|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
8.1.2008 23:12:26   
KBM
Bravo, Taj za prve korakeuser posted image user posted image user posted image , pa čim manj padcev na ritkouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.1.2008 8:10:40   
lunca2
Dobro jutro!

Jz čakam, da pridejo delavci, nam bodo okne zamenjal.user posted image So ti čist preluknjani pa še diht niso. Iz vsake luknje piha.

Upam, da bojo lepo delaluser posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.1.2008 8:47:36   
kapesanta
Bravo TAJ! Se mu pa nekam mudi, ko je tko zgodi shodu...

Angi - dejte se kej oglast no, da vidim tvojo novo frizuro - da o Marku sploh ne govorim - ga že 100 let nisem vidla.... Kaj ko bi se zmenili s Pleničko pa vsi vletite?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.1.2008 8:54:40   
mily
Elov!
Pozdrav še od mene. Ma neki mi velik pišete zadnje čase. Sem si mogla prav cajt vzet, da sem vas prečitala.

TAJ ČESTITKE ZA PRVE KORAKE!
Šele zdej boš vidu, kok je blo v vozičku fajnuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.1.2008 8:56:31   
KBM
Jz čakam, da pridejo delavci, nam bodo okne zamenjal. So ti čist preluknjani pa še diht niso. Iz vsake luknje piha.

Upam, da ti uštimajo tko kot je trebauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
9.1.2008 9:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Elov!

Elov nazaj! user posted image  A tko je zdaj moderno pozdravljati al kako? user posted image
Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.1.2008 9:19:50   
Bubamaraa
živjo...

evo jaz že pridno delam.....in komi čakam malico, ker sem že kr lačna...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.1.2008 9:26:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

evo jaz že pridno delam.....in komi čakam malico, ker sem že kr lačna...user posted image

Tako kot v šoli kaj? Ko nam je bil vsem najljubši predmet malica ali odmor. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
9.1.2008 9:28:33   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Tako kot v šoli kaj? Ko nam je bil vsem najljubši predmet malica ali odmor. user posted image

jaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

sam tlr itak ni panike..ni fursiranja...če rabš počitek si ga vzameš... zjutri kavica... pol kak čajček...po malici..tko, da je res super šiht...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
9.1.2008 9:29:12   
KBM
Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka.

Kako pa to, da greste na NFT?Mi smo mogli hodit, ker je Karin hipotona, no sedaj hodimo samo 1x na leto, se je s telovdbo vse lepo uštimalo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
9.1.2008 9:35:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Mi gremo pa pol na NFT, malo potelovadit, pa da vidimo kaj bo kej povedala fizioterapevtka.

Kako pa to, da greste na NFT?Mi smo mogli hodit, ker je Karin hipotona, no sedaj hodimo samo 1x na leto, se je s telovdbo vse lepo uštimalo!user posted image

Ela je tudi malo hipotona, predvsem v trebuhu. Pri enajstih mesecih se ne plazi, kobaca sploh ne, pa sama se še ne usede. user posted image  Ampak napreduje, se vidi. Počasi pa bo. Ni tko hitra kot mami, jaz sem že pri dobrih 9ih mesecih shodila.
Preden sem shodila (!) sem pa brata zatožila, da me je z masko strašil. user posted image  Sem bla pa v drugih stvareh extrem, flaško do sedmega leta, v posteljo lulala do desetega. user posted image Po parkrat na noč. user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
9.1.2008 9:39:52   
Bubamaraa
sej bo vse ob svojem času....user posted image

Danajo bomo pa s septembrom vpisali za 4 ure v vrtec....in to v Kisovec...user posted image user posted image user posted image ..danes jo gre moja mami...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
9.1.2008 9:40:36   
KBM
hothien, saj bo!Vse se da s telovadbo uštimat in veliko ljubezni in potrpljenja in nikoli ne poslušaj druge, poslušaj samo svoje srce in Elo in tisto kar ona zmore, še prehitro bo prišel njen čas, ko ti bo vse pokazala!Vsak rabi svoj časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
9.1.2008 9:46:11   
Anonimen
Hvala punce, sej vem. user posted image  Se sploh ne sekiram, res ne. Motilo me je edino, ko so mi vsi govorili, da pretiravam, da ne rabimv RA, da bo že sama, sam ni tako. Bolje je it v RA (sem sama prosila P) in na NFT, da ti pokažejo vaje. Sicer pa če bom še kdaj imela kakšnega user posted image , bom defnitivno šla na tečaj handlinga, ker to je pa tko super zadeva, da ne moreš verjet, kok se da sam s tem naredit. user posted image  Škoda, ker pri nas v materinski šoli tega ni, pokaže ti pa tud noben, v porodnišnici ga ne uporabljajo. user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
9.1.2008 9:50:07   
KBM
Ja hothien imaš prav, ti kar pojdi na telovadbo, to res največ pomaga, samo škoda, ker že nisi šla kaj prej, bi bilo sedaj sigurno že ok.Mi smo na telovadbo začeli hoditi že pri 3 mesecih, pa tudi fizioterapevtka me je naučila handlinga in ni mi žal, res veliko pomagaš otroku, ki ima težave.S pravilnim preoblačenjem, pri kopanju in vse povsod kjer ga je treba negovati to še kako prav prideuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
9.1.2008 10:00:24   
Bubamaraa
zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela....user posted image  papiga ponavlja svojo...........user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
9.1.2008 10:01:22   
Čebelica - trot
Taj se zahvaljuje za čestitke, mami pa tudi.

A da bo šla Danaja kar v vrtec, to je zdej moderno. Hecam se. Sej mi je včeraj povedala, da rada hodi in komaj čaka torke, da gre, tko, da je kar prav. Sam pol pa ne bo mogla dolgo spat user posted image user posted image user posted image .

Bubamaraa mal delaj, ne pa sam na rr viset. Sicer pa, če za to plačajo, svaka ti čast.

Jz grem pa jutri v službo, brez veze. Me že kar malo zavija od vsega. Ampak bo že.

la la la

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
9.1.2008 10:07:04   
Anonimen

zdele šele vidim, da ima Hotka isti avatar kot Čbela....user posted image  papiga ponavlja svojo...........user posted image

Isti avatar? Sej čbela nima tazga. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
9.1.2008 10:09:50   
mily
Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako?user posted image

Hoti, sem glih včeri govorila s T. o tem, da v materinski nič ne pokažejo handlinga v materni, pa je rekla, da zdej pokažejo. Sicer je vse super ekspresno in ni šans, da bi si kej zapomnu kdo, sam so vsaj začel tut to uvajat in mogoče bojo s časov dal vedno več pozornosti tut na to.

Aja, pa jutr pridem na kofe če ne veš. No mogoče, al pa v petek.Sej si doma ne? Aha ok, se pol vidima.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.1.2008 10:10:58   
Bubamaraa

ga je mela včeri zvečer in ga je pol nazaj spremenila...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.1.2008 10:13:11   
Čebelica - trot

Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš user posted image user posted image user posted image .

la la la

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.1.2008 10:13:38   
Anonimen

ga je mela včeri zvečer in ga je pol nazaj spremenila...user posted image

Aja, nisem vidla.

Mily, sej pri nas to tud pokazali malo osnove, sam to bi moral bit cel tečaj, dosti več je tega, pa vsaka mamica bi mogla to sama probat na tisti lutki ipd. Par uric tega bi moglo bit, ne pokažejo tok, da bi lahko zdej začela sama doma ga uporabljat.

Zdej pa šibamo, pa pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.1.2008 10:17:31   
KBM
Zdej pa šibamo, pa pa!

Fajn uštimajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.1.2008 10:17:42   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš user posted image user posted image user posted image .

Sej vrjetno vstanem prej, kot ti prideš na šiht.user posted image  Pa itak ne veš kje točno sem.

Sam boš mogla mal rolete dvignat, da te bom vidla, ker zdej so čist zadekani not. Majo skos vsak dan, noč in dan vse rolete dol. Čudaki.

Hoti čao. Fajn zrihtitauser posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.1.2008 10:20:25   
mily
Hotka, če boš pol tole prebrala. Sem se takoj spomnala na tebe, ko sem tole vidla. Se ti kej sanja zakaj?user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2277571

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?