dskubin
|
Končno je zaspala. No, oba. Sem uspela na hitrco posodo pospravit in pomest. Sem obupala kuhat za Diti in metat stran. Zjutraj sva se mučli s polovičko banane in piškotom - ona bi pojedla samo piškot , ostalo sva se dojili. Zato je za kosilo dobila kar našo juho, sem si rekla, da bo itak sam 2 žlici, pa je pojedla 150ml . Bla pa je špinačna kremna juha s korenčkom in zdrobovimi njokci (valda, da s celimi jajci), soljena, pa piščanc se je kuhal notri, pa vsa jušna zelenjava. V glavnem, sem nasekljala notri tudi piščančka in zdrobila njokce, je odpirala usta in predla zraven. mali, nisem mela srca nehat po 2h žlicah. Upam, da ne bo kake reakcije zaradi jajca. Midva z Dražem pa sva bila deležna še na oljčnem olju popečenega piščančjega fileja v gorgonzolni omakci in riža z žafranom. Jaz sem pa zraven stolkla še skledo motovilca. Da ne bo pomote, to sta 2 moja obroka, kosilo in pop. malca, ker kar daš jest enmu otroku, pa tadrugmu, pa pol na hitrco požrem juho, pol pa spravit spat, pol pa preden z drugim otrokom v naročju prštimaš 2nd dish - ja, je že cajt za malco. Aja pocka, ruksak, mi smo ful zadovoljni z njim, je pa v hiši že 4 leta in daje skozi 3. otroka. Če bi zdaj kupovala, bi se verjetno odločila za Deuterja in ga kupla preko Boštjana (se mi zdi, da sta tako naredili tinaaja in Kr_enamami, ti bojo one bolj točno povedale), samo moraš pa vedet, da je pri nas v uporabi vsak dan in ni bil kupljen za 2x it na Slavnik. V glavnem, je vreden svojga denarja.
|