Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 17:27:22
|
|
|
|
malička
|
dan......mene zanima kje se meri temperatura pri naših malčkih ker mi vsak reče drugače.....in koliko so tiste vrednosti pri katerih že treba zbijat, ker naša je imela v ritki 38,6, hvala za odgovore tako pa mi uživamo še v zadnjih dneh s sončkom, obužuje gugalnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 17:27:40
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja brina je ravnokar delcek ene sklatle pojedla tko da dodajte to meniju zgoraj.. Tovrstne vlaknine so pa pri nas tud vsak dan na jedilniku Žiga od Sezam - upam, da je bila samo vzorčna driska . Amy26 - men se tud zdi, da bi tile simpel poganjalci znali bit dlje zanimivi. Ker tisti z ograjcami so za "dojenčke" . Urla, Katja bi ti rada povedala, da ti bo pomagala kuhat!!! Meaa - zaenkrat ni panike. Pa če to dec reče, zagotovo drži! Erna14 - če nimam časa , je čist zmiksano. Najslabše je, če ostane kaj "nitkasta" - ker potem pa zaklene kljunčak . Sveže sadje pa je najbolj zakon, če lahko sam odgrizne. Sibil, je že čas, da ste bolje!!! Diti rules . IZVIRNO SPOROČILO: draja Ne sledim vam, tko da zaenkrat samo to - vloga za znižano plačilo vrtca: sem šla prebrati in v navodilih lepo piše, da morajo do 15. novembra oddati vlogo samo tisti, ki so že vključeni v vrtec, med tem ko se znižano plačilo, ki ga starši uveljavljajo med letom, uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo v vrtec. REs je! Jaz se opravičujem, ker sem zadnjič narobe povedala . Je moj vse zmešal in sem jst za brezveze v vrtec lazla . Skačica, a Iza ma samo 3 obroke? Kaj če bi poskusila dodati še enega? Mogoče bo pa bolje spala? Moj daje otroka že pol ure spat... Sem mu rekla, naj počaka vsaj 30 minut, ker še ni zaspan!!! DECIIIIIIIIIIIIII. Na plavanju je blo pa lušten O evo, Žiga je že nazaj . Aja, še kile... -> jst mam 54kg na 170cm podlage (pred nosečnostjo sem mela 2 kili več). In LAČNA SEM!!!! Zdele grem jest pa če vso noč
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 17:46:16
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja Ne sledim vam, tko da zaenkrat samo to - vloga za znižano plačilo vrtca: sem šla prebrati in v navodilih lepo piše, da morajo do 15. novembra oddati vlogo samo tisti, ki so že vključeni v vrtec, med tem ko se znižano plačilo, ki ga starši uveljavljajo med letom, uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, če starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vključitvijo v vrtec. REs je! Jaz se opravičujem, ker sem zadnjič narobe povedala . Boljš enkrat preveč kot pa da bi katera zamudila rok . Te moram pa prav pohvalit, si ratala ful pridna za komentirat . Jaz pa skoz našo gosenico lovim po stanovanju, pa komaj uspem 2 stavka napisat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 17:59:13
|
|
|
|
tinaaja
|
pri nas sem pa jaz zdaj na timeout-u,kar se brine tice, ker je v oskrbi mojega, ki gre zvecer na basket ... jaz sem spustila aerobiko, ker se se nisem cist sestavila, sem raje mal zaspala.. prestavljeno na ju3 Kati, mi imamo tud 3 obroke na dan, pa sploh ne vem, kam se 4 vtaknit, ker se mala vmes doji ala: dojenje drugo polovoco noci -> vstanemo cez ene 2 uri gremo na zizo na zajtrk sadna malica ziza kosilo + ziza za spanje vecerja + ziza Kdo pa lahko uveljavlja to vlogo za znizanje placila za vrtec?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:07:54
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 KATI, naš ima tega poganjalca http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165404 Mi smo tud takega dobili za Žiga tejčica - da tako lepo napredujete s hiško IZVIRNO SPOROČILO: Pikca sezam, za Žigata, upam, da ni kakšen rota virus. Jernej je imel na srečo samo 1 dan drisko. Tudi jaz upam, da ne bo kaj hujšega. Popoldan se je stanje kar umirilo - kakal samo 1x, pa še to ni bilo čist driska Je pa sedaj prava tečka. Je popoldan spal le pol ure Se še kasneje kaj oglasim, pa napišem še naše jedilnike
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:10:34
|
|
|
|
Barči78
|
POMOČ - kva sm nardila , mi je hudo, da bom sebe nekam brcnila. Sem začela jest mlečni riž s cimetom, unga od Mueller firme (mercator), pa seveda Žan ful navdušen, je kar jedel, jedel, skor celega je pojedel. Pa je dobil na bradici samo en flek in sem šla brat kaj je notri, pa sam preberem, celo jajce, Žan pa je alergicčen na jajca, kolk mi je žal, kaj naj, a je lohk kej hudo narobe, o konc me bo. Neodgovorna mat!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:12:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Draja - to je pa 2 dnevni luksuz, ker je moj doma. Ne se razvadit . Tinaaja - naš se običajno zbudi med 5 in 7 - to je ZAJTR z zizo (TOK, TOK, zaspi nazaj). Glede na "zajtrk" potem med 8:30 in 9:30 pojemo sadno malico pa potem kosilo med 11:45 in 12:30. Mlečno malico okrog 16 in okrog 19h večerjo (+ziza okrog 8h pred spanjem). No, danes to ne bo veljalo, ker je bil po kopanju SESTRADAN. In čez 2,5 uri ponovno . Vloga za znižanje plačila - v Lj vsi, katerih otrok in "skrbnik" imata stalni naslov v Lj (nekaj nam časti občina). Za ostale ne vem. Barči, ne mu ga več dat. Sej, če bo ostalo pri "fleku", je ok. Če ne bi vedela, da je alergičen, bi mu itak ga enkrat dala za probat... Naš ma tud flek na bradi pa nimam pojma od česa UPAM, da od slinjenja in mraza...
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.11.2007 18:13:11 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:12:38
|
|
|
|
Barči78
|
Je pa zanimivo, naredil se mu je isti flek, kot se Neji naredi po domači marmeladi, pa ni (pomojem) na nič alergična, ali pač, na želin , kajti to je edina stvar v marmeladi, poleg sadja in sladkorja.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:14:29
|
|
|
|
Barči78
|
Jest sem tud danes oddala vlogo za vrtec, za Nejo in sicer za prihajajoče leto, sm pa slučajno zasledila, drugače bi šlo tole mirno mimo mene. Vse mi gre narobe, .... sam torta je bla pa odlična
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:17:09
|
|
|
|
Barči78
|
Če ne bi vedela, da je alergičen, bi mu itak ga enkrat dala za probat... To pa ziher, pa pomojem glih zdej 1x, sploh mi ni na misel padlo, da bo v rižu jajc, matr sm bukova.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:22:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Vloga za znižanje plačila - v Lj vsi, katerih otrok in "skrbnik" imata stalni naslov v Lj (nekaj nam časti občina). Za ostale ne vem. kul,ce prav imam filing, da bomo placevali kar 80% Briga jih v Lj, ce imas kredite - zal nisva takrat vzela stanovanskega, ta bi vsaj stel za znizanje 80% pa pride cca 300€
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 18:25:31
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kredit vzamejo iz dohodnine. Zanima jih pa VSE - tudi to, koliko avtov, letnik in njihova vrednost imaš, koliko vikendov, hiš v katerih ne bivaš,... Kwa smo mel to za pisat . Še tista muzejska Fiesta, ki je naša, je zdej totalka (dobili 300€, moj jo je pa ocenil na 800€).
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2007 19:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 19:21:33
|
|
|
|
K_a_t_i
|
meaa, me veseli, da se je tašča na koncu pokazala kot in ne kot .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 19:39:27
|
|
|
|
tinaaja
|
ko smo ze pri darilih ... pogljete tole, kar so ravnokar objavili na 24ur... http://www.krilca.si/
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 19:49:24
|
|
|
|
dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja kao akcija Hudo ne?, Ma se mi zdi, da je to normalna cena v Müllerju. Drgač pa http://www.big.de/
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 19:50:42
|
|
|
|
cv105
|
čer tudi jaz sem eno usrala ... Maksu smo ukinil eno popoldansko spanje in 18.15 je bil fertik ... pa mu dam večerjo in se mu po ene par žlicah začne gor dvigovat in mu dam naslednjo in je VSE zbruhal ... butelj jaz v glavnem ... mar bi takoj nehala, bi imel vsaj kaj od večerje ... sam je tudi on lipov ... jeva izključno v lupinici, ker naročje ni OK, trip trap tudi ne, ker še ne sedi ornk niti ni pri miru ... in je noter ves speštan in še se svaljka sem in tja in tudi nič čudnega, da mu je začelo obračat ... v glavnem potem je spil 80 ml mleka in zdaj spi ... Barči: kaj naj ti rečem ... se zgodi ... saj ni bilo namenoma in eno za oba vrtec: to obvestilo za znižano plačilo sem videla, samo mi itak še nismo sprejeti ... meaa: tudi v BC imajo take luštne modre ali roza okvirčke za odtis ali rokice ... drgač pa sta Maks in njegova sestrična za njun krst delala taka vabilca ... mater smo bli usrani vsi po vrsti ... pa izvirni tudi ... ... joj, kakšen pikec je bil Maks ... ... Maksova modra šapa: Sestričnina elegantna nogica: Tako je zgledalo, preden smo dali iz rok:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 19:59:19
|
|
|
|
skačica
|
sem nazaj, ampak brez veze sem šla . Za znort. Eno uro in pol sem čakala v vrsti in ko sem prišla v pisarno k mentorju, me je vprašal, če sem prišla na izpit . In jaz valda da ne, da sem prišla za diplomo in on men ja sorry, ampak jaz sem mislil, da ste prišli na izpit, vaše diplomske sploh nisem pregledal. Zmeniva se za drug teden. Je prišlo do pomote...... kati- ja, kam naj uturim še kak obrok???? Vstajava okrog devetih, Iza se takrat fajn podoji. Potem sledi malica okoli 11-ih. Spat gre okrog pol enih-takrat se dojiva, ker ona samo tako zaspi. In vmes ko se zbuja, se vedno še doji. Pol pa vstane in po eni uri dobi kosilo. Okrog treh, štirih. Potem se pa še enkrat dojiva, dobi mlečno kašico in potem se spet dojiva pred spanjem. Saj jih ima večina po 3 obroke GH ali ne? plus mleko po flaši ali po joški Bom probala še popoldansko malico nekam uturit, ampak je kriza, ker ima pozno kosilo. Verjetno bom vse prestavila na bolj zgodaj.... Ne morem več čvekat, sva z Izo spet sami, mož je šel prodat en avto, sicer naj bi ga prišli domov iskat, ampak jim je na Trojanih crknil avto in zdej je šel gor. Svašta.... Jaz se pa nadejam ene generalke v kuhinji še danes, ker je res potrebna.Upam, da mi uspe, bom pozno v noč pucala. Mater bi mi prav prišla ena čistačica vsaj za generalno pucanje(okna, omarice,...)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 20:14:31
|
|
|
|
tinaaja
|
skacica, s prehrani sva skoraj na istem... brina je ze zaspala, jo dam v pojstlo, pa se preden sem v dnevni babyphone vkoopila je bil jok - se je obrnila za 180° in se zadela v palice In zdaj noce spat... AAAAAAAAAAAAAAAAA nujno zmeraj takrat sracka, ko sva sami. Sem jo dala na tla, pa naj se igra... ... (pol minute kasneje) ... sem za nagrado dobila mal njene vecerje na nepalski tepih
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2007 20:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 20:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
malička http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587977,1587977#msg-1587977 Poganjalec tale ans mi je zeloo vsec pa tudi skratu.Zadnja faza pa je ko je brez ograjice in je kot cist navadn poganjalec. 3obroki tudi mi smo na tej cifri....ponoci ziza kolikokrat je pac potrebna,okoli 9ih ziza,12 sadni obrok-ce bolj malo poje se plus ziza,okoli 3ure kosilo-zelenjava,ob 18rizolino in ob 20ih ziza...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 20:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hemp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 20:58:45
|
|
|
|
cv105
|
CV105 - res ste naredili krasna vabila. Je tisti papir ovit okrog tulca potiskan pavs? Če je, kje si kupila takšnega z medvedki? Kako ste pa tulce pošiljali? Tisto barvo za odtise sem pa že gledala v BC, samo tole na linku je pa neka masa v katero vtisneš nogico in potem v ta klaup vliješ gips (?), tako da imaš 3d odlitek. Cena je pa kar zasoljena. meaa: ja, potiskan paus ... nabavila mislim, da v Prometeju ... težko dobit ... v BC pa so imeli tudi kalupe ... slovenski proizvajalec ... iščem škatlo, pa je ne najdem ... v glavnem taka modra škatla, še kar težka, pa isto okvir, modelček, gips ... vse ... cena pa tudi okrog 4000 za paket ... ja, sreča naša, da imamo vso žlahto čisto blizu in smo kar v roke dali , če bi bilo potrebno pošiljat po pošti, jih ne bi rolali hemp:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 21:35:28
|
|
|
|
Žabika
|
No, jaz pa čez dan ne najdem več časa za RR. Ma skoz neki delam. Pa še moj je bolan. Pa vam ne bom razlagala, kako je, ko je dec bolan, ker mogoče samo tale Hemp ne ve, ostale pa po moje vse prav dobro. Kako smo se včeraj igrali, vam je že Kr_enamami pokazala. No nekaj pa je pozabila povedati. Maks je Hani celo eno skladbo na klavir zaigral. Ja to očitno ni bil zmenek kar tako. Hana je res pomirli. Do doma je spala kot top, pa tudi noč je bila super. Spanje je trajalo 12 ur, jedle sva pa 3x. Čisto ok. Vse ste se tako lepo razpisale koliko in kaj jejo vaši sončki. No vidim, da sploh ne zaostajava kaj dosti. Sicer količinsko ne poje ful veliko, ampak pri vsakem obroku pa že veselo odpira usta. Da ne govorim kako rada je banano. Danes: 6:30 mlekec 8:30 rižolino z vodo; mlekec 12:00 kašica banana, jabolko, riž; mlekec 14:30 koleraba, bučka, sirček; mlekec 17:00 kaki; mlekec 19:00 rižolino z mlekcom 19:45 mlekec Mlekec je dojenje, ki ponavadi sledi pol ure po GH. Enkrat poje več, drugič manj, čez dan iz ene strani, pred spanjem iz obeh. Denverčki so napakirani in gredo še danes v poštni nabiralnik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 7.11.2007 21:53:43
|
|
|
|
thaiss
|
Punce, pridne čvekulje ste, meni pa se danes ne da Tko me ledvice bolijo da je joj, juti grem do dohtorce. Vam pa pokomeniram naš dopoldanski čvek pridni love story Diti&Matia matia ima Diti tako močno rad, da ji je še svojo dudo posodu utrujena Diti se je Matie naveličala in odpekatala............. .....k Svitu Matia pa je ostal kar pri Taji na manikuri
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.