|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 13:52:17   
malička
yessssssssssssssssssssssss znam........................................glavna sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav sem rabla nekaj časa da poguntala haha

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 151
19.10.2007 13:54:13   
malička
no pa še eno
tak pa mi spimo oz bi naj spali haha:
user posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.10.2007 14:06:19   
tejčica
zobar - V Kp otroci dobijo vabilo na prvi pregled pri zobarju pri treh letih. Je pa to čisto različno od občine do občine. Jaz vam priporočam da otroka sami peljete k zobarju okrog enega leta ali tudi kaj prej (odvisno koliko zobkov ima otroček) in ga na vsake toliko vozite tja! Tudi če ni nič narobe, samo da zobar pogleda in predvsem da se otrok navadi. Pri nas je bilo zelo kruto. Taja ima kljub skrbi za zobke zelo slabe. Še preden smo dobili vabilo na prvi pregled sem opazila pri njej črno pikico in smo se sami naročili. In ker je bilo že na začetku treba zobke popravljat, Taja jemlje to kot nekaj najbolj groznega. (no, saj jaz nisem daleč od nje user posted image ). Vsak obisk zobarja s Tajo, mi je povzročal glavobole že teden prej. Res se splača prej začet hodit.  Jaz sem se že pogovarjala z Tajino zobozdravnico, da Vida pripeljem čez kake dva meseca k njej.

Encijan, če vas sami pokličejo k zobarju že okrog osmega meseca, se jaz na tvojem mestu sama prej nebi prijavljala, saj je to dovolj zgodaj. Glede nahrbtnika ti ne vem svetovat, ker ga ne uporabljamo. Termometer mi uporabljamo ka navaden digitalni. Pa držim pesti da bodo testi vsi ok.user posted image
Sonchek, user posted image  za hišno številko.

Sibil, ste se pri vas vsi pozdravili?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
19.10.2007 14:40:36   
pocka
ojla, ste toliko načvekale, da sem komaj uspela vse prebrat in itak,sem že pozabila kaj naj pokomentiram.user posted image

Thaiss in Matia - me je kar streslo,ko sem prebrala. user posted image user posted image user posted image za vaju in super, da sta v redu. Sem bila prav vesela,ko sem videla, da gresta lahko domov.user posted image user posted image Zdaj se pa lepo cartajte, pa javi se kaj.

Naša noč je bila user posted image , sicer za koga bi bila prefektna. Smo 3x zizali ponoči, kar nam ni v navadi. Upam, da je bilo samo slučajno, da ji ne pride v navado.

GH - mi smo tudi precej na zizi, za kosilo okoli 12.30 poje 250ml zelenjave z rižem ali polento, pol se še malo odžeja na zizi, popoldne okoli 17 pa ji naredim še sadno kašico,ki jo poje odvisno od dneva od 30-200 ml. Pije pa ne čisto nič, magični lonček je namesto igrače, tu pa tam naredi kak požirek, ma ni omembe vredno.

zobar - mi smo pri 6 mesecih na pregledu pri P dobili tel. št. od zobarja in je  rekla naj pri 9 mesecih pokličemo in se naročimo na pregled

slikce - vsi user posted image so tako lušni, so pa tudi meni lepši zdaj, ko so že malo večji
padanje - nam zaenkrat še ni padla, upam da tako tudi ostane, smo ja pa že nekajkrat udarili z glavo v vrata, ko jo dajemo v avto, pa mojemu je zadnjič ratalo, da jo je v štok nabil (mater sem ga napiuser posted image ), pa Taja mu je en dan enega čelnega stisnila...

pomivanje - jaz pomivam s čistilom, se pa še ne plazimo. Je pa pri nas tudi sesalec bolj aktualen, ker imamo polno dlak od kuže. Smo pa tudi mi dali okoli 500€ za sesalec, mami ima pa še nastavek za pomivanje tal. Smp zelo zadovoljni.

Mi pa imamo sončka...user posted image

bom kasneje nadaljevala, se jokamo...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
19.10.2007 14:47:51   
cv105
cv105-ej tamle je pa noro ene so res mal krute.hudo.ampak men tud ni tale najbl ravna mami tako da skoda

sej lahko, da ji delam krivico ... pa rečmo, da je to bolj splošna pripomba ... nekak se mi res zdi, da je otrok enim statusni simbol user posted image  ... pa da je treba bolj kot denar v tošlu za otroka imet pospravljeno podstrešje in veliko srce ... user posted image   za Laro ...

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 155
19.10.2007 14:53:15   
tejčica
Vse pišete kolko vaši otročki pojejo GH v ml. Moram rečt da pojma nimam kolko naš poje. Jaz mu vedno dam v eno malo skledico, nisem pa še nikoli zmerla kakšna porcija gre notri. Doživi pa naš čisti odklop, če mu dam v kakšno pisano, otroško poslikano posodico. To po sploh ni možno jest, tako da so vsi ti lončki kar od Taje sedaj. Saj ne da ona kaj prostestira.user posted image

Pocka, katerega zobarja/zobarco pa imate?

Kje pa se slumpo potika? Kolikor se spomnem je nazadnje pisala, da se ji spet pojavljajo krvavitve. Upam da je vse ok. Meni so se krvavitve končno ustavile.user posted image

Obalke, a bo kakšen kofi naslednji teden?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.10.2007 15:01:47   
skačica
tejčica, tud jaz nimam pojma kok Iza v ml poje GH, ker tudi jaz ne merim. Je dokler je lačna, ko noče več, zaklene svoja usta in jih niti pod razno ne odpre. Tako vem da je sita, koliko je pa pojedla pa niti slučajno.

Iza spi. sem jo pa v eni uri že 3x nazaj uspavala, ker se zbudi kmalu zatem, ko jaz iz postelje dvignem rit. Jao meni. Če ležim zraven nje, spi tudi po 3 ure skupaj. Imam  pa na sumu zobke ampak zdej pa res. Me prav zanima kdaj bo prvi ven pokukal, morda že naslednji teden.

padci- no, tudi nam Iza še ni nikamor padla, je pa enkrat iz sedečega se zvrnila na ličko, je tako jokala kot da ji pol lička manjkauser posted image . Upam, da nas to doleti čim kasneje, če že. Sicer je pa za to potrebna samo kaka sekunda, zato se ni za obtoževati, če se kaj takega zgodi.

Grem pit, sem žejna.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
19.10.2007 15:01:59   
Anonimen
Uh, mam 5 minut za RR oziroma sem si ga vzela.

Sem pravkar pospravljala, smo za letos zaključili z rožami - pa vse dol z oken, pa okna pomit, pa posesalcat, pa pospravit, vmes sem še skuhala kosilo, spekla braunise, sedaj sem dala Jureta spat, spakira kufre, ker gremo na Tolminski konec (jeeeeuser posted image ) za vikend sam, pol me čaka še kuhna za zglancat, pa čez urco pa pol pride moja sestrična sfrizirat mene in pa moža,... v glavnem se dogaja... jutri bo pa počitek in razvajanje pri mojih doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
19.10.2007 15:28:05   
erna14
cv105-ja sej mas prov,ampak vseen jaz mislm da jo ene full grdo pluvajo se mi zenska kar mal smili,tako kot je ena napisala se mi vec ali manj dozdeva da je full u eno poporodno depresijo padla in zdaj niti sama ne ve kaj je prav in kaj bi rada in potem se ocitki iz vseh strani in pljuvanja,se mi zdi da je prevelik sok za njo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.10.2007 15:30:46   
tinaaja
jasna, svaka cast, da ti rata. kaj pa jure dela vmes.. jaz bi se tud mogla spravit mal vec pospravlat, pa kar okol visim user posted image mah bo ze enkrat cisto user posted image ta vikend se morva ornk spravit v red dat stanovanje... pa hladilnik moram mal ocedit user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.10.2007 15:51:57   
skačica
naš otroček je spal urco in pol, vmes se je vsaj 5x zbudila- pomirila sem jo z zizo. Res ne vem kaj ji je.

Tinaaja- odkar se je moja Iza rodila, pospravljam samo še bolj na oko. Generalka bo padla enkrat okrog božiča, enostavo mi ni časa preveč zapravljat za pucanje. Bo že.

Moj paglavček sedi v naročju in kakauser posted image , čakava na očka, da se vrne iz službe in se odpravimo še v trgovino, da nakupimo hrane za psa, da ne bo lačen, ko nas ne bo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 161
19.10.2007 17:06:24   
Barči78
Ojoj, kje smo že. Nisem mela cajta spremljat, tko da sem pošteno zadaj.
Oba otročka imam doma, Neja je bla spet bolna, tale vrtec jo bo čist zmučil. Se sploh ne mormo navadit, če smo en teden tam, drug doma. Žan je spet grozno kašljal, končno se mu je vsaj ponoči umirilo, ko mu je zdravnik predpisal sirup. Neji pa itak spet antibiotik - vnetje ušeska.

V glavnem imamo pestro, cel dan sem v pogonu, se igramo, beremo knjigice, sestavljamo kocke, tulimo, jokamo, se smejimo, plezamo, se kotalimo, pa že kakšen korakec ob opori naredimo.

Ful luštno je gledat slikce, kako so malčki res že zrasli. Sam men je vseeno ful čudno, glede na to,d a naš Žan ogromno poje čez dan, 4 goste obroke, vse okoli 2 dl, pa je 100 g shujšal v 14 dneh user posted image  Nimam pojma, res pa je ful aktiven, skoz pleza, pa dobro prebavo ima, samo vseeno ne bi smel hujšat zaradi tega. Sem kar malo zbegana.

Prilepim kakšno slikico, pa kaj pokomentiram, ko bom lahko mal nazaj prebrala.

Jjasna - a prideš na kufe user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 162
19.10.2007 17:32:26   
Barči78
Pa še slikice

Žan star 2 uri

user posted image

star 1 dan - vsaj 1x je bil ornk pobč user posted image

user posted image

star 7,5 mes. - smo na morju

user posted image

grem v napad....

user posted image

mami, glej kolega je notri, ni mi čist jasno

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 163
19.10.2007 17:55:42   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jasna, svaka cast, da ti rata. kaj pa jure dela vmes.. jaz bi se tud mogla spravit mal vec pospravlat, pa kar okol visim user posted image mah bo ze enkrat cisto user posted image ta vikend se morva ornk spravit v red dat stanovanje... pa hladilnik moram mal ocedit user posted image

a ti to o meni govoriš slučajno???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejčica - nimamo še zobarja, smo dobili samo eno št. od zobarja, nevem katerega, ker ne vem kam sem dala listekuser posted image , imamo pa P v Luciji in tudi zobar je v ZD Lucija. Če te zanima lahko poiščem listek, pa ti javim.

GH - jaz vem približno koliko poje, ker sem na začetku parkrat zmerila koliko sem skuhala, iz firbca, zdaj ji pa kašico dam v posodico iz katere jo hranim, ostalo pa v flaško, da ostane toplo in tako pol vidim koliko je ... danes sem ji naredila malo manj zmiksano papico, so bili skoraj celi rižeki in je lepo pojedla user posted image

imamo nov hobi - kako čim hitreje spravit nogavice z noguser posted image

ahhh, spet se nekaj buni, se grem igrat....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 164
19.10.2007 18:20:35   
*sonchek*
No, kaj je pa danes naš pobalin naredil med kosilom. Ves čas je grabil za žlico, dokler se nisem vdala in mu pustila - pa da vidimo, če bo hrano lepo nesel v usta. In kaj naredi Anej? Žlico porine meni v usta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
19.10.2007 18:42:26   
Sibil_
Tejčica-mi smo se pozdravili in danes je že za nami fešta za starše, zdaj me toka pečt torto za jutri, ker bo še ena fešta.Pride katera od obalk na pico in torto?Itak slavljenca vse poznate...user posted image

Za kavico pa sem jaz vedno, ni problema.

Parni čistilec H2o dobite v Mercatorju za 104 eure menda, sem ga danes videla mimogrede.Sem si letos olajšala tele fešte-danes sem našlepala iz Mercatorja krače, rebrca in piščanca in francosko solato ter kruh, jutri bomo pa pico naročili in bo.Ne da se meni zezat s temi feštami...preveč dela.Bomo verjetno za novo leto in božič kaj bolj aktivni, predvsem s peko-ne Tejčica?user posted image

Kako sta Thaiss in Matia?Kdo kaj ve?Pa lepe pozdravčke v Izolo k njima!

Aja Tejčica h kateri zobarki že hodi Taja?Tavčarjevi al kateri?Tej v OŠ?Nimam pojma kam bomo mi hodili naprej, ampak tale v Luciji mi ni preveč ok, kaj vem.Mal čudna.Je bilo pa danes prav smešno.Ker so na pregled seveda naročali otroke rojene v približno enakem času in smo se tam znašle skoraj vse iz porodnišnice, ki smo se tam ful dobr zaštekale.In pol je bila muka it noter k zobarki, smo se raspričale, hehe.Moj je pa zunaj z Lukasom norel, naju je čakal več kot uro dolgo, hehe.Ampak Patrik je od vseh otrok skoraj glavo večji-mi je bilo kar nerodno, vsi so zgledali majhni, kaj pa vem.

Aja-da vam povem kaj mi je včeraj ušpiču Patrik.Imamo v spalnici pet delno omaro, na sredinskem delu je bilo čez celo višino ogledalo.Seveda nalimano na neko okrasno debelejšo folijo rjave barve.In jaz lepo na previjalni previjam Lukasa in mi PAtrik to folijo z ogledalom odlepi od omarnih vrat.In se vse zagunca in jaz to opazim-groza.Lukasa sem hitro samo v plenici dala v posteljo in šla grabit ogledalo, vmes pa podila Patrika.In čim sem prijela ta špegu nesrečen se je zrušil-ampak sem ga držala.Je pa hitrem postopku šel v kanto, zdaj imamo pa omaro da bohpomagej.Pa že itak ni bila nevemkaj.user posted image

Dost zaenkrat, dejte se še ve kaj razpisat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
19.10.2007 18:45:40   
draja
Jjasna pa ti si čist zmešana!!! Jaz bi rabila 1 teden da bi vse to nareidla, kar si ti danes, pa se ponoči zbujamo na 1 uro in ne na pol ure kot viuser posted image . A ti res ne znaš nog v zrak datuser posted image ?
Sonchek user posted image user posted image user posted image  bravo Anej! Jaz sem samo enkrat dala Živi še eno žlico v roko med hranjenjem. In kako je to zgledalo - jaz sem ji dala polno žlico v usta, ona takoj s svojo notri in privleče polno žlico hrane ven iz ustuser posted image . In to je ponovila po vsaki žlici hrane.

GH jemo iz Aventovih prozornih lončkov in vedno vem koliko ml pojemo!

Pocka dober hobi si je našla Taja - sploh za mrzle zimske dniuser posted image !
No, mi smo pa včeraj končno šli v športni del našega Speedijauser posted image . Zdaj ko ima zimsko vrečo notri lepo sedi, drugače pa bi bila še premajhna. Smo pa včeraj že prvič sprobali tudi dežno prevleko, saj sva bili pri mami do poznega popoldneva in to peš. Moram reči da se je super obnesla, in da bova sigurno šli tudi kdaj v dežju na sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 167
19.10.2007 18:46:02   
Pikca
In kaj naredi Anej? Žlico porine meni v usta!
user posted image user posted image user posted image faca mala!

Neposredna povezava do sporočila: 168
19.10.2007 18:56:12   
Pikca
jjasna ti si neverjetna, jaz sem samo skuhala, pometla in cunje obesla, pa sem čist hin, res pa, da sta se mi dva drla zraven... ne vem kaj SPET MATRA jERNEJČKA, spet ga nekaj zvijauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 169
19.10.2007 19:28:54   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
imamo nov hobi - kako čim hitreje spravit nogavice z noguser posted image

Potem pa prste občudovat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Ampak Patrik je od vseh otrok skoraj glavo večji-mi je bilo kar nerodno, vsi so zgledali majhni, kaj pa vem.

Tko je blo men, ko sem jo pripeljala v vrtec user posted image

jjasna - Dobra si. Kje je moja generalna user posted image  Sploh ne vem, kdaj mi bo kaj uspelo user posted image

Pikca - za Jernejčka user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
19.10.2007 19:29:02   
tinaaja
Pocka, nasa je imela nekaj casa tud tak hobi.. zdaj je pa zabe fasa pa ne gre vec. Tečče zabe so mi cist zakon za doma, je tok lustna. Za ven pa se hlace cez user posted image

Brini jaz tudi zadnjih nekaj dni ne pasiram vec. Samo z vilico,ker sem enkrat na hitrco tko naredila, in ji zgleda ful pase. Po pravici ima hrana tko ful vec in boljsi okus- meni. In lepo papa, pa kaka tud.

Sonchek - a pol je ze zdaj tebe zacel futrat user posted image

Draja, a pol ste zdaj ze ta veliki v sportne  delu user posted image

Se je pa kar shladilo. smo sli do mesta in nazaj in ni bilo vec toplo. pa se brina je udarila protest v vozicku in nama je hrbtenice skoraj ven pometalo od noseja. sem pa nasla ful dober kombinezon od s.oliverja.. "samo" 50€€ user posted image na sreco niso imeli stevilke user posted image

barci, ja ornk napreden je tale tvoj zan .. glede teze pa ne vem, kaj rect. kao naj bi sli ene 80g na teden gor user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 171
19.10.2007 20:24:23   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sonchek - a pol je ze zdaj tebe zacel futrat user posted image

Al pa mi je hotu sam povedat, naj kar sama jem, kar sem skuhala user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 172
19.10.2007 20:47:45   
K_a_t_i
Dober večer,

super, da je Matia OK!

Mi smo danes uživali v bazenu, Žiga je bil po čofotanju toook utrujen, da je zaspal v vozičku (brez joka, opa!!!) sredi trgovine in mamici omogočil dooooooooolg šoping (pa tudi drag user posted image ). Sem bogatejša za hlače, mikico in čeveljce. Menda prvič, da sem iz trgovine odnesla nekaj zase in ne za Žiga user posted image .

Drugače pa je ves dan racal po stanovanju. Zdaj še v kopalnico ne morem, ne da bi pridivjal za mano.

Eno vprašanje za mamice GH jedcev - danes se ves dan nismo nič joškali, temu primerna je bila zvečer količina mleka. Se je pa ravno danes tamal odločil, da bo pojedel orenk dozo večerje (130 vode + rižolino). Seveda je potem še pil pri meni pa me zanima - kok pa vaši pojejo zvečer? Ker men se zdi, da sta bla to kar 2 obroka skupaj user posted image  Ne vem, al je dovolj, če ga samo podojiš al če samo rižolino poje al kako je s tem?

Danes je tudi prvič zmazal ves jogurt (okus banane). Se mi zdi, da se plazenje in plavanje ful pozna na količini hrane, ki jo je pojedel. Tudi zelenjavno juho in sadje je tko pomlatil, da sem samo gledala.

Zobozdravnik - mi smo dobili datum kar domov. Baje je to praksa tukaj za Bežigradom. Bo pa star skoraj 8m, ko imamo pregled.

A spet čistimo... user posted image  Jaz imam po novem jutranji jogging s sesalcem. Prej smo to počeli enkrat tedensko, zdaj pa vsak dan... Takle mamo! user posted image

Ja pa pospravili smo prvo "igračo" - podlogo iz puzzlov. Žigu je blo namreč ful zanimivo jih gristi in črke ven bezat. Gor pa itak ne obstane več. Drugače pa je trenutno najbolj zanimiva škatla lesenih kock. Kok je to enga materiala za prežvečt! Pa nikakor mu ne gre v glavo zakaj fantek v ogledalu zmaje z glavo, če on naredi ne, ne, ne, fantek na računalniku pa ne zna in ne zna ponavljati za njim. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 173
19.10.2007 20:57:51   
m a j c i k a
Punce hvala vsem za pikapolonice, zgleda da pomaga če malo pojamraš na forum, vročine ni več, spimo sicer še vedno ne, zobka sta še natečena, jih pa še kar ni in ni,......

Tejčica, tudi mi smo imeli nesrečo z vrtiljakom in to že pred dvema mesecema, mala je vse živalice potegnila dol, to je morala kar zeeelo močno vlečt in jih seveda klačila v usta...

user posted image

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 174
19.10.2007 21:01:17   
tinaaja
kati, pri nas je rutina -> kasica + ziza pred spanjem. Kasice poje vcasih tud dobrih 100ml (ma ne vem kok tocno je tista posodica, lahko da tud 150 user posted image ), pol ima ene 15 min igranja, ziza in spanje.. bravo za nakupe.. jaz se sparam za decembra user posted image sva si pa mi2 tud danes prioscila ... eno kremsnito, eno cokoladno torto pa eno slivovo pito user posted image user posted image user posted image user posted image   iz vikija tu v trnovem njamaaaa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?