|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
2.11.2007 9:36:50   
Tanayya29
Jutro še z moje straniuser posted image .
Jaz že uživam ob čokolinotu..itak!

murenček...fino te je brat!se strinjam..pozitivne misli!

žirafa...pošiljamo ti jih ogromno!za sofijo user posted image user posted image user posted image ...

moja noč tudi fajn,moj se vsake toliko zbudi in pogleda,če je vse uredu(mož mislim),user posted image je pa celo noč telovadil,vsaj ko sem šla na wc in nazaj je imel telovadbo.

tintin moja kolegica je šla na amnio,pa je mela zeleno vodo že,pa so ji rekl,da bo šla kar rodit,pa je rekla o to pa ne.seveda,je potem šlauser posted image .upam,da dobro opraviš.

scubadiver si se najedla čokolad?upam da mala miga...

jaz mam samo še 8 dni do konca!!!jupi.upam,da ne bom še 2 tedna tuki okrog laufala s tem trebuhomuser posted image .
sicer pa ,če mojga vidjo brez mene vsi sprašujejo,a je že rodila?user posted image user posted image

nič,šibam malo na sonček...

lep dan vam želim

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
2.11.2007 9:38:58   
Tanayya29
iiiiiii...kako lep dojenček je tvoj Stašuser posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
2.11.2007 10:07:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: murencek

AJA, RAVNOKAR SM NAREDILA MOJ ALBUM. PEJTE SI POGLEDAT SLIKCE MALEGA STAŠA V OKTOBRU!
lp

...murenček, resnično lep je tale tvoj princ...pa tako majhen je videti...
...a ga na široko povijate, ali samo tako zgleda?

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
2.11.2007 10:08:36   
Mamathea
Dobro jutro

Murenček stokrat hura za Staša, res je srčkan dojenček in z veseljem sem si ogledala slikce. Joj bi ga kr stisnila k sebi. Lepo napredujte še naprej in imejte se krasno.user posted image user posted image user posted image
Žirafa vedi, da še vedno držimo pesti za tvojo malo pikico in ji pošiljamo toliko energije in dobre volje, da ji bo sigurno uspelo. Krasno, da se imate drugače lepo in da ste že šli malo naokoli. Tudi sama komaj čakam tisti dan, ko se bom lahko zunaj sprehodila s svojim otročkom. Ostanite močni in verjemite le v najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede decmbra tudi jaz nameravam iti na ogled lučk po Lj, seveda, če ne bo ravno minus 20 stopinj zunaj, sicer pa priporočajo, da se gre čimprej ven, v kolikor je vse ok. Sej itak je dojenček tako "zadekan", da se ga sploh ven iz vozička ne vidi (dekica, plenička, kapice....), skratka po mojem in po izkušnjah mamic, ki so tudi rodile pozimi ni nibene panike, sej zrak še nikomur ni kaj žalega storil.
Danes pa mene nekaj tako špika levo v trebuhu, da je kr "veselje", zgleda, da je bebica nogice tja permaknila in me zdaj veselo žoka v trebušček. Upam, da bo kmalu minilo.
Lep dan želim vsem, uživajte v sončku in lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 1229
2.11.2007 10:32:42   
Dajica
Dobro jutro se od mene!

Tudi jaz sem kar vredu spala, ceprav sem sla ene 2x na wc, pa mal so me kolki boleli, ampak je kar slo.
Drzim pesti za tiste, ki imate pregled danes oz. ce gre katera v Rim. Men se tole ze kr malo vlece in sedaj verjamem tistim, ki so rekle, kako se zadnji tedni/dnevi vlecejo. No ja, tudi pocasi se dalec pride.

murencek-zelo lepe slikice, sem jih tudi jaz takoj pogledala in moram reci, da je Stas res luskan, pa res tako majcen izgleda. Uzivaj ob njem in se veliko crkljajta!

Z mojim sva sla vceraj na grob v Kranj, sva hotla it potem na Bled, pa sem rekla, a greva na Jezersko pogledat, tam se nisem bila, pa da vidiva kaj se tam dogaja. Pa sva se peljala in prisla do full ene lepe koce ob jezeru, tko lepo, pa racke, pa rozice ob koci,  pa cudovit razgled na zasnezene hribe, ki so bili tik pred nama. Sla sva na kosilo v koco, potem pa pocasi nazaj proti domu. Tko da sva imela kljub 1.nov. lep izet.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
2.11.2007 12:42:22   
kanarka
Murenček, super slikce. Men se zdi, da je sine čist podoben mamici. Se motim?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.11.2007 12:43:39   
tintin
Hoj, no jaz sem nazaj iz amnie- bom raje tiho, kako je bilo, ker je bolelo in še ful sem zakrvavela. Na srečo se je ustavilo. Plodovnica je že malo mlečna, odprta sem tudi eno malenkost, bojda se počasi pripravlja. V ponedeljek imam ponovno kontrolo/amnio, če prej ne rodim....raje bi šla rodit kot pa še enkrat, vam povem...user posted image user posted image
LP vsem!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.11.2007 12:52:29   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Hoj, no jaz sem nazaj iz amnie- bom raje tiho, kako je bilo, ker je bolelo in še ful sem zakrvavela. Na srečo se je ustavilo. Plodovnica je že malo mlečna, odprta sem tudi eno malenkost, bojda se počasi pripravlja. V ponedeljek imam ponovno kontrolo/amnio, če prej ne rodim....raje bi šla rodit kot pa še enkrat, vam povem...user posted image user posted image
LP vsem!

..tintin..no tole je pa res hudič...
...no mogoče pa le čez vikend se kej zgodi in niti ne boš čakale več na amnio...Aja a lahko vprašam, kaj to sploh je????...res pojma nimam...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.11.2007 12:59:10   
Ilije
Hej!

tintin  saj boš šla, boš videla, da bo amnioskopija vse pospešilauser posted image .

Kako je bilo na CTGju scubadiver?

Da ne boš preveč v skrbih, tudi naša punca je pravi mali zaspane, jo je babca po 10 minutah zbujala, mi je ornk špeh preboksala, pa se naslednjih deset minut še ni čist nič premaknala. Šele zadnjih 10 minut je ene par gibov naredila, tako da je bil CTG končno reaktiven.
Mi pa drugač še nič kaj ne kaže, da bi se kaj dogajalo... popadki skoz ravna črta na 20user posted image  Je bil lubi čist razočaran, ker kot vse kaže še naslednji teden ne bo ničuser posted image . Imam pa ponovno kontrolo spet v ponedeljek. Moram pa še enkrat pohvalit Trbovlje, ker ko sem šla zjutraj od doma sem imela kr eno kepo v trebuhu (trema pač), a je vse takoj izginilo, ko je prišla nasmejana babca po mene in sva začeli iskat utrip. SKratka osebje je res prijazno, potrpežljivo, skratka 1A. Upam samo, da bom zdržala pot, ko bo šlo zares, sva se kr ene dobre pol ure tja vozla, se pravi sigurno 15 minut več kot do Celja.

murenček user posted image  za fotke!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.11.2007 13:02:48   
pikapikica
Hoj punce, da se vam oglasim pod dolgem času... z menoj je vse ok, ampak imam mojo prvo cartiko skoraj skoz doma, ker neprestano kašlja ali pa ima vročino... zadnjič jo je imela 40 in splih ni hotela past ... potem pa sem si mislila, da mi v tistem še voda odteče in da bi morala rodit... bi se mi pa zmešalo...
torej sem še v enem kosu in komaj čakam, da bo vse skupaj za menoj... sicer pa vse naj, naj, naj za vse user posted image  joj kako pridno rojevate... uf saj je spisek tako dolg... skratka vse dobro vsem in čestitam za dobro delo...  joj kako bi bilo fino že cartat...

posebno, ko vidim kakšne take male cukre kot je Staš od Murenčkauser posted image sta pa naredila lepega fanta... alo recept na plan... bo imel kar gužvo ...

Skratka držite se in Tintin držim pesti, da boš čez vikend že cartala....

cau cau vsem...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.11.2007 13:27:25   
Tanayya29
sonchek kar jaz vem je amnioskopija to,da pogledajo,če je voda že zelena,to pomeni,če se je otrok že pokakal notr.tko,je men kolegica razložila,in če je že zelena ti takoj sprožijo porod.
naj me katera popravi,če je drugače.
samo ne vem,eni to delajo eni pa ne.v kranjski porodnišnici to skoz preverjajajo.

ilije,danes si bila v Trbovljah?jaz se še vedno odločam...

aha,kako pa vidiš,če ja ctg-ju kaj popadkov?moj G. prav da ni še čas,ampak grem zdj prav pogledat na une listke...na zadnjem ctg-ju mam več valovov tam odspodi..

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.11.2007 13:59:22   
Tanayya29
aha,punce aveste tista ur+sa tam na temi spolnost spet sprašuje..evo tukaj imate link pa si preberite.Jo imajo že na tisti temi poln kufr...

Klik

Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.11.2007 14:02:18   
matea1
Pozdravljene,
tudi jaz sem dočakala svoj PDP. Imela pregled v P in je zaenkrat vse ok. Sedaj lahko samo čakamo ...

Lep nosečniški pozdrav vsem,
Mateja

P.S. Bom javila, ko bo kaj novega.

Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.11.2007 14:15:58   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

aha,punce aveste tista ur+sa tam na temi spolnost spet sprašuje..evo tukaj imate link pa si preberite.Jo imajo že na tisti temi poln kufr...

Klik

Mislim...HALOOOOOOO!!!!
..pa se ta punca norca dela iz vse, al kaj???? grrrrrrrrrrrrrrrrr me je pogrela... user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.11.2007 14:29:08   
sonchek
pikapikica in matea1..pozdravljene spet med nami...

..še malo pa bomo vse postale mamice..držita se...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.11.2007 14:29:47   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Klik

Mislim...HALOOOOOOO!!!!
..pa se ta punca norca dela iz vse, al kaj???? grrrrrrrrrrrrrrrrr me je pogrela... user posted image

sploh nimam besed!! Pa od kje se zbere pogum, da sploh objavlja take bedarje? Po moje je en egotriper, ki rada vidi, da se vse vrti okrog nje in nam vsake toliko vrze eno kost v glodanje...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.11.2007 14:35:01   
scubadiver
Ojla,
najprej se javim, potem pa pogledam Staševe slikce in preberem o Ur+si.
Danes sem si kupila na poti v P. čokolado, da mi ne bo treba dvakrat na CTG. SEm pojedla dve rebri že v avtu in naša sladkosnedna punčka je takoj odreagirala in začela vrcat kot nora. Jaz seveda vsa vesela na CTG, mala divja, njen pulz tudi. Grem ven, počakam da pride moj G. pogleda CTG in komentar: ja kaj pa je tole?? tale pulz je pa čist previsok. Pa mu povem da je skor čez trebuh ven pogledala tako je delala. Pa mu ta obrazložitev ni bila dovolj in ne boste verjele. Še enkrat CTG. Mislim, nikoli jim ni prav. In to mojo pupo al jo budijo na CTG-ju al pa umirjajo. No drugi CTG je bil nekje vmes in je G. komentiral da ta je pa super. Ajajajaj...
POtem pa še pregled. Odprta še vedno en prst, maternični vrat še zelo dolg, mal vnetja, tko da mi je dal svečke, kontrola v sredo.

Tintin boga reva, nisem vedela da tale amnio tako boli. Jaz kar upam da bi recimo čez kak teden (14 dni pred PDP-jem) kar počasi rodila, čeprav čist nič ne kaže na to.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.11.2007 14:42:42   
scubadiver
Murenček Staš je krasen!!!!!!!! REs tako lep fant, da ga jest kr rezerviram za našo Lano user posted image  

Kar se pa tiče Ur+še.. pravijo, da se v nosečnosti ne sme jeziti. In ne bom niti zgubljala besed. Sem tam na njeni temi že pritisnila odgovor da ji spet nekaj napišem, pa sem se zaenkrat zadržala, čeprav mislim da bo dobila kak komentar. Prav na bruhanje mi gre...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.11.2007 15:01:26   
ajtak
No, se eno javljanje od mene...

A lahko verjamete da v Celjskem ZD danes ne dela niti en ginekolog user posted image user posted image , imajo vsi dopust in ce je kaj nujnega mors pac v porodnisnico...
No jaz pa svojih zateklih nog ne grem kazat v porodnisnico, ker bi me ziher not obdrzali, bom pocakala pon. ko mam itak pregled! Sam, si pa privoscijo, ni kaj!!

Drugace sem jaz se vedno cist zanic od josk navzdol me vse boli (hrbtenica, kriz, medenica, trebuh mi full otrdeva, lulika ko da ni moja (vse zateklo in bolece), noge cele mravljincaste, gleznjev sploh nimam)... Tako, da komaj cakam da se zacne kaj dogajat oz. da me neha bolet, ker ce bom imela take predpriprave se 3-4 tedne bom do poroda tok zmatrana, da sploh rodit ne bom mogla...

Ah, upam, da bom vsaj naslednjo nedeljo kul, ker smo povabljeni na krst. Ne vem ce sem ze kaj sprasevala kaj kupit 9mesecev staremu fantku?? No jaz sem si kar precej razbijala glavo in se na koncu odlocila za plasticnega gugalnega konjicka, ki ima prilozena tudi kolesa in je kasneje lahko poganjalec... (nisva pa botra ali druzinski clani... ) Kako se vam zdi?? No seveda ga bo zdej treba se mal drzat a bo kar kmalu ze lahko sam sedel in se gungal...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.11.2007 15:08:44   
barika
Ajtak, v porodnišnici je danes pa še jutri dežurna Petrneljeva, naslednji teden je pa "v svoji pisarni"user posted image
Meni je rekla G. da je zatekanje nevarno samo, če je tudi pritisk previsok, drugače ni panike

Grem krompir lupit, pa ribe pečt,

lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.11.2007 15:20:00   
zirafa76
Pozdravcek od nas.....

Da se se mi malo javimo..Danes je boljse, pravkar cakam, da se nasa princeska zbudi, da gremo malo ven..
Saj ni narobe, po skoraj treh tednih hodit ven, a ne??Pa po CR???Pocutim se vredu, ampak pretiravat nocem...

Murencek...hvala za besede...tudi jaz tako razmisljam, ker drugace ne gre....Moram ostati mocna in poskusat misliti naprej.....
Imas pa lepega sinckauser posted image user posted image ...Ko bom v Celju te obvestim..Lepo bi te bilo spoznat....user posted image

Sem vceraj bila potrta spet in spet, user posted image pa sem pol po nakljucju nasla zgodbo mamice dveh malih otrok, ki so ji sporocili, da ima samo se 6 mesecev zivljenja in ne ve, kaj storit...Tam sem se zamislila in zacela razmisljat, da kako premalo cenimo trenutke vsakega dneva, pa sebe, pa vseh okoli nas, da resnicno moras ziveti, ker nikoli ne ves, kaj se lahko zgodi..Razburjamo se za nepomebne stvari v zivljenju, namesto da bi se veselili vsakega trenutka...Sele sedaj vidim, kaj je dejansko problem in stres....Kje so tiste nesrecne mladostne ljubezni, pa prepiri z starsi....to sploh ni nic.....user posted image

Pri nas smo malo zamenjal filozofijo zivljenja po tej zivljenski izkusnji....Vedno sva bila dokaj dobra glede financ, imava dobro stanje, nepremicnine, denar na strani, a kaj ko denarja ne mores porabiti za nakup zdravja...Dala bi vse, da bi lahko zamenjala ves denar za Sofijo....
Moj pravi, da denar je samo dobrina, ki jo je treba uzit na stvari, ki si jih zelis in zasluzis, zato se je odlocil za dolocene nakupe.  Zal ne more kupiti zdravja in srece, lahko pa vsaj pomaga ublazit....

No, pa sem malo zasla.....user posted image Sorryuser posted image

Eno vprasanje za ze mamice!!! Ali vse siroko povijate, ali samo obcasno???
Jaz jo imam preko noci ali dneva, nikoli ne skoz....SEm pa slisala, da nekje ne povijajo sploh sirokouser posted image Ampak verjetno je preventiva boljsa...user posted image

Punce, hvala se enkrat za vse vzpodbudne besede tukaj..Ne veste, kako mi zelo pomenijo in Sofiji.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin...srecno cimprej v Rim....user posted image , verjetno ze komaj cakas in ti ze preseda vse to...

Sonchek...hvala za popravekuser posted image user posted image

pozdravcek vsem user posted image user posted image user posted image , ki se se borite......user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.11.2007 15:55:54   
DEBELUŠKA30
TinTin, prav smiliš se mi! Jaz sem te že včeraj želela posvarit glede amije, res da sem jo jaz imela 3X predno sem rodila (pred petimi leti) in me ni čisto nič bolelo. Je pa res, da takoj ko sem prišla v tisto sobico zdravniku zatežila, da me je fulll strah, ker to baje fulll boli, pa še moj prag bolečine je čist na nuli, tko da so mi takoj zagotovili, da bodo čim bolj nežni in naj se sprostim. Pa me res ni čisto nič bolelo, je pa seveda odvisno tudi od zdravnika!
Moja sestra je imela v prvi nosečnosti ravno tako amnio in je domov prijokala, ker jo je tolk bolel, pa lahko rečem, da je zelo "trpežen" človek.
Ko pa je avgusta rodila (v tretje), je pa rekla ginekologinji, da ne gre na amnio, da ni šans! Pa sta se zmenile, da pač če do roka ne rodi gre naravnost v porodno.
Tako da mislim, da v ponedeljek kar povej naj te raje pošljejo rodit, kot pa da te še enkrat matrajo. Tvoj dojenček pa je tudi že pripravljen!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.11.2007 16:40:27   
Ilije
samo ne vem,eni to delajo eni pa ne.v kranjski porodnišnici to skoz preverjajajo.

amnioskopijo mislim, da delajo še samo v Kranju in Trbovljah. naredijo ti jo pa tako kot je že nayya napisala, skratka vaginalno vzamejo vzorec plodovnice, da vidijo, kakšna je.

ilije,danes si bila v Trbovljah?jaz se še vedno odločam...

aha,kako pa vidiš,če ja ctg-ju kaj popadkov?moj G. prav da ni še čas,ampak grem zdj prav pogledat na une listke...na zadnjem ctg-ju mam več valovov tam odspodi..

Ja danes sem bila v Trbovljah na CTGju, ker ima moja G dopust, od sedaj dalje bom do poroda skoz tja na kontrolo hodla.
Popadki se ti izrisujejo na spodnjem delu listka, aja pa obvezno moraš imet dve sondi prpopani na trebuh. Pri moji G imam jaz vedno samo eno, danes v P sta bili pa dve, ena za srčni utrip, druga pa za popadke.

to o ur+si je pa škoda besed. lahka sam rečem, da je mal za luno, no ornk za lunouser posted image user posted image user posted image

mislim scubadiver ti pa imaš res srečo s CTGjemuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ah, upam, da bom vsaj naslednjo nedeljo kul, ker smo povabljeni na krst. Ne vem ce sem ze kaj sprasevala kaj kupit 9mesecev staremu fantku?? No jaz sem si kar precej razbijala glavo in se na koncu odlocila za plasticnega gugalnega konjicka, ki ima prilozena tudi kolesa in je kasneje lahko poganjalec... (nisva pa botra ali druzinski clani... ) Kako se vam zdi?? No seveda ga bo zdej treba se mal drzat a bo kar kmalu ze lahko sam sedel in se gungal...

ajtak super idejauser posted image . mislim, da bo že kar sedaj aktualno, sploh če je v kombinaciji s poganjalcem, ker nekateri devetmesečniki že hodijo oziroma so že zelo blizu tega. Upam samo, da si že preverila, da nimajo slučajno kaj takšnega že doma... jaz imam namreč vedno takšno srečo, da mojmu bratrancu prinesem takšno darilo kot njegova botrca, ker njegovi starši nočejo povedat, kaj potrebuje in kaj ne.

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Da se se mi malo javimo..Danes je boljse, pravkar cakam, da se nasa princeska zbudi, da gremo malo ven..
Saj ni narobe, po skoraj treh tednih hodit ven, a ne??Pa po CR???Pocutim se vredu, ampak pretiravat nocem...

po moje ni nič slabega, če Isabelo pelješ ven na sprehod. to s pretiravanjem imaš čisto prav, vedno svetujejo tako, da novorojenčka postopoma privajamo na zunanje okolje, se pravi po kakšnem tednu ali dveh gremo ven za deset minut, nato pa podaljšujemo ta čas. precej je odvisno tudi od vremena, odsvetuje se sprehajanje v megli, ker je to največje leglo mikrobov in bakterij.
Drugače pa user posted image  za vajino filozofijo življenja. Le tako naprej!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.11.2007 16:56:04   
nicolina
Ojla,
najprej me je pogrelo o ur+si, sem sem kar podpisala pod tvoj post sonchek, prav na bruhanjemi gre, ampak se ne mislim razburjat. Me moramo mislit na svoje user posted image , ne pa razpravljat z neko, ki sploh nima poštimanih stvari v glavi, niti v svojem živlejnju. Mene bi bilo sploh sram spraševat takšne stvari.

Murenček, zelo lepega sinčka imaš. user posted image
Žirafa, lepo da se nam javljaš, prav lepo te je brati.
Mamuška že dolgo ni nič napisala, kar pogrešam jo.  user posted image

Jaz sem šla prej na mal daljši sprehod in zdej me kar tišči spodaj, ampak je bil tak lep sonček, bom pa zdejle mal počivala.

A to amnio delajo povsod, če si čez rok? To ti naredi tvoj g. ali v porodnišnici?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.11.2007 17:14:30   
naraščaj
Hojla.

Zadnje čase pa vas res komi dohajam. Sem kr mal zasedena in pol se ful nabere za prebrat. No zdaj sem vas.

Murnček, ful lepe slike od Staša. user posted image user posted image user posted image
Žirafa, kot so že druge rekle, še naprej bodi pozitivna, me smo in vem, da bo pomagalao. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem šla k frizerju, čeprav sem bla naročena sem mogla mal čakat, saj je bla nora gužva. Sem misla, da bodo vsi rinali pred prazniki, pa jih je nekaj tak razmišljalo kot jaz. Pol sem pa prišla domov in sva mal za tem dobla obisk. Kolega s 4,5m starim fantkom. Je tok cart in priden, da bi ga kr obdržala. Pol sva šla še do mojih, ker je šel avto posesat. No in sedaj sem končno doma. user posted image  sestavlja zibko, jaz pa sem šla mal prečekirat kaj dogaja na RR. Vmes pa sem dala prat še stroj cot.

user posted image user posted image  vsem za uspešne preglede. Upam, da jaz ne bom rabla hodit na amnio, da bo kaj prej. Zdaj sem že pa tok neučakana. Komi odštevam dneve. Tak bi že cartala user posted image . Me prav zanima kak bo zgledal.
Nonstop me nekdo gnjavi kdaj bo,....

Pomoč sem spala ok, sam enkrat sem šla na WC - pojma nimam kak mi to rata. Mogoč je pa res kriva ta nova posla in jogi, da tok boljš spim. Čeprav me pa že par dni ful boli križ. Špika me tut še občasno, trebuh konstantno dol pritiska. Ah, bo že. Saj ni več daleč.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?