|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
25.10.2007 22:22:52   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

punce povejte mi kateri HM je bolje založen, Čopova al CP???

ERNA??????????

ce hoces za otrocka, moras v CP, ker na copovi user posted image nimajo otroskega oddelka.. no comment!

THX

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.10.2007 22:30:16   
dskubin
Matia ima tudi full rad vanilijev puding v rumenem lončku; sem preverla v hladilniku, so od Vindija

Dražu je bil tudi všeč, pa sem ugotovila, da je iz posnetega mleka in je bil potem božec prikrajšan. Če mislim seveda istega.

dskubin dej mi povej kakšna je cena unih copat z usnjenim podplatom v HMju

Ne vem, letos me nakup še čaka, se moramo odpravt en dan v LJ, lani se mi zdi, da je blo nekaj manj kot 10 evrov, ti bojo bolj točno povedale Ljubljančanke.
A greš ju3 gor?

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Ej rekla sem da grem ob 22 00 spat

A je že čez? Uffa, spet me bo jutri tle najdlo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.10.2007 22:32:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

dskubin dej mi povej kakšna je cena unih copat z usnjenim podplatom v HMju

Ne vem, letos me nakup še čaka, se moramo odpravt en dan v LJ, lani se mi zdi, da je blo nekaj manj kot 10 evrov, ti bojo bolj točno povedale Ljubljančanke.
A greš ju3 gor?

ma ne, zaradi enih cavat pa že ne!! Bom že našla kako žrtev da mi jih zrihtauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.10.2007 22:39:07   
pocka
ciao hemp ...user posted image

Jaz sem pa taščo prosila, da mi copatke v Celju v H&M nabavi, upam, da jih bo našla.

noočkooo, zdaj pa zares

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.10.2007 22:41:28   
dskubin
ma ne, zaradi enih cavat pa že ne!!

Ma kdo je omenju cavate user posted image

Bom že našla kako žrtev da mi jih zrihta

No doubt. Se je bl za bat, da se ne bojo steple med sabo, kera bo. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.10.2007 7:31:08   
tejčica
Ela (Ela80), user posted image  za 8 mesecev.
Žiga (LP) in Nuša (Vrtnica30), user posted image  za 7 mesecev.

LeINA, čestitke za vajino 2. obletnico ljubezni.

user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 7:32:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
26.10.2007 7:54:57   
dskubin
Jutro!

Čestitke slavljenčkom in SLAVLJENCEMA!

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Joj, srce me boli...Lan se na ves glas dere am,am,am... Kok je lačen

Meaa, meni bi se strgalo že do zdej, še posebej, ker smo se včeraj od 8ih joškali že ene 8xuser posted image => podočnjake imam do jošk, te pa do gležnjev.

V glavnem, jst bi kr šla tja, pa naj ga še oni poslušajo, kako se otrok dere. Ga bojo mogoče vzeli naprej - če kdo tam ima kaj srca. Srečno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.10.2007 7:59:47   
Anonimen
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

zvesta-jaz pa tvoj blog berem,mi je všečuser posted image

Hvala! user posted image  Če bi imela le več časa in volje za pisat. Sploh sem jezna nase, ker ne zapisujem dogodkov v zvezi z Izakom. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
26.10.2007 8:03:43   
pocka
Morning!

Noč je bila super, zdaj se mala pogovarja v posteljici z igračkami, jaz pa pijem kavico.

meaa - ma bošček mali, jaz bi na tvojem mestu naredila to kar ti je že dskubin predlagala. Pejdi kar tja, pa naj ga poslušajo, mogoče se pa vaju kdo usmili. Mislim, kaj se grejo,a jim ni jasno,da ne moreš tako majhnega otroka pustit tolko časa brez hrane.user posted image Držta se pa user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu za vama vse to.

riževi rezanci - jaz imam tiste iz Hoferja, ki jih imajo vsake toliko v prodaji, pa so tudi brez jajc...

Kako vreme je zunaj...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.10.2007 8:07:08   
draja
Jutro!

Naša noč - ena boljših zadnje čase - samo štirikrat bujenje! Sam me vse boli kot bi me tank ponoči povozil. itak da je moj kriv, ker se je tolk premetavaluser posted image .

Meaa joj grozno res. Jaz bi tudi kar šla tja. Hudiča no, pa otrok res NE sme bit tolk časa lačen. Držim pesti za vaju danes.

Čestitke današnjim slavljencem!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.10.2007 8:08:04   
tejčica
Helou, helou!
Jaz sem pa naspana, jaz sem pa naspana...user posted image user posted image user posted image  Spat sem se odpravila že malo čez deseto in noč se je zaključila okrog šestih, ko se je mali zbudil za flašo. Moram rečt da kar paše tolko ur spat in bo treba čim prej spet ponovit.

Današnji dan bo podoben včerajšnjemu, torej najprej user posted image , ko mali vstane greva user posted image  pol se pa začne žurka
user posted image , user posted image ,user posted image .

user posted image   in user posted image  čuva danes spet tašča, da jaz čim več naredim. Popoldan peljem Tajo user posted image  in pol domov. Ko mulčki omagajo pa me čaka user posted image , user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image . Pol pa še mal user posted image  in nato sledi user posted image . No, če bo ostalo kaj energije prej še user posted image .

Sigurno sem še kaj spustila.

Zamenja katera dan???

< Sporočilo je popravil tejčica -- 26.10.2007 8:13:32 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.10.2007 8:09:16   
draja
Evo Pocka pa si me prehitela, medtem ko sem pisala postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.10.2007 8:10:20   
tinaaja
podočnjake imam do jošk, te pa do gležnjev.

thhat makes two of us .. user posted image user posted image user posted image user posted image Najprej je brinka imela igralno urico med 3:30 in 5 uro. no eno uro obracanja, gledanja, parlamentiranja, bozanja,  - sem ji ignorirala. pol sem imela dost pa sem jo pol ure nosila, da se je umirila in zaspala. ne vem kaj jo je prijelo. je pa pol vsaj dol padala do 7:30 user posted image in ze izvedla bombni napada nad plenico - kila dreka, ker vceraj ni kakala. pricakujem se kaksno hirosimo.

no in pol vidim sms od mami, ki se danes vraca user posted image not pise - let iz dubaja prestavljen zaradi tehnicne napake letala, da ne vedo, kako bo.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa vse splaniran, kosilo, iskat jo it z brino, ... skratka, se ta bedna napaka me muci.. saj je boljs kasneje kot pa na okvarjenem avionu, ampak grrrrr user posted image sam naj pridejo user posted image

da ne omenjam dezja user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, ma saj ni slab dan, mal sem se mogla skaslat, da ne bo zvenelo, da sem user posted image Vse pod kontrolo user posted image user posted image mala puza po tleh, je srcek moj user posted image

meaa - groznooooooooooooo!!!!!!! to je mucenje otrok, kar oni zelijo. jaz ne vem, kako bi zdrzala.. bozcka sta oba, se malo pa bo spet am am .. dobro opravita!

uuu sms od mami .. bordajo se user posted image user posted image user posted image pa let na dunaju naj bi jih pocakal user posted image user posted image user posted image   upam, da je napaka odpravljena user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.10.2007 8:14:06   
Ela80
Jutro,

hvala lepa za čestitke, joj ne morem verjet, da je že 8 mesecev.
No danes si je Ela le vzela pozornost, tako, da je bila naša noč tut bl tako tako, hvala bogu, da mi ni treba mleka pripravljat, samo joška pa tišina.Midve se hraniva še vedno vsaj 2x na noč, prvič okrog od 11-2, drugič pa okrog 5. Okrog 18 pojeva večerjo in ne poje malo, jaz res ne vem kako jo naj pripravim, da bo spala celo noč v kosu. Punce, kaj pa ve delate?

Moja punčka je Ela

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.10.2007 8:19:01   
tinaaja
tejcica, jaz vzamem vse tvoje delo user posted image user posted image user posted image ampak skupaj s hisko hehehehe

hhmmm user posted image   - moram ita kaksen sampanc kupit.. skacica uporabljaz istenica, ampak mi prisegamo na srebrno radgonsko user posted image

draja - super za dobro nocko user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.10.2007 8:20:40   
tinaaja
Punce, kaj pa ve delate?

joskamo se ... nas nocni slogan: bilo kuda, ziza suvda user posted image user posted image user posted image mama je odprla podjetje ziza on demand

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.10.2007 8:22:06   
draja

a veste , da plazenje pomeni, da je trebuscek na tleh - torej po vojasko, da je kobacanje to po vseh 4, trebuscek v zraku user posted image sem se danes v mojem malcku izobrazila user posted image user posted image user posted image

Pol se pa mi že plazimo!!!

Tinaaja držimo pesti, da se tvoja mami čim prej srečno vrne!

ela80 a kaj mi delamo ponoči? hm - jaz tud joško ven dajemuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.10.2007 8:22:16   
tejčica
tejcica, jaz vzamem vse tvoje delo user posted image user posted image user posted image ampak skupaj s hisko hehehehe

V kompletu s hiško sta tudi tast in tašča. Si še zainteresirana?user posted image  Sej sta fuuul ok.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.10.2007 8:24:55   
draja

hhmmm user posted image   - moram ita kaksen sampanc kupit.. skacica uporabljaz istenica, ampak mi prisegamo na srebrno radgonsko user posted image

Midva ne pijeva alkohola, ampak nazadnje ko sva na najini poroki pila srebrno radgonsko je na poročno noč Živa nastalauser posted image user posted image user posted image . Hmmmmmmm Tinaaja. mi daješ idejeuser posted image . Mah, ko pa še ne smemo nič naročat po carskemuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.10.2007 8:29:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

V kompletu s hiško sta tudi tast in tašča. Si še zainteresirana?user posted image  Sej sta fuuul ok.user posted image

hmmm.... user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.10.2007 8:30:35   
tinaaja
Hmmmmmmm Tinaaja. mi daješ ideje

dajmo draja, dajmo draja... no mickn se pocakaj, pol akcija.. da bo od brine sestrica imela sovrstvika user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.10.2007 8:35:23   
Ela80

Punce, kaj pa ve delate?

joskamo se ... nas nocni slogan: bilo kuda, ziza suvda user posted image user posted image user posted image mama je odprla podjetje ziza on demand

Zdej sem se pa nasmejala. Ve ste čist naspidirane, pa tko jambrate o slabih nočeh.

Moja punčka je Ela

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.10.2007 8:36:53   
tejčica
Meaa, dobro opravita na infekcijski.user posted image  Pa upam da bosta hitro na vrsti, da se mali potem lahko naje. Bošček mali.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
ker smo se včeraj od 8ih joškali že ene 8xuser posted image => podočnjake imam do jošk, te pa do gležnjev.

Tebi pa dojenja res ne zavidam. Opis podočnjakov pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Pocka, a te še kej gnezdenje daje?user posted image

Draja, user posted image  za malo boljšo noč.

Tinaaja, user posted image  tvoji mamiki za srečno pot. Se je pa to tudi nam enkrat naredilo. Smo se vračali iz Maroka, vmes pa je bil postanek na Portugalskem. Tam so pa, namesto da bi se še drugi vkrcali, nas dol z aviona pošibali. Smo par ur čakali na letališču, da so nekaj na letalu poštimali, potem pa se je let domov nadaljeval.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.10.2007 8:43:01   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Midva ne pijeva alkohola, ampak nazadnje ko sva na najini poroki pila srebrno radgonsko je na poročno noč Živa nastalauser posted image user posted image user posted image .

Draja, ekola. Sam izberta, pol pa akcija.user posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.