![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 20:56:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 no ja, če bi kakšen ornk marček zraven stopil, bi se verjetno poznalo Recimo naš 10 kilski pikec . Sam men pa ni jasen - kam pa Žan da vso to hrano Za primerjavo - naš je pojedel: joška za zajtrk 120ml breskove kašice 150ml goveje juhe z ajdovimi žganci (precej redko) + 50g skute 40ml vanilija pudinga 100ml mlečne kašice joška pred spanjem Če bi pojedu tok kot Žan, bi verjeten mel 20kg . Ja pa cel dan šiba naokol... Edin, če Žan hkrati ko je, fila plenico? Aja - če keri to kej pomen... Tudi našega se mi zdi po vsem neki zvija. Ampak men je mal čudno, da ga čez dan nikoli ne šravfa, samo ponoči. Tko da mi res ni jasno, al je res čez dan tok bolj simpel prdent al kwa, al ponoč rab občinstvo za ta manever, al je res kej na tem...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:01:01
|
|
|
|
Barči78
|
Kati, men tud nč ni jasno, poje ogromno, včasih bi še jedel, pamu dam kakšen piškot, ko vidi žlico se mu zmeša, al pa kruh. Cel dan šiba naokrog, spi tko tko, še ponoč ne, kaka pa res po ene 5x na dan. Samo vseeno, se mi zdi, da je mal tolk starih dojenčkov, ki tolk pojejo. Pa tole dons je blo še malo, ponavad ma vse obroke GH po več kot 2 dl, in to zelo goste, se nič ne poliva po krožniku.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:04:31
|
|
|
|
Barči78
|
Tko da mi res ni jasno, al je res čez dan tok bolj simpel prdent al kwa, al ponoč rab občinstvo za ta manever, al je res kej na tem... , sej pri nas je sto, ponoč ga ful seka, pol pa ne more spat. Je pa tud to res, da ko gre podnevi spat v posteljico, se včasih po 10. min. zbudi s hudim jokom, v vozičku pa BP, zaspi, se naspi in smeji dalje, ga nič ne zvija, ja ja, gorenjski zrak.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:07:56
|
|
|
|
draja
|
Barči nas so vzeli pod drobnogled v bistvu zaradi krvavih nitk v blatu in ne toliko zaradi krčev, saj so se le-ti začeli šele pri cca. 4,5 mesecih. Najprej so analizirali blato že v P, nato sva bili 3 dni na infekcijski kliniki, potem so nas testirali za alergijo na KM in jajca na pediatrični (kožni testi negativni, izvide krvnih še čakamo). Če bi se krvave nitke še ponavljale, nas bi čakale še gastro preiskave, čemur pa se želim izognit če se le da. Na PK so nas torej testirali samo na KM in Jajca in sicer kožno in vzeli kri. Glede krčev pa takole - v sredo imamo 3. cepljenje in se mislim ornk pogovorit s P. Če ne bo kakšne pametne ideje z njene strani, počakam še na izvide s PK in potem grem na en "pogovor" k privat alergologinji. Če ona ne bo mnenja, da je to mogoče alergijsko pogojeno pa verjetno še na kakšno bioresonanco. Je pa tko - mal se bojim preveč jamrat P kako je hudo ker se bojim, da nas pošlje direkt na gastro. Saj, če je res kaj narobe, pol je valjda kul da gremo in ugotovimo, samo če pa ni nič narobe bi mi bilo pa ful bad, da bi "izsilila" te sila neprijetne preiskave za Živo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:11:48
|
|
|
|
tinaaja
|
Predsednik - kdo je zmagal? jelincic nocko
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:13:50
|
|
|
|
Barči78
|
draja - upam, da bodo rezulatati v redu, da ne boste rabil dodatnih preiskav. Drugače je pa moj P tud mnenja, da jih ne zvija glih zaradi alergij, če se mogoče spomniš kolk bogi je bil Žan, skoz je jokal, ko je pil mleko, no pa vseeno ni alergčen nanj, tko da ne vem. Sem pa td sama že imela v mislih privat alergologa, počakala bom pa do decembra, ko imamo posvetovalnico.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:14:52
|
|
|
|
Barči78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Predsednik - kdo je zmagal? jelincic nocko sm vidla ja, stroka je ista
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:15:46
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Aja - če keri to kej pomen... Tudi našega se mi zdi po vsem neki zvija. Ampak men je mal čudno, da ga čez dan nikoli ne šravfa, samo ponoči. Tko da mi res ni jasno, al je res čez dan tok bolj simpel prdent al kwa, al ponoč rab občinstvo za ta manever, al je res kej na tem... isto se jaz sprašujem Čez dan nobenih težav.Tudi med spanjem ne. Spi lahko tudi uro ali dve brez enkrat zajamrat, ponoči pa tak problem . Ampak jo res zvija. Danes je čist vsakič najprej zajokcala in takoj ko sem jo dvignila iz posteljice je že rita pokala in pol je spala naprej. Skor zize ni rabila . In to sva ponavljali na pol ure do max 1 uro . Pa tudi to mi ni jasno, kaj hudiča jo lahko napenja ob 5-ih,6-ih zjutraj, ko pa zadnji GH obrok je mlečno kašico z mojim mlekom okrog 17-ih . Bi rekla, da nekaj kar jaz pojem, ampak jaz ne jem NIČ takega kar naj bi napenjalo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:16:28
|
|
|
|
Barči78
|
Pa nočko tudi tebi HEMP
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:18:08
|
|
|
|
draja
|
Barči hvala in ja, prav dobro se spomnim vseh Žanovih težav. Držim pesti, da danes ne bo zvijalo ne Žana, ne Žive in ne Žigca. Uuuuu madona -mogoče pa je kaj narobe s črko Ž na prvem mestu v imenu .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:45:50
|
|
|
|
skačica
|
Čer! draja- novi predsednik tud moj kandidat ni bil, ampak kar je je. Sej v Slo predsednik države nima skoraj nobene pomembne funkcije, važno da se Drnovšek poslovi, ker je pa res tu mač kako se obnaša . barči- pol pa ni naša najbolj lahek marčevski otrok. Pa sej niti ni važno,samo da so zdravi Moja Iza je bila čez dan super razpoložena, proti večeru je pa postajala čedalje bolj jokava in sitna. Samo nošenje je pomagalo, drugače je skoz jokala. Vročine zaenkrat nima, jo bom pa ponoči kontrolirala. Jaz ne vem kaj jo muči, zobkov ni od nikjer. Upam, da bo jutri spet nasmejana Iza. Jaz grem spat oz. se stiskat k možu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:47:23
|
|
|
|
skačica
|
aha, še to: Kati, kok sem se ti nasmejala oz. tvojim postom. Imaš odličen smisel za humor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 21:53:54
|
|
|
|
thaiss
|
Pozdravljene, danes smo pa naveliko pohajali. Zjutraj smo šli na volišče, pa kofetkat na sončka, pol pa k moji noni na kosilo!! Prav pašejo tej vikendi, da se malo razvajamo Tejčica lepe fotke, kakšen korenjak je Vid . Super da se selite, še malo pa bo žurka tinaaja a je imela Brina kako reakcijo na rumenjak??? Jaz bom verjetno jutri poskusla. današnji slavljenčki LILU in LAN aja Tina vse naj naj burbonska vanilija - kje se to nabavi kako zgleda Žabika za Hano!! malicka super za zobka Pa naj vam prišepnem da je Žiga od Erne danes dobil četrtega zobeka Bravo Žiga danes papali: - ponoči 200 ml mlekca - ob 9h rižolino - ob 12.30 jogurt bine maja - ob 16h kurja juhica z meskom, korenčkom in rezanci - ob 19.30 grisolino stracciatela
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 22:30:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Uuuuu madona -mogoče pa je kaj narobe s črko Ž na prvem mestu v imenu . Strešica jih šravfa, ja, to bo . Namest da bi delali ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz, delajo ŽŽŽŽŽŽŽŽŽžžžžžžžžžžžžžžžžžž .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 23:02:35
|
|
|
|
dskubin
|
thaiss, burbonska vanilija je začimba, je strok in ven izpraskaš semena, jaz dam ostanke (olupek) v dozo s sladkorjem in mam pol vanilijev cukr za peko . Dobiš ga al pr začimbah, še bolj verjetno pri stvareh za peko (vanilijevi sladkorji, pecilni, mrvice ..) Prideta pa navadno 2 stroka v vrečki.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 23:21:56
|
|
|
|
Naomi
|
...ampak ju3 se vam pa res malce posvetim... ...gre mozicek po 16 dneh u sluzbico...auaaaaaaaaaaaaa nocko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 23:24:51
|
|
|
|
tinaaja
|
ok, zdaj se zavedam zmeraj bolj, zakaj je panthleyeva napiala, da je prespana noc, ce otrok spi 5 ur skupaj... nee vem kaj piko matra, ampak mi tuuuuliiiii se mi mili, pa po vrh se se sama seb, ker sem toook zaspana ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 11.11.2007 23:30:47
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ok, zdaj se zavedam zmeraj bolj, zakaj je panthleyeva napiala, da je prespana noc, ce otrok spi 5 ur skupaj... nee vem kaj piko matra, ampak mi tuuuuliiiii se mi mili, pa po vrh se se sama seb, ker sem toook zaspana ... ...drz se, mi pa s tabo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 0:07:20
|
|
|
|
dskubin
|
Lahko noč, HEMP!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:24:38
|
|
|
|
tinaaja
|
jutroo.... naometa- cakamo na tvoje porocilo ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:26:42
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Pri nas je že dober dan,ker smo že ene 2h pokonc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:26:46
|
|
|
|
tinaaja
|
aja zjutraj pojamram mami, da brina slabo spi, da sploh ne vem vec, kaj narest.. pa rece (PAZITE MAMICE NESPECIH BEBIC - da boste vedle) Ce je otrok sit, previt,... bi moral spat! Mi je takj zjutri zivc dvignla...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:33:12
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Ce je otrok sit, previt,... bi moral spat! Danes zvečer,ko jo boš dala spat preveri,če je slučajno nisi pozabila previt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:36:36
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ce je otrok sit, previt,... bi moral spat! Danes zvečer,ko jo boš dala spat preveri,če je slučajno nisi pozabila previt pa no, saj plenico je imela gor, mal je bila pokakana, ampak ne velik, pa prejsn dan je tud velik jedla,tko da ziher ni bila lacna in je imela se zalogo od prejsnjega dne jah mame... oz zgleda, da sem bila ornk pridn otrok ali pa sem se v sobi drla, pa me ni noben slisal
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 12.11.2007 7:44:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Ce je otrok sit, previt,... bi moral spat! Danes zvečer,ko jo boš dala spat preveri,če je slučajno nisi pozabila previt pa no, saj plenico je imela gor, mal je bila pokakana, ampak ne velik, pa prejsn dan je tud velik jedla,tko da ziher ni bila lacna in je imela se zalogo od prejsnjega dne jah mame... oz zgleda, da sem bila ornk pridn otrok ali pa sem se v sobi drla, pa me ni noben slisal Al je pa mami pozabila kako je met .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.