dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85 sedenje a ko vaši sedijo, se še kaj nazaj vržejo, oz. padejo, ali jim rata že čisto samostojno sedet?? Nisem glih taprava, za ti to odgovorit, ker Diti že dooolgo samostojno in ful stabilno sedi (nikoli je nisem zalagala s pouštri), zdej smo mi že skor pri hoji, ampak ti moram povedat, da se ji še vedno rata vržt nazaj ali vstran, še posebej, če je zaspana, utrujena, al pa rata ji kr iz nog past al pa se zakotalit, brez, da bi se prej vsedla. sezam - luštna tamaledva. A pa ju lahko kar sama pustiš, a jih morš skoz mirkat. Pri nas je tko, da če sem jaz zraven, je vse v redu, se ful lepo igrata skupaj ali pa vsak sam, čim pa hrbet obrnem je skor zmeraj takoj fight za igračo, al cukanje, tepenje (z obeh strani) - v glavnem en začne jokat. Midva z Dražem sva bla kr zunaj na dežju, je čofotal po lužah. Popoldan bom pa mogoče Diti malo odpeljala na zrak. Doma tut ne moremo skoz bit. Moj je končno šel k zdravnici. Aja, ne bom več jamrala, sem ful zadovoljna, presrečna, da lahko vstanem x-krat na noč, imam podočnjake do sejvestekod, da mi joški gravitirajo proti središču zemlje in bolijo kot 100 . In da imamo SAMO probleme z neješčnostjo. Prsežem!
|