|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
25.10.2007 13:12:44   
Ilije
ja ninocka, to bi lahka bil del čepa.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.10.2007 13:15:55   
Alina_alin
Ninocka, a ti boš torej današnjauser posted image ?
Ja, v moji prvi user posted image se mi je čepek odluščil: šla sem na vc - lulat, in ko se pobrišem, tak malo izcedka in not čist malo roza barve. SEm pa že slišala, da je čepek šel v obliki konkretne krvave kepe...
Drži se!!!! Vse dobro, če greš v Rim. A šraufa te pa nič ne?
Ker mene je takrat čisto malo že šraufalo..
Pri enih traja od čepka do poroda tudi par dni, pri meni je trajalo 10 ur - s tem da sem bila v porodnišnici zadnje 3 ure...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.10.2007 13:19:02   
ninocka
Joj, jst zdej vsa panicna iscem kaj ze rabim za v porodnisnico - kot da se nisem nikol rodila user posted image user posted image

Ma kr nisem nekak  psihicno pripravljena na danes, sem se cist na ponedeljek ali torek pripravla, pa se narocila sem se k kozmeticarki jutri user posted image user posted image user posted image

Spikal meje pa ze vceraj rahlo, pa zdej me tud...
Sej vem, da lahko traja se ful casa, preden dejansko rodim...

Sem mojga klicala, da mu povem, da naj bo v pripravljenosti, pa je mislu da ga zezam user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.10.2007 13:20:16   
Špelka
ooooo, Ninocka - tud jest ti sicer ne morem pomagat, ker sem 1. user posted image , sem pa brala da zgleda nekak tko, ja! Če ja - potem vso srečo!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.10.2007 13:22:19   
Tanayya29
ninočka vso srečo!!!

barika tebi pa vse vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.10.2007 13:23:48   
Ilije
ninocka ... jaz sem pa zdele začela brat tvoj prispevek iz leta 2005... SUPER JE!user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.10.2007 13:24:35   
Alina_alin
Ninocka, sem šla kar nazaj gledat tvoj prejšnji post, ko si se razpisala, kaj si vse ravno pripravila in da še moraš zase stvari za v P. Torej, zdaj pa res pripravi!user posted image Pa tudi če kaj pozabiš, nič zato: trebuha že ne boš pozabila domauser posted image user posted image , kar je res nujno da rabiš nest v porodnišnico.
Kozmetičakra: jaz sem prejšnji teden šla, in je bila vsa prestrašena, ko me je rihtala, jo je bilo ful strah. Jaz sem se pa samo smejala, sem jo mirila, da imam napotnico za rešilca zraven in da je itak salon blizu porodnišnice... Pa je nič kaj ni pomirilo. user posted image Si je vidno oddahnila, ko me je končala in sem odpeketala. user posted image
Ninocka, če te pa malo šraufa, pa zna bit, ali?

Vso srečo in vse dobro, če gre zares!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.10.2007 13:26:40   
barika
Ninocka, bi znalo bit jauser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila danes v laboratoriju, sem mogla dat vodo...pa me je fullll tiščal, pritekl je pa samo par kaplic (upam, da bo izvid ok)user posted image ,  ko sem se brisala sem pa opazla, da je ful vse sluzasto in brezbarvo ... (imam zadnje čase ful fobijo, da morem pogledat na papir, če je že kej rdečegauser posted image ), pa kr naprej me kličejo če se že kej dogaja...user posted image
včerja sem imela pa grozno zgago...pa stuped me, sploh nisem vedla, kaj je touser posted image  mojmu skoz tečnarim, da me full neki peče od goltanca dol, pa ne morem požirat pa nič, pride mami na obisk, pa še kr..pa reče, ja ne vem, kaj je to...in sem mela vsega dost, vzamem ranital (al kaj je ona zadeva)in je bilo v 10 minutah boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.10.2007 13:34:00   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: barika
jaz sem bila danes v laboratoriju, sem mogla dat vodo...pa me je fullll tiščal, pritekl je pa samo par kaplic (upam, da bo izvid ok)user posted image

Takšne probleme mam pa tud jst zadnje čase v laboratoriju. Pa sem spila prej več kot pol litra vode, so me ljudje v laboratoriju kr gledal, ker sem si vodo 4x natočla. In ko končno grem na wc, prteče v lonček samo tolk, da se je dno prekrilo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.10.2007 13:35:07   
Mamathea
Ja, ja ninočka boš verjetno res kr naslednja, če se čepek že odpira. Tudi sama še nisem nikoli rodila, je pa res, da ob branju literature nekaj podobnega tvojemu opisu razlagajo. Jaz tudi vsak dan gledam na papir, če je kakšne sumljive barve izcedek... Izcedka imam že celo nosečnost več kot preveč in sem se nanj že tudi navadila, vseeno pa me je strah, da bi zagledala kaj krvavega... No pa tudi to se bo zgodilo kmalu in takrat ne bo časa za strah.
Držimo pesti zate ninočka in za vse ostale.
Jaz sem ravnokar po kosilu, sem si danes pripravila kuhano zelenjavo (brokoli, korenlek, cvetača in malo krompirja), zraven pa sem napol skuhala, napol spekla hrenovko. jah čudna kombinacija saj vem, ampak sem danes sama jedla (možek je na seminarju), pa se mi ni dalo it v trgovino in komplicirat. Za na vrh sem skuhala puding s suhim sadjem in komaj čakam, da se ohladi. Če se katera nahaja na Viču iskreno doborodošla na "šalčko" pudingauser posted image .
Lep popoldan, sonček se mal kaže, mogoče grem pa celo še na kak sprehodek.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.10.2007 13:38:30   
Alina_alin
Mamathea, dober tek!
A zaupaš recept za puding s suhim sadjem? Ali skuhaš puding in samo vmešaš suho sadje, ali kako?

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.10.2007 13:42:58   
Alina_alin
Tantra, a ti s to "klobaso" misliš na blazino za dojenje?

Neposredna povezava do sporočila: 637
25.10.2007 13:44:43   
barika
Punce, imam občutek, da nas bodo že pred novembrom drugič dol zaklenl..nismo normalne, že 26 straniuser posted image user posted image

moj pravi, da smo obsedeneuser posted image user posted image user posted image  (on pa kr naprej na hattricku visi, ampak v 2 letih niso na forumu napisal več kot 5 straniuser posted image  - a je to možnouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 638
25.10.2007 13:51:45   
sonchek
Ninočka..ti se le pojdi pokazat...in če je to to, bomo močno držale pesti in s tabo predihovale user posted image user posted image user posted image
...no naj se ti uresniči tisto kar si želiš...

pa Srečno pot v...???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.10.2007 13:51:49   
scubadiver
Ninočka jaz ti že držim pesti, pa čeprav vem, da je možno da bo po čepku še trajalo. Ti želim vse NAJ NAJ in mislim nate user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.10.2007 13:59:56   
nicolina
Barika vse najboljše

user posted image

Ninočka, jaz ti tudi ne morem kaj dosti pomagat, imajo verjetno druge prav, da bi bil lahko to čep. Držimo pestke in poročaj. user posted image

Alina alin, jaz si dam pa na rižoto parmezan ali tudi sir. Mi je zelo dobro. user posted image  Prav lepo sem se najedla.
Hvala ti za informacije glede "trikotnika, kje pa je ta trgovina Diafit?

Tantra, super recept, ga bom sprobala. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.10.2007 14:01:23   
jooly
ninocka... kva že prav klemen klemen?? Dihi z mano, dihi dihi z mano... user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 642
25.10.2007 14:07:38   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

ninocka... kva že prav klemen klemen?? Dihi z mano, dihi dihi z mano... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ,
mi tud dihamo s tabo!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.10.2007 14:09:25   
naraščaj
Mamathea jaz tudi ne štejem več obrokov ker itak niso več obroki ampak je konstantno basanje s pretežno nezdravo hrano. Ah kaj morm, če mi pa paše sladko. Se morm kar prisilit da kakšen "obrok" nadomestim z mandarinami, sam pol me pa

SE podpišem pod tole, predvsem nezdravo!!!!!

user posted image Barika vse najboljše za tvoj RD.

ninočka, jaz ti tut ne znam svetovat, sem pa prebrala, da baje tak zgleda. Mene je tok strah, da bom kdaj kaj spregledla, po pa bulim v WC, če je kje kaj. Saj bo saj že vse tečemo ciljni krog. user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da mam zadnje čase fuuulll povečan izcedek,kar pa preberem in G pove, da je to normalno.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.10.2007 14:20:26   
TANTRA
Meni se še to ni zgodilo, kolikor pa sem prebrala naj bi bilo to to. Ampak od tega pa do poroda pa ponavadi preteče še malo časa, lahko tudi 3 dni...

Ne ni blazina za dojenje, je pa podobna, je veliko daljša in ima vmes malo prostora, da je jo da  zviti...Prav fina je...

Neposredna povezava do sporočila: 645
25.10.2007 14:20:54   
barika
waaa punce, hvala za torto in rožeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej je pa dost no, nisem navajena na tak naval čestitkuser posted image

sem prejle pekla mufine, pa zgleda da jih bom mogla it še 1 porcijo naredit, ker jih zmanjkuje...so neke miške prišle pa so vse pojedleuser posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.10.2007 14:23:03   
barika
Sma se z mojim pogovarjala po telefonu, pa mu rečem da me ful pika okol jajčnikov...on pa meni...ja dej baterijo za fotoaparat filat...user posted image user posted image

Ajtak, kok je bilo na materinski, danes ste mele zadnjič al kok??

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
25.10.2007 14:31:52   
ninocka
Da vam porocam, sem v grobem spakirala, klicala mojga naj pride kar domov, ker sem klicala v Postojno in povedala kaj se dogaja (+da bi mela CR naslednji teden) in so rekli naj se jim pridem pokazat.

Sej nimam kaksnih hujsih popadkov al pa kaj, mogoce ni celo nic...
So  rekli, da me bodo pregledali in ce se bo kaj dogajalo rodim, drugace pa me spustijo domov.
So pa vsi okrog mene ful panicni user posted image user posted image user posted image
Zdej se moram it pa res pobrit user posted image user posted image user posted image , pa mojga pocakat da naredi  mojstrovino spodaj, ko jst ne vidim cez terbuh...sam da se mu ne bodo roke prvec tresle, pa da ne bo ze delno CRja naerdu user posted image user posted image user posted image (mal crnega humorja)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.10.2007 14:37:27   
tintin
Ninočka srečno, če je to to.
Meni se pa nič ne dogaja, samo dete se je spet malo umirilo...ravnokar sem iz sprehoda, pa pojedla sem hot dog (home-made).
Imam pa od danes nov simptom: gnezdimoooooooo, jej...danes sem spucala dve omarci v kuhinjiuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.10.2007 14:42:30   
GB
Barika vse vse vse najboljse

user posted image

Ninocka ce je to to ti drzim pestke in cim manj matranja

Jest sem bla dons pr babici in v glavnem je vse ok in prav babica, da se dojencku se nikamor ne mudi in naj se nic ne pricakujem . Jest sem pa ze mislila , da jutri ko bo polhna luna bo pa kej. Ona pa men tko . Matr sem bla huda ( spet ) . user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kuhanja dons ne bom pretiravala bom mela prazen krompir , ribje palcke pa zeleno solato .

Za vikend mam pa ugledan en recept za kifeljcke mmmmmmmmmm. Zdej moram iskoristit ,ker po porodu bo pa dieta user posted image user posted image user posted image .

Aja prav babica ,da stopim na vago in pravim jest  da raje nebi , pa rece da mi ni treba gledatuser posted image . Na koncu je bla tok uvidevna ,da ni teze napisala v karton ampak samo v racunalnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?