dskubin
|
Hvala za čestitke, Dražu ni blo nč jasno kere punce mu to slikce pošiljajo, je pa z zanimanjem gledal. obalke - super, da ste se mele fajn, meni je tko žal, da nam ni uspelo prit, je Diti ves čas vašega čvekanja spala, zdej pa je šla z očkotom ven, ker pol gre on v službo. Jaz pa končujem torto za Draža, se bomo zvečer malo posladkali, praznovali bomo... ne vem kdaj, čez kak teden, ko pridemo malo k sebi. anja, naša Diti ne mara jest, pa smo zato sprobali že vse živo. No, ugotovila sem, da ji še najbolj gre juhica, tko da jst skuham en veeelik lonc juhe, pol pa jo zamrznem po lončkih in vzamem ven za vsak obrok posebej. Pol pa dam v juhico različne stvari, v glavnem to, kar ostali jemo. Zmiksam not različno zelenjavo (enkrat korenček, drugič bučko, grah, špinačko, bledes, brokoli, cvetačo) + v juho zmiksam tudi meska (goveje ali piščančje) in rižek/paštico/gres/polento/kuskus/kosmiče (riževe, koruzne),... tko, da je glih prav gosta - še vedno tekoča, ampak z žlice se pa ne zliva . No, to jemo za kosilo in za večerjo. Za malico ima rada - kaki+jogurt (jaz kakija ne maram, ampak moram rečt, da je v tej obliki kar dober)+ včasih še malo banane ali piškotka - najljubše sadje je grozdje, ji dam kar jagodo na pol pa olupim, pa je kot nora - kar odpira je ustka še, ko je kuhano jabolko+marelica+maline - včasih naredim kuhano jabolko+marelica+hruška+slive, velikokrat nekaj sadja skuham, pa pol notri nekaj svežega naribam ali zmečkam, ker ni glih fenica svežega sadja Vse drugo je baaaaa, ali pa brrrrrrrr . Ma ni važno, samo da nekaj je, pa magari vsak dan juha pa grozdje, se bo že naveličala in si izbrala kaj druzga. No, pa da ne boš mislila, da pojemo ne vem kolko, kajti po večini obrokov se čez kake pol urce do uro še joškamo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.10.2007 14:08:24 >
|