Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 23:12:26
|
|
|
|
KBM
|
Bravo, Taj za prve korake , pa čim manj padcev na ritko
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 8:10:40
|
|
|
|
lunca2
|
Dobro jutro! Jz čakam, da pridejo delavci, nam bodo okne zamenjal. So ti čist preluknjani pa še diht niso. Iz vsake luknje piha. Upam, da bojo lepo delal .
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 8:47:36
|
|
|
|
kapesanta
|
Bravo TAJ! Se mu pa nekam mudi, ko je tko zgodi shodu... Angi - dejte se kej oglast no, da vidim tvojo novo frizuro - da o Marku sploh ne govorim - ga že 100 let nisem vidla.... Kaj ko bi se zmenili s Pleničko pa vsi vletite?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 8:54:40
|
|
|
|
mily
|
Elov! Pozdrav še od mene. Ma neki mi velik pišete zadnje čase. Sem si mogla prav cajt vzet, da sem vas prečitala. TAJ ČESTITKE ZA PRVE KORAKE! Šele zdej boš vidu, kok je blo v vozičku fajn
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 8:56:31
|
|
|
|
KBM
|
Jz čakam, da pridejo delavci, nam bodo okne zamenjal. So ti čist preluknjani pa še diht niso. Iz vsake luknje piha. Upam, da ti uštimajo tko kot je treba
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Elov! Elov nazaj! A tko je zdaj moderno pozdravljati al kako? Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:19:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
živjo... evo jaz že pridno delam.....in komi čakam malico, ker sem že kr lačna...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa evo jaz že pridno delam.....in komi čakam malico, ker sem že kr lačna... Tako kot v šoli kaj? Ko nam je bil vsem najljubši predmet malica ali odmor.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:28:33
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa evo jaz že pridno delam.....in komi čakam malico, ker sem že kr lačna... Tako kot v šoli kaj? Ko nam je bil vsem najljubši predmet malica ali odmor. jaaaaa..... sam tlr itak ni panike..ni fursiranja...če rabš počitek si ga vzameš... zjutri kavica... pol kak čajček...po malici..tko, da je res super šiht...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:29:12
|
|
|
|
KBM
|
Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka. Kako pa to, da greste na NFT?Mi smo mogli hodit, ker je Karin hipotona, no sedaj hodimo samo 1x na leto, se je s telovdbo vse lepo uštimalo!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka. Kako pa to, da greste na NFT?Mi smo mogli hodit, ker je Karin hipotona, no sedaj hodimo samo 1x na leto, se je s telovdbo vse lepo uštimalo! Ela je tudi malo hipotona, predvsem v trebuhu. Pri enajstih mesecih se ne plazi, kobaca sploh ne, pa sama se še ne usede. Ampak napreduje, se vidi. Počasi pa bo. Ni tko hitra kot mami, jaz sem že pri dobrih 9ih mesecih shodila. Preden sem shodila (!) sem pa brata zatožila, da me je z masko strašil. Sem bla pa v drugih stvareh extrem, flaško do sedmega leta, v posteljo lulala do desetega. Po parkrat na noč.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:39:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
sej bo vse ob svojem času.... Danajo bomo pa s septembrom vpisali za 4 ure v vrtec....in to v Kisovec... ..danes jo gre moja mami...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:40:36
|
|
|
|
KBM
|
hothien, saj bo!Vse se da s telovadbo uštimat in veliko ljubezni in potrpljenja in nikoli ne poslušaj druge, poslušaj samo svoje srce in Elo in tisto kar ona zmore, še prehitro bo prišel njen čas, ko ti bo vse pokazala!Vsak rabi svoj čas
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, sej vem. Se sploh ne sekiram, res ne. Motilo me je edino, ko so mi vsi govorili, da pretiravam, da ne rabimv RA, da bo že sama, sam ni tako. Bolje je it v RA (sem sama prosila P) in na NFT, da ti pokažejo vaje. Sicer pa če bom še kdaj imela kakšnega , bom defnitivno šla na tečaj handlinga, ker to je pa tko super zadeva, da ne moreš verjet, kok se da sam s tem naredit. Škoda, ker pri nas v materinski šoli tega ni, pokaže ti pa tud noben, v porodnišnici ga ne uporabljajo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 9:50:07
|
|
|
|
KBM
|
Ja hothien imaš prav, ti kar pojdi na telovadbo, to res največ pomaga, samo škoda, ker že nisi šla kaj prej, bi bilo sedaj sigurno že ok.Mi smo na telovadbo začeli hoditi že pri 3 mesecih, pa tudi fizioterapevtka me je naučila handlinga in ni mi žal, res veliko pomagaš otroku, ki ima težave.S pravilnim preoblačenjem, pri kopanju in vse povsod kjer ga je treba negovati to še kako prav pride
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:00:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela.... papiga ponavlja svojo...........
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:01:22
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Taj se zahvaljuje za čestitke, mami pa tudi. A da bo šla Danaja kar v vrtec, to je zdej moderno. Hecam se. Sej mi je včeraj povedala, da rada hodi in komaj čaka torke, da gre, tko, da je kar prav. Sam pol pa ne bo mogla dolgo spat . Bubamaraa mal delaj, ne pa sam na rr viset. Sicer pa, če za to plačajo, svaka ti čast. Jz grem pa jutri v službo, brez veze. Me že kar malo zavija od vsega. Ampak bo že.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela.... papiga ponavlja svojo........... Isti avatar? Sej čbela nima tazga.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:09:50
|
|
|
|
mily
|
Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako? Hoti, sem glih včeri govorila s T. o tem, da v materinski nič ne pokažejo handlinga v materni, pa je rekla, da zdej pokažejo. Sicer je vse super ekspresno in ni šans, da bi si kej zapomnu kdo, sam so vsaj začel tut to uvajat in mogoče bojo s časov dal vedno več pozornosti tut na to. Aja, pa jutr pridem na kofe če ne veš. No mogoče, al pa v petek.Sej si doma ne? Aha ok, se pol vidima.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:10:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela.... papiga ponavlja svojo........... Isti avatar? Sej čbela nima tazga. ga je mela včeri zvečer in ga je pol nazaj spremenila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:13:11
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako? Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš .
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela.... papiga ponavlja svojo........... Isti avatar? Sej čbela nima tazga. ga je mela včeri zvečer in ga je pol nazaj spremenila... Aja, nisem vidla. Mily, sej pri nas to tud pokazali malo osnove, sam to bi moral bit cel tečaj, dosti več je tega, pa vsaka mamica bi mogla to sama probat na tisti lutki ipd. Par uric tega bi moglo bit, ne pokažejo tok, da bi lahko zdej začela sama doma ga uporabljat. Zdej pa šibamo, pa pa!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:17:31
|
|
|
|
KBM
|
Zdej pa šibamo, pa pa! Fajn uštimajte
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:17:42
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: mily Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako? Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš . Sej vrjetno vstanem prej, kot ti prideš na šiht. Pa itak ne veš kje točno sem. Sam boš mogla mal rolete dvignat, da te bom vidla, ker zdej so čist zadekani not. Majo skos vsak dan, noč in dan vse rolete dol. Čudaki. Hoti čao. Fajn zrihtita
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:20:25
|
|
|
|
mily
|
Hotka, če boš pol tole prebrala. Sem se takoj spomnala na tebe, ko sem tole vidla. Se ti kej sanja zakaj? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2277571
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?