|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
1.11.2007 14:01:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

pol ti pa sploh ne povem..user posted image .sej tud jaz ne gledam..lepo je pa vedeti....user posted image user posted image user posted image

Če bom hotla vedit, te bom sam poklicala, pa mi boš že v pozdrav vse zblebetala. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
1.11.2007 14:10:16   
lunca2
Romana kdo pa bo v finalu?

Jz sm včer mal gledala, ku nism mela kej za počet.user posted image Men ta kmetija ni glih všeč.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
1.11.2007 14:16:45   
LANLAN
jst bi tud rada vedla,kdo je finalist----babji firbec pač...
user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 303
1.11.2007 14:26:14   
Bubamaraa
za začetek povem, da bosta dve, ki sta nežnejšega spola....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 304
1.11.2007 14:38:03   
lunca2
Sam ne mi rečt da Biljanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
1.11.2007 16:41:26   
Bubamaraa
mogoče ja, mogoče ne....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 306
1.11.2007 17:00:16   
LANLAN
ej,Romana26 se pa rada igrauser posted image user posted image -
je to iz zanesljivih virov?Jst pa mislim,da je Špela..a dej puuuuuuuuuuvej,me bomo čist tih,a ne punce?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
1.11.2007 17:03:09   
LANLAN
aja,jst sem pa na enem od forumov prebrala  katera manekenka zmaga na American next top model-gleda katera?Upravičeno je zmagovalkauser posted image hehe

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 308
1.11.2007 17:30:49   
Anonimen
men je pa ta kmetija čist mim... Sva vedno gledala vse šove - od Bara, sanjske ženske, BB.... Tale kmetija mi je pa že skos kr neki.. včasih mal pogledam, k čakam, da se kaj drugega začne, pa mi sploh ni všeč..

Drgač sem pa čist hin.. Zmatrana.. Zdele še zrihtam za jest do konca, pol greva pa še svečke prižgat, pol pa SPAT!! Smo cel dan delal in sva čist hin..user posted image

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
1.11.2007 17:56:13   
Miss Piggy
Ojla!

Evo moj računalnik dela ko urca. Sem zamenjala geslo na ruterju, se mi je očitno nekdo skonektu gor. Prej mi je pa eno stran 5 minut odpiral.user posted image

Smo šli mal v park pogledat - majo že kamele zunaj pa konje pa še neki (ne vem kajuser posted image ). V glavnem lušno.

In kaj ostale špilate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
1.11.2007 17:58:31   
Miss Piggy
Aja kmetija je pa tud men podn od podna user posted image .user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
1.11.2007 18:18:02   
Bubamaraa
ja rada se igram.... sej vam pošljem na zs....tiste ki to seveda zanima......user posted image user posted image user posted image

drgač pa ni Špela...user posted image

vem pa iz zanesljivih virov.....user posted image user posted image user posted image

Lanlan in Lunca dobite na zs....user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
1.11.2007 18:40:17   
KBM
Romana, tud mene zanima!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 313
1.11.2007 19:27:16   
lunca2
Romana hvala za informacijo! To sm si pa res najmanj misla vešuser posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 314
1.11.2007 19:58:37   
neyka7
Dober večer!

No, pa sem tud jz pršla mal pogledat... Nauš verjela Romana, sam mene tud zanima kdo bo v finaluuser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 315
1.11.2007 20:15:43   
neyka7
Ej Romana tole si pa nisem misla... Dj zdej probi še zvedit kira bo zmagalauser posted image . Če ti poratauser posted image , nam sporočuser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 316
1.11.2007 20:37:48   
lunca2
Neyka Romana je rekla, da bo finale v živo, tko da to je pa težko vedit. user posted image user posted image user posted image Sam upam da ne zmaga una smotka.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 317
1.11.2007 21:03:30   
neyka7
A tko poluser posted image . Una smotka...hm...kira pa je zdej to...men ni nobena lih...kva pa vem, ta kmetija j itak kr nekiuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 318
1.11.2007 21:55:32   
lunca2
Res je ta kmetija kr neki. Včer sm jo mal gledala ku nism mela kej počet.user posted image Drgač pa ne gledam. Niso mogla dat kej bolšga na TV, kak zanimiv resničnostni šov.

Neyka kua pučneš?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 319
1.11.2007 23:59:17   
KBM
Tud zame je šokuser posted image Sam sem si pa mislila

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.11.2007 9:03:11   
LANLAN
sej men je tud kr neki,ampak gledam pa kar velikokratuser posted image user posted image
Evo,Vinko je odjadral domov-prašičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a ni?
Lahk bi mu ble hčerke,pa se je spravil na njih..res me zanima,če ima družino,..Pomojem si je mislil,da se mu bodo uresničile sanje-2mladi,luštni punci na skednju naenkrat..eh,..ne morš verjet,ampak pomojem si ne bi to izmislili zaradi gledanosti in tako blamirali Vinka,..
Danes bo pa spet tak lep dan..vozičkanje ne uideuser posted image user posted image
Ravno sem spila svojo jutranjo dozo  kafetka,mali škratek pa ravno pančka-tako je lep,da kar ne verjamem,da je mojuser posted image user posted image ...
Podpis HOTHIEN je tako neverjetno resničenuser posted image ..
no,uživajte v sončku

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.11.2007 10:49:05   
Anonimen
men je tale kmetija res podn od podna..user posted image  Sicer redko gledam, ampak še takrat mi je user posted image ..

Drgač je pa danes en sfuuser posted image user posted image user posted image  dan.. Zjutri ob sedmih sva mela že sut avto..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, nič fajn... Sej sva itak vedla, da je vse blo preveč lepo zadnje leto.. Tko, da to res ni mogl trajat v nedogled... user posted image  Ker se nama je pa res uresničl čist vse kar sva hotla in si želela... Ampak enkrat se mora končat.. Zgleda, d se je tko.user posted image user posted image

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
2.11.2007 13:10:30   
LANLAN
joooooooj,biba12,kaj pa je blo z avtom??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
2.11.2007 18:15:05   
Anonimen
Romana, kje si? Menda te niso v cirkusu obdržal? user posted image
Čbela, ne mi na plnice pozabit, če bote šli v M, ker te bom po riti. user posted image
Zdele še grem še mal z Elco igrat, potem gre pančkat, jaz pa kuhat. Morm mal zaloge v skrinji naredit za mojga deca, bom meso za makarone stenstala in paprikaš naredila. Jutri pa bojo za kosilo kruhovi cmoki in zrezki v omaki. Mmmmmm... user posted image  

(odgovor članu LANLAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
2.11.2007 20:26:03   
Bubamaraa
biba kja je bilo??? upam, da ne kaj hudega.....user posted image

ne v cirkusu me niso pozabili.... je pa res, da sem raje taščo z Danajo poslala, ker če bi jaz notr prišla me nebe več ven pustili.....user posted image

Čbela povej mami, da je marmelada tako dobra, da sem se ziher 1kg zredila tolk sem se jo nažrla....sam sem slivovo probala..jutr pa še iz ringloja....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 2.11.2007 20:37:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?