draja
|
Večer! danes je bila naša Živa še prav posebej dobre volje in razigrana, tako da smo se ji samo smejali kakšne je zganjala. No, saj je lahko dobre volje, ko je pa mami pustila 100 evrov zanjo v H&M . Aha ja navihanka moja mala. Jo že pogrešam, pa spi komaj dobro urico, ampak se ni za bati, da se ne bo kmalu začela zbujat in mi ne bo treb ačakati do jutra, da jo spet malo pocrkljam . Naš jedilnik danes: ponoči: ziza zajtrka pri nas ni dopoldne: kuhane suhe marelice, rozine, jabolko + malo slivove kašice Frutek + prosena kaša od alnature kosilo: polenta + korenček + cvetača + malo oljčnega olja popoldne: riž+koruza od Milupe z mojim mlekom večerja: ziza Čez dan pa ne zizamo več . Mogoče malenkost pred popodlanskim spanjem. Anja še zdaj se mi smeje, ko se spomnim na tvoja dva srčka! Ob takih trenutkih me spet prime, da bi kar takoj še enega, samo če pa pomislim kakšne so zdaj naše noči in kako zelo sem bila zaspana med nosečnostjo, me pa spet mine . Žabika poganjalec je pa res fajn stvar. Uporaben bo kmalu tudi že za naše sončke in pol do 3-eh, 4-ih let najmanj. Odvisno pa seveda od otroka do otroka. moj bratec je bil nor nanj in je cele dneve drsal z njim, nakladal razne stvari v prostor pod sedežem, dirkal, se igral voznika avtobusa,... Ko je bil še dojenček, pa se je zadaj dvignil, se držal za ročaj za sedežem in shodil. To je bilo pred 19. leti, ko jih še pri nas niso imeli in mu ga je oče prinesel iz Amerike in je bil zanimiv tudi že fejst velikim otrokom pred blokom - na koncu mu ga je polomil sosed, ki je imel takrat že 7 let . Imaš ga lahko za doma ali pa za na dvorišče, jaz sem pa z bratcem tudi na sprehode hodila z njim, samo ne prav daleč seveda. Ostalo sem pa pozabila kaj sem še hotela pokomentirat, pa se mi ne da it zdaj še enkrat brat, ker sem se malo vrgla v pospravljanje. Imam cele kupe papirjev za pregledat in pospravit v razne mape, predale,... pa mi je to ful bljak delat.
|