pocka
|
jutro naša mala je ugotovila,da je bilo včerajšnje martinovanje ful zakon, pa smo morali danes ponoči to ponovit. Se je ob 00.30 zbudila,pojedla, zaspala za 3 minute in pol jok in stok do 2.30. Se pridružujem klubu neprespanih. Ne vem kaj jo matra, ker je parkrat zaspala pa se spet v joku zbudila...no pol smo pa do 7 spali Sumim zgornjo dvojkico, se že vidi nekaj belega, bomo videli. Mene pa ziza boli, ampak res BOLI,kot da bi se hotel mastits naredit, bom probala vse samo,da ne pride do tega.. bemu. kati - včeraj si jih pa sekala ja,sem se tako smejala,ko sem tvoje poste brala tinaaja - ja,ja včasih so otroke pustili,da so se ne jokali ampak drli, kao je sit,previt, zdaj mora pa spat (meni je tašča rekla,da so oni imeli tak sistem pri vseh 3 otrocih, pa ni z nobenim nič narobe zdaj ). no comment vanilija - žabika hvala za idejo, bom tudi jaz to probala, imam glih doma en strok,ampak je pa to kar draga zadeva naomi - ajde čakamo,da se malo razpišeš naše papcanje včeraj: M - sadna kašica (mešano sadje) K - puran z blitvo , je rekla Taja da je ogabno, je skoraj bruhala, o joku zraven pa niti ne bi...pol sem ji pa kar en kaki in banano pretlačila, pa je zmazala,ko velika V - koruzni kosmiči Milupa z mojim mlekom ta veliki pa smo jedli pečeno gos, rdeče zelje, kruhove cmoke, pa vinčeka zraven, njammmiii danes: M - bo spet ena sadna kašica (jabolko, grozdje) K - kumare in krompir (še nismo probali,bomo videli rezultat) V - kosmiči kot vedno (proseni ali koruzni) ta veliki bomo pa kumare v zosu pa pečenega purana, paaaa.če se mi bo dalo bom pa še palačinke spekla (dvomim,da bo volja) majcika - za zobeka