|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
25.10.2007 11:54:36   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

mamathea jaz mam zadnje čase skoz neke obroke(jih sploh ne štejem več)...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...tle sem pa tud jaz nekje... user posted image user posted image user posted image
...sam za razliko od vas, mene če pojem cel kos kruha začne ful želodec bolt...se mi zdi da sem je user posted image  čist na želodec ulegu...pol sem pa skoz lačna...hihihiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.10.2007 11:55:04   
nicolina
Sem prišla malo prej domov. Bila sem pri osebni zdravnici, sem šla po bolniški list za ta mesec, potem sem šla v službo pogledat sodelavke in otroke. user posted image
Joj, kakšen živ žav, se vidi, da sem se odvadila, ampak so vseeno luštkani.

Hvala scubadiver za pojasnilo in sonchku za link user posted image user posted image user posted image
Kje se pa dobi "trikotnik" Alin alin za podlaganje user posted image , mogoče v BC ali Pikapolonici? A se dobro obnese?

Jaz bom rodila v NM porodnišnici in upam, da bo vse ok, saj gre kjerkoli lahko kaj narobe, pa tudi če je vrhunska pordnišnica. Se mi zdi, da se morda brezveze obremenjujemo s tem, ko smo skoraj tik pred porodom. Moramo misliti na naše user posted image  in da jih bomo čimprej zdrave držale v rokah. user posted image

Pri nas bo za kosilo rižota s piščančjim mesom in zelena solata...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.10.2007 11:58:00   
nicolina
Pri samih obrokih sem tudi pri sebi opazila, da lahko pojem več kot prej, imam več prostora v želodcu. user posted image  Zato bodo šli tudi kilogrami gor, pa nič zato.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.10.2007 12:02:22   
scubadiver
Mamathea jaz tudi ne štejem več obrokov ker itak niso več obroki ampak je konstantno basanje s pretežno nezdravo hrano. Ah kaj morm, če mi pa paše sladko. Se morm kar prisilit da kakšen "obrok" nadomestim z mandarinami, sam pol me pa zgaga peče po njih morm pa spet kej bolj konkretnega pojest user posted image  
Žirafa zaenkrat ni nič odgovorila. Upam da bo kmalu.

Potepinka, jaz se ne javljam za danes. Še nisem na vrsti...

Me je pa zdele malo zjezila ena prijateljica s katero se res že zelo dolgo nisva videli. Me je klicala in spraševala kaj je narobe da jo ignoriram in da ne pridem na obisk user posted image  Pa povem da nič ni narobe, da se samo ne spravim. Pa je kar vztrajala da naj ji povem s čim se mi je zamerila???? Pa res ni nič takega, razen da je to ta punca, katere 3 leta stara hči hodi na kemoterapijo. In sem ji že nekajkrat povedala da se težko spravim k njim na obisk ker se bojim da me bo pretreslo. Pa kr noče razumet. Pa pravi: ja sej ena druga prijateljica ki je tud noseča in ima 14 dni za tabo rok, tud pride. Jah ljudje smo različni, meni pa je res težko. MOgoče tud zato, ker sem imela mami na kemoterapiji, al ne vem zakaj... Pač mi je težko. Sploh ne vem kaj naj naredim. Al naj se pač pripravim in grem na obisk drug teden al ne... Zakaj ljudje ne razumejo? Ko pa ji rečem da naj pusti otroke možu in greva samo na kavo, se pa tud ne strinja. Ah ja...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.10.2007 12:08:09   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Koliko obrokov pa imate ve normalno? Jaz jih imam najmanj 5, saj me v nasprotnem primeru skoz peče zgaga.

tud jst jim imam najmanj pet. je pa zadnje čase tako, da se moram prav posilit z zajtrkom, ker mi paše zjutraj samo ful vroča kava... je pa zvečer potem tolk slabš, ker ni nič varno pred mano, pa čeprav vem, da me potem ful matra, če se preveč najem.

dajica... glede posteljice, škoda da ni 120x60, ker potem bi jo moj brat definitivno potreboval, sploh če je v naravni barvi 

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.10.2007 12:08:50   
ninocka
Dober dan,

jst sem ze izpod tusa, sem pridno popapala zelezovo tableto + zajtrk, pa se en stroj cunj sem dala prat. Sem rekla, da se hitro RR precekiram, pol grem pa se kaj narest. Vceraj sem napol pripravila stvari za malega za iz porodniscnice, danes pa se dodam ostalo. Pri Evanu je mogu pol moj zbirat - jst sem mu povedala kaj naj prinese + pajacke iz porodniscnice, on je pa potem delala kombinacije, poslikal in mi poslal MMS, ce je OK. Da mu zdej prihranim to zivciranje. Pa na koncu je se pozabil dekico prnest...user posted image
Moram pol se torbo za porodnisnico in pa cunje za iz porodniscnice pripravit.

Spala sem pa OK, Evan se je tud zbudu ob 6ih in neki zacel momljat, pa sem ga kr pustila in je potem se za kaksno urico potegnil. Danes moram spet jst ponj v vrtec, pa mi tale voznja z avtom vedno manj sede...ful se tezko ze iz avta zbasem, pa skoz moram iskat parkplace, ko lahko vrata fajn na siroko odprem, ker trebuha not lih ne morem povlect.

Potem grem pa se do mojih, da jih vidim se zadnjic v enem kosu (verjetno) pa da me mal razbremenita pri Evanu, ker ga zdej pa ful tezko mam dolg casa sama.

Postonjska porodnisnica: jst grem tja, men so bli prvic vsi profesionalni in prijazni in se ni nikjer videlo, da bi bili manj usposobljeni kot katerakoli druga porodnisnica.  Res je da ima ljubljanska kao bolso opremo in je pripravljena na komplicirane primere, ker je vecja, ampak tud MB ni lih majhna, pa jih vseeno vozijo v LJ. Je pac tko, da jo stroka smatra za neprimerno porodnisnico, ker nima oznake dojenckom in mamicam prijazna porodnisnica, ker nimajo popolnega roominga (otrok na tvojo zeljo ni celo noc s tabo), pa tudi ne posiljujejo z dojenjem kot nekje drugje. Men se pa to zdi OK, jst sem se v porodnisnici takrat prav spocila, ko so Evana mi cez noc odpeljali in smo se lahko v miru naspale. Pa tudi pri dojenju so nam maksimalno pomagali, ce pa ni slo, te ni nihce obdolzeval in so lepo prinesli dodatek, da je bil otrok sit in so pri naslednjem obroku spet pomagali z napotki, pristavljanjem...
Prispevek v Svetu o tej tragicni nesreci je pa itak mim - sem ze enkrat napisala in to se enkrat ponavljam. Sem si ogledala tud ta druzga, kjer niso povedali nicesar novega in potrjenega, edino kar je eden od G komentiral (sevda niso objavili imena), je, da je morala imeti ta mamica ze tezave v nosecnosti, ki pa jih je njen G spregledal (to trdim jst ze od zacetka). Kar v koncni fazi pomeni, da je zajebal njen G, v PO porodnisnici je rodila in so se na podlagi njenega zdravja odlocili za urgentni CR (mogoce, ce se  ne bi, ne bi prezivel niti otrok), po poslabsanju so jo prepeljali v KC, kjer je pa umrla (ni niti umrla v postojni). Isto bi se lahko zgodilo, ce bi sla direktno v LJ.
Tezko je komentirat, ko ne poznas vseh dejstev.
Njeni starsi pa (ne vem, a sem tle ze napisala) - se mi pa obraca zelodec, isti dan, ko jim je umrl otrok, so sli oni klicat TV in dajat izjave. Jst bi bla na njihovem mestu v takem soku, da ne bi bla sposbna 3 besed skupi spravt, ne pa da se govorim po TVju kaj se je dogajalo. Pa sori - da se 13 ur ni nihce pozanimal kaj je z njo???
Se nikol nisem slisala, da bi v bolnicah klicali domace pacientov in jih obvescali o stanju, vedno se moras ti pozanimat.
Sem se mal skasljala, se opravicujem... seveda mi je pa hudo za mlado mamico in moza ter sincka in vse kar sedaj prestajajo.
Jezi me samo,  ker so dejansko G zelo povrsni in nas nosecnice na hitro odpravljajo in niti ne pregledajo v redu, ko se pa kaj zgodi (ponavadi je to potem v porodnisnici), so pa vsi drugi krivi, G jo pa odnesejo...bi mogli pri njih zacet mal  bolj kontrolo izvajat, pa verjamem, da to tega sploh ne bi prihajalo.

Nana liza, ne vem, tko so me narocili user posted image Sej zato pa pravim, da bom verjetno za v ponedeljek ali torek rodila in ne bodo cakali na rok user posted image (ki je cez 1 teden). Kaj si se pa odlocila, kaksen CR bos imela? Jst bom mela spinalni.
Nicolina, jst tud nemorem popat teh slikic, men pa neki ta copy paste ne dela. Sem se zadnjic pritozla mojemu velecenjenemu ITjevcu in me je se "nadrl", kao kako sem glupa, da tega ne znam, pol pa tud on ni mogu in mu ni blo jasno (kljub poglobljeni polurni srudiji) zakaj neuser posted image user posted image user posted image . Tko da sem obsojena na te RR smeskote...
Britanka, jst sem tud mal bolj zivcna zadnje dni in bolj raztresena in jokava. Sej bo minilo, ampak bos vidla kaksna bos sele po porodu user posted image user posted image user posted image (en 3, 4 dan, ko te preplavijo hormoni). Pa tud to mine. Smo pac zenske ze v osnovi bolj custvene, med nosecnostjo pa se miljonkrat bolj. A si predstavljate, da bi nasi mozeki med nasimi nosecnostmi imeli ta hormonska nihanja in bi oni skoz jokali??? Sej jih niti v porodno ne bi mogle vzet s sabo - bi mogle njih tolazit namesto rojevat user posted image user posted image user posted image
Nayya, sej men pa tamal stvari pospravlja pa odnasa. Kaksne pa tud misteriozno zginejo in jih ne najdemo vec. Pa vcasih kaj kar v smeti odnese , npr. lani, ko smo bli na smucanju, je dobil en vlakec s tiri in je v vsej svoji vnemi pospravljanja vrgu 2 tirnici v smeti. Tega seveda nihce ni opazil, dokler nismo sli domov, ko smo igracke skup pospravljali user posted image user posted image Mogoce ma pa kuzika tud gnezditveni sindrom, pa si nabira  kje stvari (sam res ne vem, kaj ji bo daljinecuser posted image user posted image al ma pa ponoci kaksne hude pasje oddaje, ki jih ne sme zamuditi user posted image ).

Ze 35, iskrene cestitke ob rojstvu korenjaka Timona in veliko lepih trenutkov vam zelim!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.10.2007 12:13:12   
barika
Dober dan, končno so nama zrihtal modem...včeraj sma bila cel dan brez interneta, televizije in telefonauser posted image user posted image

sem vam pa  včeraj hotla skuhat eno  user posted image in postreči suser posted image ker sem imela RD.
Ful sem vesela, da je mali Timon tudi prvi škorpijonček, rojen na "moj" danuser posted image user posted image user posted image , bravo ŽE35 in mali Timon.user posted image

sem pa imela občutek, da bom tudi jaz šla v Rim, ker me je parkrat tak zvil, da sem komaj na nogah obstala, in se je vlekl kr nekaj časa, potem sem se ulegla in je bilo bolje...potem pa panika...ja kaj pa če ne bom vedla da je to to, pa čist paf, pa me je mogu moj tolažituser posted image user posted image
zvečer se je pa moj user posted image  od dolgega časa usedel pred moj trebuh in začel peti otroške pesmice in sma se ful nasmejala, ker je pali začel nenormalno brcatuser posted image user posted image

no upam, da bom naslednja za ogled znamenitosti pred 1.11

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.10.2007 12:18:14   
sonchek
ninocka....svaka ti čast!!!!
...fulll si to lepo napisala...in se popolnoma strinjam s tabo, kar se tiče g. in porodnišnice!!!!!!!!!!!!!!

Kar se pa tiče lepljenja slikc, pa a ste probale tudi s ctrl+c...pa paste...
..sej ne da sem jaz neki stručko za PC-je...ampak če lohk pomagam zakaj ne bo probala...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.10.2007 12:21:51   
sonchek
Barika...sicer z zamudo, ampak vseeno:
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.10.2007 12:24:21   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Kar se pa tiče lepljenja slikc, pa a ste probale tudi s ctrl+c...pa paste...
..sej ne da sem jaz neki stručko za PC-je...ampak če lohk pomagam zakaj ne bo probala...user posted image user posted image user posted image

Probala, probala, pa ne dela...sej pravim, da tud moj velecenjeni racunalnicar ne zna zrihtat user posted image user posted image user posted image

Mislim, da edino lahko kopiram in lepim slikice, ce je ze bla objavljnena na RR...cakte bom probala...

...ne tud to ne dela.

Mamathea, jst tud skoz neki zvecim, samo na sreco mam prazen hladilnik in pa polno omaro jaffa keksov (ki jih ne jem), tko da pol mal manj pojem. Uceri sploh nisme mela kosila, ker se mi ni dal v trgovino cel dan, pa sempotem samo jajca si nardila, zvecer sem pa bananin frape pila. KO grem pa v trgovino, si pa nabasem svaga in svacega  neprimernega in itak pozrem se isti dan  user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.10.2007 12:27:07   
barika
ninocka, sej jaffa kekse lahko men pošlješ, bodo šli takoj v prometuser posted image
Sonchek, hvala za lepe željeuser posted image

joj, jaz morem pa do vrtca po kosilo (5 minut daleč), pa me ful špika pa zvija tam dol okol jajčnikov (upam, da se kej dogaja), pa bom spet 1 uro hodla do tja pa nazaj...al pa pridem šele čez 3 dni (če me kje na poti zvijeuser posted image )

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.10.2007 12:28:34   
soni
Tudi od nas čestitke ŽE35 in Timonu!

user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.10.2007 12:29:16   
scubadiver
Barika vse NAJ NAJ pa čeprav z enodvevno zamudo.. se opravičujem... sem vesela da imaš nazaj internet. SEm pa objavila zakaj si med pogrešanimi user posted image

user posted image

Ninocka a uporabljaš explorer al firefox? Ker na Mozilli to ne dela, ker ne da opcije paste. V explorerju bi pa po mojem mogl delat....

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.10.2007 12:31:28   
ninocka
Vam skoz hocem pokazat eno temo, ki sem jo zacel, ko sem bla prvic noseca z Evanom.
Ce mate cas, si dajte prebrat, ker je ful smesna, men vedno solze tecejo od smeha, ko berem.
Jepa povezana z nosecnostjo in malce smesnimi/nenavadnimi dogodki.
Pa seveda lahko kaj dopisete  user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=556651&mpage=1

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.10.2007 12:33:30   
naja08
Živjo vsem user posted image !
Danes sem pa prov boga, celo noč nisem spala, mislim, da me je zmanjkal šele okrog 4.30, sem pa zjutraj vsaj malo nadoknadila! Tud trebuh in križ me ful bolita, še sreča, da imam dons pregled pri G. Danes dobim tudi datum za sprejem v P na CR, če se ni medtem user posted image  že obrnil nazaj v ta prav položaj.
No, zdej smo pa pri škorpijončkih, čeprav mi glih ne potegnejo najbolj..., pa saj je samo horoskop!
Čestitke novopečenim mamicam in veliko lepih trenutkov!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.10.2007 12:36:52   
Tanayya29
jst pa prilepm slikco tako,da poiščem slikico na netu tam kliknem lastnosti pa modro označim..potem pa dam prilepi tam kjer pišem in potem pred tekstom[img]in za tekstom[/img].

jaz tudi nisem znala,pa me je moj tk nauču..upam,da sem keri pomagala....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.10.2007 12:39:45   
Alina_alin
Nicolina, dobi se v Diafitu. Hm, mogoče še kje, ne vem. Bom pa poslikala in dala gor, samo šele zvečer, ker fotoaparat imam doma, nimam pa kabla, da prenesem slike na računalnik...
Glede kosila, jaz sem ravno pojedla rižoto + zeleno solato. Kot da bi se zmenile user posted image user posted image No, na riž sem še dala gor sir, da se je raztopil. Njam. A ti tudi user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.10.2007 12:43:15   
TANTRA
Ojla,

no sem imela kalvarijo danes dopoldne...Po zajtrku sem se šla stuširat in oprat lase, pa mi je pod tušem tako slabo ratalo, da sem šla za pol ure ležat...Se je umirilo, pritisnem na hbo in en luštkan film...
Vmes se grem do konca zrihtat, lase sem si kar v dnevni sušila...In seveda ne bi bila mami,če se ne bi fajn zjokala......Šlo je pa za temo, da je ob ločitvi oče odpeljal sina na jadranje in sta kao umrla v viharju...Čez 15 let pa gleda video od prijateljev in na njem zagleda svojega moža in sina....In je šla v akcijo...Seveda potem pa dramatičen konec in objemčki....
Res mi je bilo obljubljeno, da grem danes v Rim, toda se je zdravnica premislila...user posted image
Tako mi zdaj ostane kontrola v ponedeljek zjutraj....

Manca, evo skutina klobasa z zdrobom:
za 4 jedce:
500 g skute, 5-6 žlic zdroba, 2 jajci.
Skuto pretlačimo, dodamo zdrob in jajca.
Vzameš prtič ga posuješ z drobtinami, na njem oblikuješ klobaso jo zaviješ in na koncu daš elastiko.
V posodi zavreš vodo, soliš, dodaš klobaso in kuhaš 20-30 min.
Po želji zabeliš z drobtinami.

Prileže se k zrezkom v omaki ali kakemu drugemu mesu v omaki.

Barika vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem naprej kuhat, čeprav me spet matra želodec in celo zgaga...
Pa pa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.10.2007 12:43:48   
Alina_alin
Nicolina, eh sem pozabila še napisati moje mnenje glede "trikotnika": uporablja se od 0 do 6 mesecev. Dojenčka ne rabiš podlagati z odejico ipd, da se ne bi obrnl na hrbet (na hrbtu naj ne bi ležali, da se ne zadušijo, če slučajno bruhne ipd.)  Ko leži med tisto peno, je na boku in ni možnosti da se obrne. Enkat v eno stran, naslednjič obrneš peno v drugo stran in je obrnjen user posted image v drugo stran (tudi ne pozabiš na kateri strani je prejšnjič ležal).  Slikica sledi zvečer.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.10.2007 12:45:41   
TANTRA
Pa še sms od naše nemrak, ki mi ga je poslala sinoči:

Hvala tebi in vsem puncam. Žana je prava požeruhinja, ima neverjetni sesalni refleks.
Samo jaz moram dobiti še malo več mleka. Pridno tudi spi.

No, danes je pa verjetno mlekarna že začela delat,....pravijo 3 dan po porodu.... po cr pa 5 ...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.10.2007 12:48:15   
TANTRA
Alina-alin, jaz imam pa eno tako klobaso polnjeno z drobci in je fina za spanje, za podlaganje in jo bom tudi prakticirala za podložit, ker se fino oblikuje....

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.10.2007 12:53:59   
ninocka
Zenske, jst sem sla pa zdej na WC, pa mislim, da se mi je mal cepa odlusclo...je blo tko sluzasto in rahlo roza user posted image
Dejte une, ki ste ze rodile povedat, a je to to, ker pri Evanu se mi ni nic odlusclo?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.10.2007 13:06:44   
ajtak
user posted image
Jaz sem ze nazaj s kavice in na stedilniku se mi pridno kuha kosilo... Danes bodo makaroni s prelivom in radic s krompirjem.

Pravzaprav je pri nas vse po starem in niti nimam kaj za napisat tako, da se kasneje oglasim.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.10.2007 13:08:34   
Tanayya29
verjetno je to čep ja,jaz sicer nimam izkušenj,vendar prebrala sem,da zgleda nekako tako

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.10.2007 13:10:43   
scubadiver
Ninocka tud jaz ti iz lastne izkušnje ne morem nič povedat, ampak kar sem si o čepu brala tle na RR bi to lahko bilo to... A imamo naslednjo kandidatko za znamenitosti? user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?