dskubin
|
No, končno je omagala. Da sem v bistvu jaz grozna, ker otroku ne dam v miru spat sem se nasmejala Diti se mi zdi, da bi boljš, oziroma bolje rečeno več spala pri nama (ker včasih jaz ponoči med dojenjem zaspim in pol takoj potegne dlje, kot bi sicer), samo jaz se ne dam. Ni govora. Moj pravi, da ga ne bi motilo, samo mene je strah, da jo zmasti. Ker včasih tako trdno spi, da ne morš verjet. Enkrat sem se zbudila, ko se je v spanju prevalil name in se nisem mogla spravit ven, njega pa tudi nisem mogla zbudit Draž pa res rabi mir. Je takoj začel bolje spat, ko smo ga prestavli v svojo sobico. Še zdej, če slučajno kdo spi pri njemu (ko so kaki obiski), se celo noč premetava in stoka Evo še nekaj za našo malo kroniko: "Zakaj mi noben ne pomaga?! Ne morem doseči! Heeeeeeeelp!" "No, pa mi je končno uspelo. Kaj si že rekla, da je treba popravit?" "A dudo da naj vzamem? Ma bejžte no, to je že zdavnaj pase. Zdej je modern z lego možicljem okol hodit. Pa vse lahko naredim z njim, plezam, kobacam, plešem. Tko, a vidte?" Če pa vam slučajno bencina zmanjka, je tu mojster Draž. Kr prpelte avtočke, bo že našu kako luknjo IZVIRNO SPOROČILO: cv105 sva od P .... 71 cm in 7850 g Mi smo z višino in težo tam tam, pa nam (na srečo) ni noben nič reku, da bi blo kaj narobe. Ja, živahna je, pa malo spi, pa serje 5x na dan, kaj pa naj jaz zdej, jo špikam v žilo al kaj
< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.12.2007 14:26:36 >
|