|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 10:23:02   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

TINAAJA-KJE STE BRALE TIST ZA DSuser posted image user posted image user posted image user posted image HALOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image

po porodu

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 126
19.10.2007 10:28:33   
Pikca
sem mislila napisat dobro jutro, pa vidim, da je že pol enajstihuser posted image  

Matia&Thaiss ful sem vesela za vaju!

Ela se je praktično do 1 leta samo dojila pa je bila zelo malo bolana,ta revež ima pa že tko več možnosti za bolezen,ker Ela prinese z vrtca .
ja sej vem...isto je bilo z Živo... bi tudi jaz rada tamalega še dojila, po drugi strani je pa zdaj tko zagrabil za GH, da mi je kar škoda ne izkoristit... pa naš je bolj šlank, mu ne bi škodila kakšna kilca več... sicer pa upam, da se še ne bo nehal dojit kljub več obrokom.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
19.10.2007 10:34:46   
*sonchek*
Huh, "malo" sem v zaostanku - računalnik se je namreč odločil, da si bo vzel prost dan user posted image
Zaenkrat le tole...pa šibam brat za nazaj!

2.800g in 50cm - star tri dni:
user posted image

9.000g in 73 cm - star 7 mesecev in pol:
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 128
19.10.2007 10:41:07   
tinaaja
kaksen korenjak je anej user posted image corti pravi user posted image

koje bedno vreme je zunaj.. popapava pol pa sibneva na sprehod. moram kupit ne kombinezon, ker gremo v kr goro pa novembrske praznike.. imate ideje? rada bi tazga, ki se odpre od zgoraj dol po obeh nogah

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.10.2007 10:43:40 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
19.10.2007 10:47:57   
draja
user posted image user posted image user posted image  Thaiss in Matiauser posted image user posted image user posted image

Tinaaja ja, vsak večer oz. pozno popoldne dajemo kapljice in zvečer tudi malo masiramo trebušček. Bom pa zdaj res poskusila kapljice že prej dati, da bo šlo že pred spanjem vse ven.

Hranjenje ravno je pojedla 150 ml jabolka, banane in prosene kaše in bi še, če bi še imela, pa mi je zmanjkalouser posted image . Drugače pa pri nas ni (vsaj ne še) neke animacije med hranjenjem, razen mogoče jaz mal face pokam, da mi ne grabi žlice z rokami. TV je pa itak prepovedan pri nas. Ga bo že več kot preveč gledala v življenju!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 130
19.10.2007 11:01:45   
*sonchek*
Thaiss in Matia - sem šele zdaj prebrala! No, samo, da bo vse ok!  user posted image

Pri nas brez posebnosti - mulo priden, spimo celo noč, doji se le še zjutraj in zvečer, žlica je zakon (in vse kar je na njej), sam se vsede, tako da je previjanje katastrofa, hodimo plavat, bili cepljeni, malo smrkamo, preveč smo navezani na mamico (po mojem ga bo kap, če ga pustim v vrtcu), hiška napreduje, očita ne vidimo nič...če sem še kaj pozabila, pa dopišem. Toliko na hitro od nas - mi je ostalo še za kakih 5 dni branja starih postov... user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 131
19.10.2007 11:13:27   
sezam
sonchek - anej zgleda pa že ornk fant user posted image user posted image user posted image  Pa ful simpatičen user posted image

Naša noč je bla spet user posted image  Skoz se je en zbujal - ja se vidi, da smo bolani (smkata in kašljata) Ana je imela zvečer spet vročino, sedj je spet brez. Upam, da se čimprej pozdravita.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 132
19.10.2007 11:17:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Naša noč je bla spet user posted image

Naša je tkšna vedno. user posted image user posted image user posted image Ampak... enkrat bo že bolje. Sem ravno včeri rekla, da kje so tisti časi, ko smo se zbuujali "le" na 2 uri...user posted image Naš mali ima po pol ure dovolj spanja in pol bi on kr gasa pa akcija.user posted image

*sonchek* - Anej je pa že res ornk fant. A že kej kobaca? Jureta še na trebuha ne smeš dat, ker takoj popizdi. Škoda k se zadnjič nismo vidli...

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
19.10.2007 11:36:45   
A-N-J-A
Moram se mal pohvalt,kakšen dobr kosilo sem danes mojmuuser posted image skuhala.Brokoli,korenčekin koromač(njami)sem skuhala nad soparo,zmiksala in vola.Solit sem pozabila,ampak ko sem probala tud ni bilo potrebe,ker ima koromač tak sladek okus.V glavnem priporočamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 134
19.10.2007 11:39:00   
*sonchek*
jjasna - naš mulo se iz ležečega položaja dvigne v sedeči položaj, se iz sedečega položaja vrže na kolena in se gunca. Ni pa še pogruntal, da se bo lahko premaknil naprej, če bo premaknil kolena user posted image
Res škoda, ker smo se zadnjič zgrešili - bi morala prej poklicat, da pridem, ne pa zadnjo minuto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
19.10.2007 11:44:50   
A-N-J-A
se iz sedečega položaja vrže na kolena in se gunca

A vaš se gunca?Naš pa sexsauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
19.10.2007 11:49:54   
Encijan
Evo, še naše slikce!

Špela stara 1 dan
user posted image
Špela stara 7 mesecev in nekaj dni
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
19.10.2007 11:50:40   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Po mojem je nekaj podobnega za videt user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 138
19.10.2007 12:00:33   
erna14
joj berem tole po porodu mislm adijooooooo ej ne vem ne morm in nocem tega razumet da se eden lahko odpove svojemu otroku,ker mu je bolj mar za svojo prihodnost kot pa otrokovo.user posted image user posted image  pa kaksni ljudje to obstajajo ,mislm saj vem da je ne moram obsojat ker ne vem kako se pocuti in tudi tega nikoli nocem izvedeti ampak vseeno z to pametjo ki jo imam se otroku nebi mogla odpovedati

moj soncek Ziga-12.3.2007

Neposredna povezava do sporočila: 139
19.10.2007 12:05:24   
*sonchek*
Jupi, dobila sva hišno števliko!!!  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 140
19.10.2007 12:15:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Jupi, dobila sva hišno števliko!!!  user posted image user posted image user posted image

Bravo!

Erna 14, glede tega kar bereš o DS - 100 ljudi, 100 čudi! Sej ne rečem, mora bit šok, če rodiš otroka, ki ni čisto po vseh "kriterijih", ampak veliko teh je le v glavi. Upam za malo Laro, da se bo vse izšlo na najlepši možni način.

Neposredna povezava do sporočila: 141
19.10.2007 12:32:13   
Encijan
Špela pa še ne sedi prav stabilno, ampak jo je povsod polno, ko jo dam na tla, že kar hitro kobaca. Pa najraje se ob vsem živem vzpenja na kolena in se potem gunca (ja, gunca ja, s sexom bo še malo morala počakat). Bi morala imeti prazne sobe, da bi bile varne zanjo, pa vse potapecirane z ne vem čim. Jao, prav čas si moram vzet in zraven biti, če ne slej ko prej bumf na glavo ali pa vsaj na rit. Potem ima pa mami slabo vest. Pa ravno včeraj sem jo imela res precej na tleh in sem prejle že mislila, da zdaj pa ne bo več padala na tla, pa mi je skoraj takrat ćofnila. Se je hitro potolažila, buške pa zaenkrat tudi še nismo pridelali, tako da ima res upam da ene vrste čelado na glavi...

Pa da še malo a nazaj povprašam. Berem, da imate že zobarja... A se je takoj, ko otrok dobi zobke, treba pokazat al kako? Jaz naše še nisem prijavila, ima pa 2 zobka. Pri nas menda (sem zvedela od sosede) pri 8-ih mesecih pokličejo mamice z otročki na predavanje in jim potem tam tudi zobke pogledajo, pa zdaj ne vem, a čem čakat, al kaj? A ve ste vse zobatce že prijavile k zobozdravniku?

A za to, da daš otroka v nahrbtnik mora znati ful stabilno že sedeti ali samo približno? Mi ga bomo kupli rabljenega in prvi lastnik je rekel, da jih je pri obeh otrocih uporabljal šele od 10. meseca naprej.

Termometer - mi imamo tudi kar digitalnega in pomerim v ritki, pa bi rada imela še kaj bolj sodobnega (ušesnega ali brezkontaktnega - infrardečega), pa so me vaša mnenja kar malo prestrašila. Imela sem "ogledanega" enega brezkontaktnega THEREMOFOKUS, ki ga za cca 85€ prodajajo v Hospitalii (morda ga imajo še kje?) A ga slučajno katera ima in kako je zadovoljna? Ker je kar drag, se ne bi rada osmodila... No, na hitro sem na RR našla 2 pozitivni mnenji, tako da upam tiste s slabimi izkušnjami le nimate tega.

GH- mi gremo bolj počasi naprej (nismo še probali mlečnih izd., mesa in nobenega žita razen riža), smo bili na testiranju zaradi slabega pridobivanja teže in čakamo alergološke rezultate in še kaj. Na prvem pregledu je zdravnik sicer rekel, da glede na živahnost in komunikativnost ne pričakuje kakih neprjetnih rezultatov, ampak nas vseeno skrbi, pa pojma nimam, kako dolgo časa je treba čakat. Malo bom še počakala, potem pa najbrž kar poklicala... Ko so ji jemali kri je tudi revica ful jokala... Pijemo tudi mi bolj malo, se pa še precej pogosto dojimo, prav zaradi zaščite niti ne bom forsirala zdaj GH, čeprav na začetku ji je kar šlo, zadnje čase pa malo manj poje, sploh riževe kašice zvečer poje čisto malo. Možno, da ni dosti lačna, moram malo bolj to upoštevat...

Joj. spet sama vprašanja, upam da me ne pošljete kam...

Neposredna povezava do sporočila: 142
19.10.2007 13:16:43   
Dajadada
Encijan, bi ti prav rada na kakšnega odgovorila, ampakuser posted image ...tudi meni neznanka. Mi smo pri P dobili Fluonatril za zobke, zobarja pa ni omenila, jaz sem pa tud pozabila vprašat.

He, vidim, da večina otrok sexa. Moj user posted image  je tko ponosen, vedno komentira "je začel vadit", jaz pa "vsaj 15 let ništa". 

*Sonchek*, čestitke za hišno št., pa kakšen dečko je postal anej, fuuulll velik.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 143
19.10.2007 13:24:37   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
Berem, da imate že zobarja... A se je takoj, ko otrok dobi zobke, treba pokazat al kako? Jaz naše še nisem prijavila, ima pa 2 zobka.

Pri nas dobiš pošto za 1. zobarja pri 1,5 letu user posted image  Tabletke dobimo pa pri P pri 9M.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 144
19.10.2007 13:25:36   
cv105
A vaš se gunca?Naš pa sexsa

naš tudi user posted image

A za to, da daš otroka v nahrbtnik mora znati ful stabilno že sedeti ali samo približno

Encijan: naš ne sedi stabilno, pa ga že mesec dni uspešno uporabljamo

Fluonatril: meni je v lekarni rekla, da naj jih ne dajem, dokler ne dobi prvega zobka ... in zdaj čakamo user posted image

sonchek: user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 145
19.10.2007 13:29:13   
Sibil_
Dan!

Imam bolj kot ne nore dneve in sem šele sedaj uspela nekaj prebrat.

Matia in Thaiss-samo da sta ok, pa se vidimo kmalu na kavici, upam!user posted image

Na oBali kličejo za zobarja pri treh letih-PAtrik ga je imel ravno danes.Vse ok.

Šibam, se javim še kaj, pa hvala za pohvale mojih dveh sončkov,user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.10.2007 13:39:30   
erna14
cv105-ej tamle je pa noro ene so res mal krute.hudo.ampak men tud ni tale najbl ravna mami tako dauser posted image user posted image user posted image skoda

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 147
19.10.2007 13:45:57   
*sonchek*
Sem šla zdaj pogledat vse slikce n/vaših sončkov - ne morem verjet kako hitro gre čas. Najprej smo čvekale kot nosečke, potem so se rojevali naši sončki in danes so že pravi korenjaki in lepotičke user posted image Jaz sem čist raznežena... user posted image  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 148
19.10.2007 13:49:55   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Po mojem je nekaj podobnega za videt user posted image user posted image

No, mi pa temu pravimo da drenca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 149
19.10.2007 13:51:30   
malička
evo pa še naše fotke:
tu smo stari par sekund:user posted image
tu par dni: user posted image
in tu skoraj 8 mesecev:user posted image
upam da bo ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?