|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
19.11.2007 11:37:36   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

No, držim pesti naprej!!!!! Dajmo!!!!
me navijamo za vas:

user posted image

hahahhahaaaaaaaaaaaaa

Sonchek ob tejle slikci sem se pa skoraj polulala od smeha ker jaz zgledam prav tko nekako. Valjam se po kavču, skos neki žvečim.. tko da sem prov ena taka navijačica user posted image

Očka Naraščaj hvala za informacije. Držimo pesti da bo porod hitro za puncama in da kmalu postaneš srečni očka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
19.11.2007 11:43:36   
nInAzWeRiNa
živjo novembrke mene pa zanima če katera tukaj prodaja AS? če bi se kakšna našla me prosim kontaktirajte zs! hvala pa srečno z vašimi sončki in čim lepši porod tistim ki ga še čakateuser posted image  lpuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
19.11.2007 11:48:49   
Mamathea
Joj, joj til otročki so pa res že mal "zafrkanstki", nočjo in nočjo ven, seveda, ko pa vedno, da je zunaj tako mrzlo, ampak sej bo, vsak, ki čaka dočaka. In še vsako detece je prišlo na ta lepi svet tako bosta tudi Barika in Narščaj kmalu pestvali. Močno, močno stiskam pesti zanju in za bebice, da bi se le odločile mal hitrej pokukat na svet.

Drugače pa pri nas nič novega, tudi mi še čakamo, da se sploh kaj začne dogajat. Pa sej se bo, vse ob svojem času. Jah kakor ste tudi ostale pisale (Dajica, Pa Scubadiver) pri meni je že zatišje v trebuščku, ponoči bo pa spet žurka. Jah nič ne mormo tako pač je, moje detece je sigurno čist po ateku, saj je on popolnoma enak in Scubadiver tud js večkrat razmišljam, da mojga ne bi zbudila za v službo, sam žal se js tolk hitr zbudim, pol pa ropotam po stanovanju sem in tja, da še njega predramim in pol le s težavo vstane. Bi blo pa zanimivo, če bi ga pustila, da bi si zaspaluser posted image user posted image user posted image .
Lep dan Vam želim pa močno držim pesti.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
19.11.2007 12:09:01   
NADA79
No ja vidim da nisem edina pri kateri user posted image  zamuja na svet. Moj PDP je bil 18.11 pa še vedno čakamo. Čep mi je šel že pred 14 dnevi, pa tudi CTG kaže rahle popadke že 14 dni, dogaja pa se še nič ne. user posted image  pa brca zvečer kor ponorel. Tako vsaj vem da je vse o.k.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
19.11.2007 12:16:35   
rozika12
Ah, še zmeraj nič. Grem kuhat. Golaž, pa polento.
Popoldan pa na CTG.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
19.11.2007 12:17:37   
DEBELUŠKA30
Naraščaj-očka hvala za informacije, pa ne pustite nas predolgo čakati z novimi informacijami, mi držimo pesti in navijamouser posted image user posted image user posted image !

Scubadiver, tale tvoja primerjava z nasedlim kitom, je pa tko dobra user posted image , se čist najdem v njej!

Jaz imam pa šele popoldne ginekologa, pa CTG, pa sem kar malo neučakano, kot da mi bo kaj ušlo user posted image !

Včeraj sem mojemu razlagala, kako je Špelka rodila veliko punčko, čeprav 11 dni prej, pa da sva imeli PDP na isti datum in tako naprej...
...Pa se oglasi najina punčka (ki ima pet let), seveda je vse pridno poslušala, pa reče: " Mami, kaj pa če se naš dojenček zdaj rodi? A bi znal že sam dihati, a bi blo vse v redu z njim?" Pa jo gledam pa rečem, ja seveda zdaj bi se pa že lahko rodil in bi blo vse v redu. Pa ona reče: "POL NAJ SE PA ŽE RODI, KAJ PA ŠE ČAKA!"user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
19.11.2007 12:19:11   
sonchek
evo..jaz se počasi odpravljam...

..aja sam na pregled...hihiiiiii

Punce držite pesti, da bodo kej pozitivnega rekl, al me pa kr poslal rodit..to bi blo še najbolj...user posted image user posted image user posted image
lep dan..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
19.11.2007 12:20:23   
Oranža
No Naraščaj pa Barika pa se bosta načakale, imata pa vsaj druga drugo, tko da jima ne bo tolk hudo dolgčas.user posted image user posted image
Ja kar se pa tiče dogajanja v trebuhu pa je izgleda pri vseh user posted image  kr enako, zjutri mal tolk da te pozdrav, pa pol vmes kako brco še navrže, da vem da je tu, kad padne mrak pa.....action baby. user posted image
No upajmo, da se bo tole rojevanje takole uspešno nadaljevalo kot se je začelo proti koncu tedna, pa da vse pridemo čim prej na vrstouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
19.11.2007 12:23:06   
Oranža
Debeluška ta je pa res dobra, ha ha ha, otroc jo res pihnejo, pa še tko resno to povejouser posted image user posted image user posted image
Ja sonchek, upam da se ti izpolni želja in te pošljejo rodit-navijam zateuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
19.11.2007 13:00:48   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image URADNA STATISTIKA:

100 strani smo "naklofale" v ENEM MESECU!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
19.11.2007 13:21:38   
potepinka
Sliva10-Bomo videli kako dolgo bo trajalo to spanje upam da čim dlje

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
19.11.2007 14:09:30   
tago
 Nayya, ti sporočim novičke ko se bo kaj začelo dogajat.
Drugače pa pri meni nič novega rahli lažni popatki a še vedno upam da pridejo pravi ko bom v Ljubljani.
Wc imam najraje in žuram ponoči ko kak najstnik. Tako da sem že navajena na drugi ritem .
Upam da tiste ki čakate ali jih že imate svoje sončke da so zdravi . Ostalo pa samo pride.
LP .

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
19.11.2007 15:56:05   
Oranža
Kaj sedaj to, kam ste vse ušle, v Rim??? Sonchek kako kaj kaže pri tebi? Pa Debeluška? Rozika pa ti?
Naraščaj in Barika ?????  Javite se kaj, al ste res vse šle....je ful nekam čudno zatišje tu goriuser posted image
No držim pesti za vse, pa upam da kakšna že pestka pa da bo še kaj novičk.
....

(Pablo Casals)

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
19.11.2007 16:17:21   
rozika12
Ojla.
Vanja, še sem tuki. Je tako siv dan, da se mi ni nič dalo.
Zdaj pa šibam na CTG.
Morda do takrat kakšna novička od naših v P.

Mene je danes prvič začelo rahlo v križu špikat. No, počasi grem proti postaji. Počaaaaasi.  Mam še 12 dni časa user posted image .

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
19.11.2007 16:18:23   
Mamathea
Pozdravček

No js tud stiskam pesti za naraščaj, pa bariko.... pa me že orng roke bolijo, upam, da se jima kaj dogaja in da bosta kmal stiskali svoje zakladke v naročju. Joj js kr ne morem verjet, da imam čez natanko en teden tud uradn PDP in res komaj, komaj čakam, da to detece že enkrat spoznam.
Upam na najboljše, stiskam pesti za vse, ki ste na pregledih...
Zatišje na RR je pa danes res hudo, mogoče je pa vreme krivo, ke je tak čudno oblačno in mogoče vse čakajoče mamice počivate.
Pa sej bo, enkrat bomo na vrsti tud me iz konca seznama, sam kdaj za vrageca? Pa bo že, vse ob svojem času pravijo.
Lep popoldan vam želim, js grem mal na kavč, da ga fajn "povaljam". P.S: Danes sem kar nekajkrat šla po stopnicah, da bi se že končno začelo kaj dogajat, pol sem po tleh pomivala, se prepogibala in glej ga zlomka še vedno nič. Jejej kak sem že neučakana.
Sicer pa mogoče se pa moje detece zaveda, da si želimo strelca/strelko in zato še noče ven.user posted image user posted image

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
19.11.2007 16:45:50   
nicolina
Ojla, no danes je pa naš user posted image  na CTG-ju spal, ga sploh nismo mogle zbudit. Pa sem se smejala, mal čokolade pojedla, pa nič.user posted image  Sicer je rekla g. da ni nič narobe, ima verjetno že mal prostora, ker utrip je bil ok. Morda se pa že pripravlja, da bi mamico spoznal. user posted image
Sva šle še pol s sestrico mal po trgovinah in sem si kupila nove škornje in jakno, da bom po porodu lepa. user posted image
Zdej sem pa kar utrujena, grem mal počivat...

Naraščaj in barika, držim pestke user posted image user posted image ... sem mislila, ko pridem nazaj, bodo že vesele novičke.
Se beremo..

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
19.11.2007 16:45:53   
scubadiver
Tud jaz sem še tle, nč bat, sam sem še bolj lenobno razpoložena kot ponavadi. Prav groza me je, se bom navadila na lenarjenje potem me bo pa težko v pogon spravit user posted image .

Iz porodnišnice vsaj do mene ni prišla nobena nova informacija. Boge punce, res jih hecajo tile njihovi sončki. Barika in Naraščaj, mene tud že bolijo roke, tko da dejta pohitet no user posted image

Mamathea sem pa bla zdele v trgovini in sem šla kupit izključno sestavine za tvojo hladno torto. Se je lotim jutri. Upam da bo ratala. Danes se mi ne ljubi, ker se bom zdele lotila itak delat musako. Pa je to potem preveč stvari naenkrat. No pa še eni dodatni piškoti in ene napolitanke so mi kr same padle v voziček. Potem sem pa še to vzela user posted image .

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
19.11.2007 17:05:23   
Mamathea
Jah sej sem rekla, vreme je tako, da se nam še čvekat ne ljubi. Pa bo že boljše, sej ni čudno, da so naše bebice zaspane in nočjo ven, če pa vejo, kako je zunaj vreme.user posted image user posted image user posted image . Joj prav pasala bi kak orng brcika, da bi se js počas spravila v pogon in danes še kaj pametnega naredila. Sem mislila, da bova danes z možekom še pla kaj v pikapolonico, sam zgleda, da ne bo nič, saj n še vend dela, dela, dela... Moram vam pa povedat, da sem si za zvonjenje na gsm-ju naštimala "dihi z mano" od Trkaja in zdaj vsakič, ko me kdo pokliče veselo dihamuser posted image user posted image . Res je ful fajn to slišat, pa upam, da mi bo besedilo prišlo v podzavest, da bom tudi v porodni sobi pol tk pridno dihala, čeprav resnici na ljubo sem prav dihalne vaje že zdavnaj pozabila, pa upam, da jih babice ponovijo in pol se bom že spomnila.
Scubadiver upam, da ti bo hladna tortica uspela, js sem jo hotla včeri nardit, pa se mi potem ni dalo. Mogoče se jo pa danes lotim, čeprav močno dvomim  v to, saj bom najbrž kr raj kavč "valjala". Groza, dans res ni nič od mene, sem še hujša k nasedli kit, al pa tuna, kakor hočete.
Hahaha nekdo me kliče in že "diham".
Lepo se imejte. Še vedno pa stiskamo pesti za naše bodoče mamice, ki se trenutno morda pa le spoznavajo s svojimi bitjeci, ki so 9 mesecev bila po njihovimi srčki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.11.2007 17:19:41   
Oranža
No me veseli da je krivo samo vreme. Tud man se nč ne dauser posted image , Scubadiver hladna torta ti ziher rata, meni je tud včeri ratala. Edino kar sem ga posračkala je blo to, da sem jo vzela iz hladilnika ven, pa nč nazaj not dala, pol je blo pa bolj za na žlicouser posted image user posted image user posted image ampak nas to ni oviralo - je pa res kalorijska bomba, uf.
No tole z napolitankam si mi pa lušte nardila, js nimam nč sladkega doma, sm se včeri tolk torte najedla da sm rekla zdej pa dost, ne smem več, ampak mi tolk paše...sicer šele zadnja 2 tedna ampak vseen...no tko da se dons že cel dan z datlji bašemuser posted image user posted image . Bom zdele malega peljala na telovadbo, pa mogoč skočim še v štacuno po kaj konkretnejšegauser posted image  že spet...
se beremo...

(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
19.11.2007 17:35:30   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Moram vam pa povedat, da sem si za zvonjenje na gsm-ju naštimala "dihi z mano" od Trkaja in zdaj vsakič, ko me kdo pokliče veselo dihamuser posted image user posted image . Res je ful fajn to slišat, pa upam, da mi bo besedilo prišlo v podzavest, da bom tudi v porodni sobi pol tk pridno dihala, čeprav resnici na ljubo sem prav dihalne vaje že zdavnaj pozabila, pa upam, da jih babice ponovijo in pol se bom že spomnila.

hahahaha si mi dala genialno idejo in sem si to pesem nastavila za uverturo. Ko me kdo kliče mu poje Trkaj: Dihi z mano, dihi dihi z mano user posted image . Jo bom pa zdej poiskala še za zvonjenje in si še to nastavila user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.11.2007 18:00:02   
DEBELUŠKA30
Drage moje, jaz sem s pregleda nazaj! Dobila sem datum za sprejem v porodnišnico in sicer v nedeljo zjutraj, v ponedeljek pa mi naredijo CR. Malo sem žalostna user posted image , ker moj ne bo mogu bit zraven user posted image , ampak bo mogu pred vrati počakat, dokler otroka ne "dobijo" ven!
Fulll se čudno počutim???

Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.11.2007 18:06:44   
scubadiver
Debeluška a to ni normalno pri CR? Jaz sem mislila da je normalno da očka počaka zunaj user posted image .
Torej samo še do ponedeljka počakaš in se bo vaša družinica povečala. Joj ful bomo držale pesti user posted image .  me prav zanima v koliko delih bom držala pestke zate.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
19.11.2007 18:07:31   
scubadiver
Debeluška a to ni normalno pri CR? Jaz sem mislila da je normalno da očka počaka zunaj user posted image .
Torej samo še do ponedeljka počakaš in se bo vaša družinica povečala. Joj ful bomo držale pesti user posted image .  me prav zanima v koliko delih bom držala pestke zate.

Se opravičujem da je post objavljen dvakrat... mi je prvič javilo napako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2523
19.11.2007 18:48:10   
sonchek
ojla..evo mene...

..in kokr sve zgleda, bom še nekaj časa z vami user posted image user posted image user posted image

Bila na pregledu, vse ok..plodovnice dovolj, glavica že čisto spodaj, tako da jo je G. že otipala...odprta pa samo slab prst..in glede na vse to..mi je lepo rekla, da naj se grem v sredo pokazat v P....

no, kaj čmo..tko je..najprej nas je strah da ne splavimo, pol nas je strah da ne bi prehitro rodile...zdej na konc pa noče ven user posted image user posted image user posted image ...groza...hahahahahaa

takle mamo...

Debeluška..to bo pa kmalu...lej že v ponedeljek boš cartala svojo pikico..superca...

A od barike in naraščaj-a še nobenega sporočilca...jojjj boge reve, te pa se bodo namatrale....???

zdej se grem pa mal k mojmu stisnt..sem kr mal utrujena..me ti pregledi čist zmatrajo...
no, se beremo....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2524
19.11.2007 19:08:53   
Oranža
Debeluška me veseli, da boš v ponedeljek že crkljala svojega sončka.user posted image user posted image Bomo držal pesti pa navijal za vas , da boste čim prej okrevali - no vsaj ti - po Cr-ju.
Ja men se tud zdi da mož pri Cr-ju ni zraven razen, če ti uspe zdravnika prepričat da ti dela samo pod lokalno narkozo. Ne vem kolk kej to pr ns prakticirajo ampak sem brala neklje da v tujini se pa da in mislim da je tud mož lohk prisoten?. Ne vem mogoče sem pa kej zamešala. Kakorkoli že glavnjo da bo vse ok in da se vaša družinica poveča.
Sonchek lepo da si nazajuser posted image , no sej vem, da bi bla rajš v dveh kosih, pa tud privoščim ti, da ti ne bi blo treba prov dolgo več čakat....mogoče sta pa dons kej sprožile, k ti je tam spodi pregled delala - držim pestiuser posted image user posted image user posted image
Jooooj uboge pupe Barika in naraščaj - no js upam da sta že rešene, če ne v celoti pa vsaj neklje na pol.
Ja vztrajno se bližajo naši PDP-jčki.
Zdej se mora še Rozika oglasit kako je kaj opravila.
Se še kej beremo....

(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?