|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
20.11.2007 9:29:44   
Oranža
Barbi195 seveda držimo pestiuser posted image .
Pa kje ste vse?? Al se vam nč ne da - vreme pa to- al ste šle v rim??

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.11.2007 9:32:10   
scubadiver
Barbi195 držim pestke zate ker tole gre pa verjetno zares user posted image user posted image  Predvsem upam da očku rata pridet pravočasno nazaj domov, tebi pa želim čimlepšo porodno izkušnjo. Drži se. TI pošiljam še eno user posted image za vsak slučaj.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.11.2007 10:01:22   
sonchek
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Hej kje je pa Sonchek, od včeri se ni nič več javila??Mogoče je pa v P.user posted image user posted image

hehehehe..sem še kr tle..user posted image user posted image user posted image
...ampak se mi čisto nič ne da...in grem zdele nazaj v posteljo...tok sem neki uničena..pa je bila noč čist v redu...

no se beremo...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.11.2007 10:05:07   
Tanayya29
Debeluška dojenje mi je steklo šele sedaj po 14 dnevih.Sem full vesela,še vedno dajem malo dodatka,ampak mislim,da kmalu ne bo potrebno več.
Prve dni je pa full odklanjal,ampak pri meni je bila prisotna neka bakterija,in potem tudi pri tamalmu,tako,da ko je dobil antibiotik je bilo ok.
Po CR pravijo,da je vse skupaj malo kasneje.

Vsem,ki greste v P. želim čimlepši poroduser posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.11.2007 10:15:47   
nicolina
Ojla,
jaz sem tudi še skos tukaj. user posted image  Spala dobro in dolgo. Hvala vam za kavice. user posted image
Še nič novičk od barike in naraščaja?

Jaz moram tudi reč, da sem kar nekako napeta, tak da te Debeluška čist razumem. Skos rzmišlja, ker zdaj je že vse tolk blizu, da je samo vprašanje dneva. Včeraj zvečer me je začelo neki špikat v križu, pol sem pa že čakala, če se bo kaj stopnjevalo, pa ni bilo nič.
Da ne govorim o mojem user posted image , on je že tolk nestrpen in  poln pričakovanj. Pravi, ah naj počaka še vsaj kakšen teden.
A mislite, da bo tale polna luna delovala? user posted image  Fajn bi blo.

Barbi, držimo pestke,morda boš že danes cartala svojega user posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
20.11.2007 10:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Ojla,
jaz sem tudi še skos tukaj. user posted image  Spala dobro in dolgo. Hvala vam za kavice. user posted image
Še nič novičk od barike in naraščaja?

Jaz moram tudi reč, da sem kar nekako napeta, tak da te Debeluška čist razumem. Skos rzmišlja, ker zdaj je že vse tolk blizu, da je samo vprašanje dneva. Včeraj zvečer me je začelo neki špikat v križu, pol sem pa že čakala, če se bo kaj stopnjevalo, pa ni bilo nič.
Da ne govorim o mojem user posted image , on je že tolk nestrpen in  poln pričakovanj. Pravi, ah naj počaka še vsaj kakšen teden.
A mislite, da bo tale polna luna delovala? user posted image  Fajn bi blo.

Barbi, držimo pestke,morda boš že danes cartala svojega user posted image .

(odgovor članu nicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.11.2007 10:25:54   
Anonimen
MISLIM DONS PA IMAM DAN, VSE MI GRE NAROBE. TO JE TO KER NISMO SPAL. SM HOTLA SAM POLNO LUNO VEN DAT, PRI MENI JE DELOVALA V OKTOBRUuser posted image , ZDAJ PA MISLIM DA BO ROZIKI POSPEŠLA, SAM NE VEM ČE BOŠ DO SOBOTE ŠE DOMA ROZIKA, KO SE BO ZAČEL DOGAJAT BO ŠLO HITRO, GLEDE NATO DA SI DVA PRSTA ODPRTA

DRŽIM PESTKE ZA BARBI,PA BARIKO, PA NARAŠČAJ

GREM SE BEREMO

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
20.11.2007 10:57:37   
Mamathea
Pozdravljene

Tudi jaz sem še 2v1 čeprav sem mislila, da se je že začelo dogajat (saj se tudi je in to konkretno) ampak na žalost se je zdaj vse umirilo. Začelo se je bo 6 zjutraj na 15 minut, ful driska, ful krči, močne bolečine v hrbtu, križu... Potem se je vsakih 15 minut ponavljalo, večinoma sem presedela na wc-ju, ker mi je bilo tam še najbolj udobno. To se je dogajalo nekje do 9.20, ko me je nazadnje zvilo in potem še enkrat čist rahlo 10.15. Jah amapka se zavedam, da s to šele priprave in lahko traja še 1 tedn, al pa še več. Čepek še ni šel, če mene vprašate se mi tud trebuh ni kaj dosti spustil, je pa res mal več izcedka, sam je bele barve. Pa lulat hodim nonstop.... Joj, joj, ko bi se to le stopnejavlo in bi kaml šla v P, to so moje pobožne željeuser posted image . Sicer vem, da se tudi vsem ostalim čakajočim mudi v P zato bo najbloš, če se zmenimo za en piknik v porodnišnici, pa najkasnej do sobote morte vse prit tja, ok? No js grem v Lj P in mislim, da vas je še nakj, ki se odpravljate na isti piknikuser posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, katera bo prav tam, da bo pripravila dekco... za piknikovanjeuser posted image user posted image user posted image .
No zdj se grem pa js počas oblečt, saj še vedno strašimv pižamci naokol, pa grem mal ven iz stanovanja, mal v pisrano pogledat, če je kaj novga, ker itak ležat nima smisla in prebrala sem v pušenjakovi knjigi, da je prvo fazo poroda (ti popadki doma...) treba preživet aktivno. Pa še prebrala sem, da če umetno sporžajo porod (z geli....), da lahko traja tudi do 48 ur, da se detece dejansko rodi. Zato močno stiskam pesti še naprej za Bariko in Naraščajko. Zdaj pa verjetno res počas nekaj bo, če že ni.
Lepo bodite.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.11.2007 11:21:05   
scubadiver
Mamathea jaz bi z veseljem pripravila dekco v ljubljani, sam zgleda se vas bo kar nekaj še zvrstilo pred mano, saj naše dete ne kaže rpav nobenih znakov po tem da bi šlo rado ven. Držim pa pestke zate, pa čeprav se vrivaš user posted image
Je pa res da me je včeraj in danes konstantno bolel križ, drugače kot ponavadi. Ampak ne v intervalih kot popadki. Zdele pa spet listam knjigo izziv poroda in sem ravno to spet prebrala notri. da jo je dva dni prej začel tako čudno konstantno boleti križ... Mogoče mogoče pa se prav počasi tudi pri meni kaj pripravlja. No, jutri imam spet pregled pa bomo vidli če bo kaj novega. Danes moram še narediti hladno torto in jo seveda tud pojesti user posted image  tiko da za danes odstopim vrsto še kateri drugi...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.11.2007 11:43:43   
Dajica
Ojla, tud jaz sem se tuki. In kot kaze, bom se nekaj casa, ker ni se nobenih znakov, da bi se kaj konkretnega zacelo. Sem pa danes dopolnila celih 39 tednov, tako da drug teden tak cas bi pa ze lahko kaj bilo (ce se drzimo datumov nasih G). user posted image

Spala sem kar vredu, nasa user posted image pridno brca vsak dan. Jutri imam spet pregled, CTG, pa vaginalni pregled. Me prav zanima, kaj bo pokazalo, ce se ze kaj odpiram ali je se vse v mirovanju.

Vceraj sva sla z mojim user posted image spet po nakupih, sva kupila susilec, pa lcd TV, pa vrtiljak na daljinca za malo user posted image , pa drobnarije za pod zob. Joj, koliko sva zapravila... Pa ne samo vceraj, ze prejsnje dni. Zgleda, da imava oba nakupovalno mrzlico. user posted image

Nic, grem malo pospravljat, pa drzat pestke za nase user posted image , da bodo kmalu mamice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.11.2007 11:51:06   
nicolina
Jaz sem si ravnokar skuhala malinov čaj, sem se kar navadla na okus user posted image .
Morda bo pa pripomogel k boljšemu odpiranju.

Mi je pa rekla včeraj ena kolegica, da je njej G. rekel, da ni nujno da se trebuh pred porodom spusti. Ker ene celo nosečnost nosijo visoko, druge pa bolj nizko in se potem še bolj spusti. Da pa tiste, ki nosijo bolj visoko, imajo bolj močne trebušne mišice. No, pol sem jaz že ena med njimi. user posted image  Imam namreč trebuh še skos visoko.
Kaj mislite, a ste kdaj slišale za to?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.11.2007 12:00:20   
Oranža
Nicolina tud men se ni trebuh še nič spustil, js mislim da je to pač samo to da višje nosimo našeuser posted image . Kaj pa vem?
Malinov čaj - vprašanje: sem brala, da se je o pitju tega čaja potrebno posvetovat z svojim G. in da je potrebno v P. babci povedat da si ga pil. A ste to vedele. No najbrž že, če ga pijete. Js ga sicer ne pijem in je zdele tud brezveze začet, kar bo pač bo. Se mi pa zdi da je dons še en tak skozlan dan kt je bil včeri in mislim d abo tle gor tud bolj zatišje kt ne.
No pr men tud nč konkretnega ne dogaja, vsake tolk me v križu pošiplje, pa tiste bolečine kt pred menstruacijo, pa vsake tolk se mi črevo spuca...to je pa tud vse....predpriprave pač.....upam da ne bodo trajale daleč v december. Bom vedla kaj več v petek, mam kontrolo.
No upam da Barika in Naraščaj že cartata....

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.11.2007 12:39:23   
DEBELUŠKA30
Večina vas si tko želi, da bi že prišlo tisto pravo ... in bi blo za vami ... in tisto najlepše, najdražje user posted image  ob vami!
Jaz pa srčno upam, da me ne prehiti do ponedeljka user posted image ?!

Danes hči ni šla v vrtec in sta z možem klicala, da ima danes počitnice, pa je najprej vzgojiteljica vprašala, če dojenčka čaka user posted image !

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.11.2007 12:39:30   
naraščaj
pozdravček,

od naraščaja nič novega še vedno je v porodnišnici na AI,

popadki komaj opazni, tako da zaenkart še nič ne kaže na poroduser posted image

Za Bariko vam ne morem povedati kaj več saj se od včeraj, ko je bila prestavljna še nista videli user posted image

drugače ja bodoča mamica zdravstveno OK, otroček tudi, le midva postajava rahlo nestrpna user posted image .

Ampak, če smo čakali 9 mesecev bomo pa še teh "bonusnih" 14 dni, če bo potrebno user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.11.2007 12:54:34   
rozika12
Ojla,
čestitke nayi za dojenje. Ves trud se povrne. Mega.

Polna luna. Sobotauser posted image  Sprejmem. Do takrat pa mir.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.11.2007 12:56:57   
Mamathea
Pozdravček

Ojoj ubogi očka Naraščaj, pa mamica seveda tudi, tole vaše detece se je očitno odločilo malo "štrajkati", ampak sem prepričana, da bodo naše pesti pomagale in prav kamlu boste veselo cartljali.user posted image . Očka ne obupaj in pridno vzpodbujaj bodočo mamico, saj to sedaj najbolj potrebuje.
Pri meni se je stanje tudi popolnoma umirilo, po tistih jutranjih kolobocijah je zdaj popolni mir, tako da Scubadiver izvoli pogrniti dekico za piknik v Lj porodnišnici. Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bomo ob polni luni prijetno zapolnile piknikovalni kotiček in morda se nam takrat končno uresniči želja stiniti k sebi svoje bebice.
Jaz sem kr lepo v službi, saj me jezi, da se nič več ne dogaja, no in tukaj je vsej malo bolj pestro, čeprav so vsi naši fantje nekje po sestankih, vključno z mojim možekom. No js pa klofam po tipkovnici in gledam, če je že kaj novičk.
Držim pesti še naprej.
Pozdravček.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.11.2007 13:01:35   
scubadiver
Očka Naraščaj najlepša hvala za obvešačnje user posted image . Zelo si zlat. Torej bomo še naprej stiskale pestke in upale da se detece hitro odloči pridet na ta svet. Je pa tudi mami Naraščaj poslala SMS s podobno vsebino. Lepo da nas ne puščata v negotovosti user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.11.2007 13:11:23   
Oranža
Očka Naraščaj to si pa lepo povedal. Mi držimo pesti da bo kmalu in mislim da jo 14 dni ne bodo pustil čakat.
Vem pa kako mučno tole zna bit, js sm v prvo bla samo 4 dni čez rok, pa je blo ubijalsko.Pa so mi rekli, hodit po stopnicah gor in dol - madonca sem že v miže znala po stopnicah it - pa ni blo nič. Ja nimaš kaj, tkole brezpogojno nas imajo naši user posted image  radi.
Debeluška30 te popolnoma razumem - a si kej vprašala svojega G., kaj če te prehiti? No js upam da se ti izteče kot je trebauser posted image .
Pa saj bo, mal smo pa res že neučakane s temi trebuščki:))

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.11.2007 15:51:58   
nicolina
Očka naraščaj hvala, ker si tako prijazen in nas obveščaš. Se pravi, pestke držimo še naprej. user posted image user posted image  Upam, da bosta kmalu držala user posted image  v rokah in barika tudi. user posted image
Jaz sem zdejle mal spala, mi je kar pasalo. Zunaj je neverjetno mrzlo, sem šla prej sam v trgovino, sem mislila, da bom zmrznila.

Torej, vse čakamo polno luno... no, pa dejmo user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.11.2007 17:05:21   
naraščaj
user posted image Pri mami Naraščaj še vedno nič novega, očitno uživa v AI (all Inclusive)user posted image

No drugače, pa sporočam, da je Barika minuto pred 1h zjutraj rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

se beremo zopet jutri

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.11.2007 17:13:02   
zirafa76
Pozdravuser posted image user posted image

Vidim, da se kar nekaj dogaja....Uspem prebrat na brzino ce se le da, ker imamo spet vecerne akcije....

PA CESTITKE VSEM MAMICAM NOVOPECENIM IN TISTIM NOSECKAM TIK PREDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..mogoce do naslednjic ze katera druga rodi.....narascaj????user posted image user posted image

SEM PA VESELA, DA SE KAJ KMALU SLISIMO NA SOSEDNJEM FORUMU, KAR POMENI, DA UPAM DA CIMMPREJ STISKATE SVOJEuser posted image user posted image user posted image

Ne se vrivat med decemberke.....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.11.2007 17:19:58   
rozika12
BARIKA user posted image user posted image user posted image  to so novičke. Čestitam.

Še za ostale user posted image , ki čakajo. user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.11.2007 17:28:10   
scubadiver
Čestitke Barika, pa se te je otročiček le usmilil user posted image .  Kje pa je SMS s podrobnostimi? user posted image .
Hvala še enkrat očka Naraščaj. Te mora mami Naraščaj fajn objet v našem imenu za vse novičkeuser posted image

Mamathea tebi pa sporočam, da je torta fantastično dobra tako kot sem tudi predvidevala. Hvala ti še enkrat za recept. Sigurno je bodo deležni gostje ki bodo hodili gledat našo princesko. Enostavna za nardit, hitr končano in MNJAMSK dobro..

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.11.2007 17:40:03   
Oranža
No končno lepe novičke, Barika čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mami Naraščaj pa pa še vedn o držimo pesti. Drugače pa nič novega??...Sonchek  - kam si se skrila??? V P.?? No če si tam sporoči, da držimo pestiuser posted image

(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.11.2007 17:54:17   
ninocka
Ojla,
dons mam mal več časa pa pol po RRju bluzim user posted image
Sem vas prišla pozdravit in pogledat kolk vas je še v 1 kosu...pa se mi nekam množite (vidim, da je nekaj novih user posted image user posted image user posted image ), namest da bi bežale od tukaj in prestopale na naš (oz. tudi vaš bodoči) forum user posted image user posted image

Držim pesti za vse, ki ste na poti do nas levinj (da ne bom skoz Rim pisalauser posted image ) in čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?