pocka
|
Jutro, evo ena kavica pa slikca od tortice. Verjetno me bo Draja prehitela... IZVIRNO SPOROČILO: a.ban55 Dlje časa spremljam forum, ta stavek me je zelo ; razlog za mojo prijavo na forum! Moram to pokomentirat. a.ban55 če bi res tako dolgo spremljala tale forum, pol bi vedela, da ni bilo tako mišljeno,kot si ti razumela. Dejt se malo zamislit, preden daješ take izjave,ki so totalno izven konteksta. Res, če že ne gre dugače, še naprej samo beri, komentirat pa ni treba, ker imaš blesave izjave. Pa brez zamere, ampak tako je! IZVIRNO SPOROČILO: skačica eh, sej ni take panike, če te berejo, ker itak kaj hudo pomembnega tu ne pišemo, ampak potem to drugim razlagat kaj katera tle napiše, se mi zdi pa res blesavo. Mmmislim, kr neki...joooj kako narod nima svojega življenja... Thaiss - lepo, da ste doma. Pa ne se sekirat, vsakemu se lahko zgodi. Nisi pa zato nič slabša mamica, vedi, da si super mamica ! Kako pa kaj boterček? tejčica - joj ne vem kera zobarca je , ma bom prav poiskala ta list, da vidim, upam, da je ta, ki ti praviš, če je res tako v redu sibil - lepo praznujte jjasna - uživajte na oddihu skačica - vi tudi tiste, ki ste pucale lep dan....mi imamo sončka, ampak je pa mrrrazzzzz