ninocka
|
Dober večer, jst sem se pa danes zbudila že ob 6ih, ker si je nas razgrajač zaželel gledat avtomobilčke (cars). Sem mu rekla, da tud pod razno ne, in ga dal nazaj spat, pol se je pa neki cez 7 zacel dret mami, mami, mami (in tko ene 20 min, sem ga mal ignorirala), dokler ga nisem sla iskat Opoldne sva se pa odpravila na srecanje septemberk 05, smo praznovali 2 RD. Je blo ful dobro, tamali so se igrali, me smo pocvekala, mele smo profi-domaco torto, ki je bla božanska (za vseh 20 prstov obliznt), domov sem pa prisla okrog 5:30. Je pa tam tud snezilo, mami me je pa že zjutri klicala, da na koroškem sneži in baje že cel dan po malem... Mamathea, a ti se še upaš na tolk dolgo pot? Ker jst si ne upam it na koroško zdej, ker se bojim, da se ne bi na poti kaj zgodilo oz. ko bi bla tam. Ker v SG pa res ne bi šla rodit (nič nimam proti porodnišnici, samo je čist odročna potem za mojga). Alina_alin, jst mam tud Hamatopen (al neki tazga), sem ga dobila ker mi lagofer ni pomagal (pr men ni pomagal, ker sem ga konstantno pozabljala pit). Zdej pa kombiniram - zjutri vzamem tableto in takoj pojem zajtrk, zvečer pa raje sirup. Po prvem porodu sem mela sirup in se mi je takoj popravla kri, sem ga pa res skoz jemala. naja08, men se je tud vceri obrnu...kr nemorem verjet...kako ga pa čutiš zdej? ker men se zdi, da ga ful slabš in pol skoz paničarim in se žokam v trebuh, dokler se ne premakne... Sliva10, samo da je vse OK s tabo in . Zdej pa kar lepo počivaj naraščaj, super, da boste že kmal končali Veliko užitkov v prenovljenem stanovanju vam želim IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Tantra, Drzimo pesti zate, za tvoje zivce in razbolelo duso. Za atija, da bo zbral dovolj moci in te potolazil in malo razvajal da si naberes nove moci za nadaljne boje. In ne nazadnje predvsem za Lukca, da se bo cimprej odlocil pokukat na svet in te razveselit. Se podpišem pod tole... mleko: v P so meli aptamil, tko da smo potem tudi mi s tem nadaljevali (dojenje+dodajanje). Ampak Evanu ni odgovarjalo (ga je zaprlo), tko da smo ga potem mešali s comformilom, to je blo pa obup - skoz je prdkal in to tko smrdeče , da smo ga skoz previjali, ker smo mislili, da se je pokakal. Potem sem pa jst en dan čist tko, v Sparu kupila Hipp za probo in se mu je prebava v 1 dnevu uredila, tko da smo potem ostali na njemu in bli vsi zadovoljni. Je res, da ne paše vsako mleko vsakemu dojenčku, ampak se mi pa zdi, da majo skor v vseh P aptamil. Glede razredčenega kravjega mleka in laganja - to je delala tud moja soseda pri prvem - mu je dajal pomurkino mleko v prahu od ne vem kerga meseca, pediatrinji je pa govorila, kako mu daje eno "navadno" adaptirano mleko. Scuba, mogoče pa septembrk niso zaklenili, ker so itak že vse rodile?? Uh, jst pa ne morem verjet, da je tak mraz, jst pa brez jakne. Razmisljam, da bi si kr od mami kakšno sposodila za teh par dni še...Uh, ženske, jst mam še minimalno 9 dni do poroda ...ojoj...