|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
28.10.2007 19:55:25   
tinaaja
cevlji... jaz rabim na lotu zadet
user posted image
user posted image
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.10.2007 20:15:32   
tinaaja
poptv- lado in jurij user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.10.2007 20:17:16   
thaiss
Tinaaja sedmica je samo ena. Srečen uni ki je prejemnik 1.mio € user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.10.2007 20:20:04   
sezam
Kati - Tnx. Se sploh nisem nanje spomnila, ker sem jih do sedaj za nas zmeraj delala z ocvirku user posted image  in sem jih avtomatično črtala. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.10.2007 20:23:48   
Naomi
..nas otrok se je odlocu, da je preskok ure preskok in ga ne briga it po stari uri spat user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.10.2007 20:29:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

..nas otrok se je odlocu, da je preskok ure preskok in ga ne briga it po stari uri spat user posted image user posted image

jst bom zelo zadovoljna, če bo tud zjutri vedu, da smo uro prestavel user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
28.10.2007 20:33:12   
thaiss
..mi smo še budni user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
28.10.2007 20:33:26   
tinaaja
POZOR - zgubila se je moja sedmica... user posted image user posted image user posted image
Prosim najditelja, da mi jo vrne TAKOJ! user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
28.10.2007 20:40:25   
Žabika
Hana je pa vstala po ta stari uri, spat je šla pa po ta novi! Dolg dan je bil! Ampak LEP.

Hvala za user posted image . Če bi rekla, da nisem utrujena bi lagala, ampak to je samo zato, ker sem v ciljni ravnini finiširila z eno. Pa ne povem, kera je zmagala.
Moja uvrstitev na današnjem rekreativnem teku na 10,5 km: 379-ta od 1209-ih.

tinaaja: v mass-u imajo nekaj merrell-k, ne vem pa točno katere vse, ker se še nisem poglabljala. Drugače jih pa v Beljaku v Atrio-u sigurno kje dobiš.

< Sporočilo je popravil Žabika -- 28.10.2007 20:42:05 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
28.10.2007 21:16:35   
draja
No, mene je tolk skrbela ta nova ura, da ne bomo že pred 19. spat hodili, pa je Živa prejle eno dodatno rundo odspala in šla spat šele ob 20:30, kar je 1,5 ure kasneje kot normalno po stari uriuser posted image .

Moram pa spet prav pohvalit mojo srčico. Jo samo odložim budno v posteljico, pa se lepo uleže, vzame dudo in igra z zajčkom, dokler ne zaspi. Pa vidi da grem stran, pa nič ne joka, izsiljuje,kliče nazaj,... Skratka pridna je 100 na uro! Me je danes prav do solz ganila s svojo pridnostjo, saj res ni nobenih problemov z njo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
28.10.2007 21:23:13   
A-N-J-A
Ne da se mi nič pisat,gledam A sti tud not padu?p ne vem a nej se smejem al jokamuser posted image .
Sem hotla sam Žabiki čestitat B R A V O Ž a b iuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
28.10.2007 21:24:57   
thaiss
Obalke z Dajadado sem se dogovorila!!! Jutri ob 10h v Newsu na Bernardinu!!!

Draja super pridno Živo imaš!!!
user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
28.10.2007 22:02:27   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ne da se mi nič pisat,gledam A sti tud not padu?p ne vem a nej se smejem al jokamuser posted image .

men se pa Vini smil k je umru user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
28.10.2007 22:22:29   
tejčica
Helou helou bejbike. user posted image

Jest sem čist preč - nič novega,
Vid spi - nič novega,
Taja spi - nič novega,
preveč sem se najdela - nič novega,
vsega imam vrh glave - nič novega,
komi čakam da nakažejo porodniško - nič novega,
na RR-u spet par strani za prebrat - nič novega,
...

In ker nimam nič novega za povedat sem prišla na RR sam pokukat glede jutri in vidim da gremo čvekat! Jeeeeeeeee!user posted image  Jest pridem, ker mi dopoldan nima nihče malega merkat, tako da ne morem v bajti posparvljat. Uuuuu, pa imam nekaj novega za povedat. Keramika je vsa položena!user posted image user posted image user posted image je je je je jeeeee jeeeee.user posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
28.10.2007 22:25:05   
thaiss
tejčica user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
28.10.2007 22:28:49   
Naomi
jest sploh ne vem a nej bom obremenjena s tole novo uro al ne...k zdej je ''kao'' ze pol polnoci...aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
28.10.2007 22:29:16   
Naomi
aja tejcica...super bravo za napredek u hiski user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
28.10.2007 22:30:12   
tejčica
user posted image user posted image user posted image  Thaiss, kje si pa tega zverinkota najdla!?!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.10.2007 22:32:24   
tejčica
Ja, tale ura mene dons tut ful bega. Je bil toooolk doooolg dan. Pa kr temnit se je začel že ob petih.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.10.2007 23:03:15   
skačica
HELOU!

Men je tale ura čist mim. Je Iza šele pol ure nazaj zaspala.
Revica nima več vročine, se spet smeji in igra kot prej, ampak je dobila neke pikice po lasišču in hrbtu. Zdej pa ne vem, valda me skrbiuser posted image . Moj pravi, da je to od tega, ker ji je bilo čez dan kar precej vroče in se je nekajkrat spotila, ker tast hajca kot da smo na Aljaski, jaz pa ne vem če je temu čist tako. Če jih bo zjutraj še imela, greva k zdravniku. Vročine nima od včeraj zvečer.
Mah, jaz sem res en velik panik in sem čist preč že, če termometer pokaže T malo čez 37.

drugače pa thaiss, super za boterčka, lepo da mu gre na boljeuser posted image .

tejčica- čestitke za položene ploščiceuser posted image

Mal sem gledala Zrneca pa Bizovičarja, sicer res malo, ampak mi nista potegnila.

žabika-user posted image user posted image user posted image bravo, bravo in še enkrat bravo. Očitno si najbolj fit mamica pri marčevkah. Jaz bi po moje še na 600 m teka rabila ene dve pavzici.user posted image

tinaaja- ne igram lota, ker enostavno ne verjamem, da bi lahko JAZ to zadela.
Sicer so pa zame čevlji tud ena taka mora letos. Se mi zdi, da nič pametnega ni kar bi se lahko nosilo h kavbojkam in žametkam pa da ne bi bilo preveč športno. In sem šuhe iskala full dolgo, na koncu sem jih našla v massu, za njih pa dala skor 100 eurov. Po moje jih bom nosila celo zimouser posted image . Sicer bi pa tud men prav prišle ene merrellke, ker sem tud pri športni obutvi bosauser posted image

draja- blagor se teb, ker se Živa tako lepo sama uspava, ampak sej tud nam ni tko slabo, čeprav sem jo danes uspavala eno uro, na zizi seveda.

Grem, lahko noč.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
29.10.2007 0:11:10   
tejčica
Pa kaj je zdej to, a vse že spite???

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
29.10.2007 0:16:14   
tejčica
Kaj pravite o tem avtosedežu, ki ga ima BC danes v akciji?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
29.10.2007 6:35:23   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image saj naceloma ni tok grozno zgodnje vstajanje, dokler ne pogeldam na uro in je prva stevilka 5!!! user posted image user posted image user posted image Je bilo zgleda kar nujno,ker je brina dve taki poticki ze spekla, da ojojoj user posted image

no danes in jutri bo hitro minilo, pol pa 5 dni family bondinga user posted image

Avto moram na servis zdaj zjutri odpeljat, verjteno bodo tud jermene menjal, kar slisim, kako bodo € odpeketali user posted image Moja sedmica je se vedno izgublljena..

Grem danes se za merrellke gledat - outlet, mass,.. Zabika, na netu nisem nasla, da bi Atrio imel merrelke.. Ampak saj iz Kg gore je blizu, bomo verjetno skocl gor, ce ne najdem v Lj.  Hvala za namig user posted image

tejcica - glede avtosedeza  jaz bom verjetno romerja, ker ga vsi tok hvalijo user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
29.10.2007 6:53:38   
tejčica

Draž (dskubin), vse najboljše za 2. rojstni dan in ostani tak sonček.

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
29.10.2007 7:07:18   
tejčica
Tinaaja, nekaj od Merrell imajo tudi v Hervisu. No, vem da imajo otroške, tako da imajo najbrž tudi kaj za ta velke.

Sem pa tudi jaz letos razočarana nad čevlji. Ne dobim enih normalnih za na kavbojke. Pa seveda z vsaj približno normalno ceno, ker 100e jaz ne dam za čevlje. Sedaj gonim ene ki so glih sam še za v smeti.

Thaiss, super da gre botrčku na bolje in eno user posted image  še za v naprej.
Danes torej čvek od 10-ih v News-u.user posted image  Kolko nas bo?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?