mojca75 -> RE: Male majčice in majčki 2006 (5.3.2010 15:40:11)
|
Cofek, sej ni bilo vse tako rožnato, ni pa bilo hudo. je bilo kup manjših težav, za ene celo katastrof, zame pa pač dogodivščin. Če odmislim delavnico ki sem se je udeležila, sem najprej obstala na letališču v benetkah, ker sva s kolegico "našli" napačno letališče - namesto na Marco Polo sva prišli v Treviso, uro do odhoda ugotovili da sva na napačnem, "leteli" s taksijem na tadrugega, kjer naju kljub obljubi - niso hoteli vkrcati, čakali tam potem 12h do večernega leta, prispeli v Barcelono ob pol enih zjutraj, zaspali ko klade, bili naslednji dan cel dan na delavnici, ta dan je tudi deževalo, šli na 2h pohajkovanje po mestu, pogledali ene 5 Desigualovih trgovin, 3Zare in še nekaj drugih,... šli spat, zjutraj pa nazaj proti LJ. Na karti pisalo da letiva iz terminaša B št 51, na koncu leteli iz A21, potem prileteli na MarcoPolo, šli s taksijem na Trevisio, od tam potem z avtom proti Lj, pa potem zapora avtoceste v Italii, kjer smo morali vsi dol in po regionalki do naslednjega odcepa, mmm strahotna burja v vipavski,... ah za cel roman dogodivščin. Zlomila dežnik (kupila novega v HMju) in tri nohte,... [sm=smiley36.gif] takle mamo. Ni pa bilo slabo.
|
|
|
|