Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 9:38:57
|
|
|
|
AKŠ
|
FULLLL lepa ploščica...... Elis@ - sam tolk da ti sporočim, da se brat od mojga seli iz stanovanja o katerem sva govorili v roku enega tedna....tko da bo stanovanje na šuštarjevi prosto....več na ZS....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 9:46:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morning...... ja ful lepo je Čbela zrihtala.... jaz delam in ful mi je fajn ta šiht... kapesanta moja tamala je mela isto....pa sem ji enkrat skor celo flaško mandljevega olja po lasišču polila in res s ful gostim glavnik česala po lasišču in je šlo takoj vse dol...in od takrat se ji ni ponovilo...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 9:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta a katera ve zakaj sploh nastanejo? Mami pravi da od napačne nege O hudo. Nikakor temenca ne nastanejo od napačne nege, čeprav ma veliko ljudi to predstavo, se pač ne spoznajo. Ela jih ma že od enega meseca dalje, enkrat na teden ali na dva tedna jih odstranjujemo, ampak se znova naredijo. Nastanejo pa zaradi prevelikega maščenja lasišča in niso nič neobičajnega. Problem je seveda, če jih ne odstranuješ sproti, ker to pa je potem zanemarjenost, ker rata taka debela plast, kot kraste. Ampak prvotno pa nastanejo zaradi tega, ker se lasišče preveč masti. Mi ji namažemo glavico z baby oljem, mal pustimo, potem pa to moj dela, jaz ne morem, ker je treba to s takim glavničkom dol postrgat. Ne smeš bit pregrob, pa ne prenežen. Al pa od Mustele se neki dobi, sam Eli so se vseen delale, tko da je vseen s čem ji mažem, ji pa pol z Mustelo šamponom umijem laske.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 10:47:06
|
|
|
|
KBM
|
Full lepa ploščica, res je čebelca prava umetnica Jaz sem pa že vse pospravila in pomila po tleh pa perilo obesila, tko da imam sedaj malo časa za net, pol pa po Karin v vrtec Čebelca - kako kaj Taj v vrtcu?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 15:13:15
|
|
|
|
Miss Piggy
|
AKŠ, hvala! Sem že sporočila naprej. Lunca jaz sem si en pulover ala tunika kupla mal na silo. Ne vem zakaj, ampak ful se veselim šopinga, pol pa pridem v trgovino, kaj všečnega probam, pa me vse mine . Najbolj trofim, če na blef cunje kupujem (brez probavanja). Temence mamo tud mi še vedno. Pač eni jih majo več, eni manj, eni sploh ne,... Je pa moji svakinji patronažna tud prbila, da so temence zaradi nepravilne higiene . Tok od mene. Laaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 15:57:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
še 5 minutk...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 16:12:40
|
|
|
|
KBM
|
Pač eni jih majo več, eni manj, eni sploh ne,... Res je, mi temenca sploh nismo imeli
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 18:50:33
|
|
|
|
lunca2
|
Mi tud zaenkrat še ne.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 19:54:32
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Oj! Spet se mal javljam. No v glavnem, hvala za pohvale glede ploščice. Je pa narejena na kao leseni podlagi (mediopan), ki mi jo je zrihtal od Bubamare bodoči mož - hvala še enkrat ( bo pa kmal spet treba, ker je že zmanjkalo). Potem je pa napisano z reliefno barvo, medvedek je mavčni odlitek, potem je pa vse skupaj posprejano s akrilnim sprejem. Čisto preprosto, a vendar lepo. Naš mali Taj je že danes preživel celo dopoldne v vrtcu, in sicer od 8.00 do 14.00. Je bilo kar malo hudo, a so ga vzgojiteljice kar pomirile, tko, da je kar šlo, samo spati še ni hotel veliko, ampak bo že. Vsi se navadijo in tudi Taj se bo. Se pa še moram pohvaliti, da je danes shodil. Že kar cel mesec mu je malo po malo uspelo narediti par korakov, danes pa je že kar prehodil celo dnevno. Bravo Taj. Lp, Čebelica
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 19:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:03:24
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Čestitke za Taja!!!!!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:10:20
|
|
|
|
Angellina
|
Uaaaaaaaaaaaaaau! Bravo TaJ!!! Jaz sem pa postrižena. Sem si celo všeč. Pravzaprav sem si zelo všeč in sem malenkost važna. Čebelca jst mam v službi nekaj podobnih stvari in bom probala mal pacat. Pa da vidimo, kaj bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:12:11
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Zvezdica za mojga čebelkota.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:12:27
|
|
|
|
lunca2
|
Bravo Taj! Čebelica ti si prava umetnica. lepo zvezdico ima Taj.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:15:45
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Angellina kar v akcijo. Zdej delam že ene druge, sem tok not padla, da kar res ni. Se moram mal ohladit, ker nimam že kam več dat. Aja, novo frizuro maš, lepo. Sam te že tok časa nisem vidla, da je res že čas, da se prideš mal pokazat, da gremo na eno . Na takole:
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:24:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
u čebela tole je pa nobel..... sam nikjer ne vidim Bubamaraa.. ..mislim, da bi tja v zvezdo jaz pasala....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:27:03
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Samo zate Bubamaraa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:28:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Samo zate Bubamaraa tko kot se za mene spodob....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:51:52
|
|
|
|
Anonimen
|
O Romana, maš novega oboževalca?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 20:52:39
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Čbela, če nimaš placa, ti lahko mal pomagam... Bubamara, zadnjič si sprašvala za Fifija. Na Slobytes-u ga maš- 3 DVD-je. Je free.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 21:00:18
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Omajgad, ta najbolj pomembn pa pozabm... TAJ, ČESTITKE!!! PA ČIMMANJ PADCEV!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 21:56:35
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Čbela, če nimaš placa, ti lahko mal pomagam... Sej te že dolgo vabim na kavo, pa nočeš priti.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 22:10:16
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Čbela, če nimaš placa, ti lahko mal pomagam... Sej te že dolgo vabim na kavo, pa nočeš priti. Men je še vedno nerodn od tistega vabila na kavo, ko sem ZS poslala mily (čeprav sem jo v vrtcu ruknla) namest teb! Punce, že tok dolg obljubljam, čez kakšna dva tedna pečem burek za vas!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 22:19:05
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Čbela, če nimaš placa, ti lahko mal pomagam... Sej te že dolgo vabim na kavo, pa nočeš priti. Men je še vedno nerodn od tistega vabila na kavo, ko sem ZS poslala mily (čeprav sem jo v vrtcu ruknla) namest teb! Punce, že tok dolg obljubljam, čez kakšna dva tedna pečem burek za vas! Naj ti ne bo nerodno, nič hudega, sem bla brez ene kave, mi ni nč škodlo . No za burek se pa priporočam, bolj kot za kavo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 22:54:45
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Dobiš burek in kavo!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?