Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 8:51:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Elis@ eno activio pojej..... a bo kera šla na razprodaje??? jaz sem vse kar sem mislila že v soboto v Emporiumu nabavla, ker so že tko meli 30% razprodajo...in se mi ne da drenat.... edin proti konc tedna bom pomoje šla še za čevlje gledat...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Se ravno odpravljam ven, se morm it na Zavod prijavit. Konec porodniške. Oz. bo še, dobim anjbrž podaljšano, sam za ta čas vmes, se morm prijavit. BV.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:15:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
mene kr zmrzne ko pomislim na zavod...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:17:48
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Jaz grem dons na lov za kavbojkami. Upam, da dobim kaj pametnega tle v Trbovljah. V Lj. se mi niti pod razno ne da it gužvat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom tud vidla, če se mi bo lubl kej v CE it pogledat popoldne.. namen mam, sam ne vem če bo volja.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:37:26
|
|
|
|
ajna12
|
Biba, kaj se pa ti potepaš med službo?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:43:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
mene pa ful zebe....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:55:33
|
|
|
|
lunca2
|
Midva boma tud verjetn šla popoldan ko pride iz službe kr mal v Trbovlje pogledat. Si more adidaske kupt jz pa kako majco. Romana kako te lahko zebe? Nimate ogrevanja v službi? Skuhi si en čaj če lahko. ajna si doma, maš popoldan službo?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:57:32
|
|
|
|
Bubamaraa
|
v petek mi je blo vroče pa sem radiator zaprla in ga pozabla odpret... in je cel vikend blo mrzlo in se prostor mora ogret zdej...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 9:58:59
|
|
|
|
ajna12
|
lunca, ja, imam popoldan službo in namesto da bi kaj pametnega počela visim tukaj gor. Že med prazniki ni bilo kaj veliko z mani. Kako si se pa ti navadla v novem stanovanju?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 10:15:36
|
|
|
|
KBM
|
Mi bomo tudi šli konec tedna nakupovat, sedaj je preveč gužve Romana, upam, da se kmal ogreješ
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 11:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ajna, nč povedat. Ma ne - sej hecam.. ni nobena skrivnost, da se potepam med tem, ko sem v službi.. - Sicer bolj mal, ampak se pa vseeno. In kako drgač? Kej novga?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 11:05:08
|
|
|
|
ajna12
|
Biba,bom čist tih. Saj ne vem, mogoče je bil v avtu pa . Jaz se ravno odpravljam na šiht po 14 dnevih. Tamale uživajo- ti jih lahko pripeljem kdaj v varstvo, da se mal navadiš - takšnih z . Saj se hecam, končno jih je malo minilo, oz. ta veliko, o tamali pa ne bi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 11:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajna: ni bil , sm bla jaz. je bil par avtov pred mano. Sva tko nobel, da se vsak s svojim avtam peljeva v dolino. Ah, ti kr mej svoje ... Se bom js že pol pr svojih navajala.. Mam pa tud učas enga doma, tko, d mam tist čist dost. Upam sam, d ne bo tegale prebral.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 12:29:24
|
|
|
|
lunca2
|
Ajna jz sm se navadla stanovanja. Veš je prou fajn bit na svojem. Se bote mogl enkret oglast, da vidiš kako mamo zrihtan. No omaro za dnevno mormo še kupt, nama ni znesl vse. Mama zdej kr tako tv omarco, ko sma jo mela še od prej. Glavn da je ostalo zrihtan. Veš tvoji hčerkici sta pridni, dedek mraz je za njiju pustil darilo pod našo smrečico.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.1.2008 12:40:01 >
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 12:46:08
|
|
|
|
ajna12
|
Biba, , saj vem, da si bila ti v avtu, sam tako se reče, če me kdo vpraša če nisi v službi. Joj, a ti na kablu kdo stoji? Sam glej da ne boš tistega doma preveč razvadla.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 13:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,.. Veš, Ajna, js po sebi sodim - ker ponavad vidim sam avto, kdo je pa v njem pa nimam pojma. Tako, da če bo mojga kdaj kjera druga okol vozila, jima bom najbrž še prav lepo pomahala..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 13:30:18
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Aja,.. Veš, Ajna, js po sebi sodim - ker ponavad vidim sam avto, kdo je pa v njem pa nimam pojma. Tako, da če bo mojga kdaj kjera druga okol vozila, jima bom najbrž še prav lepo pomahala..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 20:31:27
|
|
|
|
makla2
|
Da nas mal dvignem. Romana sorry Bubamaraa, pol bojo marjetica rdeča nit poroke. Kjut. Vidim, da ti je že Elis@ naslov od keke dala. Ona je sigurno pravi naslov. Drugač so pa vabila lahko tud v 3D. Naprintaš željeno slikco na risalni list, pa neki marjetic pol dvojno prilepiš, uporabiš pa 3D blazince, al pa medij za 3d efekt. Zdej bo pa hitro začel čas letet, ane.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 20:48:29
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! Elis si šla kej na razprodaje po Trbovljah. Midva sma šla mal pogledat. Neki sma nakupla v tomas sportu drugje pa ne. v KBM sm vidla lepe kavbojke so pa 38€. Se vam zdi veliko Ažbetu pa raste 4 zobek.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.1.2008 21:01:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
makla ja marjetice bodo...... in komaj čakam...res... da izpolnim obljubo in vam pokažem kako lepo ploščico je dobila Danaja od Čbele....res ful lepoooo..... meni je prečudovita......
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 6:46:26
|
|
|
|
Angellina
|
OOO tole je pa res zelo lepo . Nekaj podobnega prodajamo pri nas, sam da je barvno, izdelava na les in brez figure. Na kaj si to delala? Čez si pa z srebrnim sprejem pošpricala? Res je krasno Jst sem pa tok slabe volje! Celo noč se je mali zbujal. Skoz je hotu pit,pit, pit...Poscal nas je 3x (beri plenica je spustila), potem se ni hotu previt.. Ati je fenal postlo, jaz sem mela pa borbene veščine kako zapeti plenico, na nesodelujočem členu. Pa to ni več normalno, kok ta fant spije! Več kot 3 litre čaja (24 h). Pa ziher več. Ob šestih je pa spet hotu pit, sem šla natočt čaj, ga nisem dobro zaprla, se je polil po seb, po postli... Sem ga šla preoblečt, on me je pa takoj, ko sem odvila polulal! Pa pol še enkrat po glavi,ko sem brisala scanje po tleh! Zdej divja po stanovanju, jaz pa sušim jogi. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Na pa še ta pametni kuža! Objemi me!...pa sploh ni nobenga zraven...čudak!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 8:53:03
|
|
|
|
lunca2
|
Bubamaraa lepa ploščica. Čbela je prava umetnica. Angellina pol si mela pa res pestro noč. Boga. Jz sm si pa kufe skuhala, pa mal pu internetu surfam mal vs berem Ažbe se pa igra.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 8:57:35
|
|
|
|
kapesanta
|
mi smo pa dobili temence - do zdaj jih nismo imeli niti pikice, zdaj pa ma skor celo glavo rumeno - a katera ve zakaj sploh nastanejo? Mami pravi da od napačne nege - sam mi imamo enak način že od rojstva.... Tko da se zdej mažemo z oljem in razčesavamo. Angie
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 8.1.2008 8:58:14
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Čudovita ploščica ! Tud mene zanima, kako si tole zrihtala Čebelca! Drgač pa en dobr jutr od mene - se grem u rit brcnt, pa mal pospravljat. Angie, kaj naj ti rečem...SEJ BO BOLŠ!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?