Mamathea
|
Pozdravljene Tudi jaz sem še 2v1 čeprav sem mislila, da se je že začelo dogajat (saj se tudi je in to konkretno) ampak na žalost se je zdaj vse umirilo. Začelo se je bo 6 zjutraj na 15 minut, ful driska, ful krči, močne bolečine v hrbtu, križu... Potem se je vsakih 15 minut ponavljalo, večinoma sem presedela na wc-ju, ker mi je bilo tam še najbolj udobno. To se je dogajalo nekje do 9.20, ko me je nazadnje zvilo in potem še enkrat čist rahlo 10.15. Jah amapka se zavedam, da s to šele priprave in lahko traja še 1 tedn, al pa še več. Čepek še ni šel, če mene vprašate se mi tud trebuh ni kaj dosti spustil, je pa res mal več izcedka, sam je bele barve. Pa lulat hodim nonstop.... Joj, joj, ko bi se to le stopnejavlo in bi kaml šla v P, to so moje pobožne želje . Sicer vem, da se tudi vsem ostalim čakajočim mudi v P zato bo najbloš, če se zmenimo za en piknik v porodnišnici, pa najkasnej do sobote morte vse prit tja, ok? No js grem v Lj P in mislim, da vas je še nakj, ki se odpravljate na isti piknik . Me prav zanima, katera bo prav tam, da bo pripravila dekco... za piknikovanje . No zdj se grem pa js počas oblečt, saj še vedno strašimv pižamci naokol, pa grem mal ven iz stanovanja, mal v pisrano pogledat, če je kaj novga, ker itak ležat nima smisla in prebrala sem v pušenjakovi knjigi, da je prvo fazo poroda (ti popadki doma...) treba preživet aktivno. Pa še prebrala sem, da če umetno sporžajo porod (z geli....), da lahko traja tudi do 48 ur, da se detece dejansko rodi. Zato močno stiskam pesti še naprej za Bariko in Naraščajko. Zdaj pa verjetno res počas nekaj bo, če že ni. Lepo bodite.