Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:21:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka fajn zrihtajte... punce a vete, da danes zvečer pride od Hotke k meni.....in to SAM....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:45:47
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: mily Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako? Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš . Sej vrjetno vstanem prej, kot ti prideš na šiht. Pa itak ne veš kje točno sem. Sam boš mogla mal rolete dvignat, da te bom vidla, ker zdej so čist zadekani not. Majo skos vsak dan, noč in dan vse rolete dol. Čudaki. Ja jz vem, katera okna so tvoja, tista brez zaves, a ne? Ja rolete bom pa itak dvignila, da mi boš lahko pomahala.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 10:46:52
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa punce a vete, da danes zvečer pride od Hotke k meni.....in to SAM.... A zato si ti mene povabla, danes. Lisica. Da bom lahko tvojga zamotla. Znajdeš pa se, ni kaj.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 11:16:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa punce a vete, da danes zvečer pride od Hotke k meni.....in to SAM.... A zato si ti mene povabla, danes. Lisica. Da bom lahko tvojga zamotla. Znajdeš pa se, ni kaj. ja itak.... pa upam, da boš sodelovala, ker itak, da moj bo, ko je čist na tvoje oprsje nor
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 11:36:42
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: mily IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: mily Čebela, potem te bom pa lahko frcigala če delaš al kako? Ja, jaz pa tebe, da bom vidla, kako dolgo spiš . Sej vrjetno vstanem prej, kot ti prideš na šiht. Pa itak ne veš kje točno sem. Sam boš mogla mal rolete dvignat, da te bom vidla, ker zdej so čist zadekani not. Majo skos vsak dan, noč in dan vse rolete dol. Čudaki. Ja jz vem, katera okna so tvoja, tista brez zaves, a ne? Ja rolete bom pa itak dvignila, da mi boš lahko pomahala. U vidim, da bom mogla res dat zavese gor, ker očitno vsi opazite, da jih nimam ne v spalnici in ne v Nikini sobi. Sam kaj ko mi nobene niso všeč. Pa itak čakam, da že enkrat menjava okna, da vidim kira karnisa bo pasala gor.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 13:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Hotka, če boš pol tole prebrala. Sem se takoj spomnala na tebe, ko sem tole vidla. Se ti kej sanja zakaj? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2277571 Hmmm, ona v tretejm postu me je pa nate spomla, je lih tok tečna ko ti. Le zakaj?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 13:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čbeli sem pa jaz pokazala katero okno je tvoje, tko da točno ve in zdej bo vsako jutro v službi na Zasavčanke javila kok ti dolg spiš.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 14:06:24
|
|
|
|
mily
|
Aha, ti si pol kriva. Sej se mi je zdel! Sam sej zdej itak ne bom mogla več tam mim une bajte hodit, ker majo take opasne kamere namontirane gor in me čbela ne bo mogla spremljat kdaj prihajam in odhajam domov. Bom zanalašč začela okol hodit. Una tam pa ni nč tečna, čist tko je koker je povedala
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 14:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugač pa, lejo bula, a s ti mene mogoče blokirala na MSNju????? Al zakaj te nič nikol gor, kadar te rabim?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 14:25:28
|
|
|
|
mily
|
Ja blokirala sem te . Če mi pa skos nagajaš. Am ne, res me ni velikokrat, ker ga kr pozabim pržgat. Čaki te grem kliknat
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 14:26:01
|
|
|
|
lunca2
|
Tko nam so danes zamenjali okna in notranje police. Jutri pa še zunanje police, pa da se posuši in da zalijejo s silikoncam pol pa v čistilno akcijo.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.1.2008 21:44:43
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Midva z sva si pa danes privoščila. Sva šla izropat trgovinoo Take Two v Zagorju... Če še niste ble, se splača it pogledat - majo 70% znižane vse hlače in bunde, 50% pa vse majčke (od majčk brez rokavov do pulijev). Pa full je še robe. Tko, da se splača...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 8:09:06
|
|
|
|
kapesanta
|
Miliy, men pa zavese sploh niso všeč in smo na okna dal pliseje - pa še ena prednost zata lene je - ni jih treba prat , če te zanima ti lahko pošljem sliko kako zgledajo... pa kontakt na koga se obrni...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 8:10:00
|
|
|
|
kapesanta
|
Kej pa je TakeTwo - pa a majo tud za 46/48 velikosti kaj?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 8:46:59
|
|
|
|
lunca2
|
kapesanta a lahko tudi meni pošlješ kako zgledajo pliseji? Jaz moram neki potuhtat za kuhno. Sva spodaj in se vidi notri če je prižgana luč. Pa mam zavese ampak morm še neki dat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 8:54:57
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta Miliy, men pa zavese sploh niso všeč in smo na okna dal pliseje - pa še ena prednost zata lene je - ni jih treba prat , če te zanima ti lahko pošljem sliko kako zgledajo... pa kontakt na koga se obrni... Ja pošlji mi. Sej jst sem takrat, ko sva se selila full iskala zavesee, pa mi ni blo nič všeč. Ampak res nič. Pol sem hotla lamelne, pa smo neki zavlačeval, zdej sem se pa že tko navadla bit brez njih, da jih niti ne pogrešam. Sam vidim, da drugi pošinejo, da jih nimam.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 9:16:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning.... grem delat nazaj...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 9:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa morning.... grem delat nazaj... Če se danes dobita s Tašiko, mi boš javila, ne de? Al pa D? Ker komi čakam. Jaz sem se pa k mily povabla na kofe.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 10:01:33
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta Kej pa je TakeTwo - pa a majo tud za 46/48 velikosti kaj? V Zagorju na tržnici. Ene hlače so mi bile full všečne, pa so jih iml sam v št 46.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 10:17:28
|
|
|
|
KBM
|
Tečna sem zaradi pomanjkanja ogljikovih hidratov in sladkorja... Elis@, si na dieti?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 10:37:16
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Tečna sem zaradi pomanjkanja ogljikovih hidratov in sladkorja... Elis@, si na dieti? Aha. Celo telovsdim že cel teden (drgač sem totalni antišportnik).
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 10:40:27
|
|
|
|
KBM
|
Aha. Celo telovsdim že cel teden (drgač sem totalni antišportnik). Pridna, jaz se morem tud na orbitrek spravit , da se ne bo samo prav nabiral
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 12:35:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa morning.... grem delat nazaj... Če se danes dobita s Tašiko, mi boš javila, ne de? Al pa D? Ker komi čakam. Jaz sem se pa k mily povabla na kofe. ja se bom dobila...sam ne za dolgo, ker je že taka megla, da kr ne morem verjet.....bom spet po polžje domov vozila..
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 14:46:05
|
|
|
|
lunca2
|
A ma katera od vas usnjeno sedežno? Zanima me kako jo čistite? Sedežno naj bi se namazalo vsaj enkrat na leto, da se jo zaščiti, pa ne vem kje se dobi ta krema al kaj je, a katera ve?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 15:00:46
|
|
|
|
brina_3
|
žiujoo Lunca moja mami sedežno čisti s čistilo za usnje,kupila ga je pa v alpini.Pa je namenjeno prav za sedežne garniture Kako pa kaj Ažbe? Taj bravo za samostojne korake
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?