zirafa76
|
pozdrav od mene..sicer se vedno v bolnici, sem uspela doobit racunalnik za vecer, ker je nasa Izabela po lucko, zaradi zlatenice.... HVALA VSEM ZA LEPE ZELJE IN DRZANJE PESTI,ampak na zalost Sofiji ni uspelo.. Se vedno je sicer na aparatih, vendar so bile napake prehude, da bi prezivela.Ledvicke enostavno ne delujejo, poleg tega pa se secne poti niso bile razvite kot je treba....Rodila se je tudi brez obeh jajcnikov..skratka, cetudi bi ledvicke po nekem cudezu uspele delovat, bi morala prestati ogromno operacij in nikoli ne bi bila enaka ter normalno zivela, trpljenje bi bilo se hujse.... Sicer je hudo, ampak moramo biti mocni za Izabelo, ker nas potrebuje, hkrati pa daje moc za naprej.Najhujse je sicer za mojega, ker je on bil vsak dan pri Sofiji, ker so jo odpeljali v drugo bolnico, jaz sem jo videla le pri porodu...mogoce je tako se boljse, vendar dejansko nimamo kaj narediti.. Kakorkoli, pocasi bomo preziveli, dom je pripravljen in cakam, da bi mogoce odsle domov jutri....Izabela je zaenkrat zdravo dete, zanimivo in dobro je to, da imata razlicni Dnk,tako da nam ostane vsaj ena...... Porod je zame sicer bil mora, spinalna je bila O:K:, ampak je dolgo trajalo, ogromno krvi sem izgubila, tako da sem mogla dobit prvic v zivljenju transfuzijo, pritisk katastrofa, ampak je lepse..predvsem pa stres deluje se vedno in pa na mleko..se mi je pa v prvo posrecilo dojit in sedaj pridno papa... No, t je bilo na hitro, se se javim kaj... Scubadiver..hvala za sms-e papa p.s.vsem zelim najboljse in dober porod, pa se dobra novica za tiste, ki se ubadate z kg..jaz sem takoj v teh parih dnevih izgubila 17kg