Mamathea
|
Ujej ste pa res bile pridne s pisanjem, komaj sem vse prebrala, zdaj pa me čaka gora perila za oprat in zlikat. No sva spet doma pri mojihv starših in se je mama ponudila, da bo jutri zlikala vso perilo in bom lepo dišeče opranega in zlikanega nesla nazaj v Lj. Joj kako je to lepo, sicer pa bom nekaj zlikala tudi sama, saj vsega pa tud ne morem mami prepustit. Drugače pa naš brca zjutraj in zvečer kot za stavo, pa včasih še vmes, pred kosilom, ostali čas pa najverjetneje spančka. Kakšno lego ima nimam pojma, imam pa v pon. pregled pri G in upam, da bom kaj pametnega izvedela. Dlesni tudi meni občasno krvavijo, zato sem si kupila Curaprox ščetko (v Sanolaborju) in je res zakon, pa zraven še zobno pasto Echinachea (ameriški slamnik), ki je čisto naravna.... Sicer je obupnega okusa, ampak meni zelo odgovarja. Tantra res grozljivo, da so te tako mučili v Lj porodnišnici, dej napiši jim kako pismo, sicer pa itak verjetn nič ne pomaga, upam, da se bodo nadalje zate malo bolj potrudili in da boš kmalu uživala skupaj z Lukcem, držimo pesti in smo s tabo. Vsem, ki so doma s svojimi bebicami iskrene čestitke in veliko cartanja. Še vedno vsak dan močno stiskam pesti za vse "borke2 in "borce", ter verjamem v to, da se bo vse srečno končalo. Zdaj pa morem it dat en stroj "cot" prat, da se bo še kaj posušilo, ko je zunaj ravno tako lep sonček. Krasen dan želim vsem, uživajte, za nič se ne sekirat in bodite pozitivne volje.