Encijan
|
Špela pa še ne sedi prav stabilno, ampak jo je povsod polno, ko jo dam na tla, že kar hitro kobaca. Pa najraje se ob vsem živem vzpenja na kolena in se potem gunca (ja, gunca ja, s sexom bo še malo morala počakat). Bi morala imeti prazne sobe, da bi bile varne zanjo, pa vse potapecirane z ne vem čim. Jao, prav čas si moram vzet in zraven biti, če ne slej ko prej bumf na glavo ali pa vsaj na rit. Potem ima pa mami slabo vest. Pa ravno včeraj sem jo imela res precej na tleh in sem prejle že mislila, da zdaj pa ne bo več padala na tla, pa mi je skoraj takrat ćofnila. Se je hitro potolažila, buške pa zaenkrat tudi še nismo pridelali, tako da ima res upam da ene vrste čelado na glavi... Pa da še malo a nazaj povprašam. Berem, da imate že zobarja... A se je takoj, ko otrok dobi zobke, treba pokazat al kako? Jaz naše še nisem prijavila, ima pa 2 zobka. Pri nas menda (sem zvedela od sosede) pri 8-ih mesecih pokličejo mamice z otročki na predavanje in jim potem tam tudi zobke pogledajo, pa zdaj ne vem, a čem čakat, al kaj? A ve ste vse zobatce že prijavile k zobozdravniku? A za to, da daš otroka v nahrbtnik mora znati ful stabilno že sedeti ali samo približno? Mi ga bomo kupli rabljenega in prvi lastnik je rekel, da jih je pri obeh otrocih uporabljal šele od 10. meseca naprej. Termometer - mi imamo tudi kar digitalnega in pomerim v ritki, pa bi rada imela še kaj bolj sodobnega (ušesnega ali brezkontaktnega - infrardečega), pa so me vaša mnenja kar malo prestrašila. Imela sem "ogledanega" enega brezkontaktnega THEREMOFOKUS, ki ga za cca 85€ prodajajo v Hospitalii (morda ga imajo še kje?) A ga slučajno katera ima in kako je zadovoljna? Ker je kar drag, se ne bi rada osmodila... No, na hitro sem na RR našla 2 pozitivni mnenji, tako da upam tiste s slabimi izkušnjami le nimate tega. GH- mi gremo bolj počasi naprej (nismo še probali mlečnih izd., mesa in nobenega žita razen riža), smo bili na testiranju zaradi slabega pridobivanja teže in čakamo alergološke rezultate in še kaj. Na prvem pregledu je zdravnik sicer rekel, da glede na živahnost in komunikativnost ne pričakuje kakih neprjetnih rezultatov, ampak nas vseeno skrbi, pa pojma nimam, kako dolgo časa je treba čakat. Malo bom še počakala, potem pa najbrž kar poklicala... Ko so ji jemali kri je tudi revica ful jokala... Pijemo tudi mi bolj malo, se pa še precej pogosto dojimo, prav zaradi zaščite niti ne bom forsirala zdaj GH, čeprav na začetku ji je kar šlo, zadnje čase pa malo manj poje, sploh riževe kašice zvečer poje čisto malo. Možno, da ni dosti lačna, moram malo bolj to upoštevat... Joj. spet sama vprašanja, upam da me ne pošljete kam...
|