|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
20.10.2007 15:40:54   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškica84

joj, jst mam pa tko rada sneg...kje pa je to pri vas?

na dolenjskem, pri Velikih Laščah...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.10.2007 15:47:34   
gruška
PUNCE, MI SMO BILI PA DANES PRI NAŠIH NA VIKENDU NA KOSILU IN JE
SNEŽILO.............
user posted image

Potem je bil pa hec ko sem stopila iz avta in zavpila naj me kdo pelje v porodnišnico. Pa so vsi najprej ful prestrašeno pogledali, ko so pa vidli da sem se začela smejat so se pa še oni.

user posted image   Ti se kar hecaj, Scubadiver, ko bo šlo pa zares, te pa ne bojo resno jemali ......user posted image

Sliva10, a nisva bli v četrtek na kavi? A po tistem se ti je u rit zaletel???????
Čuvaj se, pa počivaj, pa pust firmo zdej mal pr mir....... Ja, men se je umiril, zaenkrat.... Do četrtka bi rada zdržala, ko imam pregled .... U bistvu je pa samo še 17 dni ..... tavelkega sem pa 16 dni prej rodila ......

Ajtak, tud men ni všeč nov sistem na RR ..... nisi nič smotana, sem tud jaz bla najprej čist zmedena .......

Jaz sem tud zjutraj že na veliko prala in sušila ..... tolk se enih cunj nabere med tednom, pa smo štirje, kaj bo šele, ko nas bo pet ......

Zdaj pa čakamo ene prijatelje, pridejo na čvek, pa da vidijo mojo "ogromno žogo", pa kostanj bomo pekli......

Da vam povem še kaj se mi je včeraj zgodilo .... Sem šla s hčerko iz vrtca in je hodila skoz ob meni, kar naenkrat pa je nisem več videla.... pa jo pokličem po imenu, kje je, ona pa izpod trebuha: tuki sem, mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se tok smejala, kar ni je blo nikjer ....... pol pa tista bučka mala pokuka .......

Lepo se imejte!!!!!!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.10.2007 15:49:48   
gruška
Sem tok časa klofala, da me je s snegom že Sonchek prehitela .............

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.10.2007 16:03:58   
Anonimen
gruška, ja po tistem popoldne. Saj zdaj pa lohk počivam, se je moj user posted image  bolj ustrašil, kot jaz ampak za manoje itak kasneje prišlo. Ta je pa dobra s tvojo tamalouser posted image user posted image user posted image

ti tudi počivaj  se beremo

(odgovor članu gruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
20.10.2007 16:17:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sem tok časa klofala, da me je s snegom že Sonchek prehitela .............

user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.10.2007 16:37:37   
malecka_mateja
njaprej se opravičujem ker vdiram v vašo temo!
rad bi samo njai08 sporočila da je cenejši novalac tudi v lidlu pa imajo tudi tega poti kolikam in vse!
pa ta proti kolikam res pomaga!je pa res mislim da skoraj dva evra cenejši kot v lekarni!tako da če imaš možnost ga tam kupuj!

vso srečo na porodnih mizah!

tantra držim petsi da te kmalu spodobno rešijo!in za vse mamice ki ste še v bolnicah veliko user posted image user posted image

jaz sama sem imela CR po dolgih mučnih mukah p ami ni žal ker je res že predolgo trajalo!pa meni je CR kar ok!se spočiješ..tako da se potem otročku stoprocentno posvetiš!siecre bi tudi sama raje rodila naravno ampak če ne gre pa žal!

no vso srečo in lepo ter mirno nosečnost do konca!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.10.2007 17:15:17   
ajtak
Uf, ste me kr potolazle, da nisem edina ki se ji tale nova podoba prav nic ne dopade...

Mislim, da bi znal bit to tudi razlog, da nas je danes tako malo gor, morda pa druge tavajo in klikajo in iscejo kam so nas skrili user posted image user posted image .

Gruska tale fora s hcerkico je pa dobra user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.10.2007 17:32:17   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: hruškica84
a mogoče katera ve, če je murenček rodila v postojni?

Mislim, da mi je omenjala Postojno, saj je iz tistih koncov nekje.

ruška, ta je pa dobra s tvojo ta malo. Da ne boš pol popomoti misla, da je user posted image  že tok glasn in zgovorn. user posted image user posted image

No, drugač pa je user posted image  kopalnico pobelil, jaz pa jo počasih (po delih) umivam. Čoham ko prtišena ploščice., ne vem, če so ble kdaj tok zglancane. user posted image user posted image user posted image  Vmes sem tut že kitico od dremala.Zdaj pa grem naprej, da bo lahk radiatorr gor našraufal. Se beremo.

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.10.2007 19:10:15   
marinci
Zdravo
Jaz imam pa povišan pritisk. V torek je bil 140/85, danes 140/90. Dohtar mi je reku nč mastnega, slanega, sladkega... Zatekam v gležnje. Zredila sem se za 18 kg. Dlesni mi krvavijo. Zdej bi pa že šla rodit. Komaj čakam da vidim malčka.
Lep pozdrav

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.10.2007 19:37:05   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: marinci

Zdravo
Jaz imam pa povišan pritisk. V torek je bil 140/85, danes 140/90. Dohtar mi je reku nč mastnega, slanega, sladkega... Zatekam v gležnje. Zredila sem se za 18 kg. Dlesni mi krvavijo. Zdej bi pa že šla rodit. Komaj čakam da vidim malčka.
Lep pozdrav

marinci...verjamem da ob vseh teh težavah že komaj čakaš, da rodiš...držim pesti, da ti bo čim prej uspelo...do takrat smo pa s tabo...
Drži se...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 185
20.10.2007 19:45:39   
Laubica
njaprej se opravičujem ker vdiram v vašo temo!
rad bi samo njai08 sporočila da je cenejši novalac tudi v lidlu pa imajo tudi tega poti kolikam in vse!
pa ta proti kolikam res pomaga!je pa res mislim da skoraj dva evra cenejši kot v lekarni!tako da če imaš možnost ga tam kupuj!

vso srečo na porodnih mizah!

Hvala za informacijo je zelo dobrodošlauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 186
20.10.2007 20:12:36   
scubadiver
Zdele tle neki firbcam in sem vidla da imajo septembrke krepko čez 500 strani pa jim niso zaklenili teme, nam pa so jo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 187
20.10.2007 20:34:10   
kanarka
A pr vas že sneži?? U joj. Js pa še kr v kratkih rokavihuser posted image

Vidim, da se nas je vse polotila pospravljalna mrzlica. Tudi jaz sem danes bila aktivna in celo pohištvo premikala.

Naj vam povem; mi je moj iz Kitajske javu, da je naletel na taksista, ki pač nič angleško ne govori in seveda je bil na to pripravljen, ampak problem se je pojavil, kot je taksistu (ko sta se že vozila) pokazal kartico, kjer je pisalo v kitajščini v kateri hotel ga mora peljati. In glej ga zlomka...taksist je tudi zelo slabo videl in tistih črk sploh ni znal prebrati. Kaj pa zdaj?user posted image  Mal se vozita okrog, ker je moj mislu, da se bo mogoče sam spomnu, kje je hotel in nič... To 15 miljonsko mesto in ni šans, da neki najdeš na blef. Pol je moj sred centra z ročno tehniko pokazal taksistu naj ustavi in iskal na ulici nekoga angleško govorečega, katerega je potem prosil, da je taksistu prebral kaj je na listku pisalo, da sta sploh prišla do hotela user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da mi res nikol ne bo dolgcajt ob njegovih prigodah.

Drugače pa ajaaa, user posted image nobena mi ni napisala, kako izgleda otrdevanje trebuha. Ali to popolnoma neumno sprašujem, ker ko pride do tega, že veš. Ali samo malo boli in to je to.

No, lep vikend vsem skupaj, jaz se pred ponedeljkom ne bom vrnila na forum. Mam jutri same obiske napovedane, tako da že zdaj vem, da bo polna bajta.
Pridno se vse držite in pazite nase.

Neposredna povezava do sporočila: 188
20.10.2007 20:57:14   
Mamathea
Pozdravljene

Tudi jaz sem danes zelo pridna, skoz neki pospravljam, pa čistim, sem zglancala zdejle kopalnico v nulo in sem kar sama na sebe ponosna, jaz na vseh 4, maček me je od zadaj opazoval in se mi po mojem smejal, pa si je msilu, glej jo babnco, ko češi na vseh 4, tk kot js, je mislu, da se igram z njim. No moja mama je bila seveda zelo huda, koje slišala, da glancam kot nora, sej je rekla, da bo to vse ona postorila, sam kaj ko ima itak ful mojih cot za speglat, srajce..., sovražim oikanje srajc, pa tud to je treba kdaj pa kdaj nareditiuser posted image . No počas se spravljam malo  pred tv potem pa spančkat. Otrdevanje trebuha je pa zelo čudna zadeva, meni na določenem delu npr. spodaj levo (desno, al pa tud kdaj na sredin) kr naenkrat trebuh popolnoma otrdi in če ga primem je kot trda, trda žoga in seveda vmes to tudi boli, jaz imam med tem ponavadi krče podobne menstrualnim krčem. Res zelo neprijetna zadeva, pri meni traja pribl. kakih 10 min al pa manj in se ponavlja v večurnih presledkih, pa še to ne vsak dan. Če npr. veliko delam, preveč hodim... začutim to otrdevanje, men se zdi, kot da bi cel trebuh utrpnil.

Lep večer še naprej pa fino bodte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.10.2007 20:58:42   
ajtak
user posted image , tale tvoj je pa faca!! Sej se je prav dobr znajdu, sam se pa clovek vprasa kok se je kej pametno vozit okrog z napol slepim taksistom user posted image .

Kanarka, otrdevanje trebuha je tezko opisat... Mene prime nekje nad popkom krc, ki se v parih stotinkah sekunde raztegne cez cel trebuh in drzi kako sekundo-dve... Me pa prime krc od znotraj. Pa nic ne boli, je pa tak hecen obcutek ampak se navadis.
Upam, da si predstavljas kaj mislim, ce pa sprasujes kako zgleda popadek pa ne vem, se nismo tako dalec.

Drage moje za mano je dolg dan zato grem ajat. Drzite pesti, da bodo danes moje noge bolj mirne in se bom spocila, ker me pa sedaj vedno bolj boli medenica, kriz, gleznji mi zatekajo in vedno tezje hodim (dalj kot pol ure).

Ene sladke sanje vsem!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.10.2007 21:07:50   
Ilije
Hej!

Mi smo pa zaključili z zabavo, Iris je spet kr vrglo v posteljo, takoj ko je zadnji obiskovalec zaprl vrata za sabouser posted image .
Z lubijem sva tud že vse pospravla, sedaj pa še samo čakam na tuš in verjetno kar v posteljo. Ampak zaspana glih nisem, utrujena pa kot user posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.10.2007 21:09:25   
scubadiver
Že prej sem pisala da smo dobili Dormeo za našo user posted image . Pozabila pa sem omenit da smo dobili tudi spominsko peno memosan - kot en nadvložek za najin jogi.
Sem naročila že v septembru in so mi do prejšnejga tedna nakladali da ni na zalogi in da sigurno še 14 dni al pa tri tedne ne bo. No pa sem dvignila glas da potem naj mi pa dostavijo jogi za otroško posteljico in da na to spominsko peno pa počakam samo še en teden in da če ne bo, jo bom odpovedala ker imam tega čakanja dovolj. In da seveda plačam samo eno poštnino ker že to je too much da zaračunajo poštnino za nakup vreden 200 eur. NO in kar nekako čudežno so sedaj dobili po enem tednu tudi to peno in sem danes dobila oboje user posted image  Sva zdele z mojim zdele zmontirala še na najino posteljo. Bomo vidli kako bova spala. Kokr sem se na hitro ulegla se mi zdi da je kar super.

Kanarka meni tudi skoraj nikoli ne otrdeva trebuh. Ampak saj sedaj so ti že druge opisale kako to zgleda. Ampak meni se je to mogoče zgodilo ene 3 krat v času nosečnosti. Tale tvoj je pa res ena faca. ampak vidiš vsaj dolgač ti ne bo z njegovimi prigodami.

Joj ko vidim kako ste ble danes vse pridne se kar mal zamislim. Jaz pa danes nisem nardila praktično nič user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.10.2007 21:10:52   
ninocka
Dober večer,

jst sem se pa danes zbudila že ob 6ih, ker si je nas razgrajač zaželel gledat avtomobilčke (cars). Sem mu rekla, da tud pod razno ne, in ga dal nazaj spat, pol se je pa neki cez 7 zacel dret mami, mami, mami (in tko ene 20 min, sem ga mal ignorirala), dokler ga nisem sla iskat user posted image user posted image user posted image
Opoldne sva se pa odpravila na srecanje septemberk 05, smo praznovali 2 RD. Je blo ful dobro, tamali so se igrali, me smo pocvekala,  mele smo profi-domaco torto, ki je bla božanska (za vseh 20 prstov obliznt), domov sem pa prisla okrog 5:30.
Je pa tam tud snezilo, mami me je pa že zjutri klicala, da na koroškem sneži in baje že cel dan po malem...

Mamathea, a ti se še upaš na tolk dolgo pot? Ker jst si ne upam it na koroško  zdej, ker se bojim, da se ne bi na poti kaj zgodilo oz. ko bi bla tam. Ker v SG pa res ne bi šla rodit (nič nimam proti porodnišnici, samo je čist  odročna potem za mojga).
Alina_alin,  jst mam tud Hamatopen (al neki tazga), sem ga dobila ker mi lagofer ni pomagal (pr men ni pomagal, ker sem ga konstantno pozabljala pit). Zdej pa kombiniram - zjutri vzamem  tableto in takoj pojem zajtrk, zvečer pa raje sirup.  Po prvem porodu sem mela sirup in se mi je takoj popravla kri, sem ga pa res skoz jemala.
naja08, men se je tud vceri obrnu...kr nemorem verjet...kako ga pa čutiš zdej? ker men se zdi, da ga ful slabš in pol skoz paničarim in se žokam v trebuh, dokler se ne premakne...
Sliva10, samo da je vse OK s tabo in user posted image . Zdej pa kar lepo počivaj user posted image
naraščaj, super, da boste že kmal končali user posted image user posted image user posted image Veliko užitkov v prenovljenem stanovanju vam želim

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Tantra,
Drzimo pesti zate, za tvoje zivce in razbolelo duso. Za atija, da bo zbral dovolj moci in te potolazil in malo razvajal da si naberes nove moci za nadaljne boje. In ne nazadnje predvsem za Lukca, da se bo cimprej odlocil pokukat na svet in te razveselit.

Se podpišem pod tole...

mleko: v P so meli aptamil, tko da smo potem tudi mi s tem nadaljevali (dojenje+dodajanje).  Ampak Evanu ni odgovarjalo (ga je zaprlo), tko da smo ga potem mešali s comformilom, to je blo pa obup - skoz je prdkal in to tko smrdeče user posted image user posted image , da smo ga skoz previjali, ker smo mislili, da se je pokakal. Potem sem pa jst en dan čist tko, v Sparu kupila Hipp za probo in se mu je prebava v 1 dnevu uredila, tko da smo potem ostali na njemu in bli vsi zadovoljni. Je res, da ne paše vsako mleko vsakemu dojenčku, ampak se mi pa zdi, da majo skor v vseh P aptamil.
Glede razredčenega kravjega mleka in laganja - to je delala tud moja soseda pri prvem - mu je dajal pomurkino mleko v prahu od ne vem kerga meseca,  pediatrinji je pa govorila, kako mu daje eno "navadno" adaptirano mleko.
Scuba, mogoče pa septembrk niso zaklenili, ker so itak že vse rodile??

Uh, jst pa ne morem verjet, da je tak mraz, jst pa brez jakne. Razmisljam, da bi si kr od mami kakšno sposodila za  teh par dni še...Uh, ženske, jst mam še minimalno 9 dni do poroda user posted image ...ojoj...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 193
20.10.2007 21:36:27   
gruška
Evo, obiski so šli, kostanja smo se najedli, zdaj vam pa samo zaželim lahko noč.......................
pa prej sem pozabila napisat, ko je Alina_alin spraševala za železove tabletke.... Jaz sem imela hematopan, pa sem jih mogla nehat jemat, ker mi je blo tok slabo in kar vrtoglavico sem dobila, kar zmanjkovalo me je ........ Pol so mi dal pa sirup, pa je uredu ..........

NOČKO!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.10.2007 21:39:36   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Joj ko vidim kako ste ble danes vse pridne se kar mal zamislim. Jaz pa danes nisem nardila praktično nič user posted image

Nikar naj ti ne bo nerodno scubadiver. Jaz praktično nič nisem naredila  zadnjih devet mesecev, če dobro razmislim. Mi je pa zadnji teden ful čudno, ker imam res precej energije in bi v bistvu skoz neki pripravljala in delala. Očitno je to res gnezditveni sindrom, bo po moje tud kmal do tebe prišel.

Uh, jst pa ne morem verjet, da je tak mraz, jst pa brez jakne. Razmisljam, da bi si kr od mami kakšno sposodila za teh par dni še...Uh, ženske, jst mam še minimalno 9 dni do poroda ...ojoj...

ninocka tud jst sem brez jakne se mi zdiuser posted image  mislim, da imam sam en čudn plašč, v katerem se počutim kot ena stara mama. A bo mogu bit kr dober za teh 20 dni (nekaj več ali manj). Tudi sama kr ne morem verjet, da je že tako blizu.

Aja kot vidite še nisem v postelji, ker se mi prav nič ne spi.Bom menda še kr mal posrfala. Pa itak sem še cote dala prat, tko da jih lahka še v sušilca dam in jih potem spet ob ene dveh začnem zlagat tko kot včerajuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 195
20.10.2007 22:16:41   
ninocka
Eno vprašanje, ko vse pišete, da RR neki drugač dela - kaj pa je drugače? Pr men je isti, kot prej user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.10.2007 22:21:42   
Ilije
Če greš od uvodne strani, in izbereš nosečnost, je ta stran spremenjena. http://www.ringaraja.net/nosecnost.asp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.10.2007 22:51:14   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Nikar naj ti ne bo nerodno scubadiver. Jaz praktično nič nisem naredila  zadnjih devet mesecev, če dobro razmislim. Mi je pa zadnji teden ful čudno, ker imam res precej energije in bi v bistvu skoz neki pripravljala in delala. Očitno je to res gnezditveni sindrom, bo po moje tud kmal do tebe prišel.

Jaz se kr pod pišem pod tole. Tolk kot sem danes nardila že dolg nisem. Kopalnica je napol spucana, Pol si lahk mislte kaka je bla, če že cel popoldne sam tam čepim. Sicer to delam mal po presledkih. Pa mislim nehat pa me spet prime. En del sem si še pusla, ker bo moj še čopiče,pa valče pral in bo itak zasvinjal.

Zbeljeno mamo torej bodočo otroško in kopalnico. Spalnico ni usepl, saj se je lotil montaže radiatorjev, glede na vreme je to bolj nujno, saj je mraz ko 100 user posted image . Še dobr,da mava klimo, da si s tem grejeva. Zdaj ga pa en radiator zajebava (nekaj teče) in ga da gor pa zopet dol. Upam, da mu rata, da bo jutr že topl. Dršte pesti.

Zdaj pa se grem počas umit, pa poslo prpravt (v dnevni), ker sem čist sesuta,

Mirno nočko vsem z čim manj obiski WC.

Žirafa in katka še vsedno držim pesti za vajine pupe. user posted image user posted image user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 198
20.10.2007 23:11:10   
Tanayya29
Dober večer!
No,jaz sem tut dans vse spucala..še okna sem pomila(ne čisto vseh)..ja,ta sindrom je zgleda pri vseh prisoten....

aja,a mislite,da zdj,ko se mi je hgm popravu na 122 ,bi mogla še pit sirup?al pa npr.jest elevit?
jst nič več ne jem teh vitaminov....samo po hladilniku skoz brskam..v merkatorju sem si kupla krof,skutin zavitek ,piškote(da bom mela cukr za cel dan),sm pojedla že pred kosilom vse!!!
neki se mi je apetit full povečal,ma glih pazit se ne morm...vse gre pred mano...user posted image user posted image
zvečer se pa komaj premikam še.....

ilije kako je uspela zabava?

kanarka sem se nasmejala ob tvojem postu....

jst jakno mam,ampak zapet jo pa ne moremuser posted image ..pa me moj danes heca in mi prav dj si zapni jakno...hehe...
joj,zdj pa šibam mal pred tv....
prej sm si tist canasten notr tlačla,pa sem si tko čudn naštimala,da me vse boli....še jutri pa bom konc....

lahko nočko.....

user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 199
21.10.2007 8:45:55   
scubadiver
Dobro jutro punce pa kljub temu da je zunaj prav kisel dan. Ena kavica za vsako: user posted image
Kako ste spale? Jaz prav fino, se mi zdi, da je tist dormeo nadvložek bla super naložba. No edino da mojo mačko že tretjo noč zapored razganja. Ko jo vržem ven iz spalnice začne pa prastkat po vratih. No sam tega se bo mogla itak navadit ko bo user posted image  da vstopa v spalnico ne bo več.
Kaj boste počele danes? Jaz bom verjetno mal likala.. Se mi zdi da je dan ravno taprav - no če je lahko sploh kak dan taprav za likanje. Da ne boste pozabile it na volitve user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?