOLJŠE!!!! Danes sem pa dobre volje.. ne vem zakaj, glede na to, da sva se včeri mal spričkala, zarad brezvezne stvari.. Ampak vseeno.. Danes grem v Zagorje na s starim prijateljem in komaj čakam.. Drugače se morm pa spomnit, kaj nej mojmu kupm za obletnico.. Kakšne ideje?? Sicer nekaj že imam ogledano, ampak vseeno..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 8:33:48
|
|
|
|
lunca2
|
Morgen! O Biba mata obletnico , kuk časa pa sta skup če ni skrivnost? Maš kej fajnga ogledanga? Jz tud nkol ne vem kaj mu nej kupm. Je kr težko. Dons pride pa prababica k Ažbetu kr mam zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 9:32:12
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Drugače se morm pa spomnit, kaj nej mojmu kupm za obletnico.. Kakšne ideje?? Sicer nekaj že imam ogledano, ampak vseeno.. Sexy spodnje perilo zase - ne boš zgrešila! Al pa ga pelji na masažo v dvoje oz. kej podobnega.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 9:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
4 leta.. Elis@, na meni nobeno perilo ne bo zgledalo seksi... Boljš da sem kar v pižami.. Ja, na masažo sem že tuhtala, ampak to mu glih ni... (to on men kupuje ).. Mogoče bom šla kar karte za smučanje kupt.. Al pa uno kopel mogoče.. Sem gledala, pa je v Laškem 45 minut 60 €, v dolenjskih toplicah pa 2 uri 60 €. Kje je tle logika?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 10:07:41
|
|
|
|
kapesanta
|
Vse naj naj AKŠ
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 10:09:18
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja Laško je Laško . Za elito . Biba, teb bi zdele najraje enga smajlija, ki te v rit brca napopala, pa se mi ne da iskat. Njemu si verjetno najlepša in najhot, pa če maš gate za stare mame gor, kaj šele v sexy spodnjem perilu... Punce, jaz mam pa eno novo zdravilo, da bom nehala kadit. Dons še nisem pržgala, upam, da mi rata. Držte pesti!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 10:14:03
|
|
|
|
KBM
|
Punce, jaz mam pa eno novo zdravilo, da bom nehala kadit. Dons še nisem pržgala, upam, da mi rata. Držte pesti! Držim pesti
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 10:14:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jst še živim..sicer komi...sam še živim...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 10:57:11
|
|
|
|
kapesanta
|
Elisa - go baby go go
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 11:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Bubamaraa, a se ti kej spoznaš na plače, pa jih kej računaš? mam eno vprašanje....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 11:37:01
|
|
|
|
mily
|
DAAAAAAN! Elis@ bomo vse navijale, da se odvadiš . Bubamaraa kaj ti, a si bolana? Biba, midva sva bila enkrat v Laškem. Pa ne vem kuk sva takrat dala, sam men je blo tko lepo. Sva šla v Dianino kopel in dobiš zraven šampanjec, pa tko svečke so, nežna muzika in cveti vrtnic v kopeli. Ful romantično. Ampak ni pa mehurčkov tle. Pa 45 minut imaš vrh glave no, ker je notr ful topl in maš hitr dost. Imaš pa še Apolonovo kopel. Tle sicer še nisem bla, vem pa, da je z mehurčki in nekimi zelišči. Tut ne more bit švoh.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 11:43:54
|
|
|
|
KBM
|
Romana, si bolana?Te še kar grlo boli? Mene je vmes že nehal, sedaj me pa spet boli
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 11:55:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
biba ja plače se učim...lahk mi napišeš na ZS pa vprašam sodelavko, ki ful obvlada te stvari.... ja bolana sem..... sem bila do dons doma....dons sem šla pa v službo in sem komi prišla....me je gripa čist zjebala....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 12:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Bubamaraa, sem ti poslala.. Hvala
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 12:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan še od mene! Zdajle Elca pančka, potem pojeva kosilo in šibneva ven na Danes sem dobila tud pustni kostum zanjo , sem ga že oprala, se že suši zunaj. Joj kok bo luštna , pa še čist ta pravo obuvalo ma za zraven. Komi čakakm drgui vikend, ko bo Ela prvič maškara, potem bo pa že prvo svečko pihala. Sej ne morem verjet, kako gre hitro čas. Sem bla ja komaj . Uživajte punce, pa ven na pejte!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 12:51:14
|
|
|
|
mily
|
Midve sva pa že bile na sončku. Sva šle prej mal na sprehod in v knjižnico. Je Nika že OK, čeprav še tkole tu pa tam pokašlja. Ne vem pa, če je ne bi še en teden pustila doma, da gre tale Rota mal mim, kaj pravte? Pa bi potem prišla glih na maškote v vrtec. Za maškore bo pa letos enako kot lani. Lani je tko bla bolana in ni bla v vrtcu. Itak se strinja, tko da super. En strošek manj
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 23.1.2008 13:21:43
|
|
|
|
KBM
|
Midve smo bile tud že na sončku, čeprav v vrtec ne hodi, malo kašlja in z noska ji teče, jo bom kar ta teden doma pustila, mogoče še drugi, bom videla kako bo z zdravjem Ja res je Mily, full rasajajo virusi, tko da je res bolje da je doma, saj moje mišljenje je tako , da ne bo spet za maškare mogla ostati doma! P luštno slikco imaš, je to očka od Nike?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?