|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.10.2007 22:12:55   
tejčica
Mislim da nam je vsem jasno, kaj je Kati hotela povedat. Kati, prid nazaj čvekat!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.10.2007 22:14:36   
tejčica
Thaiss, kako pa je z Matievim botrom?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.10.2007 22:16:20   
skačica

Dlje časa spremljam forum, ta stavek me je zelo user posted image ; razlog za mojo prijavo na forum!
[/quote]

No, tole mi gre pa na jetra. Tud men se je pred kratkim zgodilo, da me je brat spraševal kaj jaz pišem na forumu, da on vse ve, ker ena punca pač mene bere in mu tudi poroča kaj pišemuser posted image . Svašta, če sem že zanimiva za brat pa vsaj naprej ni treba nest vsakega stavka. Pa nisem nič kaj takega pisala, vsakodnevne stvari, ampak te razkuri. Jaz tudi, če bi brala kje svojo kolegico, ne bi okoli razlagala kaj ona piše na forumu. Mah, vsako tele ima svoje vesele.

(odgovor članu a.ban55)
Neposredna povezava do sporočila: 203
19.10.2007 22:17:42   
skačica
nisem prav citirala, ampak saj veste za kaj greuser posted image

Kati, pridi nazaj

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
19.10.2007 22:20:10   
erna14
jaz grem spat.lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 205
19.10.2007 22:22:12   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Tud men se je pred kratkim zgodilo, da me je brat spraševal kaj jaz pišem na forumu, da on vse ve, ker ena punca pač mene bere in mu tudi poroča kaj pišemuser posted image .

Ja hudiča no, pa to ne moreš verjet! Pa kaj folk res nima svojega življenja!?!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 206
19.10.2007 22:22:46   
tejčica
Erna, oooo, dons si pa pozna!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
19.10.2007 22:25:49   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: a.ban55

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Thaiss, res za se počutit krivo, če ti na mokrem listju spodrsne!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo ste napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kva ste ene tupe u glavouser posted image ,daj a.ban55 rajš še naprej sam ber.

Tud men se je zadnjič zgodil da mi je svakinja rekla da je ene soseda brala moje posteuser posted image ,me je moj tok nazjal,da valda če mam pa na velik napisan Ela Bor pa še Anja mam nik.Ja bjonda ni kaj,si moram nik spremenit,kakšna ideja????

(odgovor članu a.ban55)
Neposredna povezava do sporočila: 208
19.10.2007 22:30:27   
skačica
eh, sej ni take panike, če te berejo, ker itak kaj hudo pomembnega tu ne pišemo, ampak potem to drugim razlagat kaj katera tle napiše, se mi zdi pa res blesavo.

Tud mene se hitro prepozna, ker pišem ime svoje punčke, nečakov itd in se hitro sešteje 1+1. Pa me to ne moti, ampak da me pa tamle moj brat sprašuje kje jaz te stvari pišem in da on iatk ve kaj, se mi zdi pa tumač.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 209
19.10.2007 22:30:59   
Barči78
kakšna ideja

BORELA user posted image

jest bom pa ŽANEJA

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 210
19.10.2007 22:31:58   
tejčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 211
19.10.2007 22:34:16   
tejčica
eh, sej ni take panike, če te berejo, ker itak kaj hudo pomembnega tu ne pišemo, ampak potem to drugim razlagat kaj katera tle napiše, se mi zdi pa res blesavo.

Ekola, točno to.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
19.10.2007 22:47:33   
Anonimen

Sicer pa, kdo pa ste vi, da tlele neki serjete?!

Dlje časa spremljam forum, ta stavek me je zelo user posted image ; razlog za mojo prijavo na forum!

Če že dlje časa spremljaš ta forum - veš kakšne traparije pišejo drugje po forumu? In ti se se mogla glih sem utaknit? No, takih pod temo Marčevk 2007 NE potrebujemo! Pa pejd prebrat vse kar je Kati napisala, ker sploh ni mislila NIČ slabega!

(odgovor članu a.ban55)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
19.10.2007 22:52:21   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

kakšna ideja

BORELA user posted image

jest bom pa ŽANEJA

Barči dobra idejauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 214
19.10.2007 22:54:38   
Anonimen
Ljubljancanke nekaj za avs http://www.btc-city.com/images/shop/vsebine/1939n265.pdf

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
19.10.2007 23:06:58   
Anonimen
vse sem vas prebralauser posted image user posted image user posted image

thaiss res sem vesela,da sta ok in,da ni bilo nic hudega....verjamem kolk si se ustraslauser posted image

a.ban55 ti si pa eno zelo plitko bitje...ker tud jaz ne rabim K_a_T_inega prevoda!!!

necakinja ima pojutrisnjem krst,pa ker je moj boter smo mel kar nekaj letanja...pa za darilo pa za oblect v glavnem norisnica..jutr morm pa se eno generalko nardeituser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
19.10.2007 23:26:27   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Pocka, nasa je imela nekaj casa tud tak hobi.. zdaj je pa zabe fasa pa ne gre vec.

A pri vas ste tud rešil zadevo. Tud našmu ni več zanimivo nogavičk dol vlečt user posted image

thaiss - user posted image user posted image nič se ne počuti krive, saj veš da se to lahko zgodi katerikoli kjerkoli kljub še taki pazljivosti user posted image user posted image user posted image

Anja - pridna punca, ni kaj user posted image  Pa user posted image  Boru za 2. zobek.

erna - dans si pa pozna user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 217
19.10.2007 23:27:53   
skačica
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

kakšna ideja

BORELA user posted image

jest bom pa ŽANEJA

tale je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa še fino se sliši

Lahko noč.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 218
19.10.2007 23:34:18   
Anonimen
se nase slikce....prav fajn je bilo pogledati vse vaseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a ste opazli,da ima vecina skratov zdej svetlejse lase kot ob rojstvu??no tud nas med njimi

stari 10min
user posted image

stari 5mesecev

user posted image

tu pa ze 6
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
20.10.2007 8:15:55   
draja
Jutro!

no, danes pa nismo tako zelo slabo spali, čeprav je bil noč zelo kratka. Naša se namreč vedno zbudi in bedi med 23. in 00. uro in se prej ne splača it spat, zjutraj se je pa tudi zbudila že ob 5:50 (pa prej ponoči seveda tudi še dvakrat). no pa sem probala vašo metodo da sem jo zjutraj dala k sebi in na zizo in je mala res še za 1 urco potegnila, samo jaz pa tud za minutko ne več, pa še vse me boli, ker se 1 uro nisem mogla premaknit. ne vem kako vam rata tako spat, ker jaz ne moremuser posted image !

Anja čestitke Boru za drugi zobek! Pa nismo bili v košari do zdaj, čeprav teoretično bi jo še spravila noter. Sem jo dala pri 4 mesecih in 1 tednu v lupinico, ker se mi je smilila, da mora samo ležati.

a.ban55 a si se mal osmešila a? Se moraš prav bedasto počutit, da se takole blamiraš. Kakorkoli, tukaj NISI dobrodošla, sploh ne s takimi komentarji!!!

Skačica uživajte na polno na dopustu!!!!!!!!!

Thaiss tako zelo, zelo sem vesela, da je z vama vse ok. Boga revica, kako si se mogla ustrašit!
LeINA, majcika, Barči super fotkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.10.2007 8:20:51   
pocka
Jutro, evo ena kavica user posted image pa slikca od tortice. Verjetno me bo Draja prehitela...user posted image

Moram to pokomentirat. a.ban55 če bi res tako dolgo spremljala tale forum, pol bi vedela, da ni bilo tako mišljeno,kot si ti razumela. Dejt se malo zamislit, preden daješ take izjave,ki so totalno izven konteksta.user posted image
Res, če že ne gre dugače, še naprej samo beri, komentirat pa ni treba, ker imaš blesave izjave. Pa brez zamere, ampak tako je!

Mmmislim, kr neki...joooj kako narod nima svojega življenja...

Thaiss - lepo, da ste doma.user posted image user posted image Pa ne se sekirat, vsakemu se lahko zgodi. Nisi pa zato nič slabša mamica, vedi, da si super mamica user posted image user posted image ! Kako pa kaj boterček?

tejčica - joj ne vem kera zobarca je , ma bom prav poiskala ta list, da vidim, upam, da je ta, ki ti praviš, če je res tako v redu

sibil - lepo praznujte

jjasna - uživajte na oddihu

skačica - vi tudi

tiste, ki ste pucale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan....mi imamo sončka, ampak je pa mrrrazzzzz

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu a.ban55)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.10.2007 8:21:31   
pocka
Oj Draja, čisto vsako jutro me prehitiš, dokler jaz napišem vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.10.2007 8:32:42   
tinaaja
kaksna dramaaaaauser posted image user posted image user posted image kati, mislm, kje si imela glavo kaj tazga napisat. prosim da se poslovis, da odhajas s foruma ... user posted image user posted image user posted image user posted image jaooo... (moram se prevod napisat, da ne bo se mene kdo tepu po buci: Kati, vazno, da smo ostali razumeli, dasi hotla povedat, da ni mogla nic naredit, pa se take situacije zgodijo. Prid nazaj user posted image )

no, da se malo pohvalim.. ratalo nama je it spat ob 9!!!!!!!! In smo spali do 7:30 user posted image user posted image user posted image z brino v pojstli od 2... juhuhu... danes nas caka naporen dan, mormo mal delat, tko da upam, da bom spet pridna in sla ob 9 spat user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.10.2007 8:34:08   
tinaaja

Thaiss, res za se počutit krivo, če ti na mokrem listju spodrsne!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo ste napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kati, ampak s slovnicnega stalisca si bila pa vikana, uno po domace vikanje (namesti: lepo ste napisali) user posted image user posted image user posted image vis, to kaze na nek respekt!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu a.ban55)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.10.2007 8:45:07   
cv105
jutro !

tinaaja: kakšen recept za to, da greš spat ob devetih ??user posted image

anja: pridna pridna in user posted image  za drugi zobek

kati: a šest zobkov že imate ??? ...  mi smo še kar brezzobi ...

... ostalo se mi zdi sem pokomentirala snoči ...

lep dan !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?