Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 11:59:05
|
|
|
|
erna14
|
joj sm mislna ravn pojamrat da me spet skrbi da tamal ni kakav in zaslisim....... ............matr smrdi grem sam spohov ga je joj špa ze 5 dan je dons,res ne vem vcasih kaka na 2 dnio vcasih vsak dan vcasih ga pa takole "sracka"
< Sporočilo je popravil erna14 -- 26.10.2007 12:00:02 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:02:31
|
|
|
|
sezam
|
Kati - dobra juhica. A mu je ful teknila? tinajaa - srečen polet tvoji mami meaa - dobro opravita na pregledu in upam, da je Lan že lahko jedel vms - za plazenje. Jaz sem tud mislila, da boš kako drugo novico sporočila IZVIRNO SPOROČILO: Pikca sem se čist zasekirala, ko sem brala post od tejčice kok glanca... pa pogledala po stanovanju in... se odločila, da moram nujno malo spucat... Ja ona bo imela nov flat, pa je zato bol naspidirana s pospravljanjem Se dobro toalžim, a ne dajadada - jaz tud delam kot ti je že Urla napisala, poleg enega svežega sadja (banana, jabolko, hruška), dodam ali zmrznjeno sadje, ali pol Hippove kašice z okusom sadja, ki ga sedaj ni (breskev, marelica,...). penina - ste mi mal lušte naredile Koliko časa je pa lahko peneina odprta, da se še lahko pije? Moj je ne mara, sama jo pa celo steklenico ne bi spila IZVIRNO SPOROČILO: erna14 kati-joj hvala dej povej te pole dobis v dzs-ju in oddas v vrtcu dobiš dobiš Oddaš pa na občino. Mene so pa kar z vrtca spomnil - so poslal pošto, drugač bi tud pozabla
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:03:51
|
|
|
|
erna14
|
sezam-hvala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:05:36
|
|
|
|
Barči78
|
Kili, kili jaka zaka, joko ama bum, bum, bum kili kili jaka zaka joko ama bum ole majole kili, kili, kili bum, bum, bum ole majole kili, kili, kili bum o tole pesmico je pa delovna terapevtka skoz Neji pela, luštna. Baje je to kar nekakšna himna na nfth.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:09:15
|
|
|
|
*sonchek*
|
Noč super - zjutraj sem ga morala zbudit, ker sva šla čofotat. Na plavanju se je tako zmatral, da še zdaj spi. Še slikca s čofotanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:29:05
|
|
|
|
tinaaja
|
sem tok vesel.. mala je pojedla skoraj 200ml sadja. sem ji zadnje case zgelda malo pretiravala z banano,ker kar ni hotla (sem mesala tud z drugim sadnjem).. danes pa sem ji skuhala jabolko + hruska + hipp sliva in je odpirala kljuncka Hipp mlecna kasica Jabolko vanilija - a jo je katera kje videla (razen BC) uno varianto 1+1 gratis.. bi si zalogo naredila, pa nikjer ne najdem..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:37:00
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Hipp mlecna kasica Jabolko vanilija - a jo je katera kje videla (razen BC) uno varianto 1+1 gratis.. bi si zalogo naredila, pa nikjer ne najdem.. Saj vem da nisi to vprašala ,ampak a veš da naš pa ne mara Hippovih kašic,mu je milupa bolj po godu. Drugač pa ne nisem jih nikjer vidla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:54:31
|
|
|
|
Lejci
|
A mogoče katera ve, kako jemljejo deklicam vodo z epruveto? To nas čaka v ponedeljek, pa ne vem, če me naj skrbi Drugač pa poslušte, kakšna kura je sestra od našega P. Na sistematskem pregledu smo oddali vodo in ko sem klicala za izvide, mi je rekla, da vzorec ni bil ok, da bo treba ponovit. In tko še 2x, nazadnje pa sem popenla in je moj klical in zatežil in je dobil na telefon P. In ta je naredil paniko, zakaj nismo tekoj nazaj prišli in da je to nujno... Ja šit, zato ker nas je una kura čist mirno odje vsakič... nazadnje celo tko, da naj pokličemo pač naslednji dan, da nas naroči JOJ njej, ko se srečava iz oči v oči...
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:54:37
|
|
|
|
Dajadada
|
Tinaaja, jaz sem tole kašico nazadnje nabavila v sparu na viču, sam je že kar nekaj časa od tega. Itak jo bom pa mogla sama pojest, ker tamaučku ni preveč všeč. Je pa navdušen nad Rižolinotom (lino, Podravka), tko da bom morala bit pridna in si črpat mleko, ker gospodku tiste, ki se mešajo z vodo niso pogodi. Men je drugače tale rižolino z mojim mlekom fej, fuj, nejcu je pa tok njami, da je še z žlico prepočas, tako da mu večkrat kar iz kozarčka zlivam v usta in uživa 100 na uro. Naredim pa glih tok gosto, da še lahko teče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:57:23
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam kati-joj hvala dej povej te pole dobis v dzs-ju in oddas v vrtcu dobiš dobiš Oddaš pa na občino. Mene so pa kar z vrtca spomnil - so poslal pošto, drugač bi tud pozabla Mi moramo oddati v vrtec, ne na občino. MojcaB. - ja, res je tako kot praviš. Ampak pri nas želijo kar fotokopijo (vrtec Ciciban). Tle si lahko sprintate obrazec... http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 12:59:32
|
|
|
|
Dajadada
|
Aja, kaj mi je prejle naredil. Ga previjam na previjalni in tako kot zmer se on obrne na trebuh, ko ga oblačim in hop grabi proti robčkom. Pol pa zagledam v njegovi roki ampulo Niveine fiziološke brez zamaška. Me je skor kap. Tamauček pa mirno nekaj žveči. še dobr, da še ni šel po grlu. Pa tud ne morš bit nikol preveč previden. Naš tudi raje poje kuhano kot surovo sadje. danes je imel spet zmagovalno kašico jabolček in hruška.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:02:42
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi smo pa zdele jedli češnjev kompot s svežo banano. Ne bi o posledicah . Peremo in drgnemo...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Vas bom malo kasneje prebrala, ker moram Juretu zamenjat pleničko, pa jesti še mora,... Sem se sam hotela pohvalit, da je bila današnja noč najlepša doslej! Do 4-ih zjutraj je spal celo v svoji posteljici. Sej se je mal zbuju, ampak sem mu trikrat dala dudo notr in je spal dalje. Ob 4-ih se je šele začel kregat in sem ga dala k nama v posteljo in sva z 2-kratno prekinitvijo za par sekund spala do 10 ure!!! In ob 12-ih je šel spet spat in je spal do sedaj - celo uro! Uh, kaj bi dala, da bi se današnja noč in dopoldan ponovila vsajk enkrat na 14 dni!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:18:44
|
|
|
|
Dajadada
|
Jjasna, , naj se čim večkrat ponovi. Draja, vi ste pa čisto "zajčkasti". Moj najljubši pliško, ki je preživel z mano vse življenje, je tudi zeko...tale k je z nejkotom na slikci (btw brezrokavnik sem mu kakšnih 20 let nazaj sama nakvačkala...zdaj verjetno še ene zanke ne bi znala narest).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:33:15
|
|
|
|
erna14
|
kati-hvala za link tinnaja-leclerc,muller, a si pogledala dajadada- za zajca,jaz mam sam se medvedka ki ni vec podoben medvedku in sploh nima vec sledi da je bil vcasih kosmat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:38:41
|
|
|
|
sezam
|
Še nekaj naših fotk: ha ha ušel sem z "bimbota" kok je fino, ko sem mobilen takole se pa mi2 igrava, da je mami lahko na RR
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:47:15
|
|
|
|
Pikca
|
Draja, z Živo se ti zahvaljujeva za Zajčka Zlatkota , juhu, zdej pa znamo celo . Samo še melodijo moramo naštudirat... Mi je pa ful luštno besedilo Jernej je pa zdele pojedel dober deci polente z juhico in zelenjavo, pol pa se še ful dojil, sem čist hepi , zdej grem pa še jaz nekaj pojest.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:52:33
|
|
|
|
Pikca
|
Luštne fotke Žigata in Ane, meni se zdita tko velka! A se po praznikih kej dobimo (če bo zdravje seveda)?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 13:56:59
|
|
|
|
Taya85
|
Dober dan! Joj kok je grdo vreme zunaj, bljak........ Mi se bolj notri držimo, ker ima Lina malo vročine 38 (merjeno v ritki), sitna je pa tud 100/uro...... Kuham ji kosilo, krompirček z korenčkom-sem res kreativna a ne sedenje a ko vaši sedijo, se še kaj nazaj vržejo, oz. padejo, ali jim rata že čisto samostojno sedet?? *sonchek* Anej je res corti, pa že tak velik zgleda, da bi mu že kakšno leto pripisala meaa upam da je šlo dobro na pregledu Šibam, ker se Lina že dere, je že vse igračke iz stolčka ven pometala, joooj kakšni kriki groze........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Erna, kdo je pa spesnu uno pesmico? Mi deluje k od indijancev. Tinaaja, zadnje čase zelo navija, da bi bila katera noseča. Se jst javim (nisem, da ne bo kakšne pomote), ampak če mi greš tokrat res za cimro. Anja, Pocka in ostale - tale hemp vas/nas pa ornk igrorira. penina - jst jo ne maram, pa na poroki sem dobila kozarec kao, da bi nazravli in ko smo, mi mami hitr vzame kozarec, da alkohol ni za nosečnice. No, sem bla že 5 mesecev noseča takrat. Pa tile vaši pikci so tolk cortkani.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:05:25
|
|
|
|
tinaaja
|
anja, meni je milupa bljack.. sem sla v leclerca pogledat za jabko vanilijo in sem prisla domov z humano jabolko in posebej vanilija upam, da je za kaj... brina je spet bogatejsa za kapo, sal, pizamo, kocko,... grem kuhat za mami ... itak mislim, da ne bo imela teka ampak bo se za brino, ker bom delala enoloncnico .. bomo spet meska probal lina, pocajtaj se sezma, ful sta dobra sedenje ... ahhh valda da se zgubi ravnotezje, ampak se pa komot kar dolgo igra sede, zmeraj dam poustre zadaj in ob strani, ce me ni...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:10:01
|
|
|
|
tinaaja
|
ampak če mi greš tokrat res za cimro. grem grem, ampak pol bos morala se mal pocakat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:27:14
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Luštne fotke Žigata in Ane, meni se zdita tko velka! A se po praznikih kej dobimo (če bo zdravje seveda)? Lahko. Upam, da bomo sedaj nekaj časa zdravi. Enako tudi vi Taya - naš tud še zgubi ravnotežje, zato so tud povštri okrog, če me ni zraven
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:40:24
|
|
|
|
Ela80
|
ej dej pust mi jo živo, ker jo jaz tut rabm.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 26.10.2007 14:41:42
|
|
|
|
Ela80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci A mogoče katera ve, kako jemljejo deklicam vodo z epruveto? To nas čaka v ponedeljek, pa ne vem, če me naj skrbi Drugač pa poslušte, kakšna kura je sestra od našega P. Na sistematskem pregledu smo oddali vodo in ko sem klicala za izvide, mi je rekla, da vzorec ni bil ok, da bo treba ponovit. In tko še 2x, nazadnje pa sem popenla in je moj klical in zatežil in je dobil na telefon P. In ta je naredil paniko, zakaj nismo tekoj nazaj prišli in da je to nujno... Ja šit, zato ker nas je una kura čist mirno odje vsakič... nazadnje celo tko, da naj pokličemo pač naslednji dan, da nas naroči JOJ njej, ko se srečava iz oči v oči... ups; Daj pust mi jo živo, ker jo jaz tut rabim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.