Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:44:21
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka je pa verjetno spet tipkovnico polila, ker sam smeški ji še delujejo, groza. Kok je pa ta štorasta. Hotka, jaz ne vem kaj bo s tabo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:45:39
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Hotka je pa verjetno spet tipkovnico polila, ker sam smeški ji še delujejo, groza. Kok je pa ta štorasta. Hotka, jaz ne vem kaj bo s tabo A se je teb tud kaj zgodilo?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:47:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Čebela.... slive so začele delovati.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:48:24
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja Čebela.... slive so začele delovati..... A ne ringloji?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 22:13:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
najprej sem slivovo načela.... ringlojeva je za taboljš cajte.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 22:31:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 najprej sem slivovo načela.... ringlojeva je za taboljš cajte..... Če bi jo jaz dobila, bi že sam iz vljudnosti obe načela.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 22:39:40
|
|
|
|
KBM
|
LJUDJE SO DARILA: Ljudje so darila, ki mi jih Bog pošilja … zavita. Nekatera so lepo zavita: zelo privlačna so, ko jih prvič vidim. Nekatera dobim zavita v navaden papir. Z nekaterimi slabo ravnajo na pošti. Tu in tam pride posebna pošiljka. Nekateri ljudje so narahlo, drugi tesno zavita darila. Ampak … Ovojni papir ni darilo! Tako hitro se pri tem zmotim … Včasih darilo zlahka odprem, včasih potrebujem pomoč drugih. Je to zato, ker se nekdo boji? Ali to celo boli? Mogoče je bilo kakšno darilo že odprto in vženo stran? Ali je mogoče, da to darilo ni zame? Jaz sem človek, torej sem tudi jaz darilo! Sem kdaj pogledal, kaj je znotraj darila? Me je strah? Mogoče še nisem opazil, kakšno lepo darilo sem … Je mogoče, da bi bilo znotraj kaj drugega, kot jaz mislim, da je? Jaz sem darilo za moje bližnje. Sem pripravljen podariti se drugemu? Biti človek za bližnjega! Ali pa morajo biti zadovoljni le z ovojnim papirjem … Vsako srečanje je izmenjava daril … Ljudje smo darila … Sprejeta in podarjena darila.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 22:53:56
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 najprej sem slivovo načela.... ringlojeva je za taboljš cajte..... Če bi jo jaz dobila, bi že sam iz vljudnosti obe načela. hinavka....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 8:16:36
|
|
|
|
Adriana1
|
Vidm,da vam dogaja ob večernih urah,saj tako je prav.Jaz pa ob osmih že ! Kaj boste danes kaj počele? Mi bomo šli mal ,pa kosilo kuhat ,...... Matr mam cajt kle za računalnikom sedet,grem mal delat..... Lep dan
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 8:21:21
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla punce....jaz vas samo berem, pa redko kaj napišem, pa sem si rekla da se bo trea mal bol potrudit, pa zraven tud kej napisat.... a me še vzamete v svoj krog "Zasavk"? (sej bom pridna, pa kej več napisala in ne samo brala)
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 8:25:13
|
|
|
|
LANLAN
|
jutro,punce! jst sem tud že koj zjutraj za rač.,ma moj takoj pripombe.. kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 8:28:48
|
|
|
|
LANLAN
|
AKŠ-ful lepo sobico si narisala hčerkici-je kot v pravljični deželi ADRIJANA1,ne tuk delat no ..boš pregorela....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 8:48:39
|
|
|
|
AKŠ
|
o hvala LANLAN - m jo je pa mala biba že malo ipopolnila - z roza barvo - mi je rekla da je ona tud mal risala....pa mamo sedaj še nekaj nepotrebih črt vmes
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 9:15:22
|
|
|
|
LANLAN
|
o hvala LANLAN - m jo je pa mala biba že malo ipopolnila - z roza barvo - mi je rekla da je ona tud mal risala....pa mamo sedaj še nekaj nepotrebih črt vmes hehe
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 9:21:16
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Oooooooooo, AKŠ! Lepo. da te je prineslo sem. Kdaj pade naslednja kava? Aja jaz mam naštauhan sredinec na desni roki . Sem včeraj preveč mahala, pa sem udarla v vrata. Zdej je lepo moder in zatečen - in to na desni roki...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 10:05:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ ojla punce....jaz vas samo berem, pa redko kaj napišem, pa sem si rekla da se bo trea mal bol potrudit, pa zraven tud kej napisat.... a me še vzamete v svoj krog "Zasavk"? (sej bom pridna, pa kej več napisala in ne samo brala) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......... se3j veš, da tebe mam rada..... AKŠ a si slučajno že kej zvedela??? glede najinega včerašnjega pogovora....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 11:39:56
|
|
|
|
KBM
|
AKŠ, dobrodošla tukaj, čeprav se na oktoberčkih tudi kaj beremo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 13:18:52
|
|
|
|
AKŠ
|
Romama - seveda sem zvedla....te pokličem in povem...v vsakem primeru ti pridem "jodlat" na ohcet
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 13:20:05
|
|
|
|
AKŠ
|
KBM - ja itak da se beremo na oktobrčkih Elis@ - ja bi blo fino da kakšna kavica pade a ne? Lunca - čestitke za stanovanje - sem full vesela za vas
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 4.11.2007 18:14:49
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Pišuka!!! Men pa dogaja dons. Najprej naštauhan prst, prejle pa likam, pa mi je tamal s flomastrom popisal sedežno, usnjen računalniški stol, steno in mizo.Vse rdeče! Ok, vse sem spravla ven, za piko na i, sem pa , ko sem hitela čistit vse skup, polila telefon, ki je last T2, in zdej ne dela. Nič, grem zdej telefon fenat . Dobr, da bo hmal konc tega dne...majku milu!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 7:35:34
|
|
|
|
lunca2
|
AKŠ hvala. Lepo, da si se kej oglasla. In drgač? Kej novga.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 7:48:12
|
|
|
|
AKŠ
|
ma nč - vse po starem. Vsak dan v službi, pol k pridem domov, se pa z Leo ukvarjam kolikor se le da... mogla bi se učit za faks, pa se kr ne spravim - sem že kr jezna nase!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 9:37:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
AKŠ dons pokličem unga tipa.... sem tolk vesela, da ti ne morem povedat.... grem babe nazaj delat.......
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 11:01:14
|
|
|
|
lunca2
|
Sm prej smeti nesla pa sm vidla, da delajo v stanovanju. Zdej je še zadna faza, polaganje po tleh. Tko, da upam da bojo kluči do srede.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?