|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
26.10.2007 8:46:16   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: draja

ela80 a kaj mi delamo ponoči? hm - jaz tud joško ven dajemuser posted image user posted image

js še to ne, js jo k seb uzamem (kdo bo pa 100x vstal), pa sam majco gor dvognem. Pol se pa zbudim, k mi piha, ona pa že spi... Al se pa sama prklop in mene iz spanja vrže njen zaug user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.10.2007 8:47:06   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Pocka, a te še kej gnezdenje daje?user posted image

se umirja user posted image user posted image user posted image

tinaaja - user posted image user posted image ,da bo tvoja mami kmalu doma. Naša pa jutri pride iz Egipta.user posted image  

Se je pa to tudi nam enkrat naredilo. Smo se vračali iz Maroka, vmes pa je bil postanek na Portugalskem. Tam so pa, namesto da bi se še drugi vkrcali, nas dol z aviona pošibali. Smo par ur čakali na letališču, da so nekaj na letalu poštimali, potem pa se je let domov nadaljeval.

nama se je pa samo to zgodilo, ko sva šla no Šri Lanko, so nas vkrcali na avion in pol pove po zvočniku, da zaradi prevelikega sneženja ne moremo vzleteti in bo treba čakati 2 uri, kot, da ni že 10 urni let dovolj, sem mela kar rit kvadratasto. O komoditeti pa raje nebi, lih toliko,da nisem uni pred mano noge za vrat dala...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.10.2007 8:55:22   
draja
No midva sva pa tole neprijetnost s čakanjem na letalu doživela v Tuniziji, ko sva se vračala s poročnega. Nas vkrcajo na letalo, nato pa ugasnejo motorje, ventilatorje in stojimo na vročem soncu brez zračenja 1,5 ureuser posted image user posted image . Švic je tekel dol z nas v potokih, dihat se sploh ni dalo pa še nobene pametne informacije ni noben dal. Res je bilo zadušljivo za umret. Jaz sem bila pa še noseča, samo da takrat še nisva vedela, vsaj za ziher neuser posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.10.2007 9:00:22   
tinaaja
ufff z letali sem sama se preveckrat dala skoz taksne zadeve user posted image user posted image user posted image od tega da smo zamudil cezoceanski let in so nas ob 8 zjutraj hotli dan na anslednji avion ob 8 zvecer - beri 12 ur na letaliscu in + 12 dodatnih ur potovanja na 26 predvidenih, do izgubljenih prtljag, do mal da ne strip search, ce bi bila lezbijka bi mi bile vse preiskave ze skoraj vsec,k se podrgnejo ma v vsak del telesa, nevihte, krozenje nad letaliscem zaradi megle,.. user posted image

sem nasla spetno stran, kjer so vse info, tko da cekiram, kdaj odletijo in predviden pristanek na dunaju user posted image hvala vsem za lepe zelje!

petek jeeeeeeeeeee

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.10.2007 9:06:39   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
O komoditeti pa raje nebi, lih toliko,da nisem uni pred mano noge za vrat dala...user posted image

Največje udobje na letalih sem doživela na letu z Laudo, ko smo se vračali z Dominikanske. Ma to je bil čisti užitek, kljub temu da je bil let zelo dolg. Za tja ne vem več kateri prevoznik je bil, ampak peštali smo se tako, da me je bilo že takrat strah povratka nazaj. No, povratek pa je bil potem čisto druga zgodba. Prostora za noge ogroooomno, vsak svoj tv kjer so vrteli filme ki pri nas še v kunu niso bili, hrana super, taprava posoda, osebje...user posted image  Če pa se ne motim, so sedaj že propadli. Najbolj nepozabno na tem letu pa je bil pogled ven, ko se je začel delati dan. NORO!.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.10.2007 9:07:39   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

petek jeeeeeeeeeee

jeeeeeeeeee zdaj mi pa dva dni ne bo treba zgodaj vstatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.10.2007 9:08:47   
erna14
jutro

draja-user posted image user posted image  je za nocko,tole na porocno noc sta bla pa hitrauser posted image user posted image
tinaaja-tvoji mami zelim dober letuser posted image
mea-no coment,jaz na tvojem mestu bi znorela bogi lan,tako mejhen pa ga ze matrajo user posted image user posted image user posted image tok grdo upam da vas res kaksen prej uzame
pocka-sem ze tukiuser posted image user posted image
thaiss-sam povej pa ti bom sla jaz iskat,sam cene v h&m pa ne vem,lahko pa ce zelis grem jutr v cp pogledat
valda da ti bomo neki zrihtal da nav matia bos hodu,pa pol kasljov.
tejcica-sej tinaaja bi itak hit nazaj prsla ker nebi mela kje zapravlat(razen trst),kar ne morm vrjet da mate tok u k... trgovine,niti mcdonaldsa ne premorete.....jojojojojoj

jaz sem bla pa vcer na mojga jezna ko user posted image  sem pekla savske valova in mi je necesa zmankal in valda moj je bil na pivu 100m stran in sem ga klicala da mi skoc v stecuno pa da mi sam domov prnese,2 ure sem cakala da je prsov domov in se brez robe je pozabu in sem morala ob 7 v trgovino in potem si je zazelel se kebap joj sm ccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssstttttttttttttt znorela mislm bemu in ti deci.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.10.2007 9:11:31   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
petek jeeeeeeeeeee

jeeeeeeeeee zdaj mi pa dva dni ne bo treba zgodaj vstatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala enako. Za vikend se po jutranjem hranjenju Vida (med peto in sedmo enkrat) skoraj vedno nazaj vležem in spim dokler me mularija ne zbudi. Pol sem pa živčna cel dopoldan, ker kofeta ne morem v miru spit.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.10.2007 9:11:43   
erna14
u naj mi ena pove ce se vasi tamali tud v glavo tok potijo nas tamal je bil ponoc cist mokr poglavi sem mu morala skoz plenicko pod glavo menjatuser posted image a je to normalno

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.10.2007 9:14:23   
tejčica
Erna, user posted image , a pol je sladica za nas ostala???user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.10.2007 9:15:27   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

u naj mi ena pove ce se vasi tamali tud v glavo tok potijo nas tamal je bil ponoc cist mokr poglavi sem mu morala skoz plenicko pod glavo menjatuser posted image a je to normalno

Kolk maš pa oblečenga? Pa kakšno temp je v sobi?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.10.2007 9:22:51   
tejčica
Moj mišek se je zbudu.

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.10.2007 9:30:54   
erna14

Kolk maš pa oblečenga? Pa kakšno temp je v sobi?

v tanko majcko in zabice ne tiste volnene ampak bombazne temperatura 25 stopinjuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.10.2007 9:35:45   
erna14

Erna, user posted image , a pol je sladica za nas ostala???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.10.2007 9:41:05   
tinaaja

jaz sem se tud to sprasevala.. brina med dojenjem zasvica v glavo user posted image pa tudi vcasih med spanjem je prepotena, ko jo dvignem,ko se zbudi..  se pa ne poti tok, da bi morala kaj pod glavo dat..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.10.2007 9:42:52   
urla
Kati - tali multi juhica me je pa kljub dežju spravila v super voljo. Kar se tiče padalstva in podobnih težavic starejših otrok - sterilne gaže, hanzaplaste, bepanten plus. Je pa res, da se ponavadi nesreče zgorijo ravno, ko nisi doma in nisi pripravljen na nič. Takrat pa laufa prva pomoč iz avta. No ko si je Tian prebil veko, smo šli na Urgenco. Smo bili vzeti mimo vrste , ker je otrok. Na Metelkovi ne nudijo prve pomoči, je treba na urgetni blok.

Sibil - Lukasu eno pika poko, da bo čimprej zdrav.user posted image

Tejčiča - ti si čist nora. Pa sem mislila, da sem jaz frik za pospravljanje, pa ti do kolen ne sežem.

Meaa - upam, da bo Lan zdržal tole. Katji in ostalim jedcem bi se gotovo zmešal.

Tinaaja - za koliko stvari bo Brina sedaj bogatejša, ko se vrne babica????user posted image

Erna - drugič globoko vzdihni in gremo 10....9.....8.....7.....6....5....4....3....2....1....0 in potem boš že pozabila zakaj si jezna.

Naša noč - kot veste je bila noč s polento prava katastrofa (zbujanje in zbujanje in joškanje in joškanje). Isto je bilo, ko smo zvečer jedli mlečno kašico. No včeraj je jedla juhco z zvezdicami in se zbudila - PAZI ZDEJ TO - ŠELE OB  6 zjutraj. Zgleda, da bomo sedaj jedli samo juho zvečer. Samo Kati, ne po tvojem receptu, ker bo Žiga potem lačen.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.10.2007 9:58:43   
dskubin
temperatura 25 stopinj

Jaz bi poskusla znižat temperaturo, za spat bi mogla bit okol 19, pa rajši mal več oblečt.

Drgač pr dojenju se pa tudi Diti včasih spoti (verjetno takrat, ko so joški pr gležnjih in mora s pet mleko vlečt user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.10.2007 10:11:47   
erna14
urla-hvala za nasvet sam k bom jezna bom pomoje tud stet pozablauser posted image .super da ste se naspal,mogoce pa katji pase cim bl lahka hrana sicer pomoje pa tuki ni mela vpliva juha ampak zvezdiceuser posted image user posted image

hvala vsem za nasveteuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.10.2007 10:14:49   
Barči78
Neji pa iste iskrice vn skačejo k Eli

user posted image user posted image user posted image user posted image  zna pogledat, a ne, tale letnik pa je....

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.10.2007 10:19:48   
erna14
no ce nimate kaj delat se lahko naucite tole pesmico

Kili, kili jaka zaka, joko ama bum, bum, bum
kili kili jaka zaka joko ama bum
ole majole kili, kili, kili bum, bum, bum
ole majole kili, kili, kili bum

Ko so vstali indijančki
zjutraj pa ni sončka blo,
brž so zlezli iz šotorov
in zapeli pesmico:

Sonce se ni prikazalo,
oblački črni so ga skrili,
dež bo, dež je je kazalo
na ves glas so kar zavpili:

So tri palčke v roke vzeli
bobnali so še bolj peli
sonce se je prikazalo
in bili so vsi veseli:

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 770
26.10.2007 10:20:15   
Pikca
ojla,
končno smo zdravi, nama z Jernejčkom se je vrnil apetit, še zmeraj pa mi kava ne pašeuser posted image , tko da sem zdaj začela pit brainpower čaj.

vidim, da ste dobro razpoložene... večinoma

cv105user posted image

pa še enouser posted image  za bogega lačnega Lana, da bo pregled čimprej mimo (pa seveda izvidi dobri)

sem se čist zasekirala, ko sem brala post od tejčice kok glanca... pa pogledala po stanovanju in... se odločila, da moram nujno malo spucat...

lepo se mejte...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.10.2007 10:23:04   
Pikca
ko smo že pri pesmicahuser posted image , a zna katera Zajček Zlatko? Živa se jo je naučila v vrtcu, ampak ji del besedila še fali, pa če katera zna, lepo prosim... al pa če ve katera za kak link, kjer bi se jo dalo tud slišat, ker glede na Živin posluh najbrž ne znamo prave melodijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 772
26.10.2007 10:23:10   
pocka
Uf je zaspala, bomo videli za koliko minut.Je bla tako tečna, ne se igrat, ne jest, ne na pojstli bit, ne zize, ne NIČ...pa še moj spi in more bit malo več tišine doma, ker če ne bo pol še on tečen...ah ja...morm malo pojamrat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Drgač pr dojenju se pa tudi Diti včasih spoti (verjetno takrat, ko so joški pr gležnjih in mora s pet mleko vlečt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje jih ti pobiraš user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je bilo tako poleti, se je med dojenjem ful potila. Zdaj pa niveč panike.Zvečer ima na sebi bodi z dolgimi + pižama, spalna vreča brez rokavov in še ponoči jo pokrijem s flis dekico, pa ima še vedno ledene roke. Tako, da pri nas je pa druga skrajnost. Jaz bi tudi na tvojem mestu malo temperaturo znižala.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.10.2007 10:26:53   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

sem se čist zasekirala, ko sem brala post od tejčice kok glanca... pa pogledala po stanovanju in... se odločila, da moram nujno malo spucat...

bomo tejčici prepovedali take poste objavljat, k mamo pol vse ful slabo vest...user posted image user posted image user posted image

urla - user posted image user posted image user posted image bravo za prespano noč, župca je zakonuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.10.2007 10:30:32   
tinaaja
še zmeraj pa mi kava ne paše

pikca, test za nosecnost user posted image user posted image user posted image

urla, bravo za nocko.. brina bo ziher bogatejsa user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.