|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
29.10.2007 7:16:20   
draja
Jutro!

Midve z Živo spet spali slabo, kar naprej se je zbujala, pol sem imela pa še jaz probleme nazaj zaspat in sem bedela pol noči. Smotka jaz! Vstali pa sva ob 6:30, kar niti ni tako zelo slabo, glede na novo uro.

Skačica držim pesti za Izo, da pikice izginejo.

Tejčica bravo za napredek v hiši! Pa danes lepo čvekajte z dajodado!

Tinaaja sej bo boljš - čez 15 let bo šla Brina ob 5-ih zjutraj šele spatuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 7:17:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.10.2007 7:24:42   
tejčica

Tinaaja sej bo boljš - čez 15 let bo šla Brina ob 5-ih zjutraj šele spatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mami in ati pa zaradi skrbi ravno tako.user posted image Ajej, kaj vse nas še čaka.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.10.2007 7:25:01   
pocka

Jutro,

vstali ob 6.30, sem pričakovala, da bo tako. Spat pa itak, da sem šla ful pozno, smo gledali slike z dopusta,...Zadnje čase spi Taja vsako noč točno 12 ur, moram danes malo zavlečt zvečer, da bomo dlje spali.

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Danes torej čvek od 10-ih v News-u.user posted image  Kolko nas bo?

Midve sva 99%, če ne bo imela vročine, prideva.

tejčica - pejdi v Pitarello pogledat za čevlje, razen če ne iščeš prav kako hudo firmo...Aja, pa  user posted image   za keramiko, boš spet mela kaj pucat user posted image user posted image

thaiss - super, da je botrček boljše user posted image user posted image user posted image

draja - pridna Živa, da se kar sama uspava, pri nas še vedno ziza rules

Juhuuu, zunaj je že sonček... user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
29.10.2007 7:30:52   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
tejčica - pejdi v Pitarello pogledat za čevlje, razen če ne iščeš prav kako hudo firmo...Aja, pa  user posted image   za keramiko, boš spet mela kaj pucat user posted image user posted image

Kje pa je Pitarello? Glede pucanja pa... sej še oken nisem vseh spucala!!!user posted image

No, našega otročka pa premik ure ne gane kaj preveč. Zvečer je zaspal ob standardni uri, malo pred osmo, spi pa še vedno, tako da user posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.10.2007 7:37:50   
thaiss
jutro

naša noč je bila user posted image  sam se je žal končala že ob 6huser posted image

Midva bova šla čez eno urco ven ker je že ful velik sončekuser posted image user posted image  Grem še v TUŠ pogledat če imajo še tole igračo http://www.trgovinetus.com/index.php?NivoId=134&izdelekId=24591&akcija=481&ref=NivoId%3D43%26page%3D2
Če bo katera pred 10 uro dol naj me pokliče!!!

DRAŽ vse najboljše za 2. rojstni dan, pa še naprej ostani tako simpatičen fant
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.10.2007 7:38:55   
thaiss
tejčica Pitarello maš v Torriju, v Giulii in v centru TS

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.10.2007 7:58:40   
tinaaja
Draz -

user posted image   

Thaiss.... se vedno drzim pesti za botrcka.. kako se sestra drzi?

Dobro cvekajte!! Da ne boste dezja priklicale user posted image user posted image user posted image

Pocka - 12 ur brez hranjenja??????????

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.10.2007 8:06:06   
erna14
jutro

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.10.2007 8:12:11   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Kje pa je Pitarello?

me je že Thaiss prehitela, pejdi v Torri, je še najlažje...

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pocka - 12 ur brez hranjenja??????????

eeee, ja, sanjala svinja kukuruz...user posted image user posted image user posted image , se hranimo enkrat ponoči in enkrat proti jutru, ampak zaspi takoj nazaj...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.10.2007 8:13:17   
pocka
erna - jutro. Kdo pa je to, tvoj sanjski moški, al kaj???   user posted image  

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 8:45:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.10.2007 8:53:07   
cv105
jutro

moram pokomentirat pol sobote in nedeljo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša noč: user posted image  ... od 00 - 1.15 se je nosil oz. sem ga nosila, ker se mu NI spalo !!!???
                zbudil se je ob 6.45 in nama ni ratal nazaj zaspat ... a kdo ve, zakaj je treba telovadit s to uro ???

zdej spi drugi krog ... grem še jaz

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.10.2007 9:34:30   
sezam
Draž vsenajboljše za 2 svečko
user posted image

skačica - koliko časa pa je imela vročino? Če je bila 3 dni in so se sedaj pojavile pikice, gre za 6. otroško in bodo čez par dni zginile.

žabika - user posted image  za dober rezultat

draja - kok maš ti pridno punco user posted image user posted image

thaiss - user posted image  za botrčka user posted image

Moj pikec ima pa vročno user posted image  - od včeraj, ko je bilo treba it spat (39.3). Temu primerna je bila tudi noč - od 0.45 do 4 h sem spala samo 10 mni. Se je moral nosit in zizat, vmes je zaspal za ene pol urce v svoji posteljci (pa se je vmes zbudila Ana, tako da jaz nisem kaj dosti) Ob 4 sem ga pa pripravla, da je zaspal pri meni. Potem se je zbudu mal pred 7. Mal prej je pa spet zaspal.
Ana je pa šla danes po 12 dneh spet nazaj v vrtec. BP

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.10.2007 10:15:49   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sej res... Urla, moj ZS lohka zbrišeš. K do penzije nisem misla čakat na odgovor user posted image  user posted image .

Kati - OPROSTI, OPROSTI in OPROSTI. Jest sploh ne vidim oz ne gledam, če imam ZS, ker dobim glih enega na pol leta. V prejšnjem portalu RR sem takoj opazila, da mi je nekdo pisal, sedaj pa tega sploh ne opazim. Še enkrat SORRY!!!!!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.10.2007 10:38:41   
amy26
Draž čestitke za 2.rojstni danuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Skačica, kot je že rekla sezam ima tvoja Iza verjetno 6.otroško bolezen, zako da pikice naj bi zginile po parih dneh

Sezam za user posted image user posted image Žigo, da se čimprej pozdravite, prav tako vsem bolančkom en košuser posted image

Draja pridna Živa, da ti lepo sama zaspi, naša se je pa kar navadila da jo jaz uspavam, samo ponoči ko se zbudi in se doji mi je ni treba nazaj uspavati ker sama zaspi, čez dan jo pa moram nujno ker noče več sama zaspati.

Ela je začela jesti GHuser posted image  predvsem govejo juhico in jo ima rada, vendar v petih minutah ko končava hranjenje dobi pikice po bradi, juho sem ji pa dajala takšnjo kot jo jemo mi, torej malo vegete notri ker brez okusa noče. 2x sem ji notri zmiksala kar rezance (žito -gluten) in očitno je na njih alergična ker dobi fajn izpuščaj po bradi, 1x je pa dobila čisto juho pa notri riževe kosmiče pa je spet dobila pikice po bradi vendar manj.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.10.2007 10:45:51   
A-N-J-A
Ela je začela jesti GH predvsem govejo juhico in jo ima rada, vendar v petih minutah ko končava hranjenje dobi pikice po bradi, juho sem ji pa dajala takšnjo kot jo jemo mi, torej malo vegete notri ker brez okusa noče. 2x sem ji notri zmiksala kar rezance (žito -gluten) in očitno je na njih alergična ker dobi fajn izpuščaj po bradi, 1x je pa dobila čisto juho pa notri riževe kosmiče pa je spet dobila pikice po bradi vendar manj.

amy ne mi zamerit,ampak probaj Elo čim dlje dojit in res pooooočasi uvajaj GH.mleko  in ml. izdelke,gluten in alergene stvari po 10 oz. 11 m.Lej pri naši Eli se je obrestovalo in zdaj lahko je vse.Da ne bo imela vaša ela potem celo življenje probleme.Vegete pa jaz še zdaj ne dam našiuser posted image .Saj nisi huda da sem ti to napisalauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.10.2007 10:56:08   
K_a_t_i
Kdo se je spomnu uro prestavt? user posted image

No sej, Žiga je pridno pančkal do 6:50, problem je bil oči, ker je peljal "avto" poklepat in sem morala jaz vstat user posted image . Sam je pa fuuul časa pol tkole... Pred 9. sem mela že cunje pobrane in v omari, novo rundo sem prala, komplet posesano, sem bila stuširana, glava oprana in posušena,... Tamal itak že sit in previt, zdej bo pa že vsak čas kosilo kuhano pa še ves RR sem prebrala user posted image .

Draž, vse najboljše za 2 svečki!!! user posted image

Urla - ok, ok... nej ti bo... sej sem mal na net pokukala pa je blo user posted image .

KJE JE SONCEEEEEE?!?!!! Jst hočem ven.

Amy, a pa ne more bit neč hudga, če pikce tamala dobi? Ker men se je tud ene dvakrat zdel, da ma Žiga po jogurtu pikce po ličkih- sam je pa glih takrat se mi tud zdel, da mu je mogoče vroče, pol pa vedi user posted image

Danes bomo jedli telečji zrezek ter pire iz graha, korenčka in bučk. Poskusili bomo peso (me prav zanima faca user posted image ). Jo je katera že dala?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.10.2007 11:05:36   
K_a_t_i
Tinaaja - Sparov bio jogurt z okusom vanilije in smetane - edini jogurt do sedaj, ki ga je zmazal brez pomisleka! Ja pa enkrat je mel še en preblisk z Ljm okus banana. Pa jst mu ne morem skoz dajat sam malih skutic user posted image  Nič ne pomaga - vmešam piškote, banane,... - ne dela. Men so pol ful dobri, sam tamal pa ne pa ne pa nepanepanepanepanepane...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.10.2007 11:13:30   
A-N-J-A
tejčica-mi mamo ta stol kot "drugi",pa je Eli že skor premajhen,v Romerju ma pa še 5 cm do vrha.Pa tud pritrditev v avto se ne da primerjat.MC lahko še tako zategneš pa bo še vedno mal plesal.Jaz ti priporočam Romer.Mi bomo še enga kupil za Bora,ker Elo še ne dam v naslednjo skupinouser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.10.2007 11:54:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tinaaja - Sparov bio jogurt z okusom vanilije in smetane - edini jogurt do sedaj, ki ga je zmazal brez pomisleka! Ja pa enkrat je mel še en preblisk z Ljm okus banana. Pa jst mu ne morem skoz dajat sam malih skutic user posted image  Nič ne pomaga - vmešam piškote, banane,... - ne dela. Men so pol ful dobri, sam tamal pa ne pa ne pa nepanepanepanepanepane...

bomo probal user posted image pri nas je danes zmazala eno malo bananino LM in pol se mal marelicne une iz 100ml pakunge... ona ima skutke ful rada, bi jih komot par pojedla,ampak nocem dajat tok..

Amy, jaz vegete tud ne bi dajala v juho.. Jaz sem govoejo brez vsega skuhala samo sol in zacimbe, odlila juho za brino in v nas del dodala malo kocke. Vegete in kocne imajo cist prevec NaCl in podobnega sranja, ki ni priporocljivo za pikce..

Sem avto peljala na servis ... me je klical serviser ... jermeni so za zamenjat, crpalke, disk, ma pol avta...user posted image lahko racunam na strosek 1000€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaa  sem rekla, da rabim na lotu zadet... se vedno se ni nasel posteni najditelj.. user posted image user posted image user posted image

Mal me zvija, danes gremo na PK zarad imunoglobulinov...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.10.2007 12:04:56   
Žabika
tinaaja: kdaj pa imate pregled na PK? Upam, da ne preveč pozno, ker mi smo ga imeli prvič ob 18h, pa Hani niso mogli vzet krvi, ker laboratorij ni več delal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.10.2007 12:19:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

tinaaja: kdaj pa imate pregled na PK? Upam, da ne preveč pozno, ker mi smo ga imeli prvič ob 18h, pa Hani niso mogli vzet krvi, ker laboratorij ni več delal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kugaaaaaaaaaaaa???????'' ja itak, da imam ob 17:45... a pol bo treba se enkrat it.. ja, kaj pa bodo pol danes??? no en izvid mi ze imamo od 5m... ahhhh kar bo treba, bomo naredili, kaj pa cmo... hvala, da me takole v naprej pripravljas na morebitne soke user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.10.2007 12:33:02   
Anonimen
Da se pa za spremembo jst malo pohvalim s spanjem. Naš mali sploh ni občutil spremembe ure. Vstala sva ob 9.30, spat smo šli ob 21 uri... smo se pa  kr ene parkrat vmes zbudili, ampak sem se vsaj naspala. Zjutraj je pojedel zajtrk, ob 12-ih se mu je pa že an veliko zehalo in je takoj zaspal in še spi. Mami pa je kosilo in bere RR! user posted image user posted image user posted image Končno je naš mulc dojel, da mora mami malo šparat!user posted image
Tinaaja sej bo vse v redu, pa eno velko user posted image za Brino! Zakaj pa vse pošiljajo na PK zarad imunoglobinov? Meni je P napisala napotnico in me poslala k dr. Plevnik in je naredila celoten pregled Jureta, pa smo preverili s kožnimi testi alergijo na cepivo in še kri za imunoglobine in ne vem še za kaj mu je vzela. 

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.10.2007 12:49:35   
A-N-J-A
Prosim za jedilnike vaših babyjev(pe ne mi paparico dajat),mi jemo tole:
Zajtrk:-mlečna kašica
         -jabolko naribano(včasih+banana)
         -jabolčna čežana s cimetom
         -kaki
         -kaki+banana

Kosilo:-ajdova kaša+por
          -ajdova kaša+ brokoli
          -zelenjava zmiksana(brokoli,koromač,korenje,česen...)
          -špinača+krompir
          -brokoli+krompir
          -polenta+nekaj(ne mara)
          -zelenjavna juhica+ mesek

Evo tole se spomnim,prosim za ideje.

Zdele mu pa kuham ajdovo kašo+suhe slive k se revež že cel dan matra s kakicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?