tea -> RE: Male majčice in majčki 2006 (9.2.2010 12:07:16)
|
Po dolgem času se malce oglašam- da nas spravim na prvo stran, saj sem nas komaj našla[sm=smiley1.gif]. Imamo pestro za znoret. Fantje se podajajo bolezen kot štafeto[sm=smiley13.gif], zdaj tečemo že tretji krog[sm=smiley21.gif].... res grozno. Grega je že tretji teden doma - prejšnji ponedeljek je šel po 1 tednu v vrtec, v torek zjutraj je že imel vročino. Danes je šel zopet v vrtec, pa me kliče vzgojiteljica, da bruha. Zdaj pa revež spi. Miha je celi smrklast in res zoprno kašla, zdaj čakam samo še Jaška, da ponovno zboli. Pa ne bom več tožila, saj bo kmalu topleje - vsaj upam, da bo[sm=smiley14.gif] in s tem manj virusov in bakterij. Pust - ja če bomo zdravi, seveda[sm=smiley5.gif] bomo letos gusarji. Kot vedno družinsko. sem dala fantoma na izbiro gusarji ali dimnikarji in si lahko mislite, da ni bilo ravno dileme. Kupila sem celo pištole za fanta in sabljo za očija. Midva z Mihcem bova pa skupaj imela kar eno bodalo. Sicer sem proti kakršnemukoli orožju, ampak kakšni gusarji bi pa potem bili....In fanta sta bila presrečna[sm=smiley24.gif] Ja, jaz vedno čisto not padem za pusta, sem menda največji otrok, karse maškar tiče, pri nas[sm=smiley4.gif]. Pa včeraj smo imeli probno peko krofov - imam nov recept, kjer testo ni potrebno pustiti vzhajat, samo narejene krofe slabepol ure. In je super, krofi so bili lepi, z venčkom, lepo napihnjeni, zalto rumeni in dišeči mmmm....jaz pa na dieti[sm=smiley7.gif]...no enga sem pa le morala probat, da vem če se jih splača delat, a ne? Ta teden grem pa Gregija v šolo vpisat - sploh ne morem verejt, da je že tako velik fant. Pa je spet eno obdobje mimo...mi je spet hudo, ko vidim kako hitro odraščajo. Zdaj razumem eno starejšo kolegico, ki mi je nekoč rekla, da si želi, da bi njen otrok za vedno ostal majčkem. Uhhh sem danes zatežena...bo verjetno povezano s teto s Krvavca[sm=smiley5.gif] Imejte se lepo, grem previt Mihča - moj sine kaka kot galeb[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|