|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
8.11.2007 8:20:29   
tinaaja
tejcica, jaz bi tud pomivala ce bi imela se za v hiso preselit.. prijeten napor :) sem se pa v 3,5letih 2x selila in ti nisem nic fous... ampak veliko krame stran zmeces, tko da to je bila pri nas zmeraj pozitivna stran tega

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
8.11.2007 8:23:12   
tejčica
Z likanjem ne bo nič, ker mali že veselo klepeta v posteljici in te fraj minute ki so mi še ostale, raje izkoristim za čvek.

Draja, ajoj punca moja, kdaj se boš ti končno naspala. user posted image  Ma ti res privoščim čim prej eno pošteno naspano noč. Se mi zdi da je naša najslabša noč podobna vaši dobri noči.user posted image  Pejte kam na dopust, mogoče bo sprememba zraka kaj pomagala.

Tinaaja, uf, tudi tebi nisem fouš noči.user posted image
Thaiss, dobro opravi pri dr. Pa user posted image  Matia za lepo noč.

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
tejčica - a ti lahko še jaz par strojev za zlikat prinesem,ko si že v elementu?user posted image user posted image user posted image

Akcija odpovedana, tako da ti kar sama veselo likaj.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
8.11.2007 8:27:18   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tejcica, jaz bi tud pomivala ce bi imela se za v hiso preselit.. prijeten napor :) sem se pa v 3,5letih 2x selila in ti nisem nic fous... ampak veliko krame stran zmeces, tko da to je bila pri nas zmeraj pozitivna stran tega

Jaz že sproti stran mečem. Smo trenutno na 40-ih kvadratih, tako da sem to primorana delat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
8.11.2007 8:31:15   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Včeraj sva z mojim opazila,da se Taja začne ful jokat v avtu, če se vozimo po temi. Se je zdaj že parkrat zgodilo,da nas je ujela tema,ko smo se vračali domov s sprehoda in čim smo se začeli vozit je bil tak jok. Sva na koncu prišla do zaključka,da je to vedno ko je zunaj tema in se vozimo, čez dan ful uživa.user posted image Se še komu to dogaja???

pocka pri nas smo taisti problem rešli tako, da mu zadaj lučko prižgemo!!

ne pomaga user posted image , če je moj z mano,grem jaz zadaj sedet, pa jo z mobitelom zamotim, edina rešitevuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
8.11.2007 8:38:48   
skačica
jutro!

Za nami solidna noč, ampak sem skurjena, ker sem šla zelo pozno spat-no, zdele vidim, da je Iza včeraj tipkovnico uničla, pike skoraj več ne dela.Uh, dela, sam se je treba potrudit.user posted image

Včeraj zvečer sem se lotila čiščenja kuhinje in to čiščenja z veliko začetnico in sem nabrala 2 vreči krame za stran-in to na 7 kvadratihuser posted image . Kaj vse človek ne špara? Zaključila sem okrog polnoči, danes nadaljujem z dnevno in spalnico, ampak šele zvečer, ker greva dopoldne dol k našim. Pride tud sestrična, ki ima 6 mesecev starega malčka in bomo klepetale.

tejčica- ti nič ne zavidam čiščenja v novem stanovanju, ti pa zavidam novo opremouser posted image . Jaz bi tud spet nekaj opremljala. To pa rada počnem.

slikce- kok so luštneuser posted image .

pleničke- Iza ima Pamperske in sem bila do sedaj z njimi zadovoljna. Danes ponoči pa se Iza zbudi in joka in jaz gledam kaj jo muči in vidim, da je plenička spustila in je bila revica čisto mokra. Od nog do glave, premočena je bila tudi rjuha in še jogiuser posted image  Tko da smo imel okoli dveh zjutraj akcijo in smo preoblačili Izo, posteljo,....

thaiss-user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje zdravje

aha, še včerajšnji jedilnik:
-malica:jabolko, bananina skutka in piškot
-kosilo:omakica iz cvetačke, bučk in korenja ter polenta (ker ni hotela nič pojest, sem ji dala še potem, ko smo se vrnili iz LJ). Vase je pravila 5 žlic, na joško je pa takoj zatem navalilauser posted image  in jo spraznila v šusu. Očitno je bilo kosilo bljak
-večerja:mlečna kašica

Pred, po in med pa dojenje, zizanje, joškanje, vlečenje, ....

Grem se spravit v red-včeraj ponoči sem si še glavo prala in imam danes frizuro kot da bi mi en petardo na glavi razstrelil!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
8.11.2007 8:50:46   
sezam
Včeraj sva z mojim opazila,da se Taja začne ful jokat v avtu, če se vozimo po temi.

Pri nas je imela Ana eno tako obdobje (mogoče je bila malo starejša, kot so sedaj naši škratki) Tako, da sem vsakič, ko smo se peljali po temi držala pesti, da čimprej zaspi.

Včeraj zvečer je še mene zvilo - sem bruhala in bla nikakva. Me je ful mraz tresu. Sedaj sem bolje, le apetita ni ta pravega. Žiga je včeraj popoldan kakal le 1x, danes zjutraj pa že 2x. Ob 6h, ko sem ga hotla prestavit iz moje v njegovo posteljo je kar teklo od njega (valda ko se je pa ponoč ene 3x hranil user posted image ). Ga preoblečem, dam v njegovo posteljo (budnega seveda) in grem preoblečt še sebe. Ko pridem nazaj je bil pa spet moker user posted image . Sedaj pa še spi. Bomo vidli kaj se bo danes dogajalo.

Hrana včeraj
M - banana, borovnice, piškot
K - puran, grah, korenček, krompir, olivno olje
V - koruzno-riževa kašica od Milupe na Aptamilu

Ostalo ziza.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
8.11.2007 9:00:51   
Anonimen
mi pa se kar spimo user posted image user posted image user posted image user posted image oz samo skrat...vecraj smo preskocili eno spanje popoldan,zaspali ob 20.20...sicer z rahlim zbujanjem cez noc ampak tega ne stejem,ker sem navajena....enkrat na mesec pa lahko mamo tak spalni cudezuser posted image

grem vas prebrat zdaj user posted image

Cestitke vsem slavljenckomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
8.11.2007 9:01:48   
Anonimen
evo ze debatira konec cudezauser posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
8.11.2007 9:06:33   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Včeraj sva z mojim opazila,da se Taja začne ful jokat v avtu, če se vozimo po temi. Se je zdaj že parkrat zgodilo,da nas je ujela tema,ko smo se vračali domov s sprehoda in čim smo se začeli vozit je bil tak jok. Sva na koncu prišla do zaključka,da je to vedno ko je zunaj tema in se vozimo, čez dan ful uživa.user posted image Se še komu to dogaja???

pocka pri nas smo taisti problem rešli tako, da mu zadaj lučko prižgemo!!

ne pomaga user posted image , če je moj z mano,grem jaz zadaj sedet, pa jo z mobitelom zamotim, edina rešitevuser posted image

pri nas je enako.. naj mi kdo razlozi v cem je čar mobitela  ???????

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
8.11.2007 9:09:01   
malecka_mateja

Meni je pa tale vsec - poganjalec
http://www.mothercare.com/gp/product/B000M4ZHFC/sr=1-1/qid=1194438817/ref=sr_1_1/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core
pa ta
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9LRY/sr=1-3/qid=1194438817/ref=sr_1_3/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core

tinaaja kaj to se sam preko neta lahko anroči al je kje v avstriji ali kje kaka trgovina???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
8.11.2007 9:10:00   
skačica
evo, naša direktorca še vedno spi, jaz pa še v pižami! Pika je dokončno crknila!

mobitel- naša je tud huuuuuuuuuda fanica mobitelov in sicer je baje zelo okusem, ker ona bi ga stalno včlačila po ustihuser posted image user posted image ! Pa daljince za tv ima tud zlo rada in pol nevede šalta po programih, ati pa težiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
8.11.2007 9:10:11   
tinaaja
Skacica, sezam - katere piskote dajete? So z glutenom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
8.11.2007 9:11:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Meni je pa tale vsec - poganjalec
http://www.mothercare.com/gp/product/B000M4ZHFC/sr=1-1/qid=1194438817/ref=sr_1_1/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core
pa ta
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9LRY/sr=1-3/qid=1194438817/ref=sr_1_3/202-9252977-9583851?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56512031&mcb=core

tinaaja kaj to se sam preko neta lahko anroči al je kje v avstriji ali kje kaka trgovina???

u londonu user posted image user posted image user posted image JA prek neta se kao da, ampak je postnina mislim da 24 funtov user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
8.11.2007 9:12:53   
tinaaja
mobitel- naša je tud huuuuuuuuuda fanica mobitelov in sicer je baje zelo okusem, ker ona bi ga stalno včlačila po ustih ! Pa daljince za tv ima tud zlo rada in pol nevede šalta po programih, ati pa teži

ja,okusni so, ampak samo tistim do 1 leta user posted image user posted image pri nas ima na daljinec za tv veto od fotcka, je pa dal ven baterije iz tistega za dvd in tega lakhko mlati.. ampak nekako ta ta drug ni tok zanimiv kot un za tv user posted image user posted image

sibamo se zrihtat, gremo na zbilje user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
8.11.2007 9:14:48   
malecka_mateja
ma tolk pa ne dam za njega!pa mi je ful všeč!sem sicer gledala enega podobnega v leclercu pride 84 evrov sam je ta mi ful lep!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
8.11.2007 9:18:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ma tolk pa ne dam za njega!pa mi je ful všeč!sem sicer gledala enega podobnega v leclercu pride 84 evrov sam je ta mi ful lep!

mislim, da bi se ti kar par punc pridruzilo pri narocilu, ce se odlocis in probas narocit, pa si delite postnino ... ideja pac.. sibil bi bila ziher za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
8.11.2007 9:20:43   
malecka_mateja
ja sam še rabimo eno ki ma evrocard ker jaz mam samo mastercard!bi si mogla dat evrocard deat!čeprav z master card lahko plačuješ povsod nevem zakaj nimajo še te opcije!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
8.11.2007 9:38:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2043
8.11.2007 9:39:12   
pocka
ciao hemp   user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 2044
8.11.2007 9:45:32   
tejčica
Vid je pa sedaj po skoraj enem tednu, končno spet pojedel cel obrok GH. Sem mu dala banano in stisnila še mandarino in je pojedel skoraj vse!user posted image user posted image user posted image  Upam da gremo nazaj na stara pota.

Se beremo zvečer. Pa pa.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
8.11.2007 9:52:33   
sezam

Skacica, sezam - katere piskote dajete? So z glutenom?

Jaz mu jih dajem brez glutena. So pa od Schära. - http://www.schaer.com/en/products/biscuitsandsweets/detail/115.html Kupila sem jih v Mercatorju na polici z zadevami brez glutena, diabetes,....

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
8.11.2007 9:52:34   
Pikca
jutro,
mi smo se naspaliuser posted image . Živo sem uspela prepričati, da je zvečer inhalirala in ponoči ni kašljala, kar pomeni, da se tudi ni zbujalauser posted image . Jernejček se je parkrat zbudil (niti točno ne vem kolkrat, ker spi zraven), se priklopil in zaspal nazaj.

Živa od Draje, Brina in ostali lumpki, jutri pa lepo spančkat ponoč, da bodo mamice spočite in dobre volje!

Sezam, user posted image user posted image  da čimprej minejo prebavne težave.

Thaiss, tebi tudi user posted image , pozdravi se!

Tejčica, kok super, da boste kmalu v novi hiškiuser posted image . Ko sva si midva rihtala stanovanje, sem imela ful energije za pucat, zdaj je pol tolk nimam...

mali marčki na fotkah - cukri vsi po vrsti

mobiteli, daljinci - zakonuser posted image . pa na računalnik tud ful rad tipka.

od igrač pa je ful navdušen nad ksilofonom in malim sintesajzerčkom od Žive, zgleda, da bo glasbenikuser posted image

včerajšnji jedilnik:
milupina kašica koruza+riž z mojim mlekom (4 zvezdice)
kaki (5)
gres z včerajšnjo juhico in špinačko (2)
rižolino z mojim mlekom (5)

pa velik se joškamo tudi čez dan, odkar je bil bolan

ta velki: goveji zrezki (za Živo sesekljan, ker gospodična ne je trdega mesa), pire krompir, špinača

Neposredna povezava do sporočila: 2047
8.11.2007 10:06:28   
Dajadada
Sonček je pokukal, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro ven na sprehod.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
8.11.2007 10:09:32   
cv105
hojlala ...

spucala avto, ga moram na servis peljat ... da me ne bodo dedci mehankarji grdo gledal, kakšna nemarnica sem user posted image

mali spi, potem ga popokam k mami in odjadram ... med servisom pa še k frizerju, če bo sreča mila user posted image

bodte pridni ... se beremo zvečer user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
8.11.2007 10:10:55   
cv105
aja ... noč ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kr neki ... sem ob treh ponoč šla na koledar gledat in ugotovila, zakaj mulc ne spi ... LUNA BO ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.