dskubin
|
Sibil, kaj naj rečem, vse najbojše in zvrhan kontejner zdravja (nič hudga, če še čez malo leze) ! Vid in Žiga VSE NAJ NAJ ZA 3/4 IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Zobar - a mate ve že pregled, a ste se same naročile, ker jaz še Neje nisem nikoli imela pri zobozdravniku, šele pri 3. letih ga ima, razen, če jo sama naročim. Jaz sem sama naročila oba, s tem, da ti pri nas P svetuje, da se naročiš, ko pridejo prvi zobki. Imamo drug teden (Diti gre pokazat 1 zob , Draž pa gre že 4., pa ni nič narobe). To je kot eno privajanje na ordinacijo, zobarco, sestro, aparature notri. Naše 2 sta ful prijazne, dajo otroku uno ogledalce (imajo taka barvasta gumijasta, da lahko pogrizejo, po ustih valjajo), pa malo pogledajo, se pogovorijo, pohecajo, dobi žigca in domov. Aja, pa napiše, kdaj se spet vidiš- se moreš čez cirka pol leta sam ponovno naročit (no, če hočeš). Meni se zdi to super, da otrok pozna zdravnico prej, preden pride do morebitnih bolečin, takrat je že brez vsega hudo, ga pa lahko vsaj pelješ k prijateljici. Vsi bubančki - PIKEPOKE za vse! oblačenje ponoči - Diti ima dolg bodi (ker rokice ven tlači in ima vedno mrzle) in bombažno pižamico, pa s tankim kovterčkom je pokrita. Nobeden noče biti v vreči (histerija, da ne moreš verjet), Draž pa niti pokrit noče bit. Zato je oblečen v bombažni pižamici s stopali, čez ima še 1 debelejšo pižamo in termo nogavičke. In tako že 2 leto . Nama vsaj ni treba ponoči vstajat zaradi jamranja, če smo ga slučajno poskusli pokrit ali zato, da bi ga pokrivala in kontrolirala.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 12.11.2007 14:07:46 >
|