|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
20.11.2007 18:17:20   
sonchek
..hoj...še sem tle..hihiiiuser posted image user posted image user posted image

ups..glih lubi je prišel..več napišem kasneje...

Aja Barika Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.11.2007 18:31:43   
nicolina
Barika, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.11.2007 18:39:49   
Dajica
Barika cestitke!!! user posted image user posted image user posted image Pa cakamo se na podrobnosti, teza, velikost, kako je potekalo...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.11.2007 18:42:25   
Dajica
Mamathea, tud jaz sem dons (no, vecino je naredila mami) delala torto po tvojem receptu, cisto enostavno za naredit, pa se full dobra je! user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.11.2007 19:22:12   
gruška
Punce, ratal mi je dat fotko mojih škratkov v album. Geslo je tpt. Geslo mojih dveh sončkov pa je gruška.

LP in čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.11.2007 19:25:41   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
No drugače, pa sporočam, da je Barika minuto pred 1h zjutraj rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Iskrene čestitke barika

user posted image

Za vse ostale, ki preživljate zadnje trenutke pred porodno sobo pa držim pesti, da se kmalu izteče in seveda čimmanj bolečin.

Drugače pa vam moram povedat, da jaz nenormalno pogrešam moj trebuh  in brcike, zato če le morem se crkljam z Ajdo na trebuhu, ker se potem počutim tako leeepooooo! Zato vse user posted image  uživajte s trebuščki dokler jih še imate.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
20.11.2007 19:39:33   
DEBELUŠKA30
Pa smo le dočakal novičko!

Čestitke za Bariko:
user posted image

Žirafa full si dobro napisala: pa ne se vrivat med decemberkeuser posted image !

Ilije, v nedeljo pridem v Trbovlje (upam, da ne prej) na "izlet", tko da ti lahk mal trebuh posodim, ti pa meni svojega user posted image -HA-HA!

Naraščaj user posted image user posted image user posted image  za čim prejšnje srečanje s tvojim user posted image !

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
20.11.2007 19:49:39   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Punce, ratal mi je dat fotko mojih škratkov v album. Geslo je tpt. Geslo mojih dveh sončkov pa je gruška.

kok je to ena luštna družinica...
Superca......user posted image user posted image user posted image

No, evo...z mojim sva se mal stisnila...zdej on gleda dnevnik, jaz sem pa na hitro skočila na net...
No, punce zdej vem kaj pomeni nadlegovanje po telefonu in stomiljonov različnih vprašanj, najpogosteje pa je če sem še kr doma....ja...haloooooo
..zakaj pa ne....in moj odgovor je da bom mogoče kot slonica ki nosi (men se zdi) 24mesecev...hihiiiiiiiii
..pol pa utihnejo..upam,d a bodo nehali klicart...sicer se pa včasih kr ne javim, pa naj si mislijo kar čjo...pol pa vsi živčni kličejo moje starše...jojjjjjj grozni so, k da kej pomaga in bo zaradi tega kej prej...kaaaaaaaaaaaaajjjjj user posted image user posted image user posted image

..jaz se pa še sam režim...

No, pa pustimo to...
..midva imava jutri pregled in ctg v porodnišnici..no na koncu sva se le odločila za Postojno...upam, da mi ne bo žal...bomo videli kako in kaj bo....
..ko pridem jutri domov vam takoj poročamako in kaj je novega...user posted image user posted image user posted image
..čeprav mislim da dost ne bo, glede na to, da se mi zdi da se pri nas res NIČ ne dogaja...našmu je očitno prelepo da bi prišel ven...hihiiiiii

Lep večer še naprej...papa

aja, a naraščaj pa še kr čaka..pa nobenih podrobnosti o Bariki???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
20.11.2007 20:00:21   
Oranža
Ja Ilije imaš prav, zdele vse jamramo pa se pritožujemo nad okornostjo pa da nočjouser posted image ven pokukat, pol bomo pa ful pogrešale, bušije pa brcikeuser posted image . Je treba še uživat v teh zadnjih dneh.
GRUŠKA maš lušne otroke, na kolk so pa razlike?
No vidim da načeloma ni nič novega, bo izgleda treba še mal počakat, prav pol grem pa tačas nazaj na kavč, pred tv.
Aja Sonchek držim pesti za jutri, da se kaj premakneuser posted image user posted image .
Se beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
20.11.2007 20:12:58   
scubadiver
Gruška krasne škratke imaš user posted image user posted image  Kok so luškani!!

Sonchek jutri imava torej obe CTG in pregled. Mene prav firbec matra če smo kej bližje kot smo bili..

Ilije ko sedaj gledam tale moj trebuh si skoraj ne morem predstavljati da ga bom pogrešala user posted image . Si pa predstavljam da bom pogrešala brcike naše princeske.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
20.11.2007 20:13:17   
potepinka
user posted image user posted image user posted image Čestitke BARIKA

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.11.2007 20:57:12   
Mamathea
Bariki iskrene čestitke, seveda pa čakamo podrobnosti. Za Naraščaj še vedno držimo pesti, mogoče jih pa pravkar potrebuje. Upajmo, da se bo detec čimprej naveličalo all inclusive paketkauser posted image user posted image user posted image .
Js sem bila pa pridna in sem šla še na zadnje nakupe pred porodom, no mislim, večje nakupe, ker potem z majhno bebico takoj res ne mislim v trgovine silit, pa še vsi so neki prehlajeni po teh centrih... Bomo že šli v kako trgovinco sigurn, sj brez tega mamica ne bo mogla, ampak bo treba fajn čas izbrat ker počas se začenja prednovoletna mrzlica in ljudje kr kupujejo in kupujejo, vrtse pa take, da je za znort. No ja pa bo že.
Glede mojga dogajanja se je pa na žlost vse popolnoma umirili. Zjutr je blo že tako fino, ko se je začelo dogajat zdaj je pa kr mir in nič ni. Pa bo že.
Lepo preživite današnji večer, držte pesti za vse, ki jih potrebujejo in sladko spančkajte, uapm, da bo noč prinesla kaj dobrega in kaj novega.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.11.2007 21:14:58   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sonchek jutri imava torej obe CTG in pregled. Mene prav firbec matra če smo kej bližje kot smo bili..

no bom držala pesti zate in mislila na vas....user posted image user posted image user posted image
dobr opravite!!!!

zdej grem pa spat...
lahko noč

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.11.2007 21:49:04   
DEBELUŠKA30
Sonchek in Scubadiver, veliko sreče jutri na CTG-ju, pa vama res privoščim, direktni "let" iz CTG-ja v porodno, ker vem, da obe komaj čakata! Seveda nas pa obvestita o podrobnostih!

Vsem, ki imate jutri preglede pa ravno tako srečno!

Gruška zelo lepi "škratki", jaz komaj čakam, da se naši pet let stari princeski še eden "pridruži"!

Lahko noč, pa čim manj obiskov na WC-ju, za dober spanec pa vam pošiljam malo čarobnega prahu:

user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.11.2007 21:55:09   
nicolina
Gruška, tvoji sončki so res čudoviti user posted image .

Sonchek in scubadiver, držim pesti za jutrišnji CTG, morda se začne kaj dogajat. user posted image user posted image
Jaz sem si zdaj naredila čokolino, se mi ga je nekam zaluštalo. Odkar pomnim sem nora na vse te kašice in raznorazne frutke. Sem si jih včasih kar v trgovini kupla, so mi ful dobri, se kar bojim, da bom našemu user posted image  vse pojedla. user posted image
No, sej se bom probala zadržat.

Želim vam lahko noč in lepe sanje....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.11.2007 22:16:06   
ajtak
Po navodilu in pooblastilu moje žene se javljam z lepimi pozdravi za vse, ki se oglašate na tem forumu.

Katja in Tjaš sta trenutno še v porodnišnici, ker si je najin korenjak pred prihodom domov privoščil še malo sončenja (zlatenica).
Za pokušino pa dodajam še eno fotko glavnih akterjev veselega dogodka.

user posted image

Lep pozdrav tako v Katjinem kot tudi mojem imenu!

Tomaž

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.11.2007 22:43:44   
scubadiver
OOO očka Ajtak kako lepo od tebe in od Katje da si nam predstavil lepotca Tjaša. Hvala hvala hvala user posted image

Hvala vsem za pestke za jutrišnji CTG. SE javim še zjutraj s kavico in seveda ko pridem domov..
Lepe sanje vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.11.2007 23:03:44   
nemrak
user posted image user posted image ,
barika, ISKRENE ČESTITKE!!!! user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.11.2007 23:05:32   
Skaana
user posted image

sem sicer decembrka, ki bo po vsej verjetnosti postala novembrka - a to je že druga zgodba - skratka.

Scubadiver, najlepša hvala za namig pri decembrkah.

Ajtak, čestitala sem vama že. Zdaj pa še čestitke za zlatega atija user posted image  in sporočilce, da je Tjaš res izredno lep novorojenček. Bravo vidva. Mali korenjak pa naj se kar malce posonči, da bo lahko potem še bolj šarmiral doma user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.11.2007 23:25:59   
Laubica
AJTAK-ati čestitke za lepega Tjašauser posted image user posted image user posted image
Barika-tudi tebi čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Gruška-čudovit TRIO imaš doma-bravouser posted image user posted image user posted image
Naraščaj in rozika-držim pesti da bo hiiiitro mimo
Tinna-čestitke za Majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.11.2007 23:28:18   
Magi*
še enkrat čestitam ajtak, atiju Tomažu in Tjašu. kako srčkan dojenček. zdaj me pa že tako drži, da bi svojega cartala user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.11.2007 23:38:49   
scubadiver
Pravkar sem dobila SMS:

Barbi195 sporočam: mamici v veselje in atiju v ponos, na svet sem prikukal brez zobkov in bos, dne 20.11 ob 18.35, velik 53 in tezak 3140. Vas Lovro

Mamici, očku in seveda Lovrotu iz vsega srca čestitam in vam želim veliko lepih trenutkov ob cartanju. SEm vam kar mal fouš user posted image

user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.11.2007 5:44:59   
nemrak

user posted image user posted image ,
ISKRENE ČESTITKE!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.11.2007 6:55:21   
Laubica
BARBI -ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa bedim z tamalim že od 3huser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.11.2007 7:04:57   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Spala nisem skoraj nič. Sploh ne vem zakaj ne, ampak ni in ni šlo. In ko sem kočno zaspala sem se ful hiro spet zbudila in nikakor nisem mogla zaspati nazaj. Kot sem obljubila sem vam skuhala še kavo in šibam pod tušin na pregled. Se javim ko pridem nazaj oz. s SMS-om če me obdržijo user posted image . Držim pesti za vse v P, sonchek zate na pregledu in še za kakšno ki ima danes pregled..

user posted image

Že35 to je pa tud groza. Kako pa da noče spati? Držim pestke še zate da čimprej zaspančka in ti z njim

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?