|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
29.10.2007 13:00:36   
erna14
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anja-pr men gre takole

zajtrk-joska(ker druzga noce)
malica-joska(ker druzga noce ker je zaspanuser posted image )
kosilo-bucka+jabolko
      korencek,brokoli,cvetaca,koleraba....+potrsilj,bazilika
      krompir+spinaca
      bucka+bananauser posted image
      polenta+neki od zelenjave
      zmanka idejuser posted image
popoldanska malica
-marelica+hruska
-breskva+hruska
-jabolko,hruska,slive
-slive,jabolko
-bananauser posted image
-skutke lj
-razne kasice u prahu
vecerja-joska
ponoc-joska

danes probal jogurt bananauser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 29.10.2007 13:02:13 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.10.2007 13:13:58   
Anonimen
Z zizanjem začnemo ob 20-21 uro, ko gre spat, potem ponoči pač odvisno kolikokrat se zbudi in kako hitro zaspi nazaj - ponavadi se zizamo ene 2-krat na noč, potem zjutraj ob 7 uri je ziza, pa predno vstaneva, če je Jure pri volji.

11 - zajtrk - sadje+piškot ali pa skutka, jogurt+piškot
13,14 - kosilo (včasih zajtrka noče in je kosilo malo prej) - vedno zelenjava (koleraba, koranček, brokoli, cvetača, ohrovt, bučka) +vsak dan nekaj drugega (krompirček, polenta, riž, testenine, gres)
16,17 - sadje - banane, jabolka, hruška sliva + ziza, ker je sadje bljak (včasih tudi gres)
19 - rižolino

Ampak mi jemo v majhnih količinah. Edino kosilo in rižolino pojemo tam 150 ml, vse ostalo je tam okoli 50 ml, le redko nam rata priti do 100 ml, predvsem če je sadje ali pa jogurt, skutka na vrsti.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.10.2007 13:18:03   
pocka
Mi smo se načvekale, smo spoznale Dajadado pa Nejca, itak,da sta super.user posted image

Taja je zaspala, takoj,ko sem speljala s parkirišča in je spala še po tem,ko sem jo položila doma v posteljico (ne morem verjet) user posted image .

tinaaja - srečno danes na PK user posted image user posted image user posted image

amy  - raje daj samo malo soli, če ne gre drugače, ker vegeta je res ful "svinjarija", sploh za take male, ne vem, no jaz je ne bi dajala

anja
- kuhano jabolko ali hruška s suhimi marelicami
       - kuhana hruška+surova banana
       - melona

- koromač+peteršilj+riž
       - blitva+bučka+por+riž
       - grah+nekaj
Ma ne vem, to mi pade zdaj na pamet. Meni se zdi,kot, da vedno isto kuham.user posted image Moram to ajdovo kašo probat malo za spremembo.

Zdaj pa pojemo kosilo in gremo še na en sprehod, je treba izkoristit tale sonček dokler je....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.10.2007 13:24:56   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

KJE JE SONCEEEEEE?!?!!! Jst hočem ven.

Na obaliiiiiiiiiii!!!user posted image user posted image user posted image

Me smo se prav luštno martinčkale na sončku. Škoda le, da je bilo na tleh vlažno in se naši mulčki niso mogli na tleh igrat. So pa zato v naročjih kraljevali. Spoznale smo Dajadado in njenega Nejca in jest še kar ne morem verjet, kakšno frizuro ima Nejc. Ma kakšni kodri so to, pravi frajerček.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.10.2007 13:33:23   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

KJE JE SONCEEEEEE?!?!!! Jst hočem ven.

Na obaliiiiiiiiiii!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.10.2007 14:03:05   
tejčica
Ta stolček ki ga ima BC danes v akciji sem kar naročila, bom šla pa v Ariel najbrž jutri malega probat noter dat in če ne bo ok paketa pač ne bomo dvignili.

Sezam, user posted image  za Žigca, da se hitro pozdravi.

Amy, joj, ko končno začne jesti Gh pa spet alergije. Ma boga mala.user posted image

Tinaaja, dobro opravite danes.user posted image

Jedilniki:

sadni obroki -sadja je sedaj res manj na izbiro kot poleti, ko smo imeli še nektarine, marelice, lubenico, tako sedaj prevladujejo pri nas naslednje kombinacije (včasih dam notri tudi piškote):
- banana + jabolko
- kaki
- banana + jagode (domače, neškropljene)
- hruška + jabolko
- banana + sok mandarine
- hipp sadne kašice jemo kadar smo na terenu

obroki z zelenjavo - zelenjavo dajem v krompir, polento, kuskus, riž (bolj poredko, ga ne pobožuje preveč), od zelenjave pa je
- brokoli
- cvetača
- korenček (bolj poredko ker ga zapre)
- špinača
- bučke
- melancane
- paprika in paradižnik (v rižoti)
Zih sem še kej pozabila. Včasih mu dam notri samo eno zelenjavo, včasih več, včasih prej popražim na čebuli, skoraj vedno pa med kuhanjem kapnem notri malo olivnega olja. Če ne solim mu zamešam notri žličko kisle smetane ali pa Mio sirček.

meso - v krompir ali riž mu dam manjši košček, zaenkrat smo probali purana, pa jedel je rižoto v kateri je bilo telečje meso

juhice - zelenjavne, včasih s testeninami
       - goveja juhica z zdrobovimi cmoki in korenčkom

kašice - ko vstane je riževo kašico (od Milupe)

mleko - flašo dobi zvečer, potem med peto-šesto ko se zbudi in zaspi nazaj in še pred opoldanskim spancem

Tolkle se spomnem zdej na hitro.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 29.10.2007 14:05:38 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.10.2007 14:04:39   
skačica
Iza spi, sicer se je v pol ure zbudila že 3x in zahtevala zizouser posted image . Noč je bila katastrofa, celo noč se je dojila, če ji je ziza padla iz ust, je pa neutolažljivo jokala po 10 minut, skratka ob 5-ih zjutraj sem se še jaz zjokala, ker sem bila čisto hin.

Bile sva pri zdravniku in res je, tudi on sumi na 6. bolezen tako, da zdaj čakamo, da izpuščajčki izginejo. Naše P ni do 5. novembra, zato sva šle kar do dr., ki jo nadomešča ( ni P), ampak tako prijazen, da se lahko P skrije pred njim.

Anja: pri nas izgleda jedilnik približno takole.
-zajtrk:- dojenje
-malica- banana+jabolka, hruška+ jabolka, ....skratka sadje
-dojenje pred opoldanskih spanjem
-kosilo: zelenjava(korenje, cvetača, bučka,...) + riž, polenta, puranček ali krompir
- mlečna kašica, ki je bljak, zato ji zdaj dam sadno skutico, ki jo obožuje, ampak moram ugotovit, če jo morda od tega kaj ponoči mučiuser posted image
-pred spanjem dojenje in potem do jutra dojenje od 1x-100x

Danes kuham purančka, cvetačko, bučko in korenje v večjih količinah, bom tud jaz to jedla, ker mi do drugega sploh ni, ker imam ob 16-ih zobarjauser posted image user posted image user posted image , sicer enega privat, ki naj bi bil zelo dober,upam, da mu ne bom ušla iz stola. Jaz in zobarji smo NO NO.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.10.2007 14:07:28   
dskubin
Hvala za čestitke, Dražu ni blo nč jasno kere punce mu to slikce pošiljajo, je pa z zanimanjem gledal.

obalke - super, da ste se mele fajn, meni je tko žal, da nam ni uspelo prit, je Diti ves čas vašega čvekanja spala, zdej pa je šla z očkotom ven, ker pol gre on v službo. Jaz pa končujem torto za Draža, se bomo zvečer malo posladkali, praznovali bomo... ne vem kdaj, čez kak teden, ko pridemo malo k sebi.

anja, naša Diti ne mara jest, pa smo zato sprobali že vse živo. No, ugotovila sem, da ji še najbolj gre juhica, tko da jst skuham en veeelik lonc juhe, pol pa jo zamrznem po lončkih in vzamem ven za vsak obrok posebej. Pol pa dam v juhico različne stvari, v glavnem to, kar ostali jemo. Zmiksam not različno zelenjavo (enkrat korenček, drugič bučko, grah, špinačko, bledes, brokoli, cvetačo) + v juho zmiksam tudi meska (goveje ali piščančje) in rižek/paštico/gres/polento/kuskus/kosmiče (riževe, koruzne),... tko, da je glih prav gosta - še vedno tekoča, ampak z žlice se pa ne zliva user posted image . No, to jemo za kosilo in za večerjo.

Za malico ima rada - kaki+jogurt (jaz kakija ne maram, ampak moram rečt, da je v tej obliki kar dober)+ včasih še malo banane ali piškotka

- najljubše sadje je grozdje, ji dam kar jagodo na pol pa olupim, pa je kot nora
- kar odpira je ustka še, ko je kuhano jabolko+marelica+maline
- včasih naredim kuhano jabolko+marelica+hruška+slive, velikokrat nekaj sadja skuham, pa pol notri nekaj svežega naribam ali zmečkam, ker ni glih fenica svežega sadja user posted image
Vse drugo je baaaaa, ali pa brrrrrrrr user posted image . Ma ni važno, samo da nekaj je, pa magari vsak dan juha pa grozdje, se bo že naveličala in si izbrala kaj druzga. No, pa da ne boš mislila, da pojemo ne vem kolko, kajti po večini obrokov se čez kake pol urce do uro še joškamo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 29.10.2007 14:08:24 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.10.2007 14:10:01   
erna14
pojedli ravno kar kolerabo,korencek,brokoli,cvetaco,krompir+bazilika,potrsilj+kisla smetana i n hipp cajcek marelica in me caka ravno takaaaaaaaaaaaaaa sracaaaaaaaaaa sem zdele slisala ajme meni

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.10.2007 14:17:17   
tejčica
Dskubin, si pa pridna s torto.user posted image  

Glede hrane...a pirine in ovsene kosmiče mali že lahko je? Ma sej po moje da ja, sam kako pa naj mu jih pripravim? Vem da jih lahko daš v mleko, ampak za malega bi bolj gosto. Smo jih dobili, pa jih jaz, moj in Taja ne maramo (v mleku), so pa z ekološke kmetije, tako da po moje morajo biti tudi za malega že ok.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.10.2007 16:12:28   
A-N-J-A
Punce hvala za idejeuser posted image user posted image user posted image .

Draž vse naj,naj za dve svečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Moram se mal pohvalt,moja prijateljica je danes rodila drugega sinčka z imenom Ruben Cal,evo še en bzovček večuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.10.2007 16:16:50   
tinaaja
Punce, kje je vhod na PK? user posted image

Cez most - a parkiram lako desno cez most? A je s tukaj  pol vhod? hvala

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.10.2007 16:22:41   
A-N-J-A
Ja tam je vhoduser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.10.2007 16:31:10   
tinaaja
thx..

Povzetek odnosa v minuti user posted image Zvocniki!!
http://www.metacafe.com/watch/881376/speed_dating_omid_djalili/

Moja2 spita, men pa ne gre... jaz pa kofetkam in se basem s suhimi slivami, ker ni nic sladkega doma user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.10.2007 16:44:36   
Barči78
Mi še zmeraj driskamo, tko da ga peljem danes h P na pregled. Drugače zgleda v redu, samo kaka po 15x na dan, poje skoraj nič, popije sm pa tja kakšen požirek, katerega takoj podriska. Glede na to, da je danes že 4. dan, je rekel P, da bi ga rad videl. Tko, da upam, da ni kaj hujšega.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.10.2007 16:46:41   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
in se basem s suhimi slivami, ker ni nic sladkega doma

Pejd h nam, mam ful loncev za pomazat, Dražev trebušček je poln, Diti premajhna, jst bušca bn mogla zdej sama vse to snest (smetana z nutelo, čokoladna krema, obliv, pa take reči). Ma magari počim, magari želwdc puhn po dugič 'n počrjz, preč že ne bom metala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.10.2007 18:39:21   
tinaaja
No mi smo nazaj, vse OK, izkusnja super, vsi noro prijazni user posted image Brinine vrednosti so kao v mejah normale, ampak na spodnji meji in kao je malo pmenljivo vprasala, zakj so nas poslali k njim. Naredila je pregled in je super vse, vzeli so ji kri (dobro minuto je cakala,da se je zila sprostila in da je kri zacela tect - seveda z iglo v ziliuser posted image )... Skratka, cakamo rezultate. user posted image user posted image draga moja miska, samo zate pikepoke in pujsek! Sem spet ornk hvalezna za njeno zdravje user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.10.2007 18:55:57   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No mi smo nazaj, vse OK, izkusnja super, vsi noro prijazni user posted image Brinine vrednosti so kao v mejah normale, ampak na spodnji meji in kao je malo pmenljivo vprasala, zakj so nas poslali k njim. Naredila je pregled in je super vse, vzeli so ji kri (dobro minuto je cakala,da se je zila sprostila in da je kri zacela tect - seveda z iglo v ziliuser posted image )... Skratka, cakamo rezultate. user posted image user posted image draga moja miska, samo zate pikepoke in pujsek! Sem spet ornk hvalezna za njeno zdravje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
29.10.2007 19:39:09   
thaiss
Brina
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.10.2007 19:39:29   
erna14
tinaaja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss-se bova tko zmenile jaz dam za benz te osisam ti das pa za kofe  user posted image

punce have a good night user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.10.2007 19:47:20   
thaiss
 user posted image user posted image ja ja erna se strinjam, zraven kofeta še dobiš brioš !!!! Ma kaj greš že v mižule, mi nebi delala družbo???
aja, sem dobila une štumfe s podplatom, mi je pocka zrihtala!!! Še enkrat hvala Pockauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.10.2007 19:57:40   
Pikca
čer,

vse naj naj Draž za 2 svečki!
user posted image

vsem bolančkanim pošiljam user posted image

mi smo se za vikend mal potepali, danes sem šla pa po dolgem cajtu v službo na obisk, tako, da ni bilo cajta za RR. zdele bom šla pa tud kmal spat, me neki hoče glava bolet... nočko!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.10.2007 20:00:17   
Anonimen
Brinauser posted image pa en velik user posted image zate in mami.

Pa Dražu user posted image za 2 svečki!

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.10.2007 20:06:10   
draja
Jeeeeee Brina!!! Pa še naprej držimo pesti za dobre izvide!

sezam držimpesti za Žigca, da se hitro pozdravi!

Erna lahko noč. Pa lepo se cartajte - upam, da Žiga hitro zaspi in ostane še kaj časa za cartanje v dvoje.

Amy bravo za Elo,da je vsaj nekaj začela jesti. Mogoče bo pa zdaj, ko se ji je malo odprlo, jedla tudi kaj drugega, kar ji n ebo povzročalo težav s pikicami.

jjasna a ne, kolk je svet lepši, ko ga gledaš s spočitimi očmiuser posted image  . Pa le tako naprej Jure!!!

Draž vse najboljše!!!!!! Veliiiiiiik fantek si že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.10.2007 20:11:17   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

aja, sem dobila une štumfe s podplatom, mi je pocka zrihtala!!! Še enkrat hvala Pockauser posted image

ni blema, upam,da ni kaj zablodla tašča user posted image ...ti javim,ko jih dobim

Danes smo se pa res nasončkali, smo šli po kosilu malo v Portorož pohajat...evo slikce
user posted image user posted image

Taja je ob 19 že mrknila, sem se trudila čim dlje zavleči, ampak ni šlo več kot toliko. Jaz sem se najedla, moj je v nočni,net sem prečekirala, nimam več idej, bom šla kako revijo malo prelistat...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?