|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
19.12.2007 14:25:33   
dskubin
No, končno je omagala.

Da sem v bistvu jaz grozna, ker otroku ne dam v miru spat

sem se nasmejala user posted image

Diti se mi zdi, da bi boljš, oziroma bolje rečeno več spala pri nama (ker včasih jaz ponoči med dojenjem zaspim in pol takoj potegne dlje, kot bi sicer), samo jaz se ne dam. Ni govora. Moj pravi, da ga ne bi motilo, samo mene je strah, da jo zmasti. Ker včasih tako trdno spi, da ne morš verjet. Enkrat sem se zbudila, ko se je v spanju prevalil name in se nisem mogla spravit ven, njega pa tudi nisem mogla zbudit user posted image

Draž pa res rabi mir. Je takoj začel bolje spat, ko smo ga prestavli v svojo sobico. Še zdej, če slučajno kdo spi pri njemu (ko so kaki obiski), se celo noč premetava in stoka user posted image

Evo še nekaj za našo malo kroniko:

"Zakaj user posted image mi noben ne pomaga?! Ne morem doseči! Heeeeeeeelp!"

user posted image

"No, pa mi je končno uspelo. Kaj si že rekla, da je treba popravit?"

user posted image

"A dudo da naj vzamem? Ma bejžte no, to je že zdavnaj pase. Zdej je modern z lego možicljem okol hodit. Pa vse lahko naredim z njim, plezam, kobacam, plešem. Tko, a vidte?"

user posted image

Če pa vam slučajno bencina zmanjka, je tu mojster Draž. Kr prpelte avtočke, bo že našu kako luknjo user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
sva od P .... 71 cm in 7850 g

Mi smo z višino in težo tam tam, pa nam (na srečo) ni noben nič reku, da bi blo kaj narobe. Ja, živahna je, pa malo spi, pa serje 5x na dan, kaj pa naj jaz zdej, jo špikam v žilo al kaj user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.12.2007 14:26:36 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.12.2007 15:01:34   
amy26
Naša je tudi na spodnji meji po tabelah, pri slabih 9 mesecih ima 7.910 in 69 cm velika, pri nas je problem ko ne je raznolike hrane, imamo samo dva obroka gh na dan, ostalo dojenje.

Hemoglobin pri nas tudi na spodnji meji, tako da se bomo morali potruditi s hrano da bi dobila čimveč železa, čez en mesec spet kontrola krvi če bo isto bomo dobili tablete.

Voda tudi slaba, očitno punca premalo spije tako je rekla P kar je tudi res, tako da jutri spet damo vodo oz. lovimo v vrečkouser posted image .

Pa imamo 2 zobkauser posted image  obe spodnji enkici se že vidita.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.12.2007 15:32:40   
Anonimen
Thaiss, imaš ZS, sem ti kar tja napisla glede vnete ritke, ker je mami Jasna ekspert.

Amy, mi imamo po 14 dneh bolezni tudi nizek hemoglobin in imamo po novem letu kontrolo le tega. Imeli smo ga pa 96. Sedaj mu dajem za jest full suhih sliv, suhih marelic,... pa brokolija, špinače, blitve, pa rumenjaka mu dam sem pa tja v krompirčka. Potem bomo pa videli kako bo. Je pa tudi Jure ne rad, poje edino tako da se mu full dogaja - mu dam kr mal gresa lai pa polente na mizo in pol s prstki packa in pozabi da je, ampak kuhinja je pol za znoret...

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.12.2007 16:33:42   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

spali od 21-ih do 9:15, vmes se je na hitro zbudila in pozizala ob 1:40 in 5:30, ob 7:20 se je čist zbudila (in tudi pokakala, kar pa sem ugotovila šele zjutrajuser posted image ), ampak se je lepo sama igrala v posteljici in čez kake pol urce lepo sama nazaj zaspala! Pridna, pridna, pridna pupika moja! Jaz sem bila pa že ob 2-eh čist naspana, ker ne vem kdaj sem nazadnje spala 2 uri v kosuuser posted image .

Živa pridna, pridna puncauser posted image

lejci in ostale, ki spite z otroki skupaj .. me je mami poducila, da je problem v meni. Da imam jaz potrebo po spanju z otrokom in da B to cuti in zato pac tko reagira.. Da sem v bistvu jaz grozna, ker otroku ne dam v miru spat .. user posted image

no, pol se moram tut jaz nad tem zamislituser posted image  user posted image  

Evo še nekaj za našo malo kroniko

no comment

Jjasna hvala, pa user posted image  Juretu!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
19.12.2007 17:13:42   
sezam
Pikca - user posted image  kok sta luštna user posted image  A pri vas ste pa kar snežaka imeli na obisku? user posted image

tinajaa - za Brinči user posted image user posted image user posted image

Žabika - user posted image  za mere. Pa kok je luštna user posted image  Pa čestitke za 2. zobek user posted image

Kati - kok je teb luštn, ko ti sine že vse naredi user posted image

tejčica - tud naš je takoj pri pečici, potem se pa not gleda, še raje pa odpira user posted image

skačica - user posted image  da ti tako lepo napreduje diplomska

draja - user posted image  za super nočko. Upam, da bo še več takih

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.12.2007 19:53:57   
Naomi
cer,

..predn gre fotr na rakreacijo, nekaj besed...ker pol nam mela casa, k bo mel mulc uspavalne vaje verjetn user posted image
...tinaaja...kako Brina- bolje?
...pri P opravili...je dal tudi kri...teza 8200, visina 75...vse ostalo bp...naj pustimo razvoju tko k gre, vidi da je zdrav fantek...in tudi nas na fedrih ceu dan...in tut ta serje do 3x na dan...in ni cudn, da se nkjer ne prime user posted image ...pa jasno slabo spanje...no cez dan se se neki potrudi...ampak...ne bom spet...nocka...
...a je mogoce kera probala z mini hionozo...tko, da bi mu ene pol ure uspavanja govorila...Svit, sej ti znas do 7h spat brez bujenja, Svit, sej ti znas do 7h spat brez bujenja...in tako naprej user posted image ...resnica pa je, da ce bi se sam 3x zbudu bi mela ze perfect nocko...idealno, kot je napisala Tasca user posted image
...kako ritke?...se stanje umirja?...
...no dons, sem bla u BC...nakupvala, da mi je slabo...za otroke nasih delavcev, k jutr bo dedek mraz...joj...kok je to men tesko...k pr tatretjemu se mi ze ustavi...in kje jih je10 user posted image , ampak na koncu sem zmagala..mensezdi...user posted image
...no, pa kasneje se kaj...
aja draja...vam pa res cestitke za super nocko...upam, da se ni h nam u KR preselilo zdej to user posted image
...bajdvej a se mogoce cez cel post opazi, da super spimo user posted image user posted image

dijo- hasta la vista- vaya con dios user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.12.2007 19:59:04   
Naomi
...aja se tole, ce se kera ne ve kaj bi za DM...ena ideja user posted image user posted image

http://www.neimanmarcus.com/store/sitelets/christmasbook/fantasy.jhtml?cid=OCBF8_NMO2799

p.s. cena ni u turskih lirah user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.12.2007 20:33:53   
Žabika
Na hitro:
- z nami vse ok
- bravo Svit za mere, za ostalo pa ti, ti, ti Svit
- rdečeriteži: predvsem ljubljanski - uporabite hladilno mazilo iz lekarne Murgle
- Živa in Draja: bravo za nočko
- Brina in tinaaja: pikepoke še naprej
- skačica: bravo, bravo, bravo
- dskubin: ne presenečaš več - vedno super fotke
- hemoglobin: meni je včeraj rekla, da glede na to, da ga je Hana imela ob tisti hudi virozi združeni še s šesto otroško 105, da ni panike in da ne bo kontrolirala krvi, voda je bila pa itak ok, tako da ni bilo nič laboratorija
- 5x200ml; Hana ne poje niti 5x100ml, pa je mali sodček. Je pa res da redno 1x dnevno kaka
- dnevno spanje: ne vem, če sem že povedala, ampak Hana podnevi sploh ne spi več doma, ampak vedno zunaj v vozičku ali lupinici. Je pa tega spanja obvezno vsaj 2x30 min, danes je pa tako kot Brina tudi imela ta dolgo rundo, ki je trajala kar 80min. Očitno jo je podelitev diplome pri plavanju tako utrudila. user posted image

Zdej grem pa čestitke do konca opremit! Nočko!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.12.2007 21:15:48   
amy26
Amy, mi imamo po 14 dneh bolezni tudi nizek hemoglobin in imamo po novem letu kontrolo le tega.

jjasna, bom tudi jaz poskusila s suhimi slivami in marelicami, no upam da ne bo kake reakcije na marelice, ostalo zelenjavo bo pa treba uvesti, ker Ela ne mara novih okusov, poskusi eno žličko pa konc, tako da bo treba v njeno priljubljeno juhico vmešavat postopoma nove stvari.

Imamo pa zvečer kar štalo, zaspi pol se pa čez eno uro zbudi in noče zaspati oz. traja da jo uspavam, pa kokr jo odložim se vedno zbudi, no zdej mi jo je ratalo uspavati tako da sem jo mal podojila in zibala tako da zaenkrat spi, upam da ne bo v kratkem spet budnica kot včeraj ko se je zbujala nx na noč.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.12.2007 21:18:22   
amy26
rdeča ritka, nam pomaga praška pasta, jo vsaj 1x na dan namažem ker vsakič ko se pokaka, če je takoj ne previjem je takoj rdeča.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
19.12.2007 21:18:57   
draja
Dober večer!

Joj mi se imamo pa tako fajnuser posted image . Včeraj je moj zelo uspešno opravil z izpitom in sva si zvečer ob 22-ih spekla piščanca v pečki, pražen krompir in solatko, pol je Živa tko lepo pančkala ponoči, pol smo šli pa danes peš od Gospodarskega razstavišča do PK po izvide in pol nazaj za Bežigrad k mojemu v službo na novoletno zabavo. Smo se super zabavali, Živa je pa itak blestela, se pustila pestovati, metati v zrak, cartati in kaj vem kaj vse so še počeli z njouser posted image . Je tudi pokazal kaj vse zna od "bravo bravo" do poljubčkov, pihanja, vohanja rožic, kje je lučka, kako je velika Živa, živjo itd. Midva sva pa itak kar cvetela od ponosa,sploh moj, ker so bili to njegovi sodelavci oz. bolje rečeno sodelavke. No, domov smo pa odpeljali avtosedež, ki smo si ga izbrali za darilo ob rojstvu. Krasen dan skratkauser posted image .

Svit in Maks čestitke za mere! Prav lepa pobiča sta!

Ela tudi ti si čisto dovolj velika in težka punca! Papat pa le začni bolj pridno, da ne bo mamice skrbelo.

Hana bravo za diplomo v plavanju in pridno pančkanje čez dan.

Brina kako si bubica mala? Upam, da se že dobro počutiš!

Diti in Žiga (Kati) vidva sta pa sploh navihanca na kubik!

Žiga (Erna) ti si pa itak naaaajbolj priden fantek, da se takole lepo sam igraš.

Nejc, Matia in Žiga upam, da vaše ritke niso več rdeče in bolečeuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
19.12.2007 21:39:58   
K_a_t_i
Živjo pupe,

za nami je zelooo lušten dan user posted image . Žiga je spal do 9h (ponoči se je zbudil okrog 00 - ga je moj takoj nazaj uspaval in ob 6h, ko se je podojil).
Svoj tedenski čofa-čofa je odčofotal z oceno odlično user posted image . Po plavanju pa smo že dirkali dalje skozi mestne zastoje user posted image  do Lj grada, kjer smo imeli dedka Mraza. Najprej Obuti maček in nato darila. Žiga je bil vso predstavo priden kot miška in opazoval kaj se dogaja. Jaz sem se pa doma psihično pripravila na veliko brezvezno plišasto igračo in z veseljem povlekla iz vreče 4 lesene inštrumente - kraguljčke na palici, blok flavto, zvončke in kastanjete (firme Woody in Rino).
Letošnji dedek Mraz ima zagotovo male otroke user posted image .
user posted image

Še en rekord smo potolkli danes - dnevno_spalni - spal je natanko 10+20 minut (od doma do Atlantisa in na isti poti domov+10' doma). Se bomo pustili presenetiti noči (ob 21h je še vriskal, nato pa sem jaz obupala in zapustila njegovo sobo - skor je bil šok, ker je bilo po 2h minutah vse tihoooo).

Ritka je nažalost še vedno vneta, na enem delu skoraj do krvi user posted image . Bom ju3 videla kaj bo...

Dojenje - že 2 dni se dojimo samo okrog 6h zjutraj.

Evo, tok za zdajle od nas, grem zdej prebrat kaj se je čez dan dogajalo na marčevskem RRju pa če bo šlo, še potem pokomentira.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
19.12.2007 21:55:37   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

lejci in ostale, ki spite z otroki skupaj ..

Men je moja tut rekla, da bom mela še probleme.

Ampak, js tko razmišljam. Mala se definitivno zaradi nečesa zbuja, nekaj ji je paše. Mogoče rabi več cartanja, mogoče potrditev, da je tudi ponoči lahko z nama, kaj pa vem user posted image  Recimo tudi v knjigi od dr. Sears-a piše, da je spanje v eni postelji čisto ok. In tko čutim tudi jaz.

Pri nas je tko,d a jo uspavam ponavadi tako, da je na mojem trebuhu, nato pa jo položim kar na svojo postlo, da trdno zaspi, ker če ne se konstantno zbuja, dokler ni popoldnoma prebujena. Pol jo pa preneseva v njeno posteljico. In tam ostale dokler je možno.

Včasih se zbudi in ji dam čaj, pa zaspi nazaj in je ok. Včasih pa se potem tekoj spet zbudi in so to igre brez meja.

Sem pa probala tut vztrajat, da ostane v svoji postelji in zaspi nazaj. Z rezultatom, da se je popolnoma zbrihtala in razjezila.

Glede tega, da je njeno spanje pri meni recimo tudi moja potreba pa... hmmm. Je res, da sva veliiiiko noči sami doma in se tudi jaz odlično počutim če spi ob meni. Da je pa njeno spanje moteno user posted image . Prej moje, ker tooook divje spi, da sem na koncu jaz nekje na polici ob postli, al me pa zbrca v nos, se mi usede na glavo (s polulano plenico, mmmmm, to je aromaterapija)... user posted image

Če je pa napaka, da spi v najini postelji, bom pa čez kakšno leto vidla user posted image

Ah pri drugem bomo že vse vedli, a ne user posted image . No, a bomo kmalu dočakali prvo x-marčevko user posted image  ??? Midva planirava konec naslednjega leta!!!

LN!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
19.12.2007 22:01:20   
K_a_t_i
Evo, tole se mi je vtisnilo v spomin user posted image :
Dskubin - tvoj dec se očitno zelooo varno počuti pri tebi, ko tako spi user posted image .
Draja - super za nočko!!! Pridna Živa.
Naomi - pol pa ne bomo kupovali praške paste, a ne user posted image .
Tinaaja - tvoja mami ga pihne. Ampak,....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
kati tale tvoj Žiga je pa res že pravi učenjak. Blagor tebi, verjetno bo genij v šoli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skačica, držim pesti, da se Iza čimprej pozdravi pa da bo diploma b.p.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
19.12.2007 22:48:05   
Taya85
Dober večer!

No pa sem se končno spravla tudi jaz nekaj napisat... sem bila malo lena.
Prebrala sem vas bolj površno, ampak nekaj stvari sem si pa vseeno zapomnila user posted image .

skačica najprej tebi izrekam iskreno sožalje ob izgubi očeta, upam da ti bo Iza še naprej vlivala moč user posted image

bolankoti čim prej se pozdravite, en velik koš zdravja in user posted image user posted image

rdeče ritke tudi Lina ima včasih vneto rito, ampak je po parih dneh ok, jaz ji ponavadi po tem ko se pokaka, z vlažno krpo obrišem rito in jo potem namažem s hladilnim mazilom.

darja lepo da ste preživeli dobro noč in lep dan, upam da se take noči ponovijo, sploh si ne morem predstavljat, kako bi jaz čez dan funkcionirala, če bi se Lina več dni zaporedoma zbujala na 2h.......RES SVAKA TI ČAST user posted image

delavne mamice user posted image user posted image user posted image  in še enkrat user posted image  za vse tiste ki že pridno gulite službene mize oz. škarje (erna)

slikice vsi so ful cukrčki in ne morem vrjet kaj vse že znajo...... ja ti naši sončki vsak dan nekaj novega pogruntajo.....

trma dejte mi prosim povedat a so vaši user posted image  tud take male trmice, če kaj ni po njihovo, oz. jim kaj ne pustite, Lina včasih samo ko zasliši, da rečem ne plane v tako trmo, da jo samo gledam (se nazaj zvija, meče, joka) in me je kar groza user posted image ........joj da o oblačenju ne govorim

zobki jih še nimamo, nas pa vsi non-stop sprašujejo kdaj jih bomo dobili, zakaj jih nimamo........

Mi smo drugače zdravi (trkam), razen prejšni teden nam je malo iz nosa teklo, zdaj pa je že ok.
Še vedno čakamo rezultate iz alergo, če se lahko 3. cepimo (čakamo že 1,5 mes.)
Ali so vam poslali izvide domov, ali ste klicale za izvide??

Lahko noč in upam da nas juti tudi čaka sonček

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
19.12.2007 23:01:03   
tinaaja
Recimo tudi v knjigi od dr. Sears-a piše, da je spanje v eni postelji čisto ok. In tko čutim tudi jaz.

knjigo ravno berem..
sem s sluzbene zurke usla, grem spat, ker vceraj skraj nic nisem

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.12.2007 7:35:17   
tejčica
Ana Marija user posted image  za 9 mesecev.
Pa upam da kmalu dobiš bratca ali sestrico.user posted image

Draja, upam da je bila tudi ta noč taka kot prejšnja.

skupno spanje - Vid še ni spal pri nama.  On v velki postelji ne zaspi, ker on bi tam plezal čez vse, pa čez rob dol kukal...zanj je to postelja za akcijo in ne za spanje. Da bi ga pa spečega dala k nama pa meni ni, ker pol jaz ne morem spat. Taja tudi ni nevem kolikokrat pri naju spala (kot dojenček), je pa potem ko je dobila veliko posteljo in ni bilo več ograje včasih ponoči sama prišla k nama. Ima pa Taja sedaj težave ko smo v hiši in ima svojo sobo. Prej je bila v sobi skupaj z nama, potem z Vidom in sedaj ji to da je sama dela malo težav. Sicer zaspi v svoji sobi, s prižgano lučko in odprtimi vrati, ampak skoraj je ni noči da ponoči ne priroma k nama. Se bo že navadila, do takrat pa naj se hodi k nama crkljat. Da bi pa poleg Taje še Vid pri nama spal si pa ne predstavljam. Naju že Taja skoraj dol zbrca.user posted image

Sedaj pa šibam zbudit našo pupo. Jo sedaj pogosto pelje babi v vrtec in ima tako podaljšano noč.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.12.2007 8:13:00   
tinaaja
jutro user posted image spet user posted image noc.. ko sem koncno zaspala, me zbudi alarm za B antibiotik .. no je vsaj do pol 8 potegnila, se ji pozna bubanost.

vms- kako ste kaj s planom po 4 clanu user posted image

Taya, lepo da si se javila, ja trmo dobro poznamo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.12.2007 8:14:31   
Lejci
Jutro!

Upam, da ste mele lepo noč, mi smo na klasiki. Zdej sem itak na to že skoraj navajena!

Mi smo šli pa včeraj v Lj gledat lučke user posted image . Mala je toook uživala! Toj je blo folka, se ji je čist dogajal.

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Da bi pa poleg Taje še Vid pri nama spal si pa ne predstavljam. Naju že Taja skoraj dol zbrca.user posted image  

Ja, to pa res ne bi blo fajn user posted image   Ko bomo mi na svojem, upam da drugo leto, bo tut Ines v svoji sobi. Do takrat pa pač... mamo all-in-one 1 prostor in je res kar mal kriza.

IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

trma dejte mi prosim povedat a so vaši user posted image  tud take male trmice

O ja, brez skrbi. Sploh, če ji kaj vzamem (kar ni zanjo), kriči, se meče nazaj, brca, ščipa... Upam, da bodo testi ok in se boste normalno cepili!!! Za zobe se pa ne sekiraj, ljudje itak VEDNO najdejo, ko bo mela zobe, te bojo pa moril, zakaj ne hodi user posted image . Tako je pri nas... "a že to dela, a že uno dela... moja je pa takrat že to znala..." So what!

Še bolj mi gre pa na jetra, ko govorijo z njo kot da bi bla mal čudna in ne samo majhna. Brez š-jev, č-jev, pomanjševalnice... Brrrrrrrrr

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.12.2007 8:35:03   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
ko govorijo z njo kot da bi bla mal čudna in ne samo majhna. Brez š-jev, č-jev, pomanjševalnice...

A ti to mene mogoče opisuješ?user posted image user posted image user posted image user posted image  Se dostikrat zalotim da govorim z malim ko da sem jaz mal čez...

Tinaaja, user posted image  za Brino, da bo hitro spet prava dobrovoljka.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.12.2007 9:18:09   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
ko govorijo z njo kot da bi bla mal čudna in ne samo majhna. Brez š-jev, č-jev, pomanjševalnice...

A ti to mene mogoče opisuješ?user posted image user posted image user posted image user posted image  Se dostikrat zalotim da govorim z malim ko da sem jaz mal čez...

Si me prav nasmejala, mal sem se zamislila nad sabo user posted image . V bisvtu sem mela v ospredju misli od mojga babici, feeeeejst pametni pri teh zadevah. Mal jih mam v želodcu, no user posted image   Recimo to: " glda mamica ne da papcat ladice" "plidi k meni bos mela potija" (poti = piškot baje)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.12.2007 9:57:29   
dskubin
Dobro jutro. Živce mam že do konca skravžlane danes, gremo hitro malo ven, ker če tamal naredi samo še eno neumno, se bojo šušte strgale in mi bojo vn pogledali.

Še bolj mi gre pa na jetra, ko govorijo z njo kot da bi bla mal čudna in ne samo majhna

To pa tudi meni najeda. Če kdo tko govori, jaz kar pravilno ponovim, češ, da moj otrok tega ne razume (v stilu: "teta te je vprašala, če boš jedel piškotka"). Pol se pa malo zamislijo, če razumejo, prav, če pa ne, pa tudi v redu user posted image .

Aja, pa da ne omenjam, kako mi stopijo na žulj, če kdo reče grda mamica ali pa lump očka, k ti tega ne da/dovoli. A ja? A ga boste vi vzgajal? Tudi slučajno nisem tiho.

Jaz otroku kar razložim. Npr.:: "mamica ni nič grda, samo skrbi, da boš normalno pojedel večerjo, ki bo čez pol ure, potem pa lahko tudi to čokoladico poješ. Al pa dve.". Sej navadno je malo joka, ampak se pa oni malo zamisli, pa drugič prej kaj vpraša - ker jok pa mora poslušat enako, kot jaz.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.12.2007 10:03:14   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ritka je nažalost še vedno vneta, na enem delu skoraj do krvi user posted image . Bom ju3 videla kaj bo...

Kati, saj mogoče bom brcnila v temo ... ampak kaj, če je Žiga fasal glivice? ... a veš, v bazenu pa to ... sam moja ideja, pa nisem noben dohtar al pa kaj ... user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.12.2007 10:06:49   
dskubin
Samo, da vam še zaupam intimni pogovor med mamo in sinom:
"Kam gjemo?"
"Malo na zrak, da se zluftamo, k mama je tudi danes malo tečna."
"Vem, mamica veš, vem."

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.12.2007 10:12:31   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Še bolj mi gre pa na jetra, ko govorijo z njo kot da bi bla mal čudna in ne samo majhn
To pa tudi meni najeda. Če kdo tko govori, jaz kar pravilno ponovim, češ, da moj otrok tega ne razume (v stilu: "teta te je vprašala, če boš jedel piškotka"). Pol se pa malo zamislijo, če razumejo, prav, če pa ne, pa tudi v redu user posted image .
Aja, pa da ne omenjam, kako mi stopijo na žulj, če kdo reče grda mamica ali pa lump očka, k ti tega ne da/dovoli. A ja? A ga boste vi vzgajal? Tudi slučajno nisem tiho.
Jaz otroku kar razložim. Npr.:: "mamica ni nič grda, samo skrbi, da boš normalno pojedel večerjo, ki bo čez pol ure, potem pa lahko tudi to čokoladico poješ. Al pa dve.". Sej navadno je malo joka, ampak se pa oni malo zamisli, pa drugič prej kaj vpraša - ker jok pa mora poslušat enako, kot jaz.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taya85
trma dejte mi prosim povedat a so vaši user posted image  tud take male trmice, če kaj ni po njihovo, oz. jim kaj ne pustite, Lina včasih samo ko zasliši, da rečem ne plane v tako trmo, da jo samo gledam (se nazaj zvija, meče, joka) in me je kar groza user posted image ........joj da o oblačenju ne govorim

ja user posted image

sicer pa ... službena večerja je mimo ... ponavadi nas je bilo petnajst ... pa žur do konca ... sedaj pa nas je bilo 50 user posted image  ... neka združitev al kaj ... in jih resnično več kot 1/2 nisem poznala ... no, ampak s šefom sva pa govorila (in plesala) ... mi je malo nakazal, kaj naj bi se dogajalo od marca dalje ... po slišanem sem user posted image  ... mah, bomo videli ...

Maksa je spedenal user posted image  ... mu je uspelo ... prva budnica je bila ob petih user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?