Mamathea
|
Jah sej sem rekla, vreme je tako, da se nam še čvekat ne ljubi. Pa bo že boljše, sej ni čudno, da so naše bebice zaspane in nočjo ven, če pa vejo, kako je zunaj vreme. . Joj prav pasala bi kak orng brcika, da bi se js počas spravila v pogon in danes še kaj pametnega naredila. Sem mislila, da bova danes z možekom še pla kaj v pikapolonico, sam zgleda, da ne bo nič, saj n še vend dela, dela, dela... Moram vam pa povedat, da sem si za zvonjenje na gsm-ju naštimala "dihi z mano" od Trkaja in zdaj vsakič, ko me kdo pokliče veselo diham . Res je ful fajn to slišat, pa upam, da mi bo besedilo prišlo v podzavest, da bom tudi v porodni sobi pol tk pridno dihala, čeprav resnici na ljubo sem prav dihalne vaje že zdavnaj pozabila, pa upam, da jih babice ponovijo in pol se bom že spomnila. Scubadiver upam, da ti bo hladna tortica uspela, js sem jo hotla včeri nardit, pa se mi potem ni dalo. Mogoče se jo pa danes lotim, čeprav močno dvomim v to, saj bom najbrž kr raj kavč "valjala". Groza, dans res ni nič od mene, sem še hujša k nasedli kit, al pa tuna, kakor hočete. Hahaha nekdo me kliče in že "diham". Lepo se imejte. Še vedno pa stiskamo pesti za naše bodoče mamice, ki se trenutno morda pa le spoznavajo s svojimi bitjeci, ki so 9 mesecev bila po njihovimi srčki.