|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
3.11.2007 21:43:01   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
3.11.2007 21:44:21   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Hotka je pa verjetno spet tipkovnico polila, ker sam smeški ji še delujejo, groza. Kok je pa ta štorasta.
Hotka, jaz ne vem kaj bo s tabouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 352
3.11.2007 21:45:39   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Hotka je pa verjetno spet tipkovnico polila, ker sam smeški ji še delujejo, groza. Kok je pa ta štorasta.
Hotka, jaz ne vem kaj bo s tabouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se je teb tud kaj zgodilo?

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.11.2007 21:47:08   
Bubamaraa
ja Čebela.... slive so začele delovati.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
3.11.2007 21:48:24   
Čebelica - trot

ja Čebela.... slive so začele delovati.....user posted image user posted image user posted image

A ne ringloji?

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 355
3.11.2007 22:13:09   
Bubamaraa
najprej sem slivovo načela.... ringlojeva je za taboljš cajte.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
3.11.2007 22:31:42   
Anonimen

najprej sem slivovo načela.... ringlojeva je za taboljš cajte.....user posted image

Če bi jo jaz dobila, bi že sam iz vljudnosti obe načela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
3.11.2007 22:39:40   
KBM
LJUDJE SO DARILA:

Ljudje so darila, ki mi jih Bog pošilja … zavita. Nekatera so lepo zavita: zelo privlačna so, ko jih prvič vidim. Nekatera dobim zavita v navaden papir. Z nekaterimi slabo ravnajo na pošti. Tu in tam pride posebna pošiljka.
Nekateri ljudje so narahlo, drugi tesno zavita darila. Ampak … Ovojni papir ni darilo! Tako hitro se pri tem zmotim … Včasih darilo zlahka odprem, včasih potrebujem pomoč drugih.
Je to zato, ker se nekdo boji? Ali to celo boli? Mogoče je bilo kakšno darilo že odprto in vženo stran? Ali je mogoče, da to darilo ni zame? Jaz sem človek, torej sem tudi jaz darilo! Sem kdaj pogledal, kaj je znotraj darila? Me je strah?
Mogoče še nisem opazil, kakšno lepo darilo sem … Je mogoče, da bi bilo znotraj kaj drugega, kot jaz mislim, da je? Jaz sem darilo za moje bližnje. Sem pripravljen podariti se drugemu?
Biti človek za bližnjega! Ali pa morajo biti zadovoljni le z ovojnim papirjem … Vsako srečanje je izmenjava daril …
Ljudje smo darila … Sprejeta in podarjena darila.

user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 358
3.11.2007 22:53:56   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Če bi jo jaz dobila, bi že sam iz vljudnosti obe načela. user posted image

hinavka....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.11.2007 8:16:36   
Adriana1
 user posted image  
Vidm,da vam dogaja ob večernih urah,saj tako je prav.Jaz pa ob osmih že  user posted image user posted image !
Kaj boste danes kaj počele?
Mi bomo šli mal  user posted image ,pa kosilo kuhat ,......
Matr mam cajt kle za računalnikom sedet,grem mal delat.....

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 360
4.11.2007 8:21:21   
AKŠ
ojla punce....jaz vas samo berem, pa redko kaj napišem, pa sem si rekla da se bo trea mal bol potrudit, pa zraven tud kej napisat.... user posted image

a me še vzamete v svoj krog "Zasavk"? (sej bom pridna, pa kej več napisala in ne samo brala)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Adriana1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.11.2007 8:25:13   
LANLAN
jutro,punce!
jst sem tud že koj zjutraj za rač.,ma mojuser posted image takoj pripombe..
kako ste kaj?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.11.2007 8:28:48   
LANLAN
AKŠ-ful lepo sobico si narisala hčerkici-je kot v pravljični deželiuser posted image user posted image
ADRIJANA1,ne tuk delat nouser posted image user posted image ..boš pregorela....

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.11.2007 8:48:39   
AKŠ
o hvala LANLAN - m jo je pa mala biba že malo ipopolnila - z roza barvo - mi je rekla da je ona tud mal risala....pa mamo sedaj še nekaj nepotrebih črt vmes user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.11.2007 9:15:22   
LANLAN
user posted image user posted image o hvala LANLAN - m jo je pa mala biba že malo ipopolnila - z roza barvo - mi je rekla da je ona tud mal risala....pa mamo sedaj še nekaj nepotrebih črt vmes
hehe

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.11.2007 9:21:16   
Miss Piggy
Oooooooooo, AKŠ! user posted image Lepo. da te je prineslo sem.
Kdaj pade naslednja kava?user posted image

Aja jaz mam  naštauhan sredinec na desni roki user posted image . Sem včeraj preveč mahala, pa sem udarla v vrata. Zdej je lepo moder in zatečen - in to na desni roki...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.11.2007 10:05:54   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ

ojla punce....jaz vas samo berem, pa redko kaj napišem, pa sem si rekla da se bo trea mal bol potrudit, pa zraven tud kej napisat.... user posted image

a me še vzamete v svoj krog "Zasavk"? (sej bom pridna, pa kej več napisala in ne samo brala)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......... se3j veš, da tebe mam rada.....user posted image user posted image

AKŠ a si slučajno že kej zvedela??? glede najinega včerašnjega pogovora....user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.11.2007 11:39:56   
KBM
AKŠ, dobrodošla tukaj, čeprav se na oktoberčkih tudi kaj beremouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 368
4.11.2007 13:18:52   
AKŠ
Romama - seveda sem zvedla....te pokličem in povem...v vsakem primeru ti pridem "jodlat" na ohcet user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.11.2007 13:20:05   
AKŠ
KBM - ja itak da se beremo na oktobrčkih
Elis@ - ja bi blo fino da kakšna kavica pade a ne?
Lunca - čestitke za stanovanje - sem full vesela za vas

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.11.2007 18:14:49   
Miss Piggy
Pišuka!!! Men pa dogaja dons. Najprej naštauhan prst, prejle pa likam, pa mi je tamal s flomastrom popisal sedežno, usnjen računalniški stol, steno in mizo.Vse rdeče! Ok, vse sem spravla ven, za piko na i, sem pa , ko sem hitela čistit vse skup, polila telefon, ki je last T2, in zdej ne dela.user posted image Nič, grem zdej telefon fenatuser posted image . Dobr, da bo hmal konc tega dne...majku milu!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.11.2007 7:35:34   
lunca2
AKŠ hvala. Lepo, da si se kej oglasla. In drgač? Kej novga.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.11.2007 7:48:12   
AKŠ
ma nč - vse po starem. Vsak dan v službi, pol k pridem domov, se pa z Leo ukvarjam kolikor se le da...

mogla bi se učit za faks, pa se kr ne spravim - sem že kr jezna nase!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.11.2007 9:37:16   
Bubamaraa
AKŠ dons pokličem unga tipa.... sem tolk vesela, da ti ne morem povedat....user posted image user posted image user posted image

grem babe nazaj delat.......user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.11.2007 11:01:14   
lunca2
Sm prej smeti nesla pa sm vidla, da delajo v stanovanju.user posted image user posted image user posted image Zdej je še zadna faza, polaganje po tleh. Tko, da upam da bojo kluči do srede. 

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?