|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
8.11.2007 19:54:44   
cv105
čer

končno doma ... avto servisiran in denarnica prazna user posted image

Aja, mislim, da se je koncno naucila pit iz DM-ovega magicnega loncka

to je pa tudi Maksova nova pogruntavščina user posted image

Anja : user posted image user posted image

Maks je bil celo popoldne zunaj, ga je babi v ruzaku nesla na dooooooolg sprehod ... boga babi in njen hrbet

ati je na sestanku, Maks v postelji, jaz pa grem še pod tuš in spat ...

.. nočko ... vsem ... in user posted image  za bolančkane user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.11.2007 19:55:57   
cv105
Če so zelo dolge ture, pa je fejst, da otroka med postanki vzameš malo ven, da se malo razmiga in se prekrvavijo okončine.

res je, sploh pa potem, ko bolj še bolj hladno ... če vse skupaj predolgo traja, otrok otrpne

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.11.2007 20:21:22   
tinaaja
Če so zelo dolge ture, pa je fejst, da otroka med postanki vzameš malo ven, da se malo razmiga in se prekrvavijo okončine.

na kok casa prakticirate tole razmigavanje?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.11.2007 20:23:03   
pocka
tinaaja - bravo za Brinino pitje user posted image

dskubin in tinaaja - hvala za info glede nahrbtnika

anja - smo se nasmejali tamalima, še Taji je bilo smešno user posted image

pikapola - user posted image za uspavanje brez zize,nas pa to še čaka,me je kar strah kako bomo to izvedliuser posted image Zizo si pa spumpaj glih malo, toliko,da te ne bo več tiščalo (sicer ta malo je pri meni cca. 100 ml,drugače me kar ne neha tiščat)

Taja je pa danes štrajkala s kosilom,niti potem, ko se je zbudila, ni hotela jesti,tečka je bila tudi na kubik. No pol proti večeru je bilo boljše, je pojedla kašico, zdaj pa že spančka. Meni pa moj user posted image šmorn peče, sem si ga ful zaželela.user posted image

Danes sem se pa spravila malo z das maso ustvarjat,mi je kar ratalo za začetek,čakam,da se posušijo prvi izdelki, pol bom pa še pobarvala. Smo se odločili,da bomo letos bolj taka darilca dajali, ki jih bomo sami naredili.

erna - kje si???

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.11.2007 20:37:18   
Žabika
Mah čist na hitro sem vas prebrala. Vidim, da sem malo out, če vas redno ne spremljam. No za redno pa kar nimam časa.

Ker ste se spet toliko pogovrajale o novih nakupih me zanima, kaj je s tem poganjalcem; v čem je fora te zadeve? Za kdaj in za kje je to uporabno? Pa tudi ne vem, kam vso to kramo date. Meni še na misel ne pride, da bi to imela doma. Dejte me malo razsvetlit.

dobri možje: mi se pa kar pustimo presenetiti. No, če bo kakšen kaj vprašal, se pa vedno najde kakšna ideja.

anja: mene že spomin na Borov smeh spravi v dobro voljo. Res je faca.

kombinezonček: mi ga še nismo sprobali. Meni se res še ne zdijo to temperature za tako toplo obleko. Pa sva zelo veliko zunaj.

današnji jedilnik:
Z: bananin jogurt + rižolino
M: frutek: hruška+banana+skuta
K: pire krompir + piščanček
M: pol kakija
V: nič rižolinota

Pa seveda še mlekec; veliko mlekca.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
8.11.2007 20:56:44   
tinaaja
Nas jedilnik:
M:hipp sadna kasica + piskot
M2: skuta 50ml
K: pecen krompit in piscancek
+ vanilija kaki (ga je sama grizla user posted image user posted image - pol pa vcasih odgriznila ogromen kos in ni vedla, kaj ce z njim user posted image )
V: Hipp mlecna sadna kasica

Tele hippove zadeve so super /sadna kasica 4x100ml:
user posted image user posted image Sadna malica:  Kašica iz jabolk, banan in breskev Kašica iz jabolk in hrušk user posted image Sadna malica:  Kašica iz jabolk in breskev Kašica iz jabolk in banan  podobno ima alete

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
8.11.2007 21:08:44   
draja
Večer!

danes je bila naša Živa še prav posebej dobre volje in razigrana, tako da smo se ji samo smejali kakšne je zganjala. No, saj je lahko dobre volje, ko je pa mami pustila 100 evrov zanjo v H&Muser posted image . Aha ja navihanka moja mala. Jo že pogrešam, pa spi komaj dobro urico, ampak se ni za bati, da se ne bo kmalu začela zbujat in mi ne bo treb ačakati do jutra, da jo spet malo pocrkljamuser posted image user posted image .

Naš jedilnik danes:
ponoči: ziza
zajtrka pri nas ni
dopoldne: kuhane suhe marelice, rozine, jabolko + malo slivove kašice Frutek + prosena kaša od alnature
kosilo: polenta + korenček + cvetača + malo oljčnega olja
popoldne: riž+koruza od Milupe z mojim mlekom
večerja: ziza

Čez dan pa ne zizamo večuser posted image . Mogoče malenkost pred popodlanskim spanjem.

Anja še zdaj se mi smeje, ko se spomnim na tvoja dva srčka! Ob takih trenutkih me spet prime, da bi kar takoj še enega, samo če pa pomislim kakšne so zdaj naše noči in kako zelo sem bila zaspana med nosečnostjo, me pa spet mineuser posted image .

Žabika poganjalec je pa res fajn stvar. Uporaben bo kmalu tudi že za naše sončke in pol do 3-eh, 4-ih let najmanj. Odvisno pa seveda od otroka do otroka. moj bratec je bil nor nanj in je cele dneve drsal z njim, nakladal razne stvari v prostor pod sedežem, dirkal, se igral voznika avtobusa,... Ko je bil še dojenček, pa se je zadaj dvignil, se držal za ročaj za sedežem in shodil. To je bilo pred 19. leti, ko jih še pri nas niso imeli in mu ga je oče prinesel iz Amerike in je bil zanimiv tudi že fejst velikim otrokom pred blokom - na koncu mu ga je polomil sosed, ki je imel takrat že 7 letuser posted image . Imaš ga lahko za doma ali pa za na dvorišče, jaz sem pa z bratcem tudi na sprehode hodila z njim, samo ne prav daleč seveda.

Ostalo sem pa pozabila kaj sem še hotela pokomentirat, pa se mi ne da it zdaj še enkrat brat, ker sem se malo vrgla v pospravljanje. Imam cele kupe papirjev za pregledat in pospravit v razne mape, predale,... pa mi je to ful bljak delat.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
8.11.2007 21:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Roemer avtosedez ... katerega izbrati...

star model brez vzglavinka (se ga da dokupit)

nov model (vzglavika se ne da odstranit- kok je to motece kasneje), ima sirsi sedalni del

mi imamo ze kaksen mesec romerjev sedez v avtu in se nam obnese brez vzglavnika zelo dobro....

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.11.2007 22:05:28   
K_a_t_i
Čeeeeeeeeer.

Mami Kati je kot prerojena. Bila v Domini na tajski masaži z aromatičnimi olji. Aaaaaaaaaaaah user posted image .

Anja - tamaladva sta cukra!!!

Tinaaja, v bambi plazma je tud med user posted image  Če bi to prej vedla, bi se mu še naprej Hipp v rokah topil user posted image .

Pikapola – men je blo rečeno tople obkladke, da pospešuješ laktacijo in MRZLE večkrat dnevno za počasno ukinjanje dojenja (in proti "prenapetosti").

Avtosedež - mi mamo identičnega tej prvi slikci - brez vzglavnika. Smo pa le-tega dokupili. Kot veš, smo imeli najprej safefix in je bil (razen dodatne noge) identičen drugi sliki - in moj pomislek je bil natanko ta - a se ta "vzglavnik" res ne da ven vzet. Po mojem je za večje otroke lahko moteč.

RR - pa kaj je dons?! Men vse 100 let odpira... Me prov zanima, če bom sploh lahko oddala ta post.

Futer:
Malica- breskva Hipp + sveže zmiksano jabolko (3krat odprl usta), zamenjava za samo breskva Hipp - požrl vse user posted image . Pol pa bod dober pa deli domaaaače.
Kosilo - puran v natur omaki z malo skute (smetani za kuho je potekel rok trajanja user posted image ) in enim kirijem + polenta s sirčkom. Tamal je mel še 3 koščke mandarine za sladico. Vsi smo jedli isto (kdo bo pa kuhal 100 različnih stvari user posted image ;  no sej, zame bi blo boljš, če bi mela včerajšnji jedilnik user posted image )
Malica - vanilijev bio špar puding al neki tazga
Večerja - Hippova kozarčkasta kašica s piškotkom

za zajtrk in 3 (!?!!!?!??!!user posted image user posted image user posted image ) polnočne snacke smo pa meli jošek (za zajtrk je pa oči dobu XXXXXL potičko user posted image ; Ne punce, niso nas nahecal - peki RES sredi noči vstajajo in peeeečeeeeejooooooooo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.11.2007 22:14:08   
K_a_t_i

Še eno vprašanje – v Mullerju imajo neke »trink malice« - zgledajo kt sok v briku (2dl), not pa je pomojem podobna zadeva kot en milkshake. A je kera to že dala in če ja – kako? Me namreč zanima, če teče po flaški (kolk lukenj?!?), ker slamce še ne obvladamo (se mi zdi, sem zanikrna pa še nisem probala user posted image ). Hvala!!!

BTW -
KJE PA STE VSE?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.11.2007 22:21:47   
A-N-J-A
Hvala punce za pohvale naših dveh smejčkovuser posted image .

žabika-naša je dobr začela uporabljat poganjalc šele pr 1.5 letu.Res pa je da mamo unga bl orng,ne ta dojenčkastga.Je pa to ful dobra igrača.Mi mamo vso to ropotijo zunajuser posted image
tinaaja-najboljš da greš v bc in v živo pogledaš.Sam kot sem ti že rekla.men ta vzglavnik ne potegne pri večjemuser posted image .

Zdaj pa ne vem več kaj sem hotla rečt,pa še slabo mi je ful grem spat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.11.2007 22:24:02   
thaiss
user posted image  user posted image počasen RRuser posted image  user posted image

kati mi imamo od alete TRINK-MAHLZEIT PFISICH-BANANE, sam Matia ga ne mara, se mi valja še ena pakunga že 2 tedna po omariuser posted image Teče pa lepo po aventovem cuclju 123

erna ?????????
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.11.2007 23:04:51   
dskubin
Meni pa RR normalno dela user posted image

V glavnem, grem se jest stiskat, sem samo pršlaprej še mal čekirat, da kaj ne zamudim, Hempa naprimer.

Nočko.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.11.2007 23:50:44   
tejčica
user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.11.2007 7:14:00   
draja
Jutro!

Za nami spet groza od noči - bogo mojo miško je celo noč napenjalouser posted image . Pa vstali sva že mal čez 6. uro.

Eno vprašanje (itak sam to ponoči razmišljam) - a obstaja še kakšna zelenjava, razen korenčka in mogoče špinače, ki ne napenja????? pa ne bučke, ker bučk ne smemo! Jaz samo še o tem razmišljam kaj ji lahko dam za jest, da je ne bo napenjalouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  evo kave za vse vas! Z navadnim mlekom, s sojinim mlekom in brez!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.11.2007 7:14:40   
tinaaja
jutranje ptice pokonc...ze nekaj casa.. noc isto sranje, drugo pakovanjeuser posted image

tinaaja-najboljš da greš v bc in v živo pogledaš.Sam kot sem ti že rekla.men ta vzglavnik ne potegne pri večjem

vceraj smo gledali, ampak se nisem razmisljala o tem vzglavniku dokler se nisva midve pogovarjali o tem.. ker se mi zdi logicno, da bi dal ven zadevo,si res ne predstvaljam vecjega otroka poleti z vklesceno glavo tam not user posted image tud men bi se snel.. bom pocakala, ce bo kaksna akcija v slo, drugace pa bom tud jaz ebay preucila...

brini pa prebija ta druga zgornja enka, se vidi, da bo v roku 1 tedna tukaj..

Trink malice
- sem gledala, ampak imamo problem, kako to konzumirat, ker pijemo ne ravno najbolj navduseno.. sem vesela, ce vodo pije, ne pa da se bom se s tem mucila user posted image

XXXL poticke, ravnokar dobila eno servirano.. vceraj skor ni kakala, tko da user posted image user posted image

Zunaj je vreme za bruhnit, napoved za lj dez.. jaz pa take plane... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.11.2007 7:16:12   
tinaaja
aja, vceraj zbilje, ce boste potrebovale lokacijo za kaksen drink, da vam mal pokazem -
Brina in wonderland user posted image
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.11.2007 7:21:52   
draja
O Tinaaja dobro jutro! Škoda, da nisva sosedi, bi zdajle skupaj kavo pili, maleni bi se pa igraliuser posted image . Brina luštna kot vedno. Sploh tkole v kiklci - a se je mami mal izživljala auser posted image ?

Babylegs a se obnesejo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
9.11.2007 7:23:36   
A-N-J-A
Nočka je blauser posted image user posted image user posted image ,Bor 3x, Ela 2x, user posted image   je neki smrču pa kašlu......za kozlat.

tinaaja jaz sem tud hotla počakat na kakšno akcijo,ampak ne gre več,je pa razlika  v ceni cc.50€user posted image .Jaz komi čakam da ga prestavim.

Evo to je vse,študiram da bi šla mal v javna,k je tak kilavo vreme,sam kaj ko nimam nobenga ta pravga vozičkauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
9.11.2007 7:25:20   
pocka
jutro

evo tudi nas,se pridružujemo ta zgodnjim. Itak,da smo že od 6.30 pokonci.

draja - kaj pa če bi koromač probala

Zunaj je vreme za bruhnit, napoved za lj dez.. jaz pa take plane...

ja, se strinjam,midve sva bile tudi zmenjene za sprehod s kolegicami, pa seveda zraven čvek ob kavici, zdaj pa ne bo nič od tega. Bomo kar pri nas doma naredile postojanko, pa bo tudi dobro.user posted image

pitje - naša se z vsemi cuclji samo igra, imam pa doma še tisto stvar od Tommee tipee, k se kot po slamci pije, bom še to sprobala,če bo šlo.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
9.11.2007 7:27:46   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Evo to je vse,študiram da bi šla mal v javna,k je tak kilavo vreme,sam kaj ko nimam nobenga ta pravga vozičkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  to si me pa nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače glede noči, jaz sem nehala šteti,ko sem 10-ič vstalauser posted image . Si res ne predstavljam, da bi imela dva sočka, ki bi se izmenično zbujala.

Meaa hvala za predlog, bomo poskusili tudi posteljico obrniti čeprav sem 100 % da jo zbuja prebava, ker vedno prdka ko se zbudi in to fuuuul. Človek ne more verjeti, kako je ta otrok poln zrakauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
9.11.2007 7:32:11   
tejčica

user posted image

Katja & urla, user posted image  za 9 mesecev.

Naša noč spet super. Vid je včeraj malo kasneje zaspal (šele okrog devetih), za flašo se je zbudil ob pol šestih, mrknil nazaj in še spi. user posted image  Pa ne več dolgo, ker ga bo mati vrla pokonci. Ma sem grozna.user posted image  Pridejo postavit kuhinjo in bova kar kmalu šibala. Domov pa spet pridemo šele zvečer.

Vsem neprespanim user posted image .

Draja, hvala za kavico. Mi je močno potrebna, ker noč je bila zame od pol dveh pa do pol šestih. Od zelenjave mi pa tenutno pade na pamet še brokoli, cvetača pa mislim da zna napenjat.

Tinaaja, vidim da ste uživali včeraj. Tu dol ful manjka takih stvari za otročke. Res nimaš kam it, da bi se malčki tam lahko tudi poigrali. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
9.11.2007 7:47:19   
thaiss
Jutro,

hvala za kofetka!! Vreme tudi tuki user posted image
Draja in Tinaaja user posted image  da boste čimprej prespale... tko, vsake tolko eno noč naj vam namenijo vaše pupe.

Katja vse naj naj user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.11.2007 7:50:27   
tinaaja
Si res ne predstavljam, da bi imela dva sočka, ki bi se izmenično zbujala.

pa ti bi bila ob 2 naspana, ce bi se samo 5x zbudila user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.11.2007 7:54:26   
draja

Si res ne predstavljam, da bi imela dva sočka, ki bi se izmenično zbujala.

pa ti bi bila ob 2 naspana, ce bi se samo 5x zbudila user posted image user posted image

user posted image user posted image  smešno. no po svoje je žalostno resnično user posted image

a imaš ti baby legs? glih naročam pa me zanima če so res tolk kul, ne lezejo dol itd.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.