Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 11:10:12
|
|
|
|
KBM
|
Zdej je še zadna faza, polaganje po tleh. Tko, da upam da bojo kluči do srede. Lepo to, upam da se še ta teden vselite
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 13:33:35
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Lepo to, upam da se še ta teden vselite Vselili se še ne bomo ta tedn, upam, da nekje do sredine decembra. Bomo pa zečeli delati in opremljati stanovanje. Oba upava, da bodo kluči res do srede kot je ona rekla, ker bi za vikend že lahko veliko naredila.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 20:17:20
|
|
|
|
mily
|
Ma punce! Kaj je to zdej? Nas iščem, pa vidim, da smo že na drugo stran padle. Čveke pa take! Hoti kako je z Elo? Je boljše, je imela samo virus? Mi smo v pripravah na sobotni Nikin žur. Jutri grem verjetno h Saški probat kakšne torte majo, da vidim če bom tam naročila ali ostajam zvesta Štormanu. Mam zdej tko nasprotujoče informacije, da morem sama sprobat kako pa kaj . Ker včeraj smo si spet privoščili Črni gozdiček od Štormana in se mi zdi, da ga je nemogoče premagat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 20:51:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
čer punce.... ja točn vi bote praznovali... lepotička Nika bo kmalu pihala svečko..... jaz pa jutr zjutri v službo... in pol letiva s Sašotom probat za njega poročno obleko..sva najdla eno lepo in šibava jutr.... sam dolžina me skrbi... upam, da dobiva.... v sredo nesem prstane spucat in na novo gravirat... sploh ne dojamem..... naslednji teden sem zmenjena s fotografom..... pa še pogodbo sem dons podpisala......
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 5.11.2007 21:03:18
|
|
|
|
mily
|
No končno ena, sem mislala, da že nobena noče z mano govort U pol ti že ful dogaja pri poroki. Držim pesti, da mu bo obleka prav. Ja Nika je pa drugače že včeraj imela RD, ampak bomo praznovali zdej v soboto, ker ga praznujeva skupaj. Jaz ga imam zdej to nedeljo in kaj čem dvakrat delat, če je samo en teden vmes.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 7:17:04
|
|
|
|
KBM
|
UU, Romana tebi se pa že dogaja kar na polno, upam da bo prav tvojmu bodočemu možeku obleka Kje si jo boš pa ti sposodila? mily, vse najboljše tvoji Niki
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 7:17:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja dogaja na polno... ker sem mislila, da imam še ful cajta pa vidim, da imajo nekatere eno leto naprej vse rezervirano... Ja pol pa vse najboljše Niki!!!! ..pa čim več daril... jst pa čakam sms od prijateljice, ki je v porodni glih kar.... go go nayya28 ....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 7:19:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Kje si jo boš pa ti sposodila? ne vem... dons če bo še cajt bom pogledala v Kamniku v eni izposojevalnici....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 8:09:47
|
|
|
|
lunca2
|
Mily vse najboljše Niki,čeprav z zamudo. Romana ko izveš kaj bo rodila tvoja prijateljica pa le sporoči.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 8:59:54
|
|
|
|
mily
|
Nika pravi hvala. Igrač ima že itak tu mač, pa niti prostora nima več kam jih devat. Ah Romana itak nekatere že ful prej načrtujejo poroko. Sam ka pa vem, verjetno gre še več živcev? Boš vidla, da bo vseeno ful lepo!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 9:11:19
|
|
|
|
ajna12
|
Zdravo! Romana, tud moja prijateljca je ravno v porodni! A me čakamo sms od iste osebe? Moja prijateljca je iz Hrastnika!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 10:26:05
|
|
|
|
ajna12
|
Ha, ha Romana pa smo te prehiteli. Pri nas že pestvajo punčko Anno. Mamici !
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 10:34:20
|
|
|
|
KBM
|
UUU,lepo, čestitke!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 10:50:53
|
|
|
|
lunca2
|
ajna čestitaj prijateljici. Upam, da mislim pravo. Reči, da ji vsi čestitamo in jo prav lepo pozdravljamo. Mamici čestitke
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 11:26:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Moja prijateljica je iz Medvod in je šla rodit v Kranj in bo dobila sineka...!!! pa še kar čakam novičke...sem že vsa nestrpna....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 16:37:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Zdeje sem govorila z Danajo (Nayya28; da ne bo pomote, ker ima isti ime kot moja punčara) in se super počuti..edino pravi, da je zelo utrujena, ker se je celo jutro matrala in potem so ji naredili CR!!! Nayya28 še tukaj čestitke tebi in tvojemu možu... sem kar solzna....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 16:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo za vse nove mamice!!! Lunca, upam, da jutri dobite ključe. jaz pa počivam - sem čist hin.. kdaj pa naj bi Katka rodila?? Katera ve?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 17:18:30
|
|
|
|
lunca2
|
Biba tud jz upam, a ne vem če bo. Sm prejle mal poškilila notr in sem vidla da v kuhn še niso položil podna, drugje pa je vse zrihtan. Upam, da bojo vsaj v četrtek. Bom jutr mal poklicala kako in kaj. Res bi rada, da bi se za vikend kej nardil. Ti se kr spočij. Kira Katka?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 18:09:27
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce sem glih dobila od Janija (od Danaje mož) slikice od Taja Tristana.. je mali tak cukr, da bi ga kar pojedlaaaa.........
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 6.11.2007 19:22:59
|
|
|
|
lunca2
|
Dejte mi neki pomagat glede photo frame. Na sredini mi piše www.frameshow.com unregistered version, a ma katera kodo ali pa če ve kako se odstrani.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.11.2007 6:54:33
|
|
|
|
KBM
|
Čestitke vsem novopečenim mamicam
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.11.2007 10:44:23
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kaj je zdej gospe in gospodične?!?! Mal se oglašam, da sporočim, da še živim, čeprav komaj...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.11.2007 11:54:50
|
|
|
|
lunca2
|
Elis kaj pa je narobe, da komaj živiš? A si zmatrana? Jz sm šla prej kr pogledat kaj se kej dogaja v stanovanju in sm vidla da je vse poštiman le nekaj je še en delavc rihtu pa sm ga kr uprašala, če majo še velik dela. Mi je reku, da bo z njihove strani dons fertik in da bojo nesl kluče nazaj na domex. Upam, da bo una jutr poklicala in rekla, nej pridemo po kluče in podpisat pogodbo. Držte pesti.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.11.2007 13:01:51
|
|
|
|
KBM
|
Lunca, držim pesti, da se kmal vselite v vaš domek
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.11.2007 13:27:09
|
|
|
|
Mojca B
|
hej, upam, da ste fino. saj pr telem sončku danes je težko biti slabe volje..:) Imam samo eno vprašanje. Pozna katera kakšno kako naj rečem čistilko, čistilca, skratka tetko, ki hodi čistit na dom? Več glav več ve. Saj ne da ne morem sama ampak včasih bi pa pasalo, če kdo vsake 14 dni mal generalno naredi namesto mene..:) Sploh, k bo enkrat treba na šiht.. hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?