|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
20.10.2007 8:10:35   
DEBELUŠKA30
Najprej za vse ena user posted image !
Hvala za vaše odgovore glede mojga "pritiskanja", sam je bil res grozen občutek, zdaj je malo bolje!
Nayya28, jaz imam pregled v petek ob 15 uri in prvič imava CTG!
TANTRA ostani močna, tukaj vse držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image  in prav tako za vse ostale naše user posted image "borce"!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 151
20.10.2007 8:22:36   
nicolina
Dobro jutro, a še spite? Debeluška hvala za kavico in tudi jaz vam pošiljam eno velikooouser posted image .

Moje spanje je bilo danes bolj slabo, sploh nisem mogla dobro zaspat in sem se vstala že ob 7.30.
So se verjetno začele nespečnosti.

Pri nas je že kar lep sonček, je pa kar mrzlo zunaj. BRRR Danes greva z user posted image  v LJ, mal bom skočila v H&M pogledat, potem greva še na obisk k prijateljem, ki imajo en mesec staro punčko. user posted image  Spet se bom nacrkljala. Tako da se bom potepala cel dan.

Ve se lepo imejte in ne preveč čvekat, da ne bo spet dosti za brat. user posted image  Hecam se.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 152
20.10.2007 8:58:38   
scubadiver
Dobro jutro,
Debeluška in Nicolina hvala za kavici user posted image  Nicolina uživajta v Lj in kaj lepega kupita!!

jaz sem tudi pokonc že od sedmih.. Ima moj danes ene službene obveznosti in ker sem fajn punca sem vstala in mu skuhala kavo user posted image  Danes dobimo od dormea končno še jogi na našo princesko. Komaj čakam, ker to je pa res bolj kot ne zadnja stvar - no poleg kozmetike in še kakšnih drobnarij.
Ko to dočakam grem pa k mojemu ker imajo danes predstavitev terenske vožnje na enem poligonu. Mi je prav žal da sem noseča ker s temle trebuškom in predvsem otročičkom se pa res ne upam sprobat poligona. Drugač bi pa šla en krog.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 153
20.10.2007 9:22:02   
sonchek
Dobro juto so-user posted image ..in seveda že mamice...

Mi smo noč preživeli zelo lepo...2x na wc...ampak to je zdej že standard...hihihiii
Pri nas je že fulll lep sonček in jaz morm orng razmislit, kaj naj se spravim delat...ker dela imam polno...hihiii
..no naj vam zaželim lep dan...polno brck...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 154
20.10.2007 9:33:11   
TANTRA
Dobro jutro,

oh, kako prijetno je bilo danes spati doma....V mehki postelji, z mojim dragim...
Ne pa na tistem polivinilu, v skisani srajci....brrr...

Zdaj sem popila kavico, grem pod tuš, v stanovanju je prijetno toplo...in če vam povem komaj čakam sneg... Sicer sem obe princeski rodila, ko je bilo zunaj belo...
Zaenkrat je stanje mirno, sicer me občasno špika, otrdi trebuh, kakšen mini popadek... ampak izcedka ni.
Ne upam pa si user posted image ker lahko spet krvavim in potem me edino cr še čaka...Tako pa imam še šanso da mi dajo svečko za odpiranje...Očitno sicer pomaga za popadke, ampak jaz se še nisem čisto nič odprla...

Punce imejte se lepo, pazite nase, še malo pa bomo vse cartale user posted image ...In vsem želim res lep porod....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 155
20.10.2007 9:35:19   
scubadiver
Tantra držim pesti zate da ostane mirno brez izcedka in da po vseh dramah mirno preživiš vikend v objemu svojih najdražjih user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 156
20.10.2007 9:36:42   
lorch
Tantra lepo da si bolje in te ne mučijo več. Smo tudi vse decembrke držale pesti in privas novembrkah preverjale kako je s teboj. Zdaj pa le počivaj in da bo v tretje šlo tako kot je trebauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 157
20.10.2007 10:03:28   
naja08
Živjo user posted image !

Tudi pri nas odštevamo dneve, po zadnjem obisku porodnišnice (prejšnji četrtek), pa mi ne gre iz glave to, da bom po vsej verjetnosti imela CR. Naš user posted image  se je namreč obrnil počez , ni kaj, dobro razmišlja, komu pa paše ležat z glavo dol! user posted image user posted image
Sama ne vem, ali naj se tega veselim ali ne. Že res, da sem v prvo imela težek porod, ampak imet operacijo pa tud ni kar tako. V glavnem tole me mal stiska, a upam, da me bodo v roke dobili pravi stručkoti in zrhtali tako, kot je treba!
Pa še puncam glede mleka. V prvo sem uporabljala Aptamil, pol pa je mali staknil alergijo na mleko, tako, da se mi je ta mlek zameril (čeprav ni nič krivuser posted image ). Sedaj bom, če bo treba, uporabljala NOVALAC, sicer se dobi samo v lekarni, a nekako pravjo, da je ful kvaliteten. Pa še več vrst ga imajo; proti krčem, nočna formula, itd.
Nočem ga pa še kupit na zalogo. Sem ga mojmu pokazala, in če bo treba, ga bo po rojstvu kupil.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 158
20.10.2007 10:04:54   
Tanayya29
Jutro tudi z moje straniuser posted image ...

hvala za kavico fulll je bila dobra!jaz sem spala kar okej,wc je že itak standard...drugače pa se zjutraj zbudim in zraven mene leži kuža(pozabla sem ponoči zapreti vrata verjetno,kuža pa brž izkoristi in prileti na posteljo,in je vsa zadovoljna).Sicer pa skoz nekaj gleda v posteljo od user posted image ,ker so notri igračke...eno je celo uspela vzet..no,naj ji bo....

danes je pa kar mraz odzuni,.....

tantra jaz tudi komaj čakam na sneg..ne vem zakaj,ampak men je to tko lepo..nasplošno mam jaz raje zimo kot poletje;
edino zoprno mi je,ko premaknejo uro(mislim,da je to drug wikend),ko je potem skoz temauser posted image ....

Lepo soboto!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 159
20.10.2007 10:07:01   
Ilije
Pozdravljene!

Tudi pri nas je že sonček in vaše kavice so me dodobra prebudile. Ker pa je zunaj kar precej hladno sem se odločila, da rajši ostanek kar notri, itak imam tako kot sonchek dela tolk, da ne vem kje začeti.

Napišem še samo glede patronažne... pri meni je v prvi nosečnosti bila tudi pred porodom. Smo prav lepo poklepetale. Sedaj pa sem jo zadnjič srečala v mestu in sem jo pozabila vprašat, če pride še pred porodom ali se vidimo samo po njem. Me je pa zelo presenetila, ker se je spomnala vse o men, o tem, da sem bila v prvi nosečnosti še študentka, do tega kako je ime tamali itd.
... in glede mleka...  jaz ga nisem kupovala v naprej. Tudi prvič ne, ga je po enem mesecu kar babi prinesla. Prinesla je pa Hippovega, ki je naši tamali od prve stekleničke odgovarjal. Poznam pa seveda primere, ko so s temi različnimi formulami mamice kar precej ekspirimentirale, da so našle pravo mleko. Da ne govorim o tistih, ki so že takoj od začetka svojim user posted image  dajale razredčeno kravje, patronažni pa kazale ne vem kakšne škatlice, ki jih dajejo, ker pač ne morejo dojituser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Ve se lepo imejte in ne preveč čvekat, da ne bo spet dosti za brat. user posted image  Hecam se.

Jaz se pa strinjam z nicolino, res ne preveč čvekat, ker glede na vse aktivnosti vas tudi jaz ne bom uspela sproti brat, kaj šele pisatuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 160
20.10.2007 10:07:32   
Anonimen
dobro jutro user posted image

Čestitke novim mamicam žirafi in nicollini(mislim tisti mamici, ki ima laro) za zdrave otročkeuser posted image user posted image user posted image

za klaro in sofijouser posted image user posted image user posted image
Tantra, prav hudo mi je da si dajala tako psiho skozi v p , jaz sem pri 3. hčeri bila samo 3 dni, ko smo čakal porod pa je bil obup, potem sem šladomov odprta 4 cm brez popadkov in sem bila doma še en teden ko je bilo potem zares. AMPAK HVALA BOGU JE ŠLO HITRO.
Da vam povem kaj se mi je zgodilo v čet. Neki norec se mi je zalezel od zadaj in to na prehodu za pešce!!! Pas me je karprecej zategnil v trebušček, tako da me jeuser posted image  peljal v p na pregled, ker me je bolel in me še boli. Naredili so ctg , ki ni kazal popadkov, odprta pa tudi še nisem hvala bogu. Sem bla jezna ko user posted image  na unga desca, pa še otroke sem imela sabo ampak nobenemu nič. Toliko o tem , da ne bi šla prej rodit, potem se mi pa še to zgodi. Danes me še hrbet boli pa križ, pa spredaj spodaj tam , kjer je bil pas. Bo že. Punce pazite, ko vozite!!!
Gruška, me je mal skrbel tole tvoje ''sračkanje'' samo da seje umirilo

Zdaj grem pa še mal pospravt pa oprat dat. nato kosilo in poooččiteeekk

se beremo

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
20.10.2007 10:12:12   
Anonimen
Mamuška in Murenček vesele užitke doma z Dominikom in Stašemuser posted image user posted image user posted image

Nikkita 10 oprosti za zamenjavo ni bilo nalašč, vendar meni imena ravno ne ležijo preveč sorry še enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 162
20.10.2007 10:17:47   
Mamathea
Ujej ste pa res bile pridne s pisanjem, komaj sem vse prebrala, zdaj pa me čaka gora perila za oprat in zlikat. No sva spet doma pri mojihv starših in se je mama ponudila, da bo jutri zlikala vso perilo in bom lepo dišeče opranega in zlikanega nesla nazaj v Lj. Joj kako je to lepo, sicer pa bom nekaj zlikala tudi sama, saj vsega pa tud ne morem mami prepustit.
Drugače pa našuser posted image brca zjutraj in zvečer kot za stavo, pa včasih še vmes, pred kosilom, ostali čas pa najverjetneje spančka. Kakšno lego ima nimam pojma, imam pa v pon. pregled pri G in upam, da bom kaj pametnega izvedela.
Dlesni tudi meni občasno krvavijo, zato sem si kupila Curaprox ščetko (v Sanolaborju) in je res zakon, pa zraven še zobno pasto Echinachea (ameriški slamnik), ki je čisto naravna.... Sicer je obupnega okusa, ampak meni zelo odgovarja.
Tantra res grozljivo, da so te tako mučili v Lj porodnišnici, dej napiši jim kako pismo, sicer pa itak verjetn nič ne pomaga, upam, da se bodo nadalje zate malo bolj potrudili in da boš kmalu uživala skupaj z Lukcem, držimo pesti in smo s tabo.
Vsem, ki so doma s svojimi bebicami iskrene čestitke in veliko cartanja. Še vedno vsak dan močno stiskam pesti za vse "borke2 in "borce", ter verjamem v to, da se bo vse srečno končalo.
Zdaj pa morem it dat en stroj "cot" prat, da se bo še kaj posušilo, ko je zunaj ravno tako lep sonček.
Krasen dan želim vsem, uživajte, za nič se ne sekirat in bodite pozitivne volje.user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
20.10.2007 10:45:06   
naraščaj
Lep sončen pozdravček.
Kavico sem popila,  hvala, kr pri sestri. Ja zunaj je pa prav mraz. Mi je nečakinja pa posodla eno jakno in bo verjetnt zdržala do konca, sicer je bol kratka,pa kaj, drugač pa mi je ena moja bunda tut prav (lahk jo zaprem). Drugače pa sem danes spala bolj tak, tak. sem se zbudla cela zlamana. Zvečer sta prišla še prjatla, ker jih je user posted image  povabil, da smo(so ) nazdravli za njegov RD. Pol se je pa kr zavleklo do pol noči. JAz pa že čist hin tam za mizo. user posted image user posted image user posted image

No user posted image , pa že v elementu (beli). Joj je res tok priden. Ga morm pohvalt. Upam, da mu danes rata vse pobelt, da jutr zjutrri parketar zaključi z lakiranjem in poliranjem. Pol se pa to vse posuši. Nato sledi akcija - spravt pohištvo nazaj in vse sčistit. Počasi se bližamo cilju.

Včeraj sem se s sestro od user posted image  zmenla za eno pedikuro, pol sva se pa norca delali, ker me je spraševala kdaj pa mislim rodit, jaz pa njej, ja pred 1. nov. kr ne. Ona pa v smeh. No upam, da mi pred porodom porihta moje tačke.
Včeraj in danes pa naš user posted image  ful rogovili oz. sem dobla par tak konkretnih brc, da mi je kr sapo vzelo. Sestra pa ravno v tistem trenutku pogleda. A je kaj narobe?? Pa ji je blo koj jasno kaj je razlog.

Punce pridne bote in držte se vse.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 164
20.10.2007 11:55:55   
potepinka
Dober dan!

Spala zanič,sem šla ob 23.30 v posteljo in se premetavala do 23.30,nato se vstala in šla gledat Tv do 2.30,zjutraj pa ob 8.30 vstala,spila kavo in celo stanovanje pospravla,pere se že 2 stroj cunj,ne vem energije ful velik našuser posted image pa ponoči seveda fešta.Kako se že temu reče da imaš ful energije(gnezditveni sidrom???)

No danes bo pri nas za kosilo špageti bolonese in solata radić z endivijo.Njami.

Včeraj sem v Hoferju vzela še 2 paketa body-ev nisem se mogla ustavit da jih ne bi kupila so tolk cart v enem paketu so na polo vratnik,v drugem pa moder in rdeč varijanta da zgleda kot majica z kratkimi rokavi in dolg rokav.Vzela sem št.62-68 material je pa tudi super.

No se še slišmo popoldan če ne bom omagala kje na sedežni pred TV.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 165
20.10.2007 12:29:38   
ajtak
draga Tantra, ob branju nisem mogla zadrzat solz. Saj sem sledila tvoji zgodbi, ko so punce porocala ampak si vseeno nisem znala predstavljat, da je kaj takega mogoce.
Resnicno ti zelim, da nebi vec krvavela in bi ti sprozili takrat ko bo tvoja zdravnica dezurna. No, ali pa da se zacne kaj dogajat po naravni poti.
Drzimo pesti zate, za tvoje zivce in razbolelo duso. Za atija, da bo zbral dovolj moci in te potolazil in malo razvajal da si naberes nove moci za nadaljne boje. In ne nazadnje predvsem za Lukca, da se bo cimprej odlocil pokukat na svet in te razveselit.
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
20.10.2007 13:03:41   
DEBELUŠKA30
Nayya28, če si iz Medvod, se lahko zmeniva za petek (ko imam pregled) in greva na eno user posted image , zraven pa še malo poklepetava o najinem "Jurci"user posted image !

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 167
20.10.2007 14:35:46   
Tanayya29
ja,seveda!ni problem,z veseljemuser posted image ..se dogovoriva...

lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 168
20.10.2007 14:36:22   
sonchek
hoj..
..dons se pa vidi da ste vse pridne...ponavadi v tem cajtu k me ni gor je vsaj ena stran naklofana...no pa saj je prov...
Jaz sem tud že 2 stroja oprala, posteljo preoblekla, posesala, pomila po tle...zdej en dan bom mogla še okna pomiti...ampak za dons bo dost...me tok začne križ bolt, da pol še komi vstanem...
...zdele grem mal počit, pol pa še mal likat...

lep popoldne, pa stisnite se mal k svojim dragim...še mal pa bo en član družine več in ne bo več toliko časa....
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 169
20.10.2007 14:46:11   
ajtak
Sem hotla samo komentirat tale nov sistem strani... A sem samo jaz smotama ampak sem iskala tale nas klepet ene 10 min...
Zdej mormo jit vedno pod OD A DO Z in tam kliknt forumi al kako???

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 170
20.10.2007 15:13:37   
scubadiver
Sem nazaj, še vedno 2 v 1 čeprav sem šla vseeno en krog čez terenski poligon. Se nisem mogla zadržat da ne bi sprobala kaj vse zmore "naš" freelander. Sicer nisem jaz vozila ampak moj dragi. Sem kr mal cviknila ko sem vidla da sta se dva terenca zakopala v bregu in blatu. Tako da sem krmilo raje prepustila mojemu user posted image . Sej bo kakšna priložnost tudi ko ne bom več nosečka.
Se je pa naša user posted image  kar malo ustrašila, je kar mirna od te vožnje naprej. Ubogo dete user posted image . No ja sej ni blo nč tko hudga sam mamico je mal treslo. Potem je bil pa hec ko sem stopila iz avta in zavpila naj me kdo pelje v porodnišnico. Pa so vsi najprej ful prestrašeno pogledali, ko so pa vidli da sem se začela smejat so se pa še oni. sedaj pa čakam strica in teto da prideta na obisk. Sem mogla na hitro še mal pospravit prej.
Smo pa dobili dormeo za otroško posteljico. Sem naši malčici kr fouš ker bo imela boljši jogi kot mami in oči user posted image

Ajtak nisi ti smotana, sem tud jaz zjutraj komaj našla forume. men gre ful na živce tale nova podoba RR-ja.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 171
20.10.2007 15:17:40   
hruškica84
oj user posted image !

sem si vzela čas in se malo usedla pred računalnik....in sem prebrala kaj vse je doživljala tantra....

tantra...ful mi je žal, da se ti vse to dogaja....upam da se kmalu vse uredi...

a mogoče katera ve, če je murenček rodila v postojni?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 172
20.10.2007 15:26:04   
sonchek
PUNCE....PRI NAS PA SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 173
20.10.2007 15:28:26   
hruškica84
joj, jst mam pa tko rada sneg...kje pa je to pri vas?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 174
20.10.2007 15:40:17   
sonchek
no pa je tudi že nehalo....hihiiiiiuser posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?