|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
21.10.2007 9:32:06   
nicolina
Scubadiver hvala za kavico,  jaz vam tudi pošiljam kavico, kakav, čaj..., še kak piškotek zraven.user posted image

Midva sva se včeraj res cel dan potepala, v H&M sem še kupila par stvari, kapico, rokavičke, žebice do pasu, en komletek...user posted image  ma se nisem mogla upret.
Bila je taka gužva v City parku, da je blo noro. Potem sva se še zadržala na obisku, tako da sva pozno prišla domov in sem samo padla v posteljo.

Danes sem še kar utrujena, čeprav sem dobro spala. Bo dan za počivanje, itak je neko kislo vreme. user posted image

Joj, jaz moram tudi pogledat za kakšno jakno, če mi je sploh prav, ker včeraj je bilo prav mrzlo.

Kanarka, to otrdevanje trebuha zgleda tako kot so ti druge opisale.
Nayya, jaz imam tudi hemoglobin 122, pa zdej še vseeno pijem vitamine Centramed Materna bolj za preventivo. Železo nisem niti rabla piti posebej, ker nisem bila nič slabokrvna, pred nosečnostjo pa skos.

Želim vam lepo nedeljo...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.10.2007 9:33:04   
sonchek
Dobro jutro...dons ste pa še zaspanke...hihihiiii
Mi smo že popili kavico...in sedaj grem pod tuš in še malo v ležeči položaj...pri nas sneži k pr norcih user posted image user posted image user posted image
...upam da se tole ne bo prijelo...

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

jst nič več ne jem teh vitaminov....samo po hladilniku skoz brskam..v merkatorju sem si kupla krof,skutin zavitek ,piškote(da bom mela cukr za cel dan),sm pojedla že pred kosilom vse!!!
neki se mi je apetit full povečal,ma glih pazit se ne morm...vse gre pred mano...

user posted image user posted image user posted image ...sem se pa res nasmejala...ampak morm rečt, da me to kr spominja name....user posted image user posted image user posted image

no se kasneje še kaj javim pa lep dan vsem...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 202
21.10.2007 9:33:37   
nicolina
Aha, še to sem pozabla, jaz verjetno ne bom šla no volitve,mi ni noben kandidat nič kaj preveč všeč.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.10.2007 9:36:11   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro  še od mene!!!
Danes se bo pa prilegle ena user posted image , sem jo včeraj pozabila spiti user posted image .
To se mi pa ni že zelo, zelo ..... dolgo zgodilo. No, priznam, da mi ni nič pasala.

Včeraj pop smo imeli obisk in niso šli domov kar do 21.45.
Mi pa vsi tako zaspani. Sva si rekla, da gremo hitro spat, ker nisem dala tamalo pop nič spat. Potem je bila pa vsa zdivjana (oni imajo 4 letna dvojčka).
Pa ne zaspati, jaz pa koma.
Ob 23 grem spat, pa se začne nočna mora. Isto se mi je zgodilo že v noči iz srede na četrtek.
Mi začne ful trebuh otrdevat. Ampak zelo, zelo boleče. Bolelo je pa tam nad sramno kostjo.
Se mi zdi kot, da bi bili popadki. Ampak nisem imela nič krčev.
Meni so v prvi nosečnosti porod sprožili in se je začel z rahlimi menstrualnimi krči, ki so se nadaljevaliv prave popadke.
Sedajj pa me je kar malo strah, da jih ne bom prepoznala.user posted image
Čez 4 ure je to malo ponehalo (ni bilo več konstantno) in se je ponovilo 1x na uro. Š esedaj se kdaj pa kdaj ponovi. Ampak boli pa kot user posted image .
Je pa tak občutek, kot, da bi me skoz tiščalo na veliko potrebo.
Upam, da bo minilo. Ali pa naj se nadaljuje v prave popadke, saj bi že kar šla počasi. Jutri nastopim polnih 38t.user posted image
Tako, da nam ne manjka več veliko.

Grem tamali pripraviti zajtrk (sva zopet sami), potem pa še malo pospravit!!!

Neposredna povezava do sporočila: 204
21.10.2007 10:02:24   
Tanayya29
Jutro tudi z moje strani!
No,jaz sem lepo spala,sem pa sanja pazi to(o meni in ninočki-verjetno zato,ker sem včeraj preden sem šla spat še tvoje maile gledala).
No,sicer ni bilo nič o porodu,ampak o tem,da je bilo nevemkakšno tekmovanje,in da je ninočka dobila 1 nagrado(900 evrov),jaz pa 3 nagrado(600 evrov),in da je moj takoj prišel k meni in mi rekel,če mu lahko posodim denar,in sem bila full jezna in sm rela,da ne ker to je denar iz ringaraje(user posted image )...potem pa se ne spomnim več,nekaj še o enih vlakih(da sem se vozila itd...).
Ne sanjam pa več o porodu in otroku...

sonchek že razmišljam kaj bi danes kupla....user posted image

aha,verjetno bi bilo pametno jest še te vitamine,ane?bom šla jutri po elevit oz. po tisto kar mi je napisala nicolina(malo za spremembo).fajn je verjetno tudi po porodu to met,ane?Majo fine stvari v H&M-u ,ane?jst se tudi ne morem upret,zato pa kr ne grem večuser posted image .

nemrak ane,to so tile zadnji tedni,ko ne veš,a boš mogu kr it,ali so samo neki krči....meni vsak reče,sj boš vedla,ko bojo popadki..pa mene tud skrbi,da ne bom vedla....

Scubadiver moj kuža,če slučajno pustim ponoči vrata odprta takoj zleze na posteljo,če pa midva še ne spiva,pa full tko gleda,kot"zakaj ne smem gor?"Potem pa hodi z enega konca na drugega in neki jokca....je fajn dormeo,ane?

volitve jaz bi mogla v Idrijo(mam tam stalno bivališče),pa ne bom šla...meni ni noben všeč,oz.sploh me kej dost ne zanima....

Želim vam lep dan...tukaj v Lj je celo sonček....pa se nekaj skriva...

papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.10.2007 10:09:18   
gruška
Jutroooooooo,

mene so pa moji sončki dons pustil spat in sem vstala šele mal čez 9 ! So pa spekli že štručke (ene kruhke od Pečjaka se mi zdi), kavico sem si mogla pa novo skuhat, ker je bla od Scubadiver že mrzla user posted image  ... Zdaj grem dat cunje iz sušilca, pa eno rundo prat, pa posteljnino za košek moram še oprat, potem bomo šli pa na volitve, pa ven jest .... Je reku moj, da me pelje ven - verjetno zadnjič pred porodom ...... Na našem koncu je ena fuuuulllll dobra gostilna, imajo vse živo za jest (pizze, testenine, pasulj, solatne krožnike,...), so pa stručkoti za žar (razne pleskavice s kajmakom, čevapčiči, ...), taka prava srbska hrana .... njami ..........

Nemrak, midve imava na isti dan rok - ŠE 16 DNI - sina sem rodila 16 dni prej, tko da .........  Tud če greš danes ...... ni panike ..... al se ti še ne da? Ker jaz že en teden govorim, saj tud če grem, ni panike, pa vsakič rečem, ampak bi še mal počakala ......

Nayya, men se je zdele šele umiril tvoj sindrom, me je pol nosečnosti držal ..... hrana na hrano, sladko na sladko ..... rezultat... +15kg

Sonchek, a se že sankate ???????????

Jaz imam pa edino jakno, ki jo zapnem, staro že 10let, pa še čist športna je, tko da se tud "zrihtat" ne morem ....... Teh par dni bom že zdržala .......

Uživajte, lep dan!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.10.2007 10:27:21   
nemrak
user posted image user posted image ,
gruška, jaz bi že kar šla rodit.
Ponoči me mal panika, da še ne. Ko pa pride dan, pa si rečem, zakaj pa ne.
KO le ne bi šla čez rok user posted image . Ampak jaz imam tako "srečo", da bom še sigurno čakala na svojo user posted image  še kakšne 4t!!
Prej pri nas ne sprožijo poroda, razen če kaj ni v redu.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.10.2007 10:36:45   
scubadiver
moja user posted image  je imela zdele 2 uri fešto. Pa ne pretiravam.Sploh ne vem kaj ji je, ker včeraj zvečer je tudi skoraj dve uri rogovilila po trebuhu. moj se je pa samo smejal, da se vidi da bo žurerka in da bi pač rada izkoristila soboto zvečer. No sej se seveda ne pritožujem ker če tko veselo brca tam not verjetno pomeni da ji ni hudega.

nayya na žalost nisva kupila pravega dormea ampak samo eno peno za čez ta jogi ki ga imava. Ampak že to se kr fajn pozna. Naša mačka je itak skos na postli, sam če spi me ne moti sej je za vse tri prostora. SAm zdej pa že tri noči nori naokoli po spalnici in praska po šipi, po tapisomu, naju grize v prste če pogledajo izpod kovtra, mjavka.. sploh ne vem kaj jo daje. pravi mali hudič user posted image  v anglelski preobleki je... Me prav spomne na komad mislim da od Elvisa: She looks like an angel, she talks like an angel, she walks like an angel, but she is a devil in disguise user posted image  ampak za njo res to velja. Mam že celo življenje mačke okol sebe ampak kaj tko hudiševo živega in norega še nisem nikol vidla. Sej mi je prav... Ko sem zbirala iz legla so bili ostali mladički tko prestrašeni, mirni in okoli mamice, ta je pa norela po balkonu gor in dol. In se mi je zdela tko simpatična. no zdej pa mam user posted image

Jaz sem včeraj sprobala vse jakne kar jih premorem in niti ene ne morem zapet. Potem sem pa probavala še od mojega in je rezultat isti. Sem šla pred parimi dnevi celo v Hervis ker sem vidla v letaku ene fajn jakne po 40 eur da bi si eno kupila, pa bi pač imela eno mal večjo. Jah vse super če bi jo lahko zapela. sem bla prov jezna. Tko da mislim da me bo mal zeblo če bo šlo tkole naprej user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 208
21.10.2007 11:49:35   
Ilije
Ojla!

Spet sem pozna. Sem spala kot ubita. Samo enkrat na wc in potem smo z Iris še skoraj cel Živ žav prespale.

ilije kako je uspela zabava?

Malo so otroci zamujali, zato nismo skoz spravli vseh načrtovanih igric, a kljub temu mislim, da so se imeli otroci lepo. Iris je že pred osmo zaspala, takoj ko je Taj kot zadnji odšel domov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Kaj boste počele danes? Jaz bom verjetno mal likala.. Se mi zdi da je dan ravno taprav - no če je lahko sploh kak dan taprav za likanje. Da ne boste pozabile it na volitve user posted image

Jaz bom pa verejtno cel dan po malem lenarila. Kofetkam praktično že od pol desetih dalje. Pa mal se z Iris cartamo po sedežni in preizkušamo nove igrače. Za popoldne pa še ne vem, odvisno tudi od načrtov, ki jih ima user posted image . Ja pa za likat bi se tudi pri meni kakšnih pet majčk našlo, tko da bom verejtno kr to naprej spravla.
Hvala ker si me spomnala za volitve. Sem skoraj pozabilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
Sedajj pa me je kar malo strah, da jih ne bom prepoznala.user posted image

To pa tudi mene non stop skrbi, da sedaj v drugo ne bom prepoznala popadkov in da bom prišla prepozno do P. Drugače pa mene sramna kost boli non stop. 

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

moj se je pa samo smejal, da se vidi da bo žurerka in da bi pač rada izkoristila soboto zvečer.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.10.2007 12:49:01   
barika
evo, da povem, kaj se mi je včeraj zgodilo...

zjutraj se zbudim polna energije in si grem umit zobe....
pri umivanju zob mi zadnje čase spet gor vrže (sej veste kaj) in šok user posted image user posted image user posted image    kri...(jap, bruhala sem kri), si obrišem nos...se mi ulije kri, si še enkrat umijem zobe, spet bruham in spet kri... user posted image user posted image user posted image user posted image    
zbdum mojga, nej me pelje k dežurnemu, da sem pač bruhala kri (in mi ni verjel, ker sem mu povedala na preveč miren način), jaz pa na robu solz...
pridema v dežurno ambulanto, zdravniku skor učke ven padejo, me pošlje na ORL, spet isto in potem opazovanje na urgenci...do 17..00 sem bila na opazovanju...nič, pridem domov, pa se mi spet ulije kri iz nosa....
hvala bogu, danes je vse ok, če se mi pa ponovi pa nazaj...
na pregledu krvi so ugotovil da imam hemoglobin 123, ko so mi vzeli kri čez 4 ure, je padel na 117 pa je baje še vedno v mejah normale...
so bili pa vsi ful prijazni pa profesionalni (naredl so mi 100 in 1 možno preiskavo), tak da vsaka jim čast (glede na to da so imeli neverjetno velik hujših primerov od mojga in so kr letal iz enga konca na drugega)...

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.10.2007 13:11:55   
lorch
Uh Barika držim pesti da je vse vredu!!!

Glede vaše debate o jaknah, sem pa ravno včeraj  ugotovila, da je pončo odgovor za nas nosečniceuser posted image .Ga je ena kolegica dobila za rd in smo ugotovili da noter bi pa šel tudi kak zelo ogromen trebuhuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.10.2007 13:20:41   
potepinka
Dober dan!

Jaz sem danes čist adijo taka kot vreme spala slabo,sicer ležala v postelji do 10.Ja danes je nedelja,potem pa pride 11 letna hči med naju zuser posted image  in se cartamo.Ne morem verjet da je naša hči še tak pocartana.

našuser posted image  se je pa ful umiril tak da me že skrbi ponoči mir,danes čez dan samo ene 2 brcike,grem zdaj malo ležat pa da vidim če bo kaj akcije,če še bo danes tako miren,pa naredim jutri paniko,al kako????

Bom videla se še kasneje javim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
21.10.2007 14:01:08   
tintin
Hojla nosečke,
jaz tudi danes lenarim. Zjutraj sem imela neke čudne krče - nimam pojma a so bili popadki, samo trebuh je bil trd, spodaj me je vse bolelo...Naš user posted image je sicer zelo živahen...Očitno se počasi pripravlja akcijauser posted image No, nevem...nazadnje bom pa še po roku tukaj svetilauser posted image
Jaz pa komot zapnem še vse jakne, bunde, plašče....Pa nimam glih majhnega trebuščka. Je pa res da sem bila prej precej ozka čez pas (pa še visoka sem) in sem imela očitno dosti lufta...user posted image Zebe me skratka ne.
Zdajle z mojim delava kosilo, potem pa kaj na sprehod in na volitve. Lp vsem!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.10.2007 15:47:34   
gruška
BARIKA, upam, da se ti je umirilo in da ni nič hujšega ..... javi se kaj .......

Punce, a se samo meni zdi, da se JOOLY in MARTITA nista že dolgo javili user posted image  ??? A katera kaj ve, kako sta?????????

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.10.2007 16:01:24   
sonchek
No, tako..mi smo opravili svojo državljansko dolžnost user posted image user posted image user posted image

sonchek že razmišljam kaj bi danes kupla....user posted image
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Sonchek, a se že sankate ???????????
user posted image user posted image user posted image  ..ne še...je zjutri kr dobr padalo kakšno uro...zdej je pa sonček...

Barika...se pravi niso nič ugotovili?
..upam, da se bo nehala tale kalvarija...držim pesti, da bo vse ok...če na pa le
nazaj k zdravniku!
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Punce, a se samo meni zdi, da se JOOLY in MARTITA nista že dolgo javili user posted image  ??? A katera kaj ve, kako sta?????????

...ja tudi meni se zdi...upajmo da nista še na poti v Rim...no, al pa...sej zdej se bo pa počasi začelo že zares...
bomo videli, kakšen bo vrstni red...hihiii

No, jaz grem pa naprej likat in pospravljat...
lep dan še naprej..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.10.2007 16:32:02   
ajtak
Joj barika tole pa je sranje... Sem te pogresala pa sem mislila, da se s tvojim razvajata na kakem izletu, na kaj takega pa res nisem pomislila!! Upam, da si sedaj ok. in da je z Martinom vse vredu!!!

Drugace pa je drzavljanska dolznost za mano.

Dopoldne sem bila pa v Konjicah na regijskem tekmovanju (gasilskem) in so nase B clanice ZMAGALE!!!!!! Smo full ponosni nanje!!!

Nic, ker sem ze cel dan skrajno cudna in me vse spika in boli grem mal zalegnt! Moj sicer gleda rokomet, bom pa kako mamo prelistala...

Uzivajte preostanek nedelje!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.10.2007 16:57:10   
ajtak
Evo, ker je danes en tak zaspan dan vam posiljam en svoj trebuh user posted image

user posted image

tiste srecnice brez strij bo gotovo spravil v dobro voljo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.10.2007 17:31:53   
DEBELUŠKA30
Ajtak, vauuuuu, to pa je za popestritev dneva, zeloooooooo velik in lep trebušček imaš. To je res eno najlepših obdobij pri ženski, pa naj reče kdo, kar hoče.... 
Prej sem brala, kaj ste danes "naklofale" pa slišim čudne glasove oz. šume, pa grem v kuhinjo...
... je bil pa moj kompot že po šporgetu...user posted image

Drugač pa me že cel dan fullll boli, dol pritiska, špika, da upam, da ne pristanem še v porodnišnici!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.10.2007 18:02:23   
sonchek
Ajtak...
res maš lep in velik trebuh!!!! VAUUUUUUUUUUUU
a strije so že od prej ali od te user posted image ???

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.10.2007 18:15:26   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Dopoldne sem bila pa v Konjicah na regijskem tekmovanju (gasilskem) in so nase B clanice ZMAGALE!!!!!! Smo full ponosni nanje!!!

Tudi jaz sem imela v načrtu ogled regijskega tekmovanja, sam je bilo potem tako mrzlo, da sem rajš kr doma ostala. Pa še dvomim, da bi lahka kam mojo rit naslonla glede na to, da je vse moker zunajuser posted image .
Čestitke vašim članicam B, končno jim je uspelo premagati Novo cerkev (če se ne motim je vedno rivalstvo med njimi?)
user posted image user posted image user posted image  za trebušček!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.10.2007 18:47:46   
barika
Punce hvala za lepe želje, ja az sem vredu, mali tudi (je pa včeraj bracal ko zmešanuser posted image , danes je pa malo bolj miren).
sma hotla z mojim preživet eno lepo soboto v dvoje, pa se ni izšlouser posted image  - (ko sem čakala na izvide sma šla za 1 uro po mestu, pa na kebab, potem pa nazaj, ga pa morem pohvalit, da me je v bolnici skoz čakal v čakalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), danes sem pa praznovala RD (morem spravit pod strehouser posted image )pa spet nič...eh sej bo, smo se pa mel fajn---

jutri si grem kupit pa darilo...mikrovalovno pečico..eno hudo od whirlpoola 8se mi je zdejšnja pokvarla, pa sem čisto user posted image user posted image user posted image  brez njeuser posted image )

uživajte

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.10.2007 19:18:36   
barby78
Ojla novemberke!
Se opravičujem,ker sem takole vskočila na vašo stran.Mene sam zanima,če bo slučajno katera,ki ima Angel sound,prodala to napravo?Bi prosila,če mi javi.
Lepo vas pozdravljam in želim,da vam čim lepše mine še teh nekaj dni,do takrat ko boste v naročje vzele svoje pikice.

LP,aprilčica Barby78

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.10.2007 19:18:41   
ajtak
sonchek strije so kar od te user posted image , to je namrec moja prva!

Ilije mislim, da imas prav, ceprav je nasim to ze veckrat uspele, saj so bile prve tudi na olimpijadi na Finskem.

Barika vse najboljse!

ja, trebuh je kar konkreten, a verjamete, da imam ze 127cm obsega??? No, verjetno sem bila ze pred nosecnostjo krepko od idealnih 60 user posted image  (se pa prej rajsi nisem nikoli merla)!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.10.2007 19:30:33   
barika
ajtak, hvala ,sej še nimam danes (ne manjka pa veliko, sam da me kak prihod user posted image  prej ne preseneti)

jaz sem se pa par dni nazaj merla pa imam obseg 114, imela sem pa 116user posted image user posted image user posted image  (in to z istim metrom na istem mestuuser posted image )

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.10.2007 19:40:03   
zirafa76
pozdrav od mene..sicer se vedno v bolnici, sem uspela doobit racunalnik za vecer, ker je nasa Izabela po lucko, zaradi zlatenice....
HVALA VSEM ZA LEPE ZELJE IN DRZANJE PESTI,ampak na zalost Sofiji ni uspelo..user posted image user posted image user posted image Se vedno je sicer na aparatih, vendar so bile napake prehude, da bi prezivela.Ledvicke enostavno ne delujejo, poleg tega pa se secne poti niso bile razvite kot je treba....Rodila se je tudi brez obeh jajcnikov..skratka, cetudi bi ledvicke po nekem cudezu uspele delovat, bi morala prestati ogromno operacij in nikoli ne bi bila enaka ter normalno zivela, trpljenje bi bilo se hujse....
Sicer je hudo, ampak moramo biti mocni za Izabelo, ker nas potrebuje, hkrati pa daje moc za naprej.Najhujse je sicer za mojega, ker je on bil vsak dan pri Sofiji, ker so jo odpeljali v drugo bolnico, jaz sem jo videla le pri porodu...mogoce je tako se boljse, vendar dejansko nimamo kaj narediti..

Kakorkoli, pocasi bomo preziveli, dom je pripravljen in cakam, da bi mogoce odsle domov jutri....Izabela je zaenkrat zdravo dete, zanimivo in dobro je to, da imata razlicni Dnk,tako da nam ostane vsaj ena......

Porod je zame sicer bil mora, spinalna je bila O:K:, ampak je dolgo trajalo, ogromno krvi sem izgubila, tako da sem mogla dobit prvic v zivljenju transfuzijo, pritisk katastrofa, ampak je lepse..predvsem pa stres deluje se vedno in pa na mleko..se mi je pa v prvo posrecilo dojit in sedaj pridno papa...
No, t je bilo na hitro, se se javim kaj...

Scubadiver..hvala za sms-e

papa

p.s.vsem zelim najboljse in dober porod, pa se dobra novica za tiste, ki se ubadate z kg..jaz sem takoj v teh parih dnevih izgubila 17kguser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?