Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 7:30:39
|
|
|
|
Adriana1
|
Dobro jutro! Sem iz Izlak.Doma imamo enajt tednov starega fantka.Skupaj z Lanlanom včasih vozičkamo po Izlakah.Nisem pa nič več študentka.Neyka sem te zamešala za mojo sodelavko .No sedaj bom pa večkrat uletela.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 7:47:41
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Elis@ sem slišala, da jutr pridemo k vam na okisk!!! ti kej veš ?? al sta se to kr najina deca zmenila brez tvoje vednosti.... ...vglavnem jutr pridemo na obisk... Vem, da sta se menla, da se v kratkem vidmo, sam nisem pa vedla, da je to dons . Dobr, da si povedala . Jao, pičim pucat! Ela, čestitke za zobek!!! Cirkus bomo mel tud v Trbovljah - jeeeeeeeee! Adrijana pozdravljena. Dobrodošla med čvekulje!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 9:22:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
in kdaj lahk pridemo Elis@???? Adriana ti kr čvekaj...sej boš hitr not padla bi reku Bizovičar...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 9:42:23
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kadar čte . Sam mal mi jav, da ne bomo slučajno kje na sprehodu.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 9:46:52
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Romana ZS maš.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 10:13:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Romana ZS maš. o hvala...ti tud...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 13:45:54
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Kukuca .hmm... ja punca to boš mogla pa še neki časa fehtat... te zastopim kako je to. Uno ku dela na domex-i sm misla. Je rekla v roku 14-ih dni da dobima kluče. Dons je glih en tedn tko da do srede mi more dat kluče. Čene jo bom pa mal poklicala, kaj delajo tolk časa. Neyka maš Z.S.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 15:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, punce.. Kako gre? Ste kej pridne al ga kr serjete?? Jaz že cel dan zabušavam... Zjutraj sem bla 3 ure na , zdej sm mal pospravla, uredila papirje in stvari, k sm jih prnesla iz službe.. Zdej pa počas dojemam, da ne bom hodila več v LJ na šiht.. Ampak, bo že. Skratka, mejte se lepo..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 15:10:41
|
|
|
|
lunca2
|
Biba mal pa res zabušavamo. Sej je treba mal. Dopoldan sva šla na pokopališči svečke pržgat, ker jutr dela cel dan. Zdej pa mal pišem seznam kua vse še morma kupt,.... Dolgcajt mi je pa sem se spravla to pisat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 18:46:50
|
|
|
|
ajna12
|
Čer! Mene pa zanima, če katera ve, kdaj bo v Trbovljah cirkus? Obe punce dobile v vrtcu karte. Ta večja bila pa v Hrastniku in je bilo menda super, mlajša je bila pa na žalost bolana. Pa še to, kok pridejo karte za otroka 5 let, tam nekje na sredini, ker seveda si zdaj ta večja želi še 1x, mene pa glava boli od € za cirkus. Hvala!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 20:08:38
|
|
|
|
brina_3
|
ajna cirkus je v petek&soboto&nedeljo predstave pa usak dan ob 16ih in 19ih Za cene pa nevem.Sestrična ,ki je bila v hrastniku je rekla,da je menda do 7 leta prost vstop nisem pa sigurna
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 20:28:03
|
|
|
|
neyka7
|
Čer punce! In kaj kej rihtate? Sem rekla, d morem pridit mal gor, pa prebrat kva ste nakofale . Adriana nč hudga če si me zamenjala, se nardi Biba lahk bi še nas kdaj na kofi puvabla . Sej res...a nis ti Romana neki bla za, d se dobimo? hmmmm... Lunca zs maš.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 20:51:19
|
|
|
|
ajna12
|
Brina, hvala. Ja, na kartih, ki so jih otroci v vrtcu dobil je res pisal do 7. leta zastonj, ampak menda je tem otrokom občina financirala, če si pa tam kupil karto, jo moraš pa menda plačat. Sigurna pa nisem v to, naj me kdo popravi. Pa še to: kje pa bo v Trbovljah cirkus?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 21:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana in čebelca, a danes bomo pa spet tako kot lani?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 21:15:57
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka sej si dobila sms, a ne ????
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 21:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja, sam jaz sem moderna čarovnica, bom na tem letela:
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 21:27:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pišuka ti si pa napredovala.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 21:45:06
|
|
|
|
LANLAN
|
..čeeeer Adriana1-komaj 11tednov je od takrat,ko smo se matrale v Trbovljah,se ful manj sliš kot 3mesece,a ne?Še mal,pa bomo dobil pikice smrk smrk. Kdaj gremo kej z vozekam-se spravljamo že 100let,bo prej sneg padal,pol pa spet ne bomo nikamor odrinle.. In kako ste kaj punce?Nč kej zgovorne niste zadnje cajte..jesenska utrujenost al preveč dela z vašimi škratki? Moj in spita na kavču pred tv-jem jst pa hop takoj za rač.,da preverim če je kej novga..eh,zehzehzeh,kr grem....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 31.10.2007 22:19:17
|
|
|
|
brina_3
|
Cirkus bo na gimnazijskem igrišču.Igrišče zraven občine
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 8:22:18
|
|
|
|
Adriana1
|
oj! Lanlan,če bo pa sneg bomo pa verige dale gor,pa itak je treba 15.nov.zamenjat gume !Se slišmo! Vidim,da ste se imele včeraj fino,ste kar žurale po čarovniško,če bi to vedla bi se vam pridružla -pa drugo leto. No sedaj pa šibam mal vn,je tko lepo zunaj-prava jesenska idila.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 10:59:06
|
|
|
|
lunca2
|
Dober dan! Zgleda, da bo dons spet eno lep dan. Sej prou. Moj je danes cel dan v službi. Jaz pa čakam, da mi tašča in tast pripeljeta Ažbeta. Je bil pri njiju. Zdej grem pa mal diplomo ppregledat, kej popravt in dopisat. Upam, da se mi bo dal. Kua pa ve kej? Ste že šle svečke pržgat? Mi smo šli včeraj na vse grobove.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 12:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj kok sem jaz zdele pospravljala. Sem čist zmatrana. Še dobr, da mi je mami dala za kosilo sarmo, da mi vsaj kuhat ne bo treba, edin une polžke česnove grem še zdele pečt, ker dobimo danes obisk. Tak bolj "eminenten", pa mam kr tremo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 12:24:02
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Joj kok sem jaz zdele pospravljala. Sem čist zmatrana. Še dobr, da mi je mami dala za kosilo sarmo, da mi vsaj kuhat ne bo treba, edin une polžke česnove grem še zdele pečt, ker dobimo danes obisk. Tak bolj "eminenten", pa mam kr tremo. pa sej ne bomo prišli k vam.... punce jaz pa vem kdo bo v finalu pri Kmetiji!!!!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 12:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: hothien Joj kok sem jaz zdele pospravljala. Sem čist zmatrana. Še dobr, da mi je mami dala za kosilo sarmo, da mi vsaj kuhat ne bo treba, edin une polžke česnove grem še zdele pečt, ker dobimo danes obisk. Tak bolj "eminenten", pa mam kr tremo. pa sej ne bomo prišli k vam.... A ne? Jaz pa polžke pečem... IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 unce jaz pa vem kdo bo v finalu pri Kmetiji!!!!! Me ne briga, ker jo ne gledam!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 1.11.2007 13:03:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
pol ti pa sploh ne povem.. .sej tud jaz ne gledam..lepo je pa vedeti....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?