|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
21.10.2007 19:44:16   
potepinka
barika-vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image pa še eno tortico ti pošiljam

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.10.2007 19:58:03   
TANTRA
Žirafa,
žal mi je za tvojo Sofijo..user posted image user posted image user posted image   Cartajte Izabelo, ki je poskušala pomagati svoji sestrici  in se držite v teh težkih trenutkih... user posted image user posted image user posted image Je pa zelo hudo in le čas bo zacelil to hudo rano..

Jaz sem kar ok. Jutri grem spet na kontrolo in upam, da bo vse ok in da se bo dalo kaj zmenit...
Jaz še vedno jemljem Hematopan, ker mi je v bolnici v parih dneh spet padel, pa tudi elevit...Sploh je dobro bit v dobri kondiciji za porod...
Ena je spraševala za Angelsounds, ...mogoče ga bom res prodala....

Nemrak, drži se in upam, da boš prej pestvala princesko kot čez 4 tedne....
Vse ostale pa tudi....

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.10.2007 19:58:37   
naraščaj
Ojla.

Šele sedaj sem uspela se prkolopt. Zjutri naju je pokonc vrgu parketar in še nanesel zadsnji sloj user posted image user posted image user posted image . Pol pa zajtrk in nato kavica pri mojih. Pa me kliče kolegica, da je na poti, da pride čistit. Mi je pozabla v petek povedat, da dans pride. Nič hudag, dela je dost, smo jo kr ponucali. Ponce, kopalnca se prav sveti, čeparv je stara skor 20 let.user posted image user posted image user posted image

Pol pa so nenapovedano prišli starši od  user posted image  in mu je brat (9let) zaigral pred vhodnimi vrati na harmoniko. Totalni šok. Prinesli darilo (za eno pa nisva ziher, je fotr rekel da nama bo že potegnal in da je na menjeno vsem 3) Če je to to kar misliva da je pol kapa dol. Če se izkaže za rsdniično vam javim naknadno. No pol pa se je kava in čvek zavlekel kr do 6ih.
No, pa sva celo uspela okol pol sedmih opravt še državljansko dolžnost. Zdaj pa se pere en stroj cot, mojga pa žicam, da mi sušilca postavi nazaj v kopalnico ( je še vedno v kuhni) pa omarce, da jih lepo zložim in postavim stavri na svoje mesto.
user posted image  je danes mal majn živahen, no saj je sam taki bolj konkretni  gibi, kot da bo prišla na obisk in ne tak pogosti.

Ker mam po dolgem času toplo kopalnco mislim, da si bom prvoščla mal lepotenje (britje, pranje las,...), ker zdaj sem vedno tak hitela, ker je blo ful mrzlo.

Barika, No fajn, da je boljš

Ajtak, čestitke za vaše in ja fajn trebušček.

Se bermo.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 228
21.10.2007 19:59:20   
Ilije
zirafa - veseli me, da si se v teh po eni strani težkih, po drugi pa čudovitih trenutkih spomnila na nas, ki še čakamo in da si z nami delila svojo izkušnjo. Občudujem te, ker si tako močna. Drži se še naprej in vse lepo tvoji družinici!user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.10.2007 20:14:46   
naraščaj
Žirafa, tudi meni je zelo hudo in žal za Sofijo. user posted image user posted image user posted image
Ne znam si predstavljat, vendar vem, da je težko. Kot je napisla Tantra le čas bo zacelil to hudo rano. Bodi močna, da bo to čutila tudi Izabela, ki te sedaj zelo potrebuje.   

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 230
21.10.2007 20:15:30   
scubadiver
user posted image  Draga Žirafa kako mi je hudo za vas in za Sofijo  user posted image . Tako smo stiskale pesti, pa je bila usoda premočna. Občudujem te da si tako močna. BRAVO . Drži se, veliko moči želim tebi, tvojemu najdražjemu in seveda Izabeli ki vama bo lepšala skupne trenutke in vam vsem pošiljam objeme user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 231
21.10.2007 20:15:41   
lorch

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

zirafa - veseli me, da si se v teh po eni strani težkih, po drugi pa čudovitih trenutkih spomnila na nas, ki še čakamo in da si z nami delila svojo izkušnjo. Občudujem te, ker si tako močna. Drži se še naprej in vse lepo tvoji družinici!user posted image

se podpišem

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 232
21.10.2007 20:16:21   
DEBELUŠKA30
Žirafauser posted image user posted image user posted image ... sem brez besed...drži seuser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 233
21.10.2007 20:32:06   
nemrak
user posted image user posted image ,
zirafa, user posted image user posted image  pošiljamo ti en velik objem!!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 234
21.10.2007 20:34:38   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA, srečno jutri na pregledu!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 235
21.10.2007 20:34:45   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

se podpišem

Tudi sama se podpisem pos tole. Seveda pa se naprej stiskamo pesti zate in tvojega dragega, da bosta nasla moc in znala svojo zalost preusmeriti v veselje in sreco z vajino deklico, ki vaju potrebuje!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 236
21.10.2007 20:35:52   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

user posted image  Draga Žirafa kako mi je hudo za vas in za Sofijo  user posted image . Tako smo stiskale pesti, pa je bila usoda premočna. Občudujem te da si tako močna. BRAVO . Drži se, veliko moči želim tebi, tvojemu najdražjemu in seveda Izabeli ki vama bo lepšala skupne trenutke in vam vsem pošiljam objeme user posted image

Je Scubadiver tako lepo napisala, da ne bi mogla boljše... Pridružujem se jenim mislim... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 237
21.10.2007 20:40:41   
Laubica
Draga Žirafa.....ne vem ne najdem beseduser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.10.2007 21:12:22   
sonchek
Žirafa...ko sem prebrala tvoj post me je kr stisnilo pri srcu...pa sej ne morem verjeti, pa taka borka....in še se bori...naj ji bo le lepo z našimi angelčki...

Tako zelo,zelo mi je žal da se vam to dogaja in upam, da se boste čim prej postavili na noge, pustili usodo naprej naj gre svojo pot...vi pa končno začeli uživati s  svojo princesko Izabelo....

Še enkrat naj rečem da mi je resnično žal...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.10.2007 21:26:12   
sonček5
Draga Žirafa

Tako zelo mi je žal za Sofijo, da nimam besed s katerimi bi ti izrazila sožalje.

Tantra tebi pa veliko sreče jutri na pregledu in se slišiva v četrtek

Sonček5

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.10.2007 21:35:08   
potepinka

Se podpišem pod post

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 241
21.10.2007 21:37:44   
gruška
Draga Žirafa, na žalost vem kaj doživljaš, pred petimi leti sem šla sama skozi to...... bodi močna zase in za Izabelo, ki mamico še kako potrebuje ..... moj angelček Bine pa bo imel tam gori dobro družbo - tvojo Sofijo, ki nas bosta čuvala ......... user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.10.2007 21:43:46   
nicolina
Draga žirafa, tudi meni je močno,močno žal za Sofijo user posted image user posted image user posted image  Ampak, tako ko so punce rkle, moraš biti močna za Izabelo. Vsem skupaj vam želim veliko cartanja in lepih dni. user posted image user posted image user posted image

Barika, vse najboljše za RDuser posted image user posted image user posted image , glavno da se je včeraj vse dobro izteklo.

Drugač sem tudi jaz danes cel dan bolj počivala, sem imela neke čudne bolečine po trebuhu, ampak je potem minilo.

Grem zdej ša malo pred TV....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.10.2007 22:04:20   
mamuška
žirafa, en velikanski topel objem, tebi, tvojemu partnerju in obema deklicama. Strašno mi je žal, da je tako kot je, morda pa vas bo mala borka presenetila in vseeno zmagala. Četudi me je zdaj zelo malo tu vedi, da msilim ves čas na vas, pa na malo Klaro, da bi se za vse čimbolje končalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.10.2007 22:30:57   
tintin
Žirafa, žal mi je za Sofijo. Kljub vsemu ti pošiljam  user posted image . Mogoče je po vseh napakah narave res bolje tako....user posted image user posted image zate in za Isabelo.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.10.2007 22:49:16   
Tanayya29
Draga Žirafa!
Tudi meni je zelo hudo,ko sem prebrala kaj se je zgodilo s Sofijo...
kot,so že rekle punce,bodi močna za malo Isabelo,bodi močna zase....
v mislih smo s teboj!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.10.2007 22:55:07   
scubadiver
Barika zate sem pa vesela da niso nič našli. Upam, da se ti kaj takega nikoli ne ponovi ker si kar predstavljam kako si se prestrašila.

Tantra držim pesti za jutri. Sem vesela da si vsaj vikend mirno preživela doma in v objemu tvojih.

Lepe sanje vsem

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.10.2007 23:14:11   
Alina_alin
Zirafa, zelo mi je žal...user posted image user posted image user posted image , želim da obdržiš do sedaj tvoje občudovanja vredno energijo in pozitivne misli in jih usmeriš na Izabelo.

Gruska in Ninocka, hvala za vajine izkušnje glede Hematopana. No, jaz ga danes prvič nisem vzela cel dan - prejšnje dni pa 3 na dan... In me posledično tudi ne boli želodec. Sedaj bom počakala na pregled - v sredo - do takrat ne bom jemala. In bomo videli kaj bo rekla na to moja G.

Sicer pa me zadnje dva dni, po parkrat na dan nekaj špika. Jaz pa še ne bi šla  v P. Trebuh (velikost) me sicer opozarja, da bo čas, meni pa se še ne mudi.

Barika, joj, upam, da si vredu in da se ti ni ponovilo. Držim pesti da bo ok. In  vse naj za rojstni dan. Glede trebuha, - da je manj obsega - ja, možno da se ti je spustil...Kaj praviš?

Ajtak, glede velikosti trebuha, sem ti v konkurenci. Strij k sreči nimam in upam, da jih do konca ne pokasiram.

Neposredna povezava do sporočila: 248
22.10.2007 8:16:16   
barika

Draga Žirafa kako mi je hudo za vas in za Sofijo . Tako smo stiskale pesti, pa je bila usoda premočna. Občudujem te da si tako močna. BRAVO . Drži se, veliko moči želim tebi, tvojemu najdražjemu in seveda Izabeli ki vama bo lepšala skupne trenutke in vam vsem pošiljam objeme

Se podpišem pod tale post, me je čisto šokiralouser posted image user posted image , vseeno pa držim pesti za Izabelo, da bo zdrava in vesela puncauser posted image user posted image user posted image

punce, hvala za lepe željeuser posted image , na srečo se ni ponovilo, si grem pa kr s strahom zobe umivat, ker mi vsako jutro gor vržeuser posted image , pa včeraj zvečer sem bruhala, ker mi je bilo nekaj slabo.. in sem samo gledala kje bo kej rdečega, pa še na blato morem bit pozorna...če bo temne barve morem nazaj na urgencouser posted image ... komi čakam, da bo mali zunaj, da bo vsaj ena skrb manjuser posted image  (sej potem se itaq še večje skrbi začnejo, ampak vseeno)

alina_alin, je moj tudi opazil, da mam malo nižje trebuh ... še malo pa bo, zdej gre pa že kr zares, pa po eni strani komi čakam, da bom cartala, po drugi strani me je pa strah ko user posted image

katera bo pa ta teden postala  srečna mamica...???user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.10.2007 8:23:06   
TANTRA
Dobro jutro,

po dolgem času pa ena dišeča kavica od mene user posted image

jaz sem jo ravnokar popila. Zdaj grem dokončat filane paprike, ki sva jih sinoči z dragim skupaj pripravljala, pa je na koncu zmanjkalo jajc....Za eno kosilo jih dobijo v zmrzovalnik, ko bom odsotna...
So si v teh dneh bolj malo kuhali....

Hvala  vam vsem, ki ste mislile name. user posted image

Pregled imam ob 12h, tako da imam še malo časa zase. Moj user posted image je zdajle v službi in pride pome...
Bolečine so se umirile, le v soboto me je tako zagrabilo v spodnjem delu trebuha, da nisem mogla hodit...user posted image Včeraj je bilo bolje, mi pa precej otrdeva trebuh, kakšen popadek pride, špika v materičnem vratu, boli sramna kost...
Ja opozorila, da se bliža D day.
Mali je kar živahen. Sem slišala v porodnišnici, da so kar do konca aktivni....Ne tako kot pravijo, da se umirijo...
Moj obseg trebuha je še 109 cm in sem čisto brez strij...Res sem srečnica, da že v tretje nimam težav. Zato si tudi želim naravni porod......

Lep dan želim in poročam popoldne....Upam, da bo vse ok ..user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?