|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
19.11.2007 19:53:20   
Mamathea
dober večer

Debeluška ne bit tna saj bo možek pote lahko bebico pestoval, ko bojo vse uspešno opravili. Mi bomo seveda v msilih z vsemi vami in bomo močno stiskale pesti. Sonchek jah kaj čemo tako pač je to, najprej je res, da se bojimo, da bi splavile, prehitr rodile...potem pa kr nočjo ven te naše nagajive bebice. Sicer pa se moramo zavedati, da bomo prav kmalu tudi mi srečnice, ki bomo cartale svoje zakladke. Zdaj vsaj lahko še božamo bušije.... pol bo tud tega konec, pa naenkrat ne bomo mele več protekcij v vrstah pri blagajni.... A se vam tud dogaja, da so nekateri ful prijazni  do vas, pa vas kr naprej spustijo pri blagajni... meni se je velikokrat to zgodilo in mož mi je vedno rekel, da imam protekcijo zarad trebuščka.
user posted image user posted image .
Js pa danes res lenarim že čisto cel dan, zdj sem spet sama doma, pa ležim na kavču, berem RR in gledam tv, mogoče bom šla mal likat, sam ne verjamem.
Lep večer vsem.
Joj pa kdaj bojo že kake novičke od barike in naraščaj. Nč stiskajmo pesti dalje.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
19.11.2007 20:02:46   
rozika12
Živjo.
Jaz sem tudi od G nazaj. Novička: sem že 2 prsta odprta in po njegovem največ do konca tedna. Bomo videli.
(pa me je danes rahlo oplazilo v križuuser posted image , no namesto 12 dni imam zgleda malo manj dni do Trkajeve pesmiceuser posted image user posted image ) Popadkov še ni. Tisto je bilo le opozorilo.

Debeluška30, jaz pa cvikam, da bo moj lih na terenu. A, ti greš v LJ rodit?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
19.11.2007 20:08:30   
naraščaj
Pozdravljene bodoče mamice

lep pozdrav želi očka

..........ki je še vedno samo bodoči.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
19.11.2007 20:09:57   
Tinna
Jaz se od vas poslavljam, ker imamo že 5 dni starega Maja a vas bom vseeno spremljala. Držim pesti, da bi bil porod za vse, ki še čakate čimkrajši in čim lepši itak pa nepozaben. user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
19.11.2007 20:10:23   
Oranža
Rozika to pa so super novičke - držim pesti, da se napovedi uresničijouser posted image . Mene tkole špika v križu že 14 dni, pa se nikjer nč ne pozna. No sicer mam šele v petek pregled pa bom vidla kaj bo rekla G., sicer pa bomo že. Kdor čaka dočaka, kajne.user posted image
Zdej grem pa mal pred tv...se mogoče še kaj oglasim, če prej ne zaspimuser posted image
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
19.11.2007 20:11:14   
naraščaj
no skratka, premalo držite pesti tako, da pri naraščaju še vedno ničnovega pa tudi pri Bariki ne.

Moja sicer nekaj popadkov ima, odprta pa samo za prst.  Glede na infromacije bo še kak dan AI (all inclusive).

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
19.11.2007 20:13:13   
Oranža
Pozdravljen bodoči očka - naraščajka - ja kaj pa mečkajo, sej je ja mela popadke na 3 min??? Za znortuser posted image  No ja pa sej bo, mogoče prav kmal letiš nazaj k svoji ženki v porodnišnico. Vso srečo. Držimo pestiuser posted image . Kaj pa Barika?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
19.11.2007 20:14:20   
Oranža
no pa si me prehitel z odgovorom...

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
19.11.2007 20:27:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

no skratka, premalo držite pesti tako, da pri naraščaju še vedno ničnovega pa tudi pri Bariki ne.

Moja sicer nekaj popadkov ima, odprta pa samo za prst.  Glede na infromacije bo še kak dan AI (all inclusive).

Očka Naraščaj, lepo prosim če poveš svoji dami in Bariki da nas že pošteno bolijo rokice in da naj malo pohitita user posted image .  Držim pestke da bo vse čimprej za njima in da boste čimprej proslavljali user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
19.11.2007 20:44:56   
rozika12
Ja, Barika in Naraščaj, dajmo.

Jaz sem pa kar nekaj napeta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
19.11.2007 21:10:42   
DEBELUŠKA30
Punce hvala za vspodbudne besede, res pomagajo! Doma mami, sestri in ostalim še nisem povedala za datum, da ne bo "nepotrebne panike" že cel teden, tko da sem pol mogla tle gor mal "pojamrat"! Zlate steuser posted image !

Dajmo Barika in Naraščaj! Pa še user posted image  za bodočega očka-naraščaja, ki nas obvešča!

Rozika se tudi ti pripravljaš za v Rim? (P.S. Ne, jaz ne bom v LJ. ampak v Trboveljski porodnišnici)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
19.11.2007 21:22:53   
nicolina
Debeluška, a imaš že datum, jaz bom fu mislila nate in držala pestke. Pa me je še ena zapustila, ki ima isti dan PDP kot jaz user posted image . Vanja a ti me boš tudi?

Očka naraščaj, mi že tako držimo pesti, da nas res že vse roke bolijo. Držta se, obe user posted image  user posted image
Sonchek, tudi zate držim pestke in ti želim, da se čimprej kaj začne dogajat user posted image
Rozika a ti tud? Vso srečo user posted image
Kolk nas je še malo tle gor, ja punce moje drage približujemo se koncu... še malo pa bomo vse držale svoje user posted image  v rokah.

Jaz grem še mal pred TV, potem pa počasi spat....

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
19.11.2007 21:26:29   
Mamathea
Rozika to pa so dobre novičke, upam, da se ti uresniči napoved.
Jah očka Naraščaj, če bi ti le vedel, kako močno me stiskamo pesti za Naraščajko in za Bariko, da nas vse po vrsti že zelo, zelo bolijo prsti. Ampak odnehale ne bomo, saj smo do sedaj pospremile an svet že veliko oktoberskih in novembrskih novorojenčkov, zato bomo tudi vaše.
Ampak res mi ni jasno, kako se lahko pri obema enako dogaja in pri Barii in pri Naraščaju? Mogoče sta se pa bebici zmenili, da hočeta imeto rojstni dan na isti dan. mogoče bi mogli mamici fejst po stopnicah gor in dol hodit, saj pravijo, da to pomaga k hitrejšemu porodu, sicer pa sta takaltak v porodnišnici, kjer jima bojo znali najbolje svetovati.
Js pa se zdaj že orng premetavam sem in tja po kavču, pa vsake dve do tri urce me neki krči dajejo, ampak to je sam priprava, bog ve, mogoče bom še kakih 14 dni tukaj strašilauser posted image user posted image user posted image .
Lep večer đe naprej, js se pripravljam na ogled razočaranih gospodinj.
Pestke so pa seveda skoz stisnjene.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
19.11.2007 21:54:41   
Oranža
Nicolina nič bat, js stavim da me boš prehitela ti in pa še kakšna druga k je za namauser posted image . No ja bo že, samo da bomo vsi zdraviuser posted image . Ja pestke so pa skoz stisnjene....nimaš kaj, je treba vztrajat pa bo.

(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.11.2007 0:31:54   
rozika12
Ne morem spati.

Odločila sem se da do sobote počakam. Do takrat pa navijam za vse, še posebej za Bariko in Naraščaj.user posted image user posted image user posted image

Noč.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.11.2007 8:13:13   
rozika12
Halooooo,
kje ste vse? Če ste tam, kjer naj bi bile, se veselimo vaših novic. user posted image  

Niti kave se mi ne da kuhat.

Vanja, nicolina in tago - saj bomo še počakale, a neuser posted image .

Kako se počutiš debeluška30?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.11.2007 8:23:27   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Najprej seveda ena kavica za vse..

user posted image

Vidim da tudi tukaj ni novic o Bariki in Naraščaj? Pri meni tudi ne... Joj upam da sedaj pa res že cartata in da je že vse za njima...

Je še katera druga pobegnila v Rim? Da vem koliko pestk morm stistnit user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.11.2007 8:26:24   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Tinna

Jaz se od vas poslavljam, ker imamo že 5 dni starega Maja a vas bom vseeno spremljala. Držim pesti, da bi bil porod za vse, ki še čakate čimkrajši in čim lepši itak pa nepozaben. user posted image

Joj pa še tole, sem že včeraj pozabila..

Tinna iskrene čestitke ob rojstvu Maja. Lepo se cartatjte in uživajte skupaj in seveda hvala za dobre želje za nas ki na srečni trenutek še čakamo user posted image

(odgovor članu Tinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.11.2007 8:30:59   
DEBELUŠKA30
Ena kavica za Roziko in seveda vse ostale:
user posted image

Počutim se res čudno, pa sploh ne vem zakaj? Ne vem a sem vesela, a nervozna, al user posted image  ? Pa če po pravici povem, nek strah čutim, pa ne tak "navaden", pa sej ne znam opisatuser posted image ?!
Sinoči sem se zbujala točno na eno uro, da sem že kar mislila, da so popadkiuser posted image , ampak brez bolečine, točni pa kot urca!

Barika in Naraščaj, al ni še nič novega? Dejmo punce!

Punce v soboto pa je polna luna in to lahko pomeni...

user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.11.2007 8:34:53   
Nana Liza
Dobro jutro punce. Pa da se še jest mal pofočkam. Še vedno v 1 kosu, sem pa naročena v P konec tedna in upam, da čimprej odidem v Rim.

user posted image za vse nove mamice in user posted image .
user posted image za vse še nas user posted image , ki potrebujemo še veliko sreče in zdravja!

NL.

Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.11.2007 8:41:07   
Tanayya29
jutro.

Debeluška nič naj te ne bo strah...Jurca bo vse zrihtal.Jaz sem bila v P. en dan fulll obupana in sm ga kar klicala,in me je prav lepo pomiril.Vse bo kul.drugič grem sigurno k njemu rodit.

Scuba ajde šibaj v P.,jutr maš rokuser posted image .

Naraščaj in Barika še vedno nič....

Taj je danes star celih 14 dniuser posted image user posted image ..bravo sinko.Sicer pa nas že vrti okrog prsta...itak....

smo pa spali danes dolgooooo...do 8h,vmes smo se zbudl,pojedl in hitro zaspali.

Druge,ki ste še tukaj čimhitrejši in čimlažji porod.

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.11.2007 8:49:31   
tintin
Hojla nosečkice,
držim pesti za vsako posebej od vas!! Še vedno!! Upam, da se nam kmalu pridružite v drugem - dojenčkastem svetu. user posted image user posted image
No, naš Vasja je danes tudi dobro spal: od 22h-1.30 in nato od 2h-5.10 in nato še od 5.10-7h. Bravo sine, kar tako naprej....user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.11.2007 9:00:26   
Oranža
Dobro jutro user posted image  in naši user posted image  in vse mamice z user posted image
Hvala Scubadiver za kavico, njami.
Od Barike in Naraščaja še nič novičkuser posted image ? Tole je men prav čudno že, ne vem kaj v porodnišnici mečkajo. No upam da se že cartajouser posted image .
Hej Rozika, js sigurno počakam, razen če tale polna luna 24-tega res ne bo imela tako hudo močnega vpliva, in bomo vse po vrsti zasedle porodnišnice.
Debeluška, naj te ne bo nič strah, saj bo vse ok, sej veš da si v dobrih rokah. Držim pesti za vse k boste šle v Rim v teh dneh.
Hej kje je pa Sonchek, od včeri se ni nič več javila??Mogoče je pa v P.user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.11.2007 9:18:19   
DEBELUŠKA30
Scubadiver s kavico si me pa prehitela (tale moj računalnik tko počas dela, ko moj skoz nekaj "dol vleče"), ampak kje sva obe najdli SRČKAuser posted image !

Res še enkrat hvala za tolažilno-vzpodbudne besede, za vas pa  en velik user posted image !

Nayya, tudi tebi hvala. Te lahko vprašam, kako je pa pri tebi steklo dojenje, ker si po CR?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.11.2007 9:25:51   
barbi195
Jutro punce,

no da se še jaz 'pofočkam' sem še 2v1 ampak nekaj se je začelo dogajati tko, da ne vem kok časa bom še.
Ob 6 zjutri so se mi začeli menstrualni krči na 10 min, pred pol ure je šel čep. Zdej se pa popadki (po moje so to popadki) stopnujejo kar se tiče bolečine in kar se tiče trajanja.... sedaj so na 7 min, včasih pa tudi na manj. Sem že kar malo pozabila kako boli pred menstro, ampak tole je še hujjjeeeeee.
No v glavnem držte pesti za mene, da bom čimprej pestvala mojga Lovrota, ki so mu uraden prihod napovedali jutri 21.11.2007.
Če pa je vse skupaj lažno (kar po moje ni) vam pa sporočim.
Klicala sem v porodnišnico, kjer so mi rekli, da glede na to da bo to moj prvi porod pridem ko bom imela popadke na 5 min vsaj eno uro. Me je pa kar groza, ker je ravno danes moj možek šel v Zagreb in pride šele popoldan nazaj... no pa sej tok hitro pa tud ne bo šlo a ne? Če bo pa šlo me bo pa kdo od mojih peljal.

LP in držte pesti....

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?