Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 biba kja je bilo??? upam, da kaj hudega..... Jao, sej vem da si se zmotla, sam dej no, nehi ga srat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:38:04
|
|
|
|
mily
|
Čeeeeer!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:40:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 biba kja je bilo??? upam, da kaj hudega..... Jao, sej vem da si se zmotla, sam dej no, nehi ga srat. sem popravla.....dej še ti poprav.... mily čer....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:42:58
|
|
|
|
mily
|
Romana s si bla prejle ob štirih v cirkusu? Moja dva sta glih zdele. No zdej ju bom že počas pričakovala. Ne vem kuk dolg traja predstava.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:47:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja tašča je šla z danajo... traja pa 2 uri... je bila pa Danaja kr navdušena....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:50:12
|
|
|
|
mily
|
Aja no, pol pa tko do devetih. Še mam 15 minut čveka . Nika je bla itak čist navdušena. Že zadnjič, ko smo šli v park, gledat kao buče in čarovnice (sam pol vse skupi ni blo nč iz tisga), je skos hodla živali gledat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:52:10
|
|
|
|
Bubamaraa
|
mi smo tud hotli it čarovnice gledat, pa smo bili premal oblečeni....pa tud pri Elisi smo se pol zadržali na obisku, tko, da smo sam domov šibali.... kako pa je bilo na čarovnicah.... ker jaz nisem mela cajta iti, ker sem mela ob polnoč shod...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:55:31
|
|
|
|
mily
|
Ma bolš da ste se zadržal, ker ste se ziher mel boljš Ful mal folka je blo, pa nič programa. Tri kao čarovnice so ble, pa en je kostanj peku. In na sredini une ploščadi je blo en kup buč, ki so jih otroci s starši izrezoval in dal pol na razstavo. Totalno brezveze, ful mrzl. Mi smo pol srečal ene prijatle in smo rajš šli k njim na drink. Bolj pametn.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 20:57:03
|
|
|
|
Bubamaraa
|
dobr pol...... ker če bi zarad tega deca gor zvlekla bi me pomoje kr pri čarovnicah pustu....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 21:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa tok zmatrana. Zdele kuham paprikaš, pa meso tenstam za makarone, pa če hočem dat v skrinjo, morm plac nardit (beri pomit jo ), Ela je pa šele pred pol ure zaspala, s tem da sem jo uro pa pol uspavala. Nimam pojma kaj ji je blo, ponavad jo dam v posteljo in zaspi sama takoj.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 21:07:13
|
|
|
|
mily
|
Evo, mojadva sta prišla. Zdej mi moreta vse povedat kok je blo. Hotka se jutr slišiva. Čao
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 21:42:11
|
|
|
|
lunca2
|
Biba kaj pa je blo, da sta mela sut avto Upam, da nista mela prometne. Upam, da mene ne čaka, kej hudga, ker je tud za naju to leto zelo uspešno. Rodil se nama je prečudovit Ažbe, dobila sva stanovanje, kupila nov avto,....
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 2.11.2007 22:17:11
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sam nahit, da se mal javim. Mi smo bili dons mal leteči, sem totalno zmatrana. Upam, da je cirkus fajn, ker mi gremo jutri. Pa sem v dilemi, a čem tamalga s sabo vzet (20 m) al je bolje, da ga doma pstim?!?! Pa danes se je v Milerju prebudil en veeeeeeelik otrok v meni. Pa ne v pritličju ampak na 1. nadstropju. Iiiiiiiiiii, jaz bi kar vse imela . Še naš piškot me je sumljivo gledal, ko sem skakala okol igrač.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 8:26:18
|
|
|
|
mily
|
Elis@ moj je reku da je v cirkusu blo ful mrzl. Da se ej Nika kr tresla in jo je še tko pod jakno stisnu. Čist nič ne ogrevajo in če sediš tam dve uri te hitr zazebe. Cirkus je drugač čist majhen in moj pravi da ni buhve kva, sam Nika pa pravi da je blo super . Sploh ker sta sedela v prvi vrsti in je moj mogu kokice lovit z usti in neke kroge metat . Pa Nika je lahko jahala ponija
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 13:30:38
|
|
|
|
KBM
|
Še naš piškot me je sumljivo gledal, ko sem skakala okol igrač. Ja to se meni tud velikokrat naredi
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:05:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
tole sem glih kar prebrala in mislim, da je res tako.... LJUDJE SO DARILA: Ljudje so darila, ki mi jih Bog pošilja … zavita. Nekatera so lepo zavita: zelo privlačna so, ko jih prvič vidim. Nekatera dobim zavita v navaden papir. Z nekaterimi slabo ravnajo na pošti. Tu in tam pride posebna pošiljka. Nekateri ljudje so narahlo, drugi tesno zavita darila. Ampak … Ovojni papir ni darilo! Tako hitro se pri tem zmotim … Včasih darilo zlahka odprem, včasih potrebujem pomoč drugih. Je to zato, ker se nekdo boji? Ali to celo boli? Mogoče je bilo kakšno darilo že odprto in vženo stran? Ali je mogoče, da to darilo ni zame? Jaz sem človek, torej sem tudi jaz darilo! Sem kdaj pogledal, kaj je znotraj darila? Me je strah? Mogoče še nisem opazil, kakšno lepo darilo sem … Je mogoče, da bi bilo znotraj kaj drugega, kot jaz mislim, da je? Jaz sem darilo za moje bližnje. Sem pripravljen podariti se drugemu? Biti človek za bližnjega! Ali pa morajo biti zadovoljni le z ovojnim papirjem … Vsako srečanje je izmenjava daril … Ljudje smo darila … Sprejeta in podarjena darila.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:22:35
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela povej mami, da je marmelada tako dobra, da sem se ziher 1kg zredila tolk sem se jo nažrla....sam sem slivovo probala..jutr pa še iz ringloja.... Sem ji povedala, pa je rekla, da lahko še prideš iskat. Sam itak jo ne smeš preveč.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:23:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pridemmmmm.......
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:25:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla že velikrat pr čbeli doma, pa še nikol nisem marmalade dobila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:26:19
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz sem bla že velikrat pr čbeli doma, pa še nikol nisem marmalade dobila. si morš pa zaslužit.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:31:03
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz sem bla že velikrat pr čbeli doma, pa še nikol nisem marmalade dobila. si morš pa zaslužit..... To je sam za eminentne goste
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:34:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Jaz sem bla že velikrat pr čbeli doma, pa še nikol nisem marmalade dobila. si morš pa zaslužit..... To je sam za eminentne goste
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:36:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 3.11.2007 21:42:05
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Hotka je pa verjetno spet tipkovnico polila, ker sam smeški ji še delujejo, groza. Kok je pa ta štorasta. Hotka, jaz ne vem kaj bo s tabo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?