Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:03:32
|
|
|
|
thaiss
|
Dober večer punce najprej da se vam zahvalim za vse lepe želje in pikapoke za naju!!! Hvala, hvala!! Rada vas imam, zlate ste!!! Pa da vam povem kaj se je zgodilo! Popoldan smo pohajali, zapravjali itd Ko smo se parkirali pred blokom sem jaz z Matio v naročju odhitela proti bloku, ker je deževalo; na mokrem listju mi je spodrsnilo in sva padla, Matia pa je z glavo udaril v beton Itak da je bla panika 500 na uro, Matia je jokal jaz pa še bolj, takoj smo šli na urgenco, kjer je bil že dobre volje, nasmejan... Preventivno so mu slikali glavo in ostala sva v bolnici na opazovanju, vsako uro pa so mu merli pritisk in kisik v krvi. Na srečo je bila noč super (doma nikoli ne prespi noči ), dopoldan po viziti sva šla domov z navodili, naj ga še dva dni opazujem. Matia je pa itak da očaral cel otroški oddelek v bolnici Jaz sem se počutla , no malček se še full bad, neodgovorna, kriva... Drage moje marčevke še enkrat hvala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:05:17
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Pa še naše fotkice... Naša mala bibika takoj po rojstvu: ..stara 14 dni... ..in sedaj, stara sedem mesecev... človek kar ne more verjeti, kdaj je vse to šlo mimo nas...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:06:17
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja sva si pa mi2 tud danes prioscila ... eno kremsnito, eno cokoladno torto pa eno slivovo pito iz vikija tu v trnovem njamaaaa Joj, joj, joooooooooj, mi sline cediš! Jst sem pojedla v celem dnevu 1 mali košček kruha in en kaki!!! Zdele sem si pa jajca spekla pa lonček mleka (kruha nam je zmanjkalo ) pa tooooooooook se mi eno pecivo lušta. Grem pobrskat, če je kje kaj sladkiga (če ne najdem, bom pa Bambi kekse napadla ). Thaiss, res za se počutit krivo, če ti na mokrem listju spodrsne!!! Joj, dečva... za mamico.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.10.2007 21:07:03 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:10:38
|
|
|
|
Barči78
|
thaiss - zelo sem vesela za vas, samo da je z Matiem vse v redu, pa ne počuti se slaba mamica, vsaki se lahko zgodi
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:12:10
|
|
|
|
Barči78
|
(če ne najdem, bom pa Bambi kekse napadla ). - jest sem jih zadnjič Žanu pol škatle na morju požrla, une Plazma, tud dobr, če pade cukr.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:16:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 (če ne najdem, bom pa Bambi kekse napadla ). - jest sem jih zadnjič Žanu pol škatle na morju požrla, une Plazma, tud dobr, če pade cukr. Opcija B so še jagodne skutice .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:21:35
|
|
|
|
cv105
|
čer Thaiss - Jjasna - tinaaja - ne najdem nobenga smejčka, ki bi sline cedil ... Kati - moraš jest, če ne boš skup padla zobozdravnik - kaj je že to ... jest mam prav fobijo pred njimi ... upam, da bo z Maksom bolje ... sicer se moramo pa sami organizirat ... barči - ... sem te že pogrešala ... sibil - pestro mate ... pa naj fešta uspe količina hrane - zjutraj 130-150 ml mlečne kašice opoldne 250 ml zelenjave popoldne 130-150 ml sadja ali skuta ali jogurt zvečer 100-200 ml mleka ponoči 100-150 ml mleka čaj - na redke cajte cca 100 ml/dan nov hobi - petje ... poje, čim zasliši radio, TV ali če kdo z njim poje ... prej sta z možem eno uro zizike majala ... sem ju bla skoraj sita jutri bova sama ... možek gre z bivšo firmo na sindikalni ... zgleda, da je to ene posebne vrste ljubezen ... mirno in lahko nočko ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:21:38
|
|
|
|
tejčica
|
Thaiss, si nam pa pošteno nagnala strah v kosti včeraj! Samo da je vse ok. Očitati si pa res nimaš kaj. Si super mamica svojemu sinčku. Še en zate, Matiu pa en cmok. Kako si bila pa zadovoljna z izolsko bolnico?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:23:15
|
|
|
|
tejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 (če ne najdem, bom pa Bambi kekse napadla ). - jest sem jih zadnjič Žanu pol škatle na morju požrla, une Plazma, tud dobr, če pade cukr. Opcija B so še jagodne skutice . Na navadne kekse si namaži marmelado, pa imaš linške kekse.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:26:48
|
|
|
|
Barči78
|
Opcija B so še jagodne skutice . o hudo, pri nas tud ostajajo.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:27:40
|
|
|
|
Sibil_
|
Oh Tejčica - a zadovoljstvo in izolska bolnišnica (predvsem pediatrija), gresta sploh skupaj kot pojma? NEEE...no Thaiss povej kako se ti je zdelo gor, uh ko se spomnim...no ja, ampak baje je Ljubljana še huje, tako da... Drugače pa Thaiss itak da si tanajtaboljša mami MAtii in ne se sekirat, vsakemu se lahko zgodi da pade, drugič pač manj hiti in bodi raje mokra kot obtolčena... Šibam gledat Greys anatomy in ugly betty-jeeee,LP pa lahko noč, Sibil RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:29:50
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Kako si bila pa zadovoljna z izolsko bolnico? Personal je vredu, sprejela nas je dr. Lovšinova. je z pižamami, plenicami, hrano za ..katastrofa
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:31:46
|
|
|
|
tejčica
|
Jao, jao, naše zdravstvo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:32:44
|
|
|
|
Pikca
|
Opcija B so še jagodne skutice . o hudo, pri nas tud ostajajo. zamenjamo za ostale okuse - Živa je samo jagodne, midva z Jernejčkom jih ne smeva, mož jih pa ne mara
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:33:23
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Danes se pa tud jaz lahko pohvalim,da sem cel dopoldan pucala-pomila sem po tleh oooopa na roke po vseh štirih ,pobrisala prah,oprala dva strojain obesla,oprala cel kavč,pospravila in presortirala vse igračeskuhala kosilo 2x(še za Bora ),spucala celo kuhinjo,to bo pa počas vse.Za jutri mi je ostala še kopalnica.Ja pa preden sem pomila sem seveda posesala . A sem bla pridna??? Pa mojga sinčka moram tud pohvalt,ker je medtem ko je mama delala pridno sedel na tleh in se igral,pol se je mal prekucnu pa se je na vse 4 postavu pa mal sexu ,pol se je mal po tleh puzu seveda rikverc in se je enkrat pod omaro zagozdu .Vmes pa je spal 2x po 20 min. Aja pa pomembna novica-ta drugi zobek je vn pokukal ! Thaiss-veš da si ta naj ta bulj mama *sonchek*-mogoče ti je pa Anej hotu povedat da morš mal več jest .Drug teden pa lohk mal pridem na obisk,če maš čas. žabic, kapice...-a že vse dajete zimske rikvizite gor???Moj je mel danes pop. trak,pa še enkrat prej,drugač pa še nič.Pa podložene hlače ma. prej-zdaj-opažam da je blo veliko otročkov ob rojstvu črnolasih zdaj so pa blond zobozdravnik-mi ga mamo 29.11.hmmm kera obletnica je že takrat draja-a tok časa ti je Živa v košari ležala?Mi smo jo mel 2m pol je bil pa že živčen,pa prevelik tud Kati saj ni čudn da se boš kmal posušila če pa poješ sam en kaki pa kaaj še?Z žabiko sta glih za skup.Veš kaj al bi se pa jaz mogla več z vama družt,ap ne bi blo časa jest .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:38:05
|
|
|
|
Pikca
|
draja-a tok časa ti je Živa v košari ležala?Mi smo jo mel 2m pol je bil pa že živčen,pa prevelik tud mi smo jo imeli pa pri obeh do pol leta, res pa, da sta bolj drobižka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:41:45
|
|
|
|
a.ban55
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Thaiss, res za se počutit krivo, če ti na mokrem listju spodrsne!!! lepo ste napisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:42:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Kati saj ni čudn da se boš kmal posušila če pa poješ sam en kaki pa kaaj še?Z žabiko sta glih za skup.Veš kaj al bi se pa jaz mogla več z vama družt,ap ne bi blo časa jest . Ma dejte no babe!!! To je bil slučaj... K takrat, ko sem mela cajt za kuhat, sem šopingirala . Kilaža - prebava kt pr dojenčkih, kaj čmo . Čestitke za zobek! Naš s svojimi 6-imi ORENK ugrizne . Pikca - začnem šparat jagodo? Prideš drug teden na kak kofe?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:44:03
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.ban55 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Thaiss, res za se počutit krivo, če ti na mokrem listju spodrsne!!! lepo ste napisala Bi blo fajn, če ne bi tega dela s konteksta vzela... Mogoče preberi še druga 2 stavka, da ne bo izpadel kt da sem prsmuknjena!! Pa da vam še prevod naredim (zakaj že?) -> se pa res ni potrebno počutiti krivo, ker na to ne moreš vplivat. Sicer pa, kdo pa ste vi, da tlele neki serjete?! Thaiss - sej ti nisi tko razumela? UPAM!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:51:02
|
|
|
|
K_a_t_i
|
No punce, jst grem spat, ker očitno moji posti niso primerni za na tale forum... Je moral bit res hudo, da si je ena nov nick odprla, da me je spljuvala Nočko.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 21:59:01
|
|
|
|
a.ban55
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Sicer pa, kdo pa ste vi, da tlele neki serjete?! Dlje časa spremljam forum, ta stavek me je zelo ; razlog za mojo prijavo na forum!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 22:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja jasna, svaka cast, da ti rata. kaj pa jure dela vmes.. Jureta sem sem pa tja malo vzela k sebi, malo sem mu vmes med pospravljanjem pela - da sem ga preglasila in pol je še kr neki časa tiho, vsaki dve minuti sem mu zamenajala igračko, pol sem ga dala v kengurujčka in sva skup sesala. No, pol je pa pol urce spal. V glavnem niti za sekunde ne smeš bit pr miru. Ampak pravijo, da sem mogla dobit takega otroka, da me bo mal umiril, ker sem sama preveč hiperaktivna. No ja, ampak zaspanka sem bila pa tud prej - zdej pa to odpade. No, ratal mi je vse za kar sem si dala plane in smo že na Tolminskem. Upam, da bo sprememba zraka kaj pomagala k boljšemu spanju. Thaiss in Matia, sam da je vse v redu in da ni hujšega. Thaiss, to kar se je tebi zgodilo se lahko vsaki, tko da nisi nič manj naj naj mami. Kaj vse še bo. *sonchek* - je Anej pogruntu, da premalo ješ in da si suha in ti je kr sam ponudu malo papice. Meni Jure da sam dudo v usta - očitno si želi, da bi bla tih. No, če bo čas se javim jutri zvečer, drugače pa sigurno v nedeljo. Lep vikend! Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 22:03:21
|
|
|
|
tejčica
|
Joj kolk mi slabo vest s tem pucanjem danes delate. Pridne, pridne. Anja, Boru za drugi zobek. Majcika, super da je Tija že malo bolje. Sibil, Taja je najprej hodila k Tavčarjevi (v novi OŠ), pol je pa zaradi nesodelovanja dobila napotnico za k Jelenovi v Lucijio. Meni se Jelenova zdi res ful dobra. Zna z otročki. Smo dosegli takrat malo napredka, potem pa je šla na porodniško in mi smo šli nazaj k Tavčarjevi. Spet smo bili na začetku. In v septembru je Jelenova spet začela delat in smo bili že 2x pri njej. Spet je opazen napredek. Ima potrpljenje, res zna z otročki, tudi sestra je zelo prijazna, ma ni da ni. Pa dobro ga feštajte jutri. Pocka, če ste v Luciji imate potem najbrž Barbaro Jelen. Kot sem zgoraj že Sibil pisala, smo mi z njo zelo zadovoljni. Pa super slikice vseh otročkov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 22:07:27
|
|
|
|
Barči78
|
Kati - jest sm pa dojela no , ne bit žalostna, pa mislim, da marčevkam prevod ni potreben, a ne, pa vem, da je thaiss dojela, čist brezvezna pripomba kr enga je bla tole.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 19.10.2007 22:11:44
|
|
|
|
skačica
|
uh, svašta . Mislim, da smo vse razumele kaj je Kati mislila s svojim stavkom, sicer pa res ne vem kaj se ima kdo drug vtikovat v našo temo in v to kar napišemo , če se to njega ne tiče. Sicer pa moja Iza že spančka, mož tudi zraven nje leži, jaz sem se pa prišla poslovit moje punce od vas za cel teden. Upam, da ne boste preveč klofale, da ne bom imela preveč za brat. Kati- pol pa ni čudno da si taka suhica, bi tud jaz prišla v tvojo družbo mal. Anja- tud ti si bila pridna . Od mene je dans bolj malo efektivnega padlo pa nič ne de, saj je vseeno. tinaaja- se mi je cel dan luštalo nekaj sladkega in sem v slaščičarni kupila 700 g zelo okusnega mehkega peciva in več kot polovico požrla- sama. Ajaj, zdej grem pa počasi spat- in pol se čudim, da se kile nikamor ne premaknejo. Aja, skor pozabila: thaiss, revica kok si se pa mogla ustrašit, ko sta padla ? Samo, da je Matia ok, ti si pa itak super mama. ne sekiraj se, listje je pa res nevarno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?