Mamathea
|
Pozdravljene Zgleda, da se nam danes kr vsem enako godi, meni je moj možek računalnik kr na kavč prinesel in rekel naj pogledam, če je kaj novga, sam da ima mir in lahkgleda košarko .Škoda, da se še me nosmo zmenile in be se dobile, sicer pa itak tukaj lepo čvekamo in si krajšamo čas. Hvala bogu, da imamo ta forum. No moj možek se je sicer prej, ko smo imeli na obisku mojega očeta zelo izkazal,jaz sem skuhala glavno jed, on pa je spekel ameriške palačinke z javorjevim sirupom in zopet so bile več kot odlične. Prav "požrli" smo jih. Res čudovito in prav škoda, da ni kakšna še ostala, da bi jo še zdj ml pomljaskala. No potem smo šli supaz očetom še mal po trgovinah, kupili še neke malenkosti za bebico in zdaj ležim na kavču kot nasedla tuna in pišem. Jah dogaja se prav nič ne, jaz imam pregled v ponedljek, ampak upam, da bo polna luna kaj premaknila in kaj pospešila. Sicer pa, sej smo zmenjene, se dobimo v soboto na pikniku. Očka naraščaj, nikakor ne obupaj, saj bo detece kmalu tukaj. Potolaži mamico, da kdor čaka dočaka in da se sigurno splača, sej bo pa zato detece toliko lepše, bolj konkretno in celo življenje bolj potrpežljivo, ker že zdaj tako pridno čaka. Zdj bom pa js najbrž mal zadremala, saj sem zelo utrujena, pa prsti na rokah so taki kot poli klobasa pa ne vseh 5 skupaj, ampak vsak posebej. . Če se ne ajvim več preden gremo v postelje, vam vsem želim super noč za spanje, krasne in nepozabne sanje, pa čimmanj wc obiskov.