tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (9.4.2010 8:37:46)
|
pisanje - naš Jaša se podpiše, to pa je tudi vse. Je pa res, da želi ponavljati za bratom in se včasih afna, da bere in črkuje[sm=jezicek.gif] Je prav hecno, ko govori a c h r f - avto. Prva črka je ponavadi prava, potem pa ima naprej svojo jaščino[sm=smiley36.gif] predlog za izlet - prejšnjo soboto smo bili na izletu v Arboretumu v Volčjem potoku. Toplo priporočam!! Imajo razstavo dinozavrov - je baje čez 50 modelov in fanta sta strašansko uživala. Jaz sem mislila, da je potrebno hoditi po potkah, ampak je vse prosto, tako da sta se lahko celo popoldne podila okrog. Na koncu pa še krasno igrišče za otroke, tako da je bilo dodatno uro in pol zabave ter seveda dolgi nosovi, ko je bil čas za domov. Ker smo iz periferije[sm=smiley36.gif] nam na koncu ni ušel še McDonalds in dan je bil popoln! Vstopnina je 5,5 eura za odrasle, predšolski otroci so brezplačno [sm=smiley20.gif] tako da tudi finančno ni hud zalogaj. Res, mi smo preživeli krasno popoldne in bomo v kratkem izlet ponovili. Če ne zaradi drugega, zaradi igral, ki so fanta fascinirala - ljubljanskim otrokom verjetno ne bo tako strašno zanimivo,kot nam, ki imamo v parku 5 gugalnic in 1 tobogan[sm=smiley29.gif] cofek - kako pa kaj lunapark[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ena prigoda - naš Jaša je strašno rad na Kumu pri dedotu in mami. Malo v razlago - moj oči je oskrbnik planinskega doma na Kumu in fanta neizmerno uživata, če sta čez vikend v hribih. Saj veste razvajanje starih staršev, pa še zunaj sta lahko, pa prostora je več kot dovolj... skratka Grega pravi, da je petek najlepši dan, ker gre spat na Kum. No, da nadaljujem. Jaša išče 1000 in 1 eizgovor, da mu ne bi bilo treba domov[sm=zmeden.gif] In prejšnji teden je bilo takole: Mami, jaz res ne morem domov, veš mam na Kumu službo, pa dedo ne bo mogu sam, veš kolk mam dela. Moram gostom večerjo postrežt[sm=smiley36.gif] Pa štrudle moram delat, veš kolk jabolk je treba not nabasat. Pa kurt je treba, da se peč ne ohladi... Doma vsak dan gleda na koledar in previ, aha še mal pa bo rdeč in grem na šiht[sm=smiley29.gif] - sobota in nedelja sta na koledarju označeni z rdečo[sm=smiley36.gif] Sta oba strašno razočarana, če je treba ostati doma - vsaj en dan v vikendu želita bit v hribih. Včeraj se je v parku obrnil proti Kumu in mi reče: Lej, mami, tamle je moja služba[sm=smiley14.gif] No, kot vidite je pri nas uvedeno otroško delo, pa ne me na CSD zatožit[sm=smiley2.gif] Je pa res, da oba pridno pomagata, potem pa včasih zaslužta kak "tringeld", to je pa potenm tako kulsk - izjava mojga Gregca[sm=smiley5.gif] Aha pa še tole. Smo imeli včeraj z Gregijem sistematski pred vstopom v šolo in je bil cepljen. GROZA!!! Je tako tulil, da smo ga komaj vse 3 držale, da ga je lahko špiknila. Ni jokal, ampak rjovel. No, ampak smo preživeli. Vsaj do 20.5 ko imamo drugo rundo. Imejte se lepo in uživajte v sončku!!
|
|
|
|